Αφροδίτη στους Διδύμους

Αφροδίτη στους Διδύμους

(9 Μαΐου έως 2 Ιουνίου 2021)

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα κα της αποπλάνησης, του ρομαντισμού και της καλαισθησίας, ολοκληρώνει την παραμονή της στο ένα από δύο ζώδια του ωροσκοπίου που θεωρεί «σπίτι» της, στον Ταύρο, και στις 9 Μαΐου περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Από ερωτιάρα και σαγηνεύτρα γίνεται πιο περιπετειώδης τις βδομάδες που έπονται, πιο ανοιχτή στην επικοινωνία και έτοιμη να εκφράσει τα συναισθήματα και τα «θέλω» της χωρίς αναστολές. Την έλκουν οι άνθρωποι που έχουν σπιρτάδα πνεύματος, αγαπούν την περιπέτεια, αναζητούν τις εμπειρίες και την γνώση σε κάθε τους βήμα.

Στις διαπροσωπικές, ερωτικές σχέσεις, έρχεται η επικοινωνία των συντρόφων στο προσκήνιο και επιδιώκουμε κυρίως μια ουσιαστική, πνευματική επαφή και την ανταλλαγή ιδεών, παρά την σεξουαλική χημεία. Κατά την παραμονή της στους Διδύμους απεχθάνεται η Αφροδίτη  την πλήξη και την ανία, τα άκαμπτα και δογματικά άτομα, την ρουτίνα και τους περιορισμούς γενικότερα. Αναζητά την διασκέδαση, την ανανέωση, την αλληλεπίδραση, τον αυθορμητισμό και την ελευθερία κινήσεων.

Μέσα στον Μάιο και μέχρι να περάσει στις αρχές Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, σχηματίζει τέσσερις σημαντικές όψεις με την Λίλιθ, τον Πλούτωνα, τον Δία και τον Κρόνο, που θα έχουν επίδραση τόσο στην αισθηματική, όσο και στην οικονομική μας πραγματικότητα.

  • Σύνοδος Αφροδίτης-Λίλιθ στις 2 Μαΐου

Η όψη αυτή φέρνει μια σύγχυση στα συναισθήματα μας και ως εκ τούτου μια έλλειψη σταθερότητας και μια δυσαρμονία στις σχέσεις. Με την τόσο έντονη ενέργεια της Λίλιθ, το μυαλό μας κατακλύζεται από μαύρες σκέψεις και δεν είμαστε πλέον σε θέση να απολαύσουμε το παραμικρό, από τα τόσα πολλά μικρά θαύματα που συμβαίνουν γύρω μας. Είμαστε αιχμάλωτοι μια μαύρης δίνης, μιας έντονα αρνητικής ενέργειας που μπορεί να μας καταπιεί συναισθηματικά και ψυχικά, και σε ακραίες περιπτώσεις να μας οδηγήσει σε πράξεις μίσους και κακίας. Ιδιαίτερα έντονη έκθεση στην όψη έχουν οι Ταύροι των τελευταίων ημερών του ζωδίου τους και σε μικρότερο βαθμό τα υπόλοιπα ζώδια στο σταθερού σταυρού (ΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι) των τελευταίων ημερών.

  • Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα στις 6 Μαΐου

Είναι μια όψη που προσφέρεται για επούλωση πληγών του παρελθόντος και επίλυση προβλημάτων στις συναισθηματικές μας σχέσεις, καθώς επίσης και για επίλυση τυχών προβλημάτων σεξουαλικής φύσης. Υπό την επήρεια της όψης συνιστάται να υλοποιήσουμε άμεσα αποφάσεις μας που άπτονται της συναισθηματικής μας ζωής, όπως είναι μια δέσμευση, ένας γάμος ή η υπογραφή ενός προγαμιαίου συμφωνητικού. Όσοι δε αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα με τέως συντρόφους για ζητήματα διατροφής, διαμοιρασμό περιουσιακών στοιχείων, κηδεμονίας τέκνων, κλπ, τις μέρες αυτές μπορούν να επιλυθούν τα ζητήματα αρκετά πιο εύκολα. Η όψη αφορά Ταύρους και Αιγόκερους των τελευταίων ημερών, και σε μικρότερο βαθμό όλα υπόλοιπα ζώδια του σταθερού (Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς).

  • Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία στις 8 Μαΐου

Είναι μια όψη που συνδέεται με επιπολαιότητα, ανευθυνότητα, αμέλεια, ροπή στις απολαύσεις και στα ερωτικά σκάνδαλα, παράλληλα με την άσκοπη σπατάλη χρημάτων. Συνιστάται τις μέρες αυτές γύρω από την όψη να δώσουμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στις κοινωνικές μας αλληλεπιδράσεις και στην επικοινωνία μας, για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ζητήματα υλικής φύσης και προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή μπορεί να μας οδηγήσουν σε τριβές με τους ανθρώπους γύρω μας, που θα είναι ανώφελες, καθώς δεν θα επιλύσουν κανένα από τα προβλήματα. Στη σχέση μας με τον σύντροφό μας οφείλουμε να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς, εάν θέλουμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν. Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία επηρεάζει Ταύρους και Υδροχόους των τελευταίων ημερών και σε μικρότερο βαθμό Λέοντες και Σκορπιούς.

  • Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 19 Μαΐου

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου από Διδύμους και Υδροχόο αντίστοιχα μας ωθεί στην λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς κυριαρχούν τα «πρέπει» στην ζωή μας, κάτι που μπορεί να έχει σαν συνέπεια και κάποιους περιορισμούς, που όμως δεν θα είναι επιβλαβείς. Πρόκειται για μια όψη που φέρνει ηρεμία και ψυχραιμία και ως εκ τούτου ευνοεί τους ψύχραιμους χειρισμούς σε ζητήματα οικονομικής φύσης, διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και σημαντικών αγοραπωλησιών. Οι συνθήκες ευνοούν την επίλυση προβλημάτων ή εκκρεμών ζητημάτων με την οικογένεια ή το ταίρι μας, ενώ υπό την επήρεια της όψης έχουμε συχνά νέες ερωτικές σχέσεις με άτομα με μεγάλη διαφορά ηλικίας, υποκινούμενες πολλές φορές όχι από το συναίσθημα, αλλά από το συμφέρον και τα προσδοκώμενα υλικά οφέλη. Δίδυμοι και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου θα είναι οι κύριοι ευνοημένοι της όψης, και σε μικρότερη κλίμακα τα υπόλοιπα ζώδια του μεταβλητού (ΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (ΤαύροιΛέοντες και Σκορπιοί).

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων θα έχει τις εξής επιρροές στα ζώδια του ζωδιακού κύκλου:

Κριοί

Η Αφροδίτη περνάει στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς), με αποτέλεσμα να σας οδηγεί στην επιθυμία να μοιραστείτε ή να ανταλλάξετε ιδέες με άτομα που σας είναι σημαντικά. Επικοινωνιακά είστε στα καλύτερα σας και μπορείτε να μαγέψετε τους συνομιλητές σας και να πείσετε για τις απόψεις σας.

Ταύρος

Ο κυβερνήτης σας περνάει στο επόμενο ζώδιο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, το σπίτι των χρημάτων, μια μετακίνηση που μπορεί να φέρει τις επόμενες βδομάδες αύξηση των εισοδημάτων σας, ιδίως εάν ασχολείστε με την ομορφιά, την μόδα, τον καλλωπισμό, κλπ., με τομείς δηλαδή που ελέγχει η Αφροδίτη.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο σας, αυτόν της προσωπικότητα σας, στρέφει τους προβολείς επάνω σας, αυξάνει την γοητεία και την λάμψη σας. Το διάστημα αυτό μπορείτε να διευθετήσετε ειρηνικά τα προβλήματα σας, να φέρετε μια ισορροπία και μια αρμονία στις σχέσεις σας, η ουσία είναι όμως, ότι κανείς δεν θα γνωρίζει τι θα συμβαίνει στην ψυχή σας.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχολογικά προβλήματα, απομόνωση) ίσως να επιλέξετε να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας ή ακόμη και σε μεταφυσικές αναζητήσεις. Η αγάπη για σας, με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο,  είναι περισσότερο ιδεαλιστική και η μορφή σχέσης που έχετε στο μυαλό σας είναι ανέφικτη.

Λέων

Ο 11ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιείται με την Αφροδίτη στους Διδύμους, ένας τομέας της ζωής σας που έχει σχέση με την κοινωνία, τις ομαδικές δραστηριότητες και τις φιλικές σας σχέσεις. Το διάστημα που ακολουθεί αποδίδετε πολύ καλύτερα ως τμήμα μιας ομάδας και τα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσετε θα μπορούσαν να ήταν σαφώς μεγαλύτερα, από ότι αν δραστηριοποιηθείτε μεμονωμένα. Δεν είναι καθόλου απίθανη δε μια καινούργια σχέση με πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Παρθένος

Η καριέρα και ο δημόσιος βίος σας ενεργοποιούνται με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και τον 10ο οίκο σας, ένα εξαιρετικά σημαντικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Γίνεστε τις βδομάδες που ακολουθούν πιο κοινωνικοί, η δημόσιο εικόνα σας βελτιώνεται και οι φιλοδοξίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν πιο εύκολα, ιδίως εάν δραστηριοποιείστε σε μια ομάδα.

Ζυγός

Η Αφροδίτη διελαύνει τον 9ο οίκο σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) μέχρι τις 2 Ιουνίου, μια θέση που σας ωθεί στην μάθηση και την εξερεύνηση. Μέσα από μελέτες μπορεί να έρθετε σε επαφή με μια νέα φιλοσοφική διάσταση που δεν είχατε προσεγγίσει έως τώρα, κάτι που θα σας συνεπάρει. Κάποιοι ίσως να ερωτευθούν τον μέντορα ή τον καθηγητή τους το διάστημα αυτό.

Σκορπιός

Το σεξ, τα , καθώς και κλείσιμο κύκλων και η αναγέννηση έρχονται στο προσκήνιο για σας, φίλοι Σκορπιοί, καθώς η Αφροδίτη διελαύνει τους Διδύμους και τον 8ο ηλιακό σας οίκο. Η ερωτική σας ζωή είναι έντονη, δεν λείπουν όμως τα σκαμπανεβάσματα, ενώ η έλλειψη εμπιστοσύνης στον σύντροφό σας μπορεί να φέρει αρκετές τριβές στην σχέση σας. Κάποια κρυμμένα μυστικά μπορεί να δουν το φως, μια σχέση να τελειώσει οριστικά, ενώ οι αδέσμευτοι αναζητούν συναισθηματικό βάθος στις νέες τους γνωριμίες, που όμως θα είναι τεταμένες, λόγω της ζήλιας και της κτητικής τους συμπεριφοράς.

Τοξότες

Ο γάμος, οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί έρχονται στο προσκήνιο με την Αφροδίτη να ενεργοποιεί τον 7ο ηλιακό σας οίκο. Με την ελκυστική σας φύση και την γοητεία σας μπορείτε το διάστημα που ακολουθεί να κατακτήσετε πολλά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό-επαγγελματικό. Η δημοτικότητα σας αυξάνεται, το ίδιο και η απήχηση σας στο αντίθετο φύλο, με το οποίο δεν παραλείπετε να φλερτάρετε αδιάκοπα.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον 6ο σας ηλιακό οίκο φέρνει αρμονία στην δουλειά και στην καθημερινότητα σας, παραμερίζοντας εμπόδια. Θα απολαύσετε το διάστημα αυτό την αναγνώριση των προσπαθειών σας σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά στην προσωπική σας ζωή δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Το πέρασμα αυτό ευνοεί επίσης την βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, εάν κάνετε κάποιες αλλαγές και αναπροσαρμογές στην δίαιτα ή την άσκηση σας.

Υδροχόος

Ο 5ος ηλιακός σας οίκος (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) ενεργοποιείται με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους, κάτι που θα ξυπνήσει την όρεξη σας για ζωή, για φλερτ και για διασκέδαση. Όσοι έχετε οικογένεια και παιδιά, θα αντλήσετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά από την βελτίωση των σχέσεων σας με τα μέλη της οικογένεια σας.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη διελαύνει τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας μέχρι τις 2 Ιουνίου, έναν τομέα της ζωή σας που αφορά τις ρίζες σας, το σπίτι και την οικογένεια. Θα προσπαθήσετε τις βδομάδες που έπονται να επιλύσετε τυχόν προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο ή σε σχέση με την κατοικία σας και να επαναφέρετε την αρμονία στο άμεσο περιβάλλον σας. Η ενασχόληση σας με την μουσικό, τον χορό και τις τέχνες γενικότερα μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις ισορροπίες σας σαν άτομο.

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU