Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα τα σχέδιά σας μπορεί να περιλαμβάνουν ασυνήθιστες δραστηριότητες, αντισυμβατικούς στόχους και απρόβλεπτες εμπειρίες. Θα το απολαύσετε πραγματικά να περάσετε τον ελεύθερο σας χρόνο με ένα καλό φίλο σας.

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πρωί είναι η πιο ευνοϊκή χρονική στιγμή της μέρας για την επίλυση τυχόν προβλημάτων. Υπέροχες συνθήκες θα επικρατήσουν για συνομιλίες και διαπραγματεύσεις!

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Όλη την ημέρα θα έχετε την τάση να ενεργείτε υπό έντονη συναισθηματική φόρτιση, με ψευδαισθήσεις και φρούδες ελπίδες. Άλλη μια φάση στη ζωή σας πλησιάζει στο τέλος της. Έχετε καταφέρει ωστόσο πολλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. 

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα αυθόρμητη συναισθήματα και το υποσυνείδητο σας θα επηρεάσει τις ενέργειές σας περισσότερο από το συνηθισμένο. Κατά τη διάρκεια αυτής της μέρας θα είναι δύσκολο για σας να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας και να πάρετε τις αποφάσεις που θέλετε. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Είναι μια υπέροχη μέρα για να ασχοληθείτε με τις τέχνες. Σχέδια που συνδέονται με το νοικοκυριό σας, όπως ενδεχόμενες ανακαινίσεις υπόσχονται να είναι επιτυχής.

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προσπαθήσετε να γυρίσετε μια νέα σελίδα στο παραμύθι της ζωής σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει όμως  πολύ προσεκτικά. Μην καίτε γέφυρες… 

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Κανείς δεν σας εμποδίζει από το να είστε ενεργοί και δυναμικοί. Ωστόσο, θα πρέπει να ορίσετε λογικά όρια δράσης. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσετε περιττά προβλήματα ή προβλήματα υγείας.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Κατά τη διάρκεια της ημέρας η ονειρική διάθεση και η ιδεαλιστική στάση σας δεν θα είναι ευνοϊκές για την επιχειρηματική ατμόσφαιρα. Προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις…

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η ημέρα είναι ευνοϊκή για αγορές, προσέξτε όμως στα έξοδα σας! Η διαχείριση των εισοδημάτων σας, οι διατροφικές συνήθειες σας και τα έξοδα του νοικοκυριού σας χρειάζονται προσοχή.  Η βιασύνη, η έλλειψη οργάνωσης και η ασυνέπεια λόγων και πράξεων θα σας κάνει περισσότερο κακό, παρά καλό. 

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Και σήμερα είναι μια υπέροχη για τις αγορές και ψώνια! Μπορείτε να αγοράσετε με άνεση δώρα, είδη οικιακής χρήσης αλλά και μεγαλύτερης αξίας αγορές, χωρίς να φοβάστε λανθασμένες επιλογές.

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Σήμερα θα είναι καλύτερα για σας να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στην συνηθισμένη σας ρουτίνα και τις κλασσικές επαφές σας. Η αξιοποίηση των πληροφοριών που θα φτάσουν στα χέρια σας, πιθανές συναντήσεις και διαβουλεύσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. 

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η οικογενειακή σας ζωή γίνεται όλο και πιο σημαντική για σας! Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα κοινά προβλήματα, παρά τη θέλησή σας. Ωστόσο, το επίπεδο ενέργειάς σας είναι αρκετά υψηλό για να σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τη ζωή και τις προκλήσεις της.

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Σήμερα είναι ανεπιθύμητο να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο στην εκπαίδευση ή μια μακρά ιατρική θεραπεία. Αποφύγετε ένα ταξίδι, επαγγελματικό ή μη γιατί θα αποτύχει και μεταθέστε εάν μπορείτε  σημαντικές διαπραγματεύσεις. 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Τα πράγματα φαίνεται να σας πηγαίνουν καλά τον τελευταίο καιρό, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Απολαύστε τα όσα θετικά συμβαίνουν και μην χαλάτε την διάθεση σας με πράγματα που δεν αξίζουν τον κόπο.

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Δεν είναι μέρα για αποφάσεις, ούτε για να ανατρέχετε στο παρελθόν σας, γιατί οι εκτιμήσεις σας θα είναι μπερδεμένες και θα κινούνται μακράν της πραγματικότητας. Μπορεί ωστόσο η μέρα να σας φέρει ένα κεραυνοβόλο πάθος!!!

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας! Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που εξυφαίνονται πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μην αναβάλετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Τα οικονομικά σας είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση και χρειάζονται σοβαρές προσπάθειες για να ανακάμψουν.

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει σήμερα στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρίξεις στις σχέσεις σας.

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η ψυχική σας αστάθεια κουράζει όμως το ταίρι σας.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τον αισθηματικό τομέα. Το ένστικτο σας είναι αρκετά ισχυρό για να σας καθοδηγήσει μελλοντικά στις αποφάσεις που θα πάρετε αναφορικά με τον σύντροφο σας.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές! Είναι δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε ένα τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και θα ανανεώσει την εξωτερική σας εμφάνιση. Η τονωμένη σας αυτοπεποίθηση θα αποδειχτεί ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή!

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας και μην ξανοίγεστε, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Τώρα μπορείτε να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ξεκινήσετε αποταμιεύσεις.

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση, καθώς ο πλανητικός συνδυασμός είναι αρκετά πιεστικός. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με άγχος. Μην καταθέτετε όμως τα όπλα, γιατί θα ανταμειφθείτε για τις προσπάθειες σας.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Πρέπει να απαλλαγείτε από περιττά βάρη από την ζωή σας, για να υπάρξει χώρος για το νέο. Αποφύγετε ωστόσο περιττές συγκρούσεις και εντάσεις.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι. Αποφύγετε λογομαχίες!!! Η περίοδος είναι επικίνδυνη και δεν χρειάζεται να θέσετε σε κίνδυνο την δουλειά σας.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Υπάρχει το ενδεχόμενο για μια θυελλώδη γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς όμως βάθος και διάρκεια. Κάνετε σαφείς τις συναισθηματικές σας ανάγκες στους άλλους για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση από την αρχή.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κάποιο άτομο της οικογενείας σας έχει ανάγκη την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα. Στην δουλειά λίγη περισσότερη προσοχή για λάθη και παραλείψεις!

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κερδίζετε για μάχη στην δουλειά σας και ενισχύεται η εικόνα σας. Μια νέα δραστηριότητα ή ένα καινούργιο έργο θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σας! Αποφύγετε ωστόσο το περιττό άγχος!

 

 

 

 

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU