Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2021

Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2021

 Δευτέρα 01.03.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Κάτι που θα στραβώσει σήμερα, μην βιαστείτε να ενεργήσετε. Μια συνάντηση με φιλικά πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε κάπως από μια μέρα με υπερβολικό φόρτο εργασίας και αρκετές αναποδιές… Προσοχή στην οδήγηση, κυρίως σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ! Η απροσεξία και η τάση σας για γρήγορη οδήγηση και μεγάλες ταχύτητες μπορούν να σας στοιχίσουν…

Τρίτη 02.03.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση. Κάποια έκτακτα έσοδα θα σας χαροποιήσουν! Μπορεί να μην είναι μεγάλα τα ποσά, θα σας δώσουν όμως μια ανάσα από εκεί που δεν το περιμένατε.

Τετάρτη 03.03.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Δουλέψτε συνειδητά, με υπομονή και μεθοδικότητα γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε κάτι. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Πέμπτη 04.03.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Συντονίστε τις ενέργειες σας και μην σκορπάτε τις δυνάμεις σας χωρίς πλάνο ή σκοπό. Είναι απλά μια ανώφελη απώλεια χρόνου και ενέργειας. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες επαφές ή και καλά νέα που θα σας αποσπάσουν για λίγο από τα αγχωτικά σας καθήκοντα και τις καθημερινές ρουτινιάρικες ασχολίες. Ίσως μια απόφαση που θα γίνει γνωστή σήμερα να αναπτερώσει το πεσμένο ηθικό σας.

Παρασκευή 05.03.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Θα πρέπει να επιδιώξετε να εντάξετε καινούργιες ασχολίες στην ζωή σας για να μπορέσετε να βγείτε από την ρουτίνα που έχετε περιέλθει και να ανανεωθείτε. Υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να προσφέρετε την βοήθεια και τις οργανωτικές σας ικανότητες σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή έναν συνάδελφό σας για μια κοινωνική εκδήλωση που ετοιμάζει. Μέσα από την προσφορά θα αισθανθείτε και σεις καλύτερα…

Σάββατο 06.03.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Θα επιθυμούσατε σήμερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να περάσετε λίγες ώρες σε μια σάουνα ή σε μια πισίνα για να χαλαρώσετε ή ακόμη και σε μια εκδρομή στη φύση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να πάτε για ένα μασάζ ή να αθληθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση!

Κυριακή 07.03.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, αλλά δείτε και την θέση του άλλου. Το φιλάνθρωπο πνεύμα ωστόσο ξυπνάει μέσα σας σήμερα! Δείξτε την αγάπη σας και την έμπρακτη στήριξη σας στους λιγότερο τυχερούς της ζωής.

Δευτέρα 08.03.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή σήμερα και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται για τους αδέσμευτους !

Τρίτη 09.03.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Με ηρεμία και καθαρό μυαλό μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι φαντάζεστε σήμερα! Θα πρέπει όμως πριν ενεργήσετε να έχετε σαφείς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η μέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από μια ενδιαφέρουσα κοινωνική και αισθηματική ζωή! Μια νέα συνεργασία που θα ξεκινήσει σήμερα μπορεί να εξελιχθεί εξαιρετικά καλά στο μέλλον.

Τετάρτη 10.03.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο με τις σημερινές πλανητικές κινήσεις στο ωροσκόπιο σας. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε… Προσγειωθείτε λοιπόν εάν θέλετε να ευτυχίσετε, είτε είστε σε σχέση, είτε αδέσμευτοι και αναζητάτε το ταίρι σας.

Πέμπτη 11.03.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία σήμερα, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας με τον Δία σε ανάδρομη πορεία να σας πιέζει. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Επίσης πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία.

Παρασκευή 12.03.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε χάση)

Το πρωί είναι η πιο αγχωτικό διάστημα της ημέρας. Να μην παραιτηθείτε όμως από καμία δραστηριότητα. Μπορεί αυτό που θα βιώσετε  να σας δώσει μια πραγματική ικανοποίηση μέσα από την δημιουργική σας έμπνευση. Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους, εάν έχετε τη δυνατότητα. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, η διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική.

Σάββατο 13.03.2021 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεων σας. Δεν θα μετανιώσετε αν αφιερώσετε αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, τον ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή!  ! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίσει το νέο στυλ επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό της ζωής σας.

Κυριακή 14.03.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σήμερα στις προοπτικές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμη να σας απασχολήσει η επίλυση ενός μυστηρίου. Μπορεί επίσης να βιώσετε περιστασιακές ερωτικές περιπέτειες, που καλό θα ήταν να κρατήσετε μακριά από την 0οικογένεια σας εάν είστε παντρεμένοι, ή να συμμετέχετε σε ίντριγκες.

Δευτέρα 15.03.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα πρέπει να βάλει τα πράγματα σε τάξη στο χώρο εργασίας σας. Απαλλαγείτε από τα περιττά αντικείμενα, παλιές σκέψεις και ξεπερασμένα σχέδια. Αφήστε να καινούργιο να βρει το χώρο του. Αν έχετε καλλιεργήσει κάποιες δεξιότητες, μπορείτε να προσπαθήσετε να τις χρησιμοποιήσετε στην πράξη.

Τρίτη 16.03.2021 (Σελήνης τον Κριό – σε γέμιση)

Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, μπορεί ο προϊστάμενός σας να σας δώσει μια μοναδική εργασία και να σας υποσχεθεί μια γενναιόδωρη ανταμοιβή με την ολοκλήρωση του έργου! Έχετε τα προσόντα να πετύχετε! Εμπιστευτείτε τι ικανότητες σας και παρουσιάστε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς αυτό μπορεί να αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας.

Τετάρτη 17.03.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η ευαισθησία και η διαίσθηση σας είναι όλο και ισχυρότερη! Η κλίση σας προς το μυστηριώδες ή την μυστικότητα σας φέρνει σε ξένα μέχρι στιγμής μονοπάτια, όπου θα εξερευνήσετε νέα πεδία ενδιαφέροντος. Αρκεί να ξέρετε σε τι εμπλέκεστε και να έχετε ένα ασφαλές σενάριο διαφυγής, για να μην πάθετε ζημίες…

Πέμπτη 18.03.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Προσοχή κατά τις πρωινές ώρες, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα διαπληκτισμών στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη αποφάσεων που ενέχουν στοιχεία εκκεντρικότητας. Είναι η μέρα που μέσα από τη μοναχικότητα και την ηρεμία μπορεί να βρει κάτι δημιουργικό και άξιο λόγου.

Παρασκευή 19.03.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά.  Παρ ‘όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Σάββατο 20.03.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για ψυχαγωγία. Τυχόν σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη, τη φιλία και την αμοιβαία συμπάθεια θα ανθίσουν σήμερα και να σας δώσουν μια αίσθηση αρμονίας. Ταξίδια, αποδράσεις και «επικίνδυνες αποστολές» δεν συνιστώνται κατά το δεύτερο μισό της ημέρας. Χαλαρώστε με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας.

Κυριακή 21.03.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Σήμερα θα πρέπει να επιβληθείτε στα συναισθήματά σας και να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην εργασία σας. Ακόμη και όταν πρόκειται για την προσωπική σας σχέσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε την άμεση και ανοιχτή προσέγγιση.  Αν ασχολείστε με την έρευνα σε κάποιον επιστημονικό τομέα, την μηχανολογία ή τα ηλεκτρονικά, μπορεί να καταλήξει σε μια αντισυμβατικό ιδέα σήμερα, που θα έχει μια μικρή γεύση ιδιοφυΐας ή τρέλας…

Δευτέρα 22.03.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η καριέρα σας, εάν σχετίζεται με το μάρκετινγκ, τον τουρισμός, τα ακίνητα, καθώς και με την επισκευή κατοικιών ή την διακόσμηση μπορεί να λάβει μια θετική στροφή. Στην προσωπική σας ζωή χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή, γιατί ένα ενδεχόμενο πείσμα από το ταίρι σας μπορεί να προκαλέσει μια δική σας άκαμπτη στάση και τα πράγματα να ακολουθήσουν μια πορεία εκτός ελέγχου…

Τρίτη 23.03.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο για σας να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Οι πιθανότητες να παρεξηγηθείτε είναι αρκετά μεγάλες. Η έλλειψη κοινωνικής επαφής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι βασανιστική, θα πρέπει όμως να βρείτε την χρυσή τομή. Το άτομο που σας ενδιαφέρει ‘έχει χάσει την υπομονή του με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας και θα το χάσετε πολύ σύντομα εαν κάνετε κάτι δραστικό.

Τετάρτη 24.03.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Θα καταφέρει σχεδόν τα πάντα που αναλαμβάνετε κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Αλλά στην αρχή της ημέρας μπορεί να εμφανιστούν κάποια σοβαρά εμπόδια στο δρόμο σας που θα πρέπει να παρακάμψετε. Είναι όμως κάτι αναμενόμενο με τόσους ανάδρομους πλανήτες να μας δημιουργούν εμπόδια και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα μας.

 

Πέμπτη 25.03.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Αν εμπιστεύεστε τους συνεργάτες σας, μπορεί να έχετε κάποιες πραγματικά καλές στιγμές στην εργασία σας.  Ρίξτε λίγο έξω κατά τις βραδινές ώρες, συναντώντας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας οι δεσμευμένοι ή επικοινωνήστε και κοινωνικοποιηθείτε οι αδέσμευτοι για να έχετε κάποιες πιθανότητες να δεσμευτείτε…

Παρασκευή 26.03.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

Σάββατο 27.03.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα βιώσετε φίλοι μου και θα πληγωθείτε, γιατί δεν το περιμένατε. Μην αφήνετε όμως να σας πάρει από κάτω… Δίνοντας βάση την διαίσθηση σας θα καταφέρετε να βρείτε άκρη στις περίεργες καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας και σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα.

Κυριακή 28.03.2021 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Είστε άτομα παθιασμένα και έχετε την τάση να ηγείστε των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Όταν τα πράγματα όμως ξεφύγουν από τον έλεγχο χρειάζεται σκέψη, στρατηγική, και όχι συναίσθημα. Οι προκλήσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, καθώς και ο πόνος ή η απόρριψη. Μέσα από τις εμπειρίες αυτές όμως ανδρωνόμαστε και θωρακιζόμαστε για τα ακόμη πιο δύσκολα της ζωής.

Δευτέρα 29.03.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αναζητήστε την στήριξη, ψυχολογική ή πρακτική, στους γύρω σας, για να μπορέσετε να βγείτε από το αδιέξοδο που έχετε περιέλθει και να προχωρήσετε σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε στην ζωή σας. Σε μια αντιπαράθεση που θα προκύψει σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο, εσείς έχετε το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, άσχετα εάν το καταλογίζετε στους άλλους.

Τρίτη 30.03.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Σήμερα καλό θα ήταν, πέρα από την δουλειά να φροντίζετε τον εαυτό σας και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σας. Πέρα από την ξεκούραση, μια καλή διέξοδος θα ήταν η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, που θα σας βοηθούσε να ανεβείτε ψυχολογικά. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποια σημαντικά προβλήματα, αναζητήστε την βοήθεια ειδικού.

Τετάρτη 31.03.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε πολύ και δημιουργική ενέργεια και είναι η ιδανική μέρα να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που χρονίζουν. Από την βιασύνη σας όμως κινδυνεύετε να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. Μπορείτε να καταγράψετε επιτυχία στην νέα επιχειρηματική σας προσπάθεια ή στην νέα δουλειά που ξεκινάτε, αρκεί να καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο την ισχυρογνωμοσύνη σας…

Αλίντα Κανάκη

 

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU