Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Παρθένος – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Αισθάνεστε μια διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Πνευματικές  διαφωνίες ή διαφορές απόψεων θα προκύψουν σήμερα. Μην επηρεάζεστε από τρίτους αρνητικά και μη γίνεστε εριστικοί με τους συνεργάτες σας. Δεν συντρέχει λόγος αμφισβήτησης.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Μην απογοητεύεστε με τις αναποδιές και τις ανατροπές που αντιμετωπίζετε. Γίνετε πιο επικοινωνιακοί, διορθώστε τα λάθη σας και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα πρόσωπα.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Κρατήστε το όμως μυστικές τις κινήσεις σας από άτομα που σας ζηλεύουν. Κινδυνεύετε να γίνετε θύμα υπονόμευσης, με αποτέλεσμα να τιναχτούν τα μελλοντικά σας σχέδια στον αέρα.

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ο εγωισμός σας είναι στο φόρτε του σήμερα και είστε σε θέση να τινάξετε όλες σας τις σχέσεις, επαγγελματικές και φιλικές στον αέρα. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πνεύματα.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα προμηνύουν συγκρούσεις και εντάσεις στο άμεσο περιβάλλον σας. Αποφύγετε εκρήξεις θυμού και δείξτε προσοχή στην οδήγηση. Η σημερινή μέρα σας βοηθά ωστόσο να πλησιάσετε το σύντροφό σας .

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το ερωτικό πάθος αυξάνεται κατακόρυφα. Αφήστε τις ζήλιες και τα πάθη, εναρμονιστείτε με τη διάθεση του συντρόφου σας. Ίσως κάποιοι να σας θίξουν άτομα με τη απότομη συμπεριφορά τους.
Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε τα λιπαρά που θα βλάψουν στο κυκλοφορικό σας.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Το άγχος και το στρες θα φέρει ανεπιθύμητες εντάσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στο χέρι σας είναι να κάνετε τις σωστές κινήσεις για την εκτόνωση τους.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή, καθώς οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα κλείσουν με ευνοϊκό τρόπο. Μια νέα γνωριμία έρχεται, προς χαρά και ανακούφιση των αδέσμευτων.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας, κοινωνικές και συναισθηματικές. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα, όσοι είστε ελεύθεροι και αναζητάτε το άλλο σας μισό.

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε εκκρεμότητες που έχετε και σας αγχώνουν, και θα σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα διαπραγματευτείτε θα είναι συμφέρουσες.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Η σκληρή δουλειά σας προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξεχάστε την καθημερινότητα και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Προσπαθήσετε να χαλαρώσετε με φιλικές συναναστροφές ή με την συντροφιά του συντρόφου σας.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα είναι μπερδεμένο. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι οριστικές.

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Τα άστρα σας κουράζουν και σας δημιουργούν εντάσεις λόγω κακής επικοινωνίας. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας. Προς το βράδυ κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες θα σας φτιάξουν το κέφι και τη διάθεση.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την απομόνωση σας. Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά.

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τη δημιουργία και την έμπνευση. Προσοχή όμως τις εξαπατήσεις, καθώς θα είστε χαμένοι στους ονειρικούς σας κόσμους! Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε στο άμεσο μέλλον.
Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες, καθώς και μυστικές επαφές πίσω από την πλάτη σας. Προσέξτε τους συνεργάτες σας και μην εκμυστηρεύεστε πράγματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν εις βάρος σας.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζεται. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Από τις επαφές που θα έχετε ίσως υπάρξουν και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα θα φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.
Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα πράγματα είναι ευνοϊκά σήμερα και τα αισθηματικά σας θα εξελιχτούν πιο θετικά. Θα φύγουν τα δύσκολα και σε επαγγελματικό επίπεδο και επιτέλους θα έχετε τα οικονομικά ανοίγματα που ελπίζατε.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Χαλαρώστε, γιατί όλα βαίνουν καλώς. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί σε μοιραία σχέση! Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν που σας βαραίνουν. Ήρθε η χρονική στιγμή να κλείσει ο κύκλος!

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU