Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 25.04.21)

Τα άστρα θα φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Πέμπτη 02.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να αναπτύξετε μια ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Παρασκευή 03.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, κάποια καλά νέα στον εργασιακό σας χώρο θα σας χαροποιήσουν. Νέα γνωριμία στα αισθηματικά εγγυάται για τους αδέσμευτους μια ενδιαφέρουσα περίοδο.

Σάββατο 04.12.2021 (Νέα Σελήνη-Έκλειψη Ήλιου στον Τοξότη)

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε, έχοντας όμως παράλληλα επίγνωση των πράξεων σας.

Κυριακή 05.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.

Δευτέρα 06.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω– σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί σε εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση του παρελθόντος. Τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν φαίνεται να σας στοιχειώνουν ακόμη και τώρα… Προσοχή μόνο, μην απομονωθείτε και απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

Τρίτη 07.12.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Να είστε αντικειμενικοί και να αναλάβετε τις οικονομικές ευθύνες που σας αναλογούν κατά περίπτωση. Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και αποτελούν συνεχή πηγή άγχους και ανασφάλειας.

Τετάρτη 08.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας δημιουργεί την τάση να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση σας τις προηγούμενες μέρες,

Πέμπτη 09.12.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ψυχολογική αναστάτωση σας φέρνει η σημερινή μέρα. Δε θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι που σας αγαπάνε.

Παρασκευή 10.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι τρόποι σας σήμερα θα έχουν μια μικρή έπαρση, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει μικρά εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας. Στο χέρι σας είναι να είστε πιο διπλωμάτες…

Σάββατο 11.12.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας όταν δεν ξέρετε τι σας φταίει. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια, το ίδιο όμως και ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρας.

Κυριακή 12.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Δευτέρα 13.12.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στη λεπτομέρεια αλλά δείτε και τη θέση του άλλου.

Τρίτη 14.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε το σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική είναι η μέρα και ευνοεί την επαναπροσέγγιση με το ταίρι σας. Ευνοούνται οι σχέσεις και για τους ελεύθερους, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Τετάρτη 15.12.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 16.12.2021 (Σελήνη στους Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!!!

Παρασκευή 17.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον που μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά από την αρχή. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά, μέχρι να τον ψυχολογήσετε.

Σάββατο 18.12.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Θα νιώσετε συναισθηματικά αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ θα ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό θα οδηγήσει τη σχέση σας σε αδιέξοδο.

Κυριακή 19.12.2021 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

(Αφροδίτη ανάδρομη στον Αιγόκερω – Ανάδρομη έως 29.01.22)

Ευχάριστες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα αποφέρουν κέρδη στο μέλλον, επαγγελματικά ή οικονομικά.

Δευτέρα 20.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας, σας εξουσιάζει! Αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Γιατί επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται το μυαλό σας…

Τρίτη 21.12.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία, και ξέρετε ότι έχει δίκιο, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ούτε στον εαυτό σας.
Τετάρτη 22.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Δεν ευνοούνται αποφάσεις για αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Προσοχή στα περιττά έξοδα, καθώς θα έχετε την τάση να ξεφύγετε στις δαπάνες σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 23.12.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μη βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας, όπως και οι απόψεις σας θα δεχτούν κριτική. Γι αυτό θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις προβοκάτσιες…

Παρασκευή 24.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μη γίνεστε πεισματάρηδες σήμερα. Κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά παρέα με το σύντροφο σας.

Σάββατο 25.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες στην συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.
Κυριακή 26.12.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σήμερα θα σας διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους σε ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Δευτέρα 27.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό– σε χάση)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι και με μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

Τρίτη 28.12.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.
Τετάρτη 29.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η υπερβολική βιασύνη θα σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή το σύντροφο σας.

Πέμπτη 30.12.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και νεύρα, από σχέδια που δεν σας βγάνουν όπως ελπίζατε. Μη θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που πραγματικά δε φταίνε.

Παρασκευή 31.12.2021 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες στα συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU