Ιχθείς – Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις -2021 Από την Αλίντα Κανάκη !

Ιχθείς – Eτήσιες αστρολογικές προβλέψεις -2021  Από την Αλίντα Κανάκη !

Ένα μεταβατικό αλλά ελπιδοφόρο έτος

Το 2021 θα είναι για το ζώδιο σας μια μοναδική χρονιά! Ο Ήλιος και ο Άρης είναι οι προστάτες σας το έτος αυτό και σας σώζουν από πολλές κακοτοπιές. Ευτυχώς για το ζώδιο σας, η Σελήνη και ο Πλούτωνας, που ασκούν εξαιρετικά μεγάλη και δύσκολη επιρροή στα συμβάντα, θα σας παρακάμψουν και θα είστε σε θέση να δεχτείτε τις ευεργετικές δονήσεις των πλανητών Δία και Αφροδίτης! Ο Ερμής όμως, που είναι ο συνήθης ύποπτος για τον περιορισμό των δυνατοτήτων και της δυναμικής του ζωδίου σας, ενισχυόμενος από τον Πλούτωνα θα προκαλέσουν κάποια προβλήματα στα οικονομικά σας μέσα στην χρονιά. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και κυρίως να κάνετε προσεκτικά βήματα, εάν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε επενδύσεις μέσα στο 2021. Δεν συνιστάται να αναλάβετε μεγάλα χρηματοδοτικά ρίσκα, ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλα ποσά. Προσοχή επίσης στις παραινέσεις και συστάσεις του φιλικού σας κύκλου, όχι γιατί σας επιβουλεύονται ή θέλουν να σας εξαπατήσουν, αλλά γιατί οι συνθήκες δεν σας ευνοήσουν και θα μπείτε σε πονηρές σκέψεις. Η χρονιά αυτή θα έχει ένα θετικό απολογισμό, καθώς αναμένεται να πετύχετε τους στόχους σας, σας περιμένουν όμως και ευχάριστες στιγμές, κυρίως στις προσωπικές σας σχέσεις.

Το πρώτο τρίμηνο του έτους θα είναι μάλλον ανιαρό για το ζώδιο σας, καθώς δεν φαίνεται να βιώνετε μεγάλες αναταράξεις ή ανατροπές, σε αντίθεση με όλο τον κόσμο γύρω σας. Επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά σας και εργαστείτε με ζήλο, γιατί είναι η χρυσή σας ευκαιρία να εντυπωσιάσετε την διοίκηση ή τους ανωτέρους σας, εάν έχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας. Μια καλή εντύπωση στο άμεσο μέλλον θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη, όταν θα ξεκινήσουν οι αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, το μέλλον σας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις, αλλά δεν έχει φτάσει ακόμη η κατάλληλη χρονική στιγμή. Προς το παρόν εργαστείτε με σύνεση και συνέπεια, προσφέρετε τον καλύτερο σας εαυτό για να έχετε τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον. Προχωρήστε μπροστά, με εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας και πίστη στην επιτυχία των σχεδίων σας. Αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στις προσωπικές σας σχέσεις, τώρα που έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα να το κάνετε. Επιλύστε τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και εξομαλύνετε τις καταστάσεις, όσο έχετε την ευκαιρία.

Το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας από πολλές απόψεις. Είστε ένα ζώδιο εργατικό και αρκετά ήρεμο, και αυτά τα χαρακτηριστικά θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας, χωρίς να σας δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Είναι η εποχή που θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ως προς το τι θέλετε να πετύχετε και πιά διαδρομή θα ακολουθήσετε για την επίτευξη των στόχων σας. Στην προσπάθεια σας αυτή θα πρέπει να στηριχτείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις, καθώς δεν μπορεί να κάνε την δουλειά κανείς άλλος για λογαριασμό σας.

Έχετε την δυνατότητα να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, εάν δεν επιτρέψετε να σας βραχυκυκλώσουν οι γύρω σας και έτσι να ανακόψουν την πορεία σας. Είναι η εποχή που η προσωπική σας ζωή περνάει σταδιακά στο παρασκήνιο, γιατί η καριέρα σας θα απαιτεί όλο και περισσότερο χρόνο και όλο μεγαλύτερη δέσμευση. Οι συνθήκες στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αλλάξουν ξαφνικά, είτε είστε αυτοαπασχολούμενοι, είτε υπάλληλοι, με αποτέλεσμα να μην σας δοθεί ο χρόνος να προσαρμοστείτε σε νέα άτομα ή στις καινούργιες διαδικασίες. Μόνο ο επαγγελματισμός σας και η αγάπη σας για την δουλειά σας μπορούν να σας σώσουν και να σας βοηθήσουν να πατήσετε σχετικά σταθερά στα πόδια σας. Εάν δεν αγαπάτε αυτό που κάνετε, αναμένεται να αντιμετωπίσετε αρκετά μεγάλες δυσκολίες προσαρμογής σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο επαγγελματικό περιβάλλον. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η καλή ψυχολογία σας στην επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων.

Το τρίτο τρίμηνο του 2021 θα φέρει νέες προκλήσεις για το ζώδιο σας! Ωστόσο θα είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα χρονική στιγμή, γιατί σας περιμένει μια πολύ σημαντική γνωριμία, επαγγελματικής ή προσωπικής φύσης, ανάλογα και με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Εάν είστε κλεισμένοι όμως στο σπίτι ή στο γραφείο, η τύχη ίσως και να σας προσπεράσει. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες και οι ίδιοι, να γίνετε πιο κοινωνικοί, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον κόσμο θα έρθει σε επαφή μαζί σας. Μην απορρίπτετε προτάσεις για εκδρομές, ταξίδια ή εξόδους, γιατί μπορεί η τύχη να σας περιμένει κάπου εκεί έξω. Στην προσωπική σας ζωή ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια πρόκληση το διάστημα αυτό, και μέσα από αυτή την δοκιμασία θα διαπιστώσετε εάν είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο λογικό βήμα στην σχέση σας. Το διάστημα του τρίτου τριμήνου είναι ιδανικό για τα δημιουργικά άτομα του ζωδίου σας, καθώς θα έχουν την δυνατότητα να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν, εκπλήσσοντας τους γύρω τους με το ταλέντο τους.

Το τέταρτο και τελευταίο τρίμηνο του έτους θα υπάρξουν πολλές πηγές ανησυχίας, αλλά δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάτι που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Το σημαντικό είναι να λύνετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται άμεσα, γιατί εάν τα αφήσετε να χρονίσουν, ελπίζοντας να πάρουν από μόνα τους την πορεία τους, με την πάροδο του χρόνου η σύγχυση σας θα αυξάνετε. Είναι επίσης μια εξαιρετική περίοδος να ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιλεγόμενες καταστάσεις στην ζωή σας, προσωπική ή επαγγελματική. Στην επαγγελματική σας ζωή οι τελευταίοι μήνες του έτους ευνοούν την θεμελίωση ευρύτερων επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Στο τέλος του χρόνου σας περιμένουν καλά νέα και απροσδόκητα αποτελέσματα, που θα φέρουν χαμόγελα στα χείλη σας.

 Κρόνος στον Υδροχόο (2020-2023)

Από τον Δεκέμβριο του 2020 ο Κρόνος μετακινήθηκε από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο και από τον 11ο στον 12ο ηλιακό σας οίκο. Τα τελευταία δύο χρόνια η διέλευση του Κρόνου από τον 11ο οίκο σας, επηρέασε τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σας, καθώς και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Ίσως να βιώσατε αρκετές αλλαγές στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αλλά κυρίως μια αλλαγή στα πνευματικά σας ενδιαφέροντα και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας. Με το πέρασμα του Κρόνου στον 12ο οίκο, ενεργοποιείται ο τομέας της ζωής σας που έχει σχέση με τα μυστικά και απόκρυφα, την διαίσθηση και τον αλτρουισμό, αλλά κυρίως με την ψυχική σας υγεία και ισορροπία. Αγγίζει το πιο βαθύ κομμάτι του εαυτού σας, τον κόσμο του υποσυνείδητου, εκεί που κρύβονται τα παλιά τραύματα, τα οποία εν πολλοίς είναι υπεύθυνα για την συμπεριφορά σας απέναντι στους γύρω σας.

Δεν είναι βέβαιο ότι η παρούσα διέλευση του άρχοντα του χρόνου και του κάρμα θα είναι η πιο ήρεμη και επωφελής για το ζώδιο σας. Όσο θα προχωράει ο Κρόνος στον Υδροχόο, όλο και πιο έντονα θα αισθάνεστε ότι σας αναγκάζει να επιστρέψετε σε εκείνες τις στιγμές που νοιώθατε πιο ευάλωτοι από ποτέ. Το γεγονός αυτό δεν θα σας άλλα περιθώρια από το να αξιολογήσετε τα συναισθήματα σας σε σχέση με τα γεγονότα που προκάλεσαν τα τραύματά σας. Η συνειδητοποίηση του ότι δεν είστε πλέον το άτομο εκείνο, ότι έχετε προχωρήσει στην ζωή, ότι έχετε ωριμάσει, θα αποτελέσει μια πραγματική αποκάλυψη για σας.

Η προηγούμενη διέλευση του Κρόνου μέσα από τον Αιγόκερω σας δίδαξε πως να συνυπάρχετε σε μια ομάδα και να συνεργάζεστε αρμονικά με τα μέλη της. Η παρούσα διέλευση θα σας διδάξει τα επόμενα τρία χρόνια, πως είναι να αισθάνεται κανείς μόνος. Για το ζώδιο σας το 2021 μπορεί να αποτελέσει την μεγαλύτερη υπαρξιακή αναζήτηση της ζωής σας, καθώς θα διέρχεστε τα σκοτεινά σοκάκια της ψυχής σας σε αναζήτηση απαντήσεων. Κατά την διάρκεια της περιπέτειας σας όμως αυτής, μιας μοναχικής και σπαρακτικής κάποιες φορές διαδρομής, θα ανταμώσετε τον μεγαλύτερο σύμμαχο της ζωής σας, που δεν είναι άλλος από τον πραγματικό εαυτό σας. Και η συνάντηση αυτή θα είναι λυτρωτική! Γιατί στο τέλος της διαδρομής, όχι μόνο θα βγείτε νικητές, αλλά και δυνατότεροι από ποτέ, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα πάντα στην ζωή!

Ουρανός στον Ταύρο (2019-2025)

Ο Ουρανός συνεχίζει την διέλευση του μέσα από τον Ταύρο, καλύπτοντας μέσα στο 2021 ένα εύρος μεταξύ της 6ης και της 14ης μοίρας, αγγίζοντας το πικ της δυναμικής του στον παρόντα κύκλο. Κατά την παραμονή του στον Ταύρο ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό σας οίκο, που αντιστοιχεί στις στενές κοινωνικές και συγγενικές σας σχέσεις. Δείχνει τον τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας, τις δυνατότητες σας στην μάθηση, αλλά και την ικανότητα έκφρασης σας, στον γραπτό ή προφορικό λόγο. Αντιστοιχεί στο τρίτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, στους Διδύμους, ένα καθαρά επικοινωνιακό ζώδιο και αναφέρεται στην επικοινωνία με αδέλφια, συγγενείς, φίλους ή γνωστούς.

Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής, που μέσα στην χρονιά αυτή να βιώσετε την πιο έντονη επήρεια της, θα έχετε ένα πιο οξύ πνεύμα και θα λειτουργείτε με ένα πιο πρωτότυπο τρόπο. Πολλοί από σας θα απολαύσουν την μελέτη ασυνήθιστων θεμάτων και θα αποκτήσουν νέες γνώσεις, ίσως όχι και τόσο συμβατικές, το κυρίαρχο όμως θα είναι ότι δεν θα έχετε μια κλασσική προσέγγιση στα ζητήματα αυτά. Ο πνευματικός σας κόσμος εμπλουτίζεται αλλά και μεταμορφώνεται, και αν και η μεταμόρφωση σας αυτή θα επηρεάσει την επαφή και την επικοινωνία με τους γύρω σας, παρ’ όλα αυτά οι πνευματικές σας αναζητήσεις θα κινήσουν την περιέργεια των συζητητών σας και θα απολαμβάνουν τις επαφές μαζί σας.

Η αλλαγή αυτή στην πνευματικότητα σας μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με τους στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους φίλους ακόμη και με τους γείτονες σας. Το επαναστατικό πνεύμα όμως του Ουρανού μπορεί να μην επηρεάσει μόνο το μυαλό σας και τις πνευματικές σας αναζητήσεις, αλλά να εκφραστεί πιο δυναμικά μέσα στο 2021, ειδικά εάν ανήκετε στις νεαρότερες ηλικίες του ζωδίου σας. Μπορεί να φέρει εκρήξεις οργής και εκδικητικές τάσεις απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς και μια κατηγορηματική άρνηση για κάθε μορφής συμβιβασμού.

Ποσειδώνας στους Ιχθείς (2011-2026)

 Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, θα περιπλανηθεί μέσα στο 2021 μεταξύ της 18ης και 23ης μοίρας του ζωδίου σας, μπαίνοντας πλέον σταθερά στο τρίτο και τελευταίο τμήμα της διέλευσης του αυτής και προετοιμάζεται σταδιακά για την μεγάλη του έξοδο από το ζώδιο σας. Διέρχεται τον σπουδαιότερο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον 1ο ηλιακό οίκο, που καθορίζει ποιοι πραγματικά είστε, την εξωτερική σας συμπεριφορά, ακόμη και την εξωτερική σας εμφάνιση. Δείχνει την προσωπικότητα και την ταυτότητα σας σαν άτομα. Όσο διαρκεί η διέλευση αυτή, τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού κόσμου θολώνουν και χάνονται. Επικρατεί μια ασάφεια στον αυτοπροσδιορισμό σας, με συνέπια να μην είστε κάποιες φορές σε θέση να καταλάβετε ποιοι είστε πραγματικά. Ίσως δε, να διαπιστώσετε κάποια στιγμή, ότι έχετε γίνει ένας άλλος άνθρωπος.

Ο μετασχηματισμός της προσωπικότητας σας θα είναι μεγαλειώδης, όταν συντελεστεί, αποτελεί όμως μια αργή και επίπονη διαδικασία. Και στο μεταξύ δεν θα μπορείτε σε κάθε δεδομένη στιγμή να εμπιστευτείτε την αντανάκλαση σας στον καθρέφτη, γιατί δεν θα είστε ποτέ σίγουροι ποιος είναι αυτός που αντικρύζετε απέναντι σας. Φυσικά δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί, να βιώσουν τόσο ριζικούς μετασχηματισμούς. Είναι δύσκολο για πολλά άτομα να αλλάξουν, καθώς το μυαλό κυβερνάται από τις μνήμες. Όσοι όμως καταφέρετε να πραγματοποιήσετε έστω και κάποια μικρότερα ή μεγαλύτερα βήματα προόδου στον τομέα αυτό της ζωής σας, θα είναι σημαντικό για την μελλοντική σας πορεία.

Πλούτωνας στον Αιγόκερω (2008-2024)

 Ο άρχοντας του κάτω κόσμου πλησιάζει προς το τέλος της διέλευσης του από τον Αιγόκερω και τον 11 ηλιακό σας οίκο, που ενεργοποιεί για περισσότερο από μια δεκαετία. Πρόκειται για το κομμάτι της ζωής σας που έχει σχέση με τους φίλους και τις κοινωνικές σας επαφές, τις ομάδες ανθρώπων που βρίσκονται κοντά σας, τους ομοϊδεάτες σας, ακόμη και τους παλιούς σας συντρόφους. Απεικονίζει τους στόχους σας για το μέλλον, τις επιθυμίες, τα όνειρα και τις ελπίδες σας για το αύριο.

Το διάστημα αυτό που διέρχεται ο Πλούτωνας τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αποκτήσατε την ικανότητα να «βλέπετε» του ανθρώπους που σας περιβάλλουν και σε ένα διαφορετικό ρόλο. Για παράδειγμα, ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να είναι πλέον το ταίρι  σας, ένας ομοϊδεάτης να έχει γίνει συνεταίρος σας, ένας φίλος να απασχολείται στην επιχείρηση σας. Δεν έχετε καμία συστολή πλέον στο να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες και ικανότητες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν για να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Ταυτόχρονα οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα μεταμορφωθούν, κάτι που θα μεταμορφώσει και σας τους ίδιους. Θα γίνετε πιο δυνατοί, ανθεκτικοί, ικανοί να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Επειδή όμως ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει το κρυφό και υποχθόνιο, τις συνομωσίες και τις ίντριγκες, καλό θα ήταν να έχετε το νου σας μέσα στο 2021. Κάποια πράγματα δεν θα είναι όμως φαίνονται και κάποια άτομα θα έχουν κρυφούς στόχους όταν σας πλησιάζουν, αποβλέποντας αποκλειστικά στο δικό τους όφελος, πολλές φορές σε βάρος των δικών σας συμφερόντων. Μπορεί και σεις όμως να πλησιάσετε άτομα, που θα κρίνετε ότι θα σας είναι χρήσιμα, καθώς θα εξυπηρετούν κάποια συγκεκριμένα σχέδια σας. Καλό θα ήταν όμως να θυμάστε ότι υπάρχει και το κάρμα…

Ίσως υπάρξουν περιπτώσεις μέσα στην χρονιά αυτή που θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και θα πρέπει να κάνετε πολύ σκληρές επιλογές. Ενδεχομένως να χρειαστεί να θυσιάσετε φιλικές ή συναδελφικές σχέσεις, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Γιατί διέλευση του Πλούτωνα χωρίς απώλειες στον τομέα της ζωής μας που ενεργοποιεί δεν έχει υπάρξει ακόμη. Το πως θα το χειριστείτε, επαφίεται στην δική σας συνείδηση, θα ήταν πολύ πιο έντιμο όμως να επικοινωνήσετε ειλικρινά με τα άτομα αυτά, ώστε να γνωρίζουν τους λόγους που υπαγορεύουν τις αποφάσεις σας. Έτσι θα έχετε μια πιο ήσυχη συνείδηση.

Ιχθείς 2021 – Συναισθηματικά

 Για το ζώδιο σας αναμένονται φωτεινές στιγμές στον τομέα των συναισθηματικών σας μέσα στο 2021! Η πρόβλεψη αυτή δεν αφορά μόνο τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, αλλά και τους ελεύθερους, που την χρονιά αυτή θα έχουν πολλές ευκαιρίες για κάτι καινούργιο. Δεν θα είναι όμως σε καμιά περίπτωση κατάλληλη η χρονική περίοδος να παραδοθείτε άνευ όρων στο συναίσθημα. Θα χρειαστεί προσοχή και μικρά και σταδιακά βήματα προσέγγισης. Μέσα στο 2021 μπορεί να υπάρξουν να συναντήσεις με άτομα που έχετε μεγάλο χρονικό διάστημα τα δείτε, κάτι που δεν θα είναι σε όλες τις περιπτώσεις ευχάριστο. Θα είναι μια χρονιά θετική, σε καμιά περίπτωση όμως ήρεμη…

Το πρώτο μισό του χρόνου καλό είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για καταστάσεις που θα βιώνετε. Ο χρόνος θα είναι με το μέρος σας και θα σας επιτρέψει να αξιολογήστε καλύτερα τα δεδομένα. Μην προσπαθείτε επίσης να ευχαριστείτε τους πάντες, γιατί κάτι τέτοιο θα είναι πρακτικά αδύνατο. Θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε από την κάθε σχέση σας και να θέσετε όρια για το δικό σας καλό. Θα υπάρξει επίσης κάποια στιγμή κατά την διάρκεια του εξαμήνου, που θα βρεθείτε μπροστά σε ένα πολύ σημαντικό δίλημμα αναφορικά με την σχέση σας. Στο δίλημμα αυτό δεν θα υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση, καθώς τα πάντα θα είναι ή τουλάχιστον θα φαίνονται πολύπλοκα, αλλά επί της ουσίας θα είναι πολύ πιο θετικά από ότι φαντάζεστε. Η αποκάλυψη ενός γεγονότος λίγο αργότερα θα σας ανακουφίσει.  Όσοι είστε αδέσμευτοι και επιθυμείτε να βρείτε ένα καινούργιο ταίρι, καλό θα ήταν να μην παραμελήσετε την κοινωνική σας ζωή και τις παρέες σας. Γιατί εάν είστε κλεισμένοι στο σπίτι, ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες να βρείτε σύντροφο.

Το δεύτερο εξάμηνο θα είναι γεμάτο ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα για το ζώδιο σας! Όσοι είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση, συνιστάται να είστε ειλικρινείς με το ταίρι σας, για να αποφύγετε ανώφελες αναστατώσεις. Οι ελεύθεροι ίσως να έχετε μια ρομαντική προσέγγιση από άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να ξεκινήσει μια σχέση που θα έχει διάρκεια. Μην ξεχνάτε όμως τις ανάγκες και τα θέλω σας, χαμένοι στο συναίσθημα. Θέστε τις σωστές βάσεις από την αρχή, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα.

Όσο αφορά την συμβατότητα σας με τα άλλα ζώδια, έχετε πολύ καλύτερες προοπτικές για μια σταθερή σχέση χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους. Το πάθος θα σας φέρει κοντά στους Σκορπιούς, με τους οποίους μπορείτε να κάνετε μια πολύ όμορφη σχέση, αλλά και με τους Καρκίνους που αποζητούν την αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Ταύροι και Αιγόκεροι από την άλλη μπορούν να σας προσφέρουν σταθερότητα και μια ήρεμη και όμορφη ζωή. Η επιλογή δική σας!

 Ιχθείς 2021 – Επαγγελματικά

 Τα επαγγελματικά σας αναμένεται να έχουν ένα καλό ξεκίνημα μέσα στο 2021, αλλά θα χρειαστεί να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας, εξασφαλίζοντας σας ευκαιρίες, ενώ η Σελήνη αναμένεται να ανακατευθύνει τις αρνητικές της δονήσεις σε ένα πιο θετικό για τα επαγγελματικά σας κανάλι.

Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις κινήσεις σας και καλό θα ήταν να αναζητήσετε την συμβουλή ή καθοδήγηση ατόμων που έχουν μεγαλύτερη από σας εμπειρία στην δουλειά. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να αναλάβετε δράση και να οργανωθείτε καλύτερα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν να βελτιώσετε τη θέση σας στην αγορά, αλλά δεν θα σας περιμένουν. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμφωνιών ή ακόμη και για μια αλλαγή κατεύθυνσης στην επιχειρηματική σας δράση. Εάν είστε υπάλληλοι, ίσως να υπάρξουν μέσα στο πρώτο εξάμηνο εναλλακτικές λύσεις απασχόλησης που δεν τις περιμένατε. Μελετήστε καλά τις προοπτικές που θα έχετε σε κάθε περίπτωση και αποφασίστε ανάλογα.

Από τα μέσα του 2021 μέχρι το τέλος θα είναι το πιο πολυάσχολο διάστημα του έτους! Οι πιθανές επιχειρηματικές κινήσεις που θα κάνετε κατά το πρώτο εξάμηνο τώρα θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς, με αποτέλεσμα και πνίγεστε στην δουλειά. Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στον φόρτο εργασίας θα πρέπει να φροντίσετε προκαταβολικά να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση. Όσο για όσους από σας είναι υπάλληλοι, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε ένα μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, ίσως χωρίς μισθολογικό αντίκρισμα. Τα αποτελέσματα όμως που θα φέρετε θα είναι οι καλύτεροι σας συνήγοροι για μια μελλοντική προαγωγή. Το 2021 είναι η καλύτερη χρονιά για την εδραίωση της καριέρα σας, είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η περίοδος μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου θα φέρει αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας, που μπορείτε όμως με συνετές κινήσεις να ξεπεράσετε. Είναι επίσης μια πολυάσχολη και αρκετά πιεστική περίοδος του έτους, κατά την οποία θα χρειαστεί προσοχή για να μην κάνετε σημαντικά λάθη.           

 Ιχθείς 2021 – Οικονομικά

 Για τα οικονομικά σας το πλανητικό σκηνικό δίνει πολλές υποσχέσεις βελτίωσης, απαιτεί όμως από σας μεγάλη σύνεση στις καθημερινές δαπάνες σας, εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε χρέη. Όσο εντονότερες προσπάθειες θα καταβάλετε  κατά την διάρκεια του 2021, τόσο περισσότερα οικονομικά οφέλη θα αποκομίσετε. Αποφύγετε να εμπλέξετε όμως το συναίσθημα με την οικονομική διαχείριση, γιατί δεν υπάρχει πιο σίγουρη συνταγή καταστροφής. Σκεφτείτε ότι μέσα στο 2021 έχετε την μοναδική ευκαιρία όχι μόνο να βελτιώσετε την οικονομική σας θέση, αλλά και να χτίσετε σταθερές βάσεις που θα διασφαλίσουν την μελλοντική σας επιβίωση και ευημερία.

Το πρώτο μισό του έτους θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ανάλογα να πάρετε αποφάσεις. Εάν είστε υπάλληλοι, ίσως να έχετε μια καλή προοπτική για το έτος αυτό, ακόμη και μια αύξηση αποδοχών. Αναλογιστείτε όμως τις μακροχρόνιες προοπτικές που μπορεί να έχετε στην θέση που βρίσκεστε και αν ανταποκρίνονται στα όνειρα και τις προσδοκίες σας. Φέτος έχετε μια μοναδική ευκαιρία να κυνηγήσετε το όνειρό σας, να ασχοληθείτε δηλαδή με το αντικείμενο που παθιάζεστε, και όχι με αυτό που σας παρέχει απλά τα προς το ζην. Μην φοβάστε να κάνετε μια καινούργια αρχή, αλλά μην αναλαμβάνετε και υπέρμετρα ρίσκα.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, καθώς τώρα πιά θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και τα έσοδο σας αναμένεται να βελτιωθούν. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, εστιάστε την προσπάθεια σας στον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης ή της δραστηριότητας σας για να μπορέσετε να αποκτήσετε ευρύτερη πελατειακή βάση. Μην φοβάστε να επενδύσετε χρήματα στην επαγγελματική σας δραστηριότητα, ειδικά εάν αυτή υπόσχεται καλές προοπτικές, αρκεί βέβαια να μην αναλάβετε παράλογα οικονομικά ρίσκα. Θα χρειαστεί προσοχή και περίσκεψη, γιατί ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας και να βλέπετε ευκαιρίες εκεί που δεν υπάρχουν.

Το διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τον Νοέμβριο είναι κάπως δύσκολο οικονομικά και θα χρειαστεί προσοχή στην διαχείριση, ωστόσο την δεύτερη βδομάδα του Σεπτεμβρίου υπάρχει η πιθανότητα ενός απροσδόκητου χρηματικού κέρδους.

 Ιχθείς 2021 – Υγεία

 Στον τομέα της υγείας σας το 2021 θα είναι μια ήρεμη χρονιά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται προσοχή. Όσοι του ζωδίου σας κάνετε καθιστικό τρόπο ζωής, την χρονιά αυτή θα πρέπει να εντάξετε κάποιας μορφής άσκηση στο πρόγραμμα σας, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα υγείας στο άμεσο μέλλον. Ένα άλλο στοιχείο που θα χρειαστεί προσοχή, είναι οι αποφάσεις σας που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική σας υγεία, αλλά και των δικών σας ανθρώπων. Πριν κάνετε κάτι δραστικό, σκεφτείτε τα πιθανά αποτελέσματα και τις επιπτώσεις από κάθε δυνατή οπτική γωνία!

Το πρώτο εξάμηνο του 2021 προσφέρεται για την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Θα είναι η ιδανική χρονική στιγμή να εντάξετε στις δραστηριότητες σας μια ήπια μορφή άσκησης, χωρίς να καταπονείτε το σώμα σας. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις δεν αποτελούν ιδιαίτερο κίνδυνο για την υγεία σας, παρόλα αυτά δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στο ενδοκρινολογικό σας σύστημα.

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι ακόμη πιο βατό, καθώς τίποτε δεν θα μπορεί να σας απειλήσει και να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα υγείας. Τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι αυξημένα και η περίοδος αυτή είναι ιδανική για έντονη άσκηση ή για αποκατάσταση. Ο χρόνος αυτός θα λήξει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για την υγεία σας.

Καλή και δημιουργικά χρονιά!

Ευτυχισμένο το 2021!

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: