Ταύρος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !

Ταύρος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

 Σύμφωνα με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ταύρου, το 2022 θα είναι μια χρονιά παρόμοια με την προηγούμενη από άποψη πληθώρας συμβάντων και απρόβλεπτων καταστάσεων, με την ουσιαστική διαφορά όμως, ότι θα είναι πιο ελπιδοφόρα! Το θετικότερο αποτέλεσμα θα οφείλεται στην θέση και τις όψεις της Σελήνης σε σχέση με το ζώδιο σας, οι οποία θα ενισχύεται κατά περιόδους από Κρόνο και Δία, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο ανταγωνιστική απέναντι σας, όσο συνήθως. Αντίθετα, θα διαδραματίσει τον ρόλο του ενεργοποιητή, με αποτέλεσμα να μπορέσετε να πετύχετε περισσότερα από όσα περιμένατε, ιδίως στο κομμάτι των προσωπικών σχέσεων.

Τα συναισθήματα δεν αναμένεται να επηρεάσουν την πορεία σας, ακόμη και στην χειρότερη περίπτωση που θα κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Σε ορισμένες περιστάσεις ωστόσο θα πρέπει να ενεργήσετε αυθόρμητα, καθώς αυτή θα αποδειχτεί η καλύτερη λύση. Στον τομέα της καριέρας και των οικονομικών σας, πολλά θα εξαρτηθούν από τους συμμάχους ή τους προστάτες σας. Θα αποτελεί ωστόσο χάσιμο χρόνου και ενέργειας, να προσπαθήσετε να προβλέψετε τις προθέσεις τους. Εκείνο που μπορείτε όμως να κάνετε, είναι να προσπαθήσετε να βελτιωθείτε. Το τι θα πρέπει να βελτιώσετε, το γνωρίζετε οι ίδιοι, αλλά πιθανότατα να σας ωθήσουν και οι περιστάσεις στην σωστή κατεύθυνση, εάν δεν είστε βέβαιοι. Προς τα μέσα της χρονιάς όλοι οι τομείς της ζωής σας θα βρίσκονται σε ισορροπία. Κατά διαστήματα ωστόσο κάποιος από τους τομείς θα απαιτεί την ιδιαίτερη προσοχή σας, προσπαθήστε όμως να κατανέμετε τον χρόνο και τις δυνάμεις σας όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφα.

Ασταθής αναμένεται να είναι η περίοδος από το ξεκίνημα του έτους μέχρι και τον Μάρτιο. Η κύρια δυσκολία θα έγκειται στο γεγονός, ότι δεν θα μπορείτε να διακρίνετε εύκολα, ποιος είναι ο σύμμαχος σας και ποιος ορθώνει εμπόδια στον δρόμο σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ή ιδιαίτερες δυσκολίες, εάν καταφέρετε να τις κρατήσετε μακριά από τις επαγγελματικές σας έγνοιες. Στον τομέα της καριέρας ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και διακριτικοί. Όποιοι και αν είναι οι στόχοι ή τα σχέδια σας για το άμεσο ή απώτερο μέλλον, κρατήσετε τα για τον εαυτό σας. Η μυστικότητα των σχεδίων σας θα αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας. Δράστε όταν θα είστε πανέτοιμοι, έχοντας επεξεργαστεί και προετοιμάσει όλες τις λεπτομέρειες. Μην περιμένετε να κάνει τίποτε κανείς για σας και αν θέλετε να κατακτήσετε μια νέα θέση, τότε θα πρέπει να δράσετε.

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε θέσεις ευθύνης ή σε ηγετικά πόστα θα καταλάβετε πολύ γρήγορα από που φυσάει ο άνεμος, αλλά η αναστάτωση και το χάος που θα επικρατεί γύρω σας θα σας εμποδίσουν να δράσετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Θα πρέπει να πάρετε αποστάσεις από τα συμβάντα, να εκτιμήσετε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και η κατάλληλη λύση θα σας βρει. Με το ξεκίνημα του έτους, σημασία δεν έχει η κατάκτηση, η επιτυχία ή η νίκη, όσο η κατανόηση των δικών σας πλεονεκτημάτων και δυνατών σημείων, καθώς και η αναγνώριση των αδυναμιών και μειονεκτημάτων των αντιπάλων σας.

Από τα μέσα της άνοιξης μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού του 2022 θα αισθάνεστε αρκετά πιο σίγουροι. Το κλίμα θα είναι εντελώς αντίθετο από αυτό των αρχών του έτους, αν και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Τώρα όμως θα έχετε κάποιες εμπειρίες, στις οποίες μπορείτε να βασιστείτε, και κυρίως, την ενστικτώδη κατανόηση για την πορεία που ακολουθούν τα γεγονότα. Δυστυχώς για σας, η ενστικτώδης κατανόηση των καταστάσεων δεν είναι μια ικανότητα που θα την έχετε μόνιμα στο εξής, καθώς είναι συγκυριακή και θα χαθεί με το τέλος της χρονιάς. Στο μεταξύ όμως, κάντε σοφή χρήση του συμπαντικού αυτού δώρου!

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας ίσως να προσπαθήσουν να αλλάξουν δραστικά την προσωπική τους ζωή, κάτι που μπορεί να έχει επιτυχία, εάν αφήσετε το πείσμα σας στην άκρη. Οι παντρεμένοι του ζωδίου ή όσοι βρίσκονται σε σταθερή σχέση θα έχουν καλύτερες εξελίξεις από αυτές που περίμεναν, κάποιες αποφάσεις τους ωστόσο θα πρέπει να τις ξανασκεφτούν. Μην ντρέπεστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, και κυρίως να επικοινωνήσετε τις ανάγκες και επιθυμίες σας με το ταίρι σας. Να είστε χαλαροί και όλα θα πάνες κατ’ ευχή. Στον τομέα της καριέρας, η περίοδος χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Εάν χαράξατε την σωστή στρατηγική στις αρχές του χρόνου, η θέση σας θα έχει ισχυροποιηθεί μέχρι τώρα.  Εάν όχι, θα υπάρξει και μια δεύτερη ευκαιρία. Προσπαθήστε να την εκμεταλλευτείτε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα ρίσκα και το άγνωστο. Ωστόσο εάν καταφέρουν να σας πείσουν, μπορεί να επενδύσετε σε ένα καινούργιο και εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο ή δράση.

Το υπόλοιπο του καλοκαιριού και τις αρχές του φθινοπώρου αναμένεται να δώσει στους Ταύρους αυτό που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό! Είναι μια εξαιρετικά απρόβλεπτη περίοδος, η πιο απρόβλεπτη των τελευταίων πολλών ετών, αλλά μακράν η θετικότερη. Οι δυνατότητες θα είναι άπειρες και θα μπορείτε να δράσετε ελεύθερα και κατά βούληση, χωρίς τα πολλά εμπόδια και τις δυσκολίες των τελευταίων ετών. Με την έλευση του φθινόπωρου θα εμφανιστούν νέες συνθήκες στην ζωή σας, με γεγονότα που μπορεί να σας ζαλίσουν από την σπουδαιότητα τους.

Εάν πρόκειται για γεγονότα που θα επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή, δεν έχετε παρά να αφεθείτε στις αισθήσεις σας και να ζήσετε την απόλυτη ευτυχία. Εάν αφορούν όμως την καριέρα ή τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί κάποια αυτοσυγκράτηση και πιο προσεκτικές κινήσεις. Θα είναι απίθανο να μην κατακτήσετε αυτό που θέλετε και ονειρεύεστε, αλλά την στιγμή αυτή της επιτυχίας και της βαθιάς χαράς, μην ξεχνάτε και την συνδρομή των υπολοίπων γύρω σας. Γιατί θα δράτε μεν ανεξάρτητα, αλλά πιθανά σαν μέρος ενός συνόλου και δεν θα πρέπει να γυρίσετε την πλάτη σε όλους αυτούς που σας στάθηκαν στα δύσκολα.

Το υπόλοιπο του έτους προβλέπεται να υπάρξουν μια σειρά από μικρές αλλά σημαντικές ευκαιρίες για το ζώδιο σας. Είναι πολύ πιθανό να μην είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάποιες από αυτές, αλλά αυτό δεν θα είναι απαραίτητο. Στην προσωπική σας ζωή δεν θα υπάρξει η σωστή ή λανθασμένη κίνηση ή τακτική, τουλάχιστον την περίοδο αυτή. Στην δε επαγγελματική ζωή θα καταφέρετε πολλά περισσότερα από αυτά που προσδοκάτε. Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένονται δυσκολίες και συνιστάται να μην τσιγκουνευτείτε χωρίς λόγο. Εκεί που θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και προνοητικοί, είναι στον τομέα της υγείας σας. Και αν ακόμη δεν αντιμετωπίζετε μέχρι στιγμής κάποια προβλήματα υγείας, καλό θα ήταν να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές στην ζωή σας για προληπτικούς λόγους.

Τα αστέρια θα σας βοηθήσουν να θέσετε προτεραιότητες, συνιστάται όμως να μην επαφίεστε στην βοήθεια κανενός. Σε δύσκολες στιγμές τα συναισθήματα σας θα αποδειχτούν ο ισχυρότερος σας σύμμαχος και αυτά που θα σας καθοδηγήσουν σωστά. Θα διαπιστώσετε ενδεχομένως ακόμη, ότι με τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας έχετε πολλά περισσότερα κοινά από ότι φανταζόσασταν. Οι γνώμες και οι παρατηρήσεις τους θα είναι σε δεδομένες στιγμές κάτι περισσότερο από πολύτιμες για σας. Γι’ αυτό να έχετε πίστη και να ελπίζετε στο καλύτερο, δίχως να καταθέτετε τα όπλα στη μέση μιας προσπάθειας.

Ταύρος 2022 – Καριέρα

 Η καριέρα σας μπορεί να έχει θετική εξέλιξη πέρα από το αναμενόμενο, εάν είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο προσέγγισης των προβλημάτων, καθώς και τον τρόπο επίλυσης τους. Ο Άρης είναι αυτός που ανορθώνει συνήθως εμπόδια στην καριέρα σας, οπότε μια δυναμική και κατά μέτωπο αντιμετώπισης των όποιων δυσκολιών ή προβλημάτων δεν συνιστάται. Στην περίπτωση σας είναι απαραίτητη περισσότερη πονηριά και ευελιξία. Εάν καταφέρετε να δράσετε δια της πλαγίας οδού, τίποτε δεν είναι αδύνατο. Μπορείτε να παρακάμψετε κάθε δυσκολία και να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Το 2022 προοιωνίζει επιτυχίες σε σχέση με την αύξηση του εισοδήματός σας. Δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν, εάν δεν είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε στις συνθήκες και να κάνετε θυσίες, όταν και όπου απαιτούνται. Κάποια στιγμή ίσως να χρειαστεί να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, η επιτυχία όμως θα έχει για τον λόγο αυτό ακόμη πιο γλυκιά γεύση. Μην σπαταλάτε την ενέργεια σας και σχεδιάστε τις δράσεις σας εκ των προτέρων. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε ωστόσο στην διαχείριση των οικονομικών σας!

Το πρώτο εξάμηνο του έτους δεν πρόκειται να είναι μια ακόμη περίοδος με τα γνωστά και τετριμμένα προβλήματα. Τώρα θα πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια και τους στόχους σας, καθώς και την στρατηγική που θα ακολουθήσετε για την επίτευξη τους. Εάν ονειρευόσασταν ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, το διάστημα αυτό προσφέρει την κατάλληλη χρονική στιγμή να τις κάνετε πράξη. Η αρχή του ετήσιου κύκλου είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση. Εάν έχετε ήδη την δική σας δουλειά και σκέφτεστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, θα πρέπει να δράσετε άμεσα. Εάν οι ιδέες σας χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και μακροχρόνια σχεδιασμό για να υλοποιηθούν, είναι καλύτερα να τις αφήσετε για μια πιο εύθετη περίοδο, γιατί στην παρούσα φάση ο χρόνος τρέχει με αμείλικτους ρυθμούς και θα χάσετε την δυναμική. Για να πετύχετε τώρα, θα πρέπει να δράσετε άμεσα! Όσοι του ζωδίου σας δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή μη στις χρηματιστηριακές αγορές, βρίσκονται στην σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Εύνοια θα έχουν και όσοι δραστηριοποιούνται στους τομείς των μεταφορών, της βιομηχανίας και των κατασκευών.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 ενδέχεται να είναι λίγο λιγότερο ελπιδοφόρο για την καριέρα και τα επιτεύγματα σας. Οι ευκαιρίες θα είναι λιγότερες και περισσότερο επικεντρωμένες στις δεξιότητες και τα ταλέντα που διαθέτει ο καθένας. Εάν είστε υπάλληλοι, προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς και τις δράσεις των υπολοίπων. Όσο πιο σκληρά εργαστείτε το φθινόπωρο, τόσο καλύτερες θα είναι οι απολαβές σας το χειμώνα. Τώρα μπορείτε να ελπίζετε σε μια αύξηση απολαβών, η οποία όμως μπορεί να έρθει μόνο μέσα από έντονη προσπάθεια. Εάν κατέχετε μια ηγετική θέση σε μια επιχείρηση ή μια θέση ευθύνης, δείξτε ιδιαίτερα προσοχή στο προσωπικό που διαχειρίζεστε. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψετε να μειωθεί η παραγωγικότητα, ενώ θα ήταν χρήσιμο να ξεχωρίσετε τα άτομα εκείνα που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς να το πετύχουν.

Ταύρος 2022 – Οικονομικά

Ως προς τα οικονομικά σας, θα επικρατεί μια αστάθεια μέσα στο 2022, αλλά θα είναι σε γενικές γραμμές μια θετική χρονιά. Οι περίοδοι απότομης αύξηση των εισοδημάτων σας θα εναλλάσσονται με διαστήματα μειωμένων εισοδημάτων, χωρίς ωστόσο να είναι πάντοτε χειροπιαστά τα αίτια των έντονων διακυμάνσεων. Παρόλα αυτά, ο προγραμματισμός των επαγγελματικών σας δράσεων είναι απαραίτητος, ακόμα και εάν πολλά από τα σχέδια σας θα χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσετε μέσα στο έτος. Αυτό όμως θα είναι και το μυστικό της επιτυχίας σας σε οικονομικό επίπεδο. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει διαχειριστείτε έξυπνα τον χρόνο σας, ενώ κατά το δεύτερο, με τις γρήγορες και άμεσες δράσεις σας θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η κατάσταση μπορεί να περιπλακεί και να ανορθωθούν απαγορευτικά εμπόδια στο δρόμο σας, μόνο από καταστάσεις που δεν θα μπορούσε να προβλέψεις κανείς. Μην επικεντρώνετε όμως την προσοχή σας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, γιατί θα χάσετε την εστίαση σας από το ουσιαστικό, καθώς και την δυναμική του έτους.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι μια αρκετά ήρεμη και προβλέψιμη περίοδος για τα οικονομικά σας, αν και ορισμένες στιγμές θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια. Θα είναι οι χρονικές εκείνες στιγμές που οι πλανήτες και το σύμπαν θα συνιστούν να εντατικοποιήσετε την προσπάθεια σας, προκειμένου να κερδίσετε ένα χρηματικό μπόνους ή μια μισθολογική αύξηση. Το πρώτο εξάμηνο του 2022 προσφέρεται επίσης να μετατρέψετε το χόμπι σας σε μια επικερδή απασχόληση και να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα. Το πως θα το κάνετε, εξαρτάται αποκλειστικά από σας. Μπορείτε όμως να εμπνευστείτε και να πάρετε χρήσιμες ιδέες από αυτούς που προηγηθήκαν στο ίδιο με το δικό σας αντικείμενο. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, καλό θα ήταν να δώσετε προσοχή σε παρατηρήσεις ή ιδέες των εργατών ή συνεργατών σας. Ίσως θα έχετε να κερδίσετε κάτι σημαντικό. Εάν εργάζεστε όμως σαν υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, όπως είναι λογικό, τα εισοδήματα ή τα κέρδη σας δεν θα εξαρτώνται πάντοτε από την θέση που κατέχετε ή από το είδος της δουλειάς που κάνετε.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα πολύ πιο δυναμικό διάστημα για τα οικονομικά σας και κάποιες στιγμές θα επηρεαστούν δραματικά από την γενικότερη κατάσταση που θα επικρατεί. Μην κατατρίβεστε ωστόσο με την γενική κατάσταση, που εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να επηρεάσετε, αλλά προσπαθήστε να δείτε εάν κάνατε εσείς κάποιον λανθασμένο χειρισμό ή τι θα μπορούσατε να προβλέψετε έγκαιρα. Στα τέλη του καλοκαιριού και τον πρώτο μήνα του φθινόπωρου είναι σημαντικό να έχετε αποκτήσει εμπειρίες αλλά και καινούργιες δεξιότητες, που θα σας επιτρέψουν να επωφεληθείτε των καταστάσεων και να κλείσετε την χρονιά με πολύ καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Αυτές μπορεί να είναι μια μισθολογική αύξηση, μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος ή η διεύρυνση της πελατειακής σας βάσης και η επέκταση των πωλήσεων σας, εάν έχετε δική σας επιχείρηση. Το σημαντικό είναι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας μέσα στο 2022, που δεν πρέπει να τις χάσετε. Οι πλανήτες θα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας σας σε μεγάλο βαθμό από απρόβλεπτες κακοτυχίες ή κακοτοπιές.

Ταύρος 2022 – Συναισθηματικά

 Το 2022 θα είναι για τον τομέα των συναισθηματικών σας μια θετική χρονιά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν σαφή πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών τους, εάν έχουν κάποιους, αλλά να έχουν πάντοτε κατά νου, ότι η κάθε πράξη μας έχει και τις αντίστοιχες συνέπειες. Το έτος αυτό θα είναι μοναδικό για την συναισθηματική σας ζωή και μπορείτε να πετύχετε αυτό ακριβώς που ονειρεύεστε. Εάν οι πράξεις σας είναι ευγενείς και ειλικρινείς, δεν αναμένεται να έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστες συνέπειες. Εάν όμως έχετε κρυφά κίνητρα και πονηρές σκέψεις, είναι πολύ πιθανό να μην εξελιχθεί η κατάσταση με τον τρόπο που θα ελπίζατε ή περιμένατε. Σε γενικές πάντως γραμμές τα αστέρια συνιστούν να αυτοπεριοριστείτε, ειδικά εάν δεν έχετε αποφασίσει για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσει η συναισθηματική σας ζωή στο άμεσο μέλλον.

Το πρώτο εξάμηνου το 2022 θα είναι από πολλές απόψεις μια μοναδική περίοδος για την συναισθηματική σας ζωή! Το χειμώνα θα έχετε πολλές ταυτόχρονες γνωριμίες και την άνοιξη θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε σχεδόν οποιαδήποτε σχέση με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να έχετε ωστόσο κατά νου, ότι δεν είστε οι μόνοι που έχετε συγκεκριμένες ιδέες ή επιθυμίες. Ίσως να συναντήσετε ακόμη ένα τέτοιο άτομο, με δυναμικό χαρακτήρα. Η αντιπαράθεση σας μπορεί να είναι μαγευτική και θα χαραχθεί στην μνήμη σας για πολύ καιρό. Το τι εξέλιξη όμως θα έχει η μεταξύ σας γνωριμία, εάν θα έχει συνέχεια ή όχι, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς και τις επιθυμίες σας. Συνιστάται ωστόσο στους ελεύθερους του ζωδίου σας να σταματήσετε να σκέφτεστε το παρελθόν και να επικεντρώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στο παρόν και το μέλλον, γιατί η ζωή είναι μπροστά σας. Για τους παντρεμένους ή δεσμευμένους του ζωδίου, η περίοδος του πρώτου εξαμήνου θα είναι αρκετά ισορροπημένη. Κάποια συμβάντα όμως θα σας γεμίσουν με περισσότερα ερωτηματικά, παρά με απαντήσεις. Ότι και να συμβαίνει όμως, αφεθείτε ελεύθεροι, εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς, για να αποκομίσετε την μέγιστη δυνατή ευχαρίστηση και απόλαυση από αυτό που συμβαίνει.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι για τα συναισθηματικά σας πολύ πιο δυναμικό και με μεγαλύτερη ποικιλία γεγονότων από το πρώτο. Το τέλος του καλοκαιριού και η αρχή του φθινοπώρου θα φέρουν απαραίτητες αναπροσαρμογές στα σχέδια σας, κάτι που θα επηρεάσει ως ένα βαθμό την ζωή της οικογένειας ή του συντρόφου σας. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε στο ταίρι σας ποιοι είστε, γιατί το γνωρίζει ήδη καλά. Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε κάτι για ένα άλλο άτομο, η προσφορότερη λύση θα είναι να πάτε κατευθείαν στην πηγή και να ρωτήσετε ευθέως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχουν και τώρα την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αλλαγές στην προσωπική τους ζωή, εάν επιθυμούν κάτι τέτοιο. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την δυνατότητα να επιλύσουν τυχόν διαφορές με το ταίρι τους, συνιστάται όμως να μην επιτρέψουν έξωθεν παρεμβάσεις, για να μην εκτραχυνθούν οι καταστάσεις. Τα άστρα συμβουλεύουν επίσης, να μην εμπιστευθείτε κάποιον, που εκ πρώτης όψεως αντιπαθήσετε. Η πρώτη αίσθηση που αποκομίζουμε από μια γνωριμία, είναι πάντοτε η ορθή.

Ταύρος 2022 – Υγεία

 Το 2022  μπορεί να φανεί επικίνδυνο από άποψης υγείας για το ζώδιο σας, στην ουσία όμως δεν πρόκειται να είναι. Συνιστάται να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία ότι προκύψει που έχει σχέση με την υγεία σας. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια μέσα στο 2022, θα είναι αυτή που θα φέρει πολλά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας και αρκετή συναισθηματική αστάθεια. Ως αποτέλεσμα των έντονων συναισθημάτων, μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες εκτιμήσεις που θα έχουν σχέση με την υγεία σας. Και σε κάποιες περιπτώσεις, η λανθασμένη εικόνα που θα σχηματίσετε μπορεί να θέσει την υγεία σας σε πραγματικό κίνδυνο. Το ευχάριστο είναι ότι δεν θα διατρέξετε πραγματικό κίνδυνο, αλλά είναι βέβαιο ότι θα επηρεάσει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ως προς την εικόνα που σχηματίζετε στο μυαλό σας για την κατάσταση της υγείας σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 η υγεία είναι σταθερή, χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.  Το διάστημα αυτό μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας και να παρέχετε την στήριξη σας σε κοντινούς σας ανθρώπους που θα αντιμετωπίσουν κατά τους πρώτους μήνες του έτους κάποια προβλήματα με την υγεία τους. Δεν αντιμετωπίζετε εξωτερικούς κινδύνους που να αφορούν την υγεία σας, πέρα από αυτούς που εσείς οι ίδιοι εκθέτετε τον εαυτό σας. Επομένως, να είστε προσεκτικοί, κυρίως στον χειρισμό των καταστάσεων. Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας, είναι η αρνητικότητα των σκέψεων σας. Όπως γνωρίζετε, οι σκέψεις έχουν δύναμη, μέσα από την ενέργεια που παράγουν, και μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές καταστάσεις. Εστιάστε στην θετική πλευρά της ζωής, επενδύστε σε θετικές σκέψεις, για να έχετε και θετικά αποτελέσματα, ακόμη και στην υγεία σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι από τη μια πιο δυναμικό, από την άλλη όμως και αρκετά πιο εύκολο από το πρώτο. Οι κοντινοί σας δεν έχουν πλέον ανάγκη την φροντίδα σας και μπορείτε τώρα να επικεντρώσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας. Εάν βασανίζεστε από κάποια προβλήματα υγείας και δεν είχατε χρόνο μέχρι στιγμής να ασχοληθείτε με αυτά, έχει φτάσει η κατάλληλη χρονική στιγμή να τους δώσετε την δέουσα προσοχή. Μην αποθαρρύνεστε από το τυχόν μεγάλο κόστος μιας θεραπείας, γιατί το σημαντικότερο είναι να απαλλαγείτε από ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί. Ίσως να πρέπει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξουν λανθασμένες επιλογές. Ακόμη και εάν θεωρήσετε ότι χάσατε μια ευκαιρία, στο τέλος θα αποδειχτεί ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν υπέρ σας. Μην κολλάτε σε αμφίβολες καταστάσεις, που θα σας φορτίσουν ψυχικά και θα σας στρεσάρουν χωρίς λόγο και αιτία.

Ταύρος 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 Α΄ Δεκανός (20–30.04)

 Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 20 και 30 Απριλίου. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη και κυβερνήτης του δεκανού σας είναι επίσης η Αφροδίτη.

Είστε ένα άτομο που αποζητά την συναισθηματική αλλά και την υλική ασφάλεια και σταθερότητα. Είστε άτομο πρακτικό, με έντονο ρεαλισμό, συντηρητικό, που απεχθάνεται τις αλλαγές και έχει τεράστια αποθέματα υπομονής καθώς και επιμονή. Είστε οι γνήσιοι Ταύροι, με διπλή επιρροή της Αφροδίτης, φινετσάτοι, λάτρεις του ωραίου, του καλού φαγητού και της διασκέδασης. Είστε τρυφεροί, πιστοί, εχέμυθοι, αλλά και ζηλιάρηδες απέναντι στο ταίρι σας, εάν σας δώσει το δικαίωμα, και κτητικοί. Τα μειονεκτήματα σας: η οκνηρία, η νωχελική σας φύση και οι αργές κινήσεις σας.

Μέσα στο 2022, πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Μαρτίου μέχρι και τις αρχές Μαΐου, θα υπάρξει πλεόνασμα ενέργειας για τους εκπροσώπους του δεκανού σας, καθώς θα σας επισκεφτεί ο Άρης. Το διάστημα της διέλευσης του αυτής,  θα καταφέρει να ανοίξει αρκετές χαραμάδες σε μέχρι πρότινος θεωρούμενους αδιαπέραστους τοίχους και θα σας επιτρέψει να κατακτήσετε κάποιους από τους στόχους σας. Να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

26 Δεκεμβρίου 2021 με 15 Φεβρουαρίου 2022: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, σηματοδοτώντας μιας πολύ καλή περίοδο με χαρμόσυνα γεγονότα, θετική ενέργεια και ευκολία στην  περάτωση κάθε εγχειρήματος. Είναι μια περίοδος που θα είστε πιο κοινωνικοί και οι σχέσεις σας με τους πάντες θα βελτιωθούν. Η γκάμα των ενδιαφερόντων σας θα διευρυνθεί και ενδεχομένως να αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ένα ανώτερο επίπεδο ή να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Και για τα οικονομικά σας θα είναι καλή η περίοδος, καθώς μπορείτε να αυξήσετε την περιουσία ή τα εισοδήματα σας μέσα από επενδύσεις, επιτυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από καθαρή τύχη.

14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να έχει σαν συνέπεια προβλήματα στις επικοινωνίες σας και βλάβες του τεχνικού ή τεχνολογικού σας εξοπλισμού. Ενδεχομένως να χάσετε αντικείμενα, να έχετε προβλήματα άγχους ή εάν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι το διάστημα αυτό, να υπάρξουν καθυστερήσεις ή ακυρώσεις. Η πιθανότητα να θυμηθείτε ξανά καταστάσεις του παρελθόντος που θα σας χαλάσουν την διάθεση είναι μεγάλη, όπως και το ενδεχόμενο να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην βιάζεστε να απαντήσετε σε προκλήσεις. Οι τυχόν επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις μπορεί να είναι ρευστές, καθώς ίσως σας αποκρύβουν σημαντικές πληροφορίες, ή ενδεχομένως να είναι οι συνομιλητές σας αναξιόπιστοι ή ανέντιμοι. Ο ανάδρομος Ερμής θα έχει ιδιαίτερη ένταση για σας μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου, όταν θα σχηματίσει όψη τετραγώνου προς το δεκανό σας.

30 Απριλίου μέχρι 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 αναμένεται να είναι υπεύθυνη για μια έκρηξη ενέργειας στον δεκανό σας, φέρνοντας ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική περίοδος να πραγματοποιήσετε καινούργια ξεκινήματα. Θα μπορείτε να εκφραστείτε το διάστημα αυτό με μεγαλύτερη άνεση, η αυτοπεποίθηση σας  θα είναι τονισμένη και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Το ενδεχόμενο να σχηματίσουν κάποια άτομα σε υψηλά αξιώματα μια θετική εικόνα για σας είναι αυξημένο, κάτι που θα έχει σημαντική επίπτωση στην πορεία της καριέρας σας.

26 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου: Το διάστημα αυτό θα φιλοξενείτε τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, την Αφροδίτη, στον δεκανό σας και θα είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του έτους για την συναισθηματική σας ζωή. Θα είναι πιο εύκολο να δώσε και να εισπράξετε αγάπη, θα είστε πιο γοητευτικοί, ελκυστικοί και πιο δημοφιλείς από ποτέ. Και καθώς θα αισθάνεστε όμορφα, θα προσελκύετε και όμορφους ανθρώπους ή αντικείμενα στην ζωή σας. Είναι ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για διασκέδαση, χαλάρωση, απόλαυση της ζωής και για την αναζήτηση σεξουαλικής απόλαυσης. Και για τα επαγγελματικά σας θα είναι μια θετική εποχή, καθώς θα είστε πιο δημιουργικοί. Ευνοούνται επίσης η τακτοποίηση των οικονομικών σας και τα ψώνια ή οι αγορές.

3 με 21 Ιουλίου: Ο Άρης επισκέπτεται τον δεκανό σας και επηρεάζει μια περίοδο τριών εβδομάδων, κατά την οποία θα είστε πιο διεκδικητικοί, θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν την εποχή ιδανική να ξεκινήσετε νέα έργα, καθώς θα είστε επίσης δημιουργικοί, παραγωγικοί και με πολλές ιδέες. Η σωματική δράση συνιστάται το διάστημα αυτό, όπως είναι η γυμναστική και η άσκηση, ο χορός, κλπ. Η τονισμένη σας γοητεία και ο μαγνητισμός σας καθιστά τις μέρες εξαιρετικές για ραντεβού και γνωριμίες. Με την διέλευση του Άρη από τον δεκανό σας έχετε επίσης το κουράγιο να ανορθώσετε το ανάστημα σας για να προασπιστείτε τα δικαιώματα σας, καθώς και αυτά των δικών σας ανθρώπων. Τα μελανά σημεία της περιόδου είναι ότι θα είστε ισχυρογνώμονες, απόλυτοι στις απόψεις σας, τις οποίες θα επιμένετε να επιβάλετε στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να εμπλακείτε σε διαπληκτισμούς και καβγάδες.

25 Οκτωβρίου 2022 μέχρι 20 Απριλίου 2023: Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022, ακριβώς απέναντι από τον δεκανό σας, αυξάνει την αποφασιστικότητα σας να αγωνιστείτε και να κερδίσετε. Το υπερτροφικό σας «εγώ» όμως μπορεί να σας δυσκολέψει να πετύχετε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Εάν είστε πολύ απαιτητικοί ή κατηγορηματικοί, θα βρείτε τον κόσμο απέναντι σας, κάτι που θα δυσκολέψει την ζωή σας και θα θέσει σε κίνδυνο τα μελλοντικά σας σχέδια. Κάποιοι συμβιβασμοί καθώς και μερικά κομπλιμέντα θα μπορούσαν να κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Β΄ Δεκανός (1–10.05)

 Στον δεύτερο δεκανό του Ταύρου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1 αι 10 Μαΐου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Αφροδίτη, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Ερμής.

Λόγω της επιρροής του Ερμή, του κυβερνήτη των Διδύμων, είστε οι πιο επικοινωνιακοί Ταύροι. Είστε άτομα πιο ευέλικτα, αρκετά πιο διπλωμάτες, και αρκετά λογικοί. Η ανάγκη σας για γνώση και μάθηση είναι μεγαλύτερη από αυτή της απόκτησης υλικών αγαθών. Με το χρήμα έχετε μια πολύ υγιή σχέση. Επειδή όμως ο Ερμή είναι κυβερνήτης και της Παρθένου, ο δεκανός σας δέχεται και από την Παρθένο αρκετές επιρροές, όπως είναι η πρακτική σας πλευρά, η τελειομανία, η πειθαρχία και οι οργανωτικές σας ικανότητες. Τα αρνητικά σας στοιχεία είναι ότι μπορεί να είστε αρκετά ανασφαλείς (επιρροή από τους Διδύμους) ή πολύ επικριτικοί και σκληροί με τους γύρω σας (επιρροή από την Παρθένο).

Μέσα στο 2022 συνιστάται να απαλλαγείτε από το άγχος και την ανασφάλεια, γιατί καθώς προχωράει το έτος, θα μπορέσετε να διαπιστώσετε, πόσα πολλά θα έχετε καταφέρει και πόσο σταθερές θα είναι οι βάσεις που θα έχετε θέσει για το μέλλον.

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

Απρίλιος  2021 με Μάιο 2023: Ο Ουρανός διέρχεται τον δεκανό σας και φέρνει αλλαγές, ανασφάλεια αλλά και λιγότερη επιφυλακτικότητα στις αλλαγές και πιο ανοιχτό μυαλό. Εάν ζείτε σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει η οικογένεια ή η κοινωνία, χωρίς να είστε αληθινοί και σε αρμονία με τον εσωτερικό εαυτό σας ή την πραγματική σας ταυτότητα σαν άτομο, την περίοδο αυτή θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να έρθετε σε αρμονία με τον εσωτερικό σας κόσμο. Η αλλαγή αυτή στάσης όπως είναι αναμενόμενο θα έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σας, αλλά θα είναι για προσωπικό σας όφελος. Απρόσμενα γεγονότα ή ανεπιθύμητες αλλαγές ίσως να σας στρεσάρουν προσωρινά, αλλά θα αποδειχτούν μακροχρόνια θετικές για σας.

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 σε όψη χιαστί προς τον δεκανό σας θα είναι η αιτία που θα αισθάνεστε ανασφαλείς, στρεσαρισμένο και αναποφάσιστοι. Το θετικό της επιρροής της έκλειψης ωστόσο είναι ότι θα σας δώσει πολύ σημαντική ώθηση στην εκπλήρωση των ονείρων και των στόχων σας. Σημαντικό όμως για την επιτυχία σας είναι να θέτετε ένα στόχο την φορά και μόνο με την εκπλήρωση του να προχωράτε στον επόμενο. Με τον τρόπο αυτό θα σας είναι πιο εύκολο να έχετε υπό έλεγχο το άγχος σας και να κατακτήσετε κάποια εσωτερική ισορροπία.

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με το δεκανό σας, μια όψη που θα δοκιμάσει τον χαρακτήρα και τις αντοχές σας, καθώς το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά πιο δύσκολο να καταφέρετε αυτό που επιθυμείτε. Θα υπάρξουν περιορισμοί και εμπόδια που θα σας στρεσάρουν, θα σας εκνευρίσουν και πιθανά να σας απογοητεύσουν. Είναι ένα διάστημα που θα απομονωθείτε και θα έχετε συχνά θλίψη. Μπορείτε όμως με την δύναμη της θέλησης να αγνοήσετε τις μαύρες σκέψεις και την κακή ψυχολογία και να δείτε με αισιοδοξία μπροστά. Παρόλα αυτά, εάν δείτε ότι ούτε με την υπομονή, ούτε με την επιμονή έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, αυτό θα αποτελεί ένα σίγουρο σημάδι από το σύμπαν, να εγκαταλείψετε την προσπάθεια, τουλάχιστον προς το παρόν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε επιρροές της διέλευσης αυτής και κατά την επανάληψη της αργότερα μέσα στην χρονιά, με τον Κρόνο σε ανάδρομη κίνηση την φορά αυτή.

10 Φεβρουαρίου με 28 Μαρτίου: Ο Δίας σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον δεκανό σας και φέρνει χαρά, αισιοδοξία, ευχάριστες ειδήσεις και μια ευκολία να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα. Είναι ένα διάστημα που θα είστε περισσότερο κοινωνικοί και οι πάσης φύσης σχέσεις σας θα βελτιωθούν. Είναι δε πιθανόν να υπάρξει μια διεύρυνση των ενδιαφερόντων και των δράσεων σας και να δείξετε ενδιαφέρον για πρόσθετες σπουδές. Το διάστημα αυτό ευνοεί την βελτίωση της οικονομικής σας επιφάνειας μέσα από επενδύσεις, επικερδείς επιχειρηματικές συμφωνίες ή ακόμη και από καθαρή τύχη.

10 με 27 Φεβρουαρίου: Το εξάγωνο Δία-Ουρανού που έχει αποκορύφωνα την 17.02, φέρνει καλή τύχη, ελευθερία και ευκαιρίες να κάνετε θετικές και ενδιαφέρουσες αλλαγές στην ζωή σας. Είναι η ιδανική περίοδος να καταπιαστείτε με δύσκολες καταστάσεις ή προβλήματα που σας επιβαρύνουν εδώ και καιρό και να τα ξεπεράσετε. Θα είστε δημιουργικοί και ο πειραματισμός μπορεί το διάστημα αυτό να φέρει νέες ιδέες, που θα σας ωθήσουν επαγγελματικά. Η περίοδος είναι γεμάτη ενθουσιασμό και ευκαιρίες!

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 φέρνει στον δεκανό σας μια έκρηξη ενέργειας, υψηλή ζωτικότητα και ενθουσιασμό. Θα είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για νέα ξεκινήματα. Τους μήνες που ακολουθούν θα είστε σε θέση να εκφραστείτε με μεγαλύτερη άνεση, θα έχετε τονισμένη αυτοπεποίθηση και θα βρίσκεστε σε εσωτερική ισορροπία, γεγονός που θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Είναι ένα διάστημα που μπορείτε να  εντυπωσιάσετε άτομα με επιρροή και να πραγματοποιήσετε μεγάλα θετικά βήματα στην καριέρα σας.

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος τετραγωνίζει και πάλι τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο για αρκετούς από σας. Το διάστημα αυτό ίσως να χρειαστεί να επανεξετάσετε τους στόχους σας και ίσως να προγραμματίσετε μια ανάπαυλα από την έντονη δράση, αντί να αισθανθείτε και πάλι ηττημένοι λόγω της αποτυχίας των σχεδίων σας. Μόλις περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος, θα επανέλθει η αυτοπεποίθηση σας, καθώς και ο ενθουσιασμός σας. Η επιστροφή του τετραγώνου του Κρόνου αφορά μόνο όσους είναι γεννημένοι μεταξύ 8 και 10 Μαΐου.

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα στρέψει για τον δεκανό σας την προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις, και μάλιστα τις συναισθηματικές. Είναι μια έκλειψη που ευνοεί την επανεξέταση των στόχων στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι μια καλή εποχή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναζωογονήσετε μια υπάρχουσα. Παλιά και δύσκολα προβλήματα, που ενδεχομένως να ταλαιπωρούν την σχέση ή τον γάμο σας, μπορούν τώρα να επιλυθούν και να ξεκινήσετε από μια καινούργια βάση με το ταίρι σας.

Γ΄ Δεκανός (11–20.05)

Ο τρίτος δεκανός του Ταύρου αφορά όσους έχουν γεννηθεί από τις 11 μέχρι και τις 20 Μαΐου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Αφροδίτη, ενώ κυβερνήτης του δεκανού σας είναι ο Κρόνος.

Λόγω της επιρροής του Κρόνου είστε άτομα αξιόπιστα, υπεύθυνα, αποφατικά, επίμονα και πεισματάρικα. Παρόλα αυτά δεν σας λείπει η υπομονή, είστε προσεκτικοί και φιλόδοξοι, με αρχηγικές τάσεις, άτομα εργατικά, πειθαρχημένα, με στόχους, πρόγραμμα και οργάνωση, που σας επιτρέπει την εκπλήρωση των στόχων σας. Οι επιρροές του Αιγόκερου είναι αρκετά έντονες στον δεκανό σας, καθώς κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος. Δυσκολεύεστε ωστόσο να εκφράσετε τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης, κυρίως τον συναισθηματικό σας κόσμο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι δεν είστε σε θέση να το κάνετε. Συχνά προσκολλάστε σε σχέσεις, ανθρώπους και αντικείμενα, ακόμη και εάν ξέρετε ότι θα πρέπει να πάρετε για το δικό σας καλό αποστάσεις ή να απαλλαγείτε από αυτά. Στα μειονεκτήματά σας ανήκουν η τσιγκουνιά σε χρήματα και συναισθήματα, καθώς και το πείσμα και η αδιαλλαξία σας.

Για το 2022 οι πλανήτες σας συμβουλεύουν να ξεφύγετε και λίγο από το πρόγραμμα σας, ακολουθώντας την ροή και τις εξελίξεις των ημερών. Μην είστε μονοδιάστατοι, απόλυτοι και αδιάλλακτοι στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τα πράγματα, γιατί θα χάσετε μέσα στην χρονιά χρυσές ευκαιρίες, μόνο και μόνο επειδή δεν θα θέλετε να ξεφύγετε από τον δρόμο που έχετε χαράξει ήδη.

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις και οι διελεύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

2018 με 2024: Ο Πλούτωνας σχηματίζει τρίγωνο προς τον δεκανό σας και φέρνει ένταση, αντοχή και πάθος στην ζωή σας. Είναι οι χρονιές που θα παρατηρήσετε μια ώθηση του «εγώ» και της αυτοπεποίθησης σας, κάτι που σας δίνει επιφάνεια και δύναμη επιρροής στους γύρω σας. Οι άνθρωποι γύρω σας θα έλκονται από την δυναμική παρουσία σας και την χαρισματική σας προσωπικότητα, ισχυροί παράγοντες θα επιδιώκουν την συνεργασία μαζί σας για την επίτευξη σημαντικών έργων. Οι δουλειές σας, η καριέρα σας αλλά και τα οικονομικά σας πρέπει να παρουσιάζουν θετική εξέλιξη και θα αμείβεστε πλουσιοπάροχα χωρίς να χρειάζεται να σκοτώνεστε στην δουλειά. Τα προηγούμενα χρόνια η όψη αυτή ήταν ιδιαίτερα αισθητή για τους γεννημένους μεταξύ 11 και 14 Μαΐου. Φέτος έχουν σειρά οι γεννημένοι μεταξύ 15 και 18 Μαΐου, ενώ το 2023 είναι η χρονιά των υπολοίπων, όσων δηλαδή έχουν γενέθλια στις 19 και 20 Μαΐου.

2021 με 2025: Ο Ποσειδώνας σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον δεκανό σας, βοηθώντας σας να συνδεθείτε σε πιο πνευματική βάση με τους γύρω σας, καθώς και να γίνετε πιο ευαίσθητοι αναφορικά με τους συνανθρώπους και το φυσικό περιβάλλον. Αυτό το πνευματικό ταξίδι της αφύπνισης και της φώτισης ίσως να πραγματοποιηθεί μέσα από ομάδες, με επαφή με φωτισμένους δασκάλους ή μέσω διαλογισμού. Την πλήρη ένταση του εξαγώνου θα την αισθανθούν μέσα στο 2022 όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 15 Μαΐου, ενώ οι υπόλοιποι του δεκαημέρου σας θα περιμένουν να αισθανθούν την ευεργετική του επίδραση μέσα στα επόμενα χρόνια.

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η ηλιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 φέρνει στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σας σχέσεις και προσφέρει την μοναδική ευκαιρία να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Πρόκειται για την ιδανική περίοδο να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να αναζωογονήσετε μια υπάρχουσα. Η ισορροπημένη προσέγγιση που θα έχετε σε υφιστάμενα προβλήματα θα σας βοηθήσει να βρείτε ευκολότερα λύσεις και να φέρετε τις σχέσεις σας σε ισορροπία.

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο προς τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο του έτους, που θα είναι πολύ πιο δύσκολα να πετύχετε τους στόχους σας. Περιορισμοί και πρόσθετα βάρη ενδεχομένως να σας εκνευρίσουν, να σας απογοητεύσουν, να σας οδηγήσουν στην απομόνωση, αλλά και στο πείσμα να επιμείνετε, παρά τα αποθαρρυντικά μηνύματα. Αλλά, εάν παρόλη την επιμονή και υπομονή σας, τα μηνύματα συνεχίζουν να είναι αποθαρρυντικά, ίσως να είναι καιρός να αλλάξετε πορεία, περιορίζοντας τις απώλειες σας. Στην παρούσα φάση το τετράγωνο αυτό θα αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 11 και 16 Μαΐου, τον Νοέμβριο όμως που επανέρχεται η όψη, αυτή την φορά με ανάδρομο Κρόνο, θα αφορά τους πάντες του δεκανού σας.

24 Μαρτίου με 13 Μαΐου: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον δεκανό σας, φέρνοντας χαρά, ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και ευκολία στην επίτευξη των στόχων σας. Είναι ένα διάστημα που θα αισθάνεστε πιο κοινωνικοί και θα βελτιωθούν όλες οι σχέσεις σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα και την περιουσία σας μέσα από επενδύσεις, επιχειρηματικές ή επαγγελματικές συμφωνίες, μέσα από ευνοϊκές νομικές αποφάσεις ή και από καθαρή τύχη. Ορισμένοι τυχεροί του δεκανού σας θα βιώσουν την επανάληψη της όψης αργότερα μέσα στο 2022, όταν ο Δίας θα είναι σε ανάδρομη κίνηση.

 2 με 23 Απριλίου: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα που θα έχει αποκορύφωμα στις 12 Απριλίου, φέρνει αρμονία, ηρεμία, καλή τύχη και ανάπτυξη. Είναι όμως και μια όψη που συνδέεται με πνευματική φώτιση και αφύπνιση, που θα σας επιτρέψει να δείτε πιο καθαρά ποιοι είστε και ποια είναι η θέση και ο ρόλος σας στην ζωή. Η ανάπτυξη και η καλή τύχη μπορεί να συνδέονται με την εκπαίδευση, τις ομαδικές δραστηριότητες ή την φιλανθρωπία. Μπορείτε να κάνετε τώρα βήματα πνευματικής αφύπνισης και προόδου, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να απαρνηθείτε τα υλικά αγαθά.

24 Απριλίου με 13 Μαΐου: Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 3 Μαΐου, σας χαρίζει την δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε για να πραγματοποιήσετε θετικές αλλαγές στην ζωή σας. Η ισχυρή ανάγκη σας να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας θα συνυπάρξει αυτή την φορά με την ευκαιρία να το πράξετε. Το διάστημα επιρροής της όψης είναι πολύ πιθανό να μπορέσετε να πετύχετε πνευματική, προσωπική και υλική πρόοδο, αύξηση των εισοδημάτων ή της περιουσίας σας και σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας. Είναι ένα διάστημα επιτυχιών και σπουδαίων επιτευγμάτων, που θα φέρουν βαθιά ικανοποίηση.

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου 2022 απέναντι από τον δεκανό σας αυξάνει την επιθυμία σας να πετύχετε σπουδαία πράγματα στην καριέρα σας. Άλλοι τομείς ωστόσο της ζωής σας ίσως να μην έχουν τόσο θετική εξέλιξη, κάτι που αναμένεται να επηρεάσει την ψυχολογία σας. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε σε κάποια πράγματα και να συνεργαστείτε, εάν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα ή έστω, να περιορίσετε τις απώλειες.

22 Οκτωβρίου με 26 Δεκεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει εξάγωνο προς τον δεκανό σας, μια όψη που παρατηρήθηκε και τους πρώτους μήνες του έτους.  Μόνο που τώρα είναι ο Δίας ανάδρομος μεταξύ 22 Οκτωβρίου και 24 Νοεμβρίου και η επιρροή του αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 18 και 20.5!  Το διάστημα αυτό φέρνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα και την οικονομική σας επιφάνεια. Νέες περιπέτειες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο. Είναι ένα αυξητικό διάστημα, τόσο για τα υλικά αγαθά, όσο και για τα πνευματικά επιτεύγματα. Αλλά δεν θα πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα ή να καταφύγετε σε υπερβολές, ιδίως το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Δία.

25 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαΐου 2023:  Ο Κρόνος τετραγωνίζει και πάλι τον δεκανό σας και σηματοδοτεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών και αναπροσαρμογών. Ίσως να χρειαστεί να μετριάσετε τις φιλοδοξίες σας ή ακόμη και να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας. Πιθανά ένας συμβιβασμός να αποτελεί την καλύτερη λύση για την περίοδο αυτή. Και μόλις περάσει η δύσκολη περίοδος, θα επανέλθει η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας και θα μπορέσετε να οικοδομήσετε το μέλλον σας σε πιο σταθερές και βιώσιμες βάσεις.

 

Καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

alinda kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU