Πρόβατο 2022 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

Πρόβατο 2022 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

Στο κινέζικο ζώδιο του Πρόβατου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

 

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2015               19.02.2015 – 07.02.2016                ξύλο

2003               01.02.2003 – 21.01.2004                νερό

1991               15.02.1991 – 03.02.1992                μέταλλο

1979               28.01.1979 –  15.02.1980               γη

1967               09.02.1967 – 29.01.1968                φωτιά

1955               24.01.1955 – 11.02.1956                ξύλο

1943               05.02.1943 – 24.01.1944                νερό

1931               17.02.1931 – 05.02.1932                μέταλλο

 

 

Πρόβατο 2022 – Συναισθηματικά

Το 2022, το σεληνιακό έτος του υδάτινου Τίγρη, αναμένεται να είναι μια θετική χρονιά, με πολλά γεγονότα για την συναισθηματική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσουν ένα ήρεμο και γαλήνιο έτος, ακόμη και αν κατά περιόδους αναμένεται να υπάρξουν οι αναπόφευκτες μικρές διαφωνίες ή προστριβές. Όλα όμως μπορούν να επιλυθούν μέσα από συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Εάν σκέφτεστε να αυξήσετε τα μέλη της οικογένεια σας, τα δεύτερο μέρος του σεληνιακού έτους είναι ιδανικότερο για να ξεκινήσετε την προσπάθεια απόκτησης απογόνων. Όσο για τους αδέσμευτους, θα έχετε μέσα στο 2022 πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και να συνάψετε σχέσεις. Το έτος του Τίγρη μπορεί να προσφέρει περιπέτεια, ωστόσο θα υπάρξουν αρκετοί κίνδυνοι, οπότε συνιστάται να μην αναλαμβάνετε μεγάλα ρίσκα. Τις περισσότερες φορές οι σχέσεις που θα συνάψατε δεν θα είναι ιδιαίτερα σταθερές ή μακροχρόνιες και αυτό θα οφείλεται στην έλλειψη σοβαρών κριτηρίων στη επιλογή του συντρόφου από την πλευρά σας. Μην σας θολώνει η ποσότητα και κάνετε την μια γνωριμία πίσω από την άλλη, γιατί θα φθαρείτε χωρίς λόγο. Αναζητήστε το πιθανό νέο ταίρι σας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, για να έχετε καλύτερες πιθανότητες επιτυχίες. Η χρονιά δεν υπόσχεται σίγουρη επιτυχία στον συναισθηματικό τομέα. Εκείνο που μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί, είναι ότι θα πάρετε κάποια μαθήματα από τις γνωριμίες που θα πραγματοποιήσετε, που θα σας φανούν χρήσιμα για το μέλλον.

 

Πρόβατο 2022 – Επαγγελματικά

Για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας το έτος του υδάτινου Τίγρη είναι μια χρονιά που θα φέρει ισορροπία, επιτυχίες και ικανοποίηση στην ζωή σας.  Η οικονομικής φύσης ανασφάλεια που περάσατε το προηγούμενο έτος μένει πίσω σας και τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση, ακόμη και να απολαύσετε κάποιες από τις απολαύσεις που στερηθήκατε. Στην καριέρα σας αναμένονται αλλαγές για όλους εσάς που επιθυμείτε να εδραιώσετε την επαγγελματική σας παρουσία στον χώρο σας. Αγώνες εξουσίας και επικράτησης μπορεί να υπάρξουν στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θα σας αναγκάσουν να αναπροσαρμόσετε και σεις την στάση σας, προωθώντας ή υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα σας. Οι γύρω σας θα είναι περισσότερο από πρόθυμοι να σας τσαλαπατήσουν, γιατί σας θεωρούν πολύ ευγενικούς και συγκαταβατικούς, ανίκανους να υπερασπιστείτε τη θέση σας. Οπότε η δική σας αντίσταση θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων, που αν την εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορείτε να κερδίσετε σημαντικό έδαφος. Επίσης θα πρέπει να απαλλαγείτε από τα παράσιτα που έχετε προσελκύσει γύρω σας και σας απομυζούν. Το έτος αυτό θα πέσουν οι μάσκες και θα δείξουν πολλοί από αυτούς που θεωρείτε φίλους στον επαγγελματικό σας χώρο το πραγματικό τους πρόσωπο. Για σας θα είναι μια χρονιά εκδίκησης, γιατί θα καταφέρετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, για όσα έκαναν πίσω από την πλάτη σας όλα αυτά τα χρόνια και εμπόδιζαν την επαγγελματική σας εξέλιξη.

 

Πρόβατο 2022 – Υγεία και ευεξία

Το ζώδιο σας φαίνεται να βάλλεται μέσα στο 2022 στα όργανα του αναπαραγωγικού συστήματος. Εάν αντιμετωπίζετε ήδη κάποια προβλήματα, προσέξτε το ενδεχόμενο επιπλοκών. Μην αφήνετε προβλήματα υγείας να χρονίζουν και επισκεφθείτε έναν ειδικό, ακόμη και σε περίπτωση αμφιβολίας.

 

Πρόβατο 2022 – Τσάκρα

Αναφορικά με τα τσάκρα σας, το κινέζικο έτος του υδάτινου Τίγρη θα πρέπει να εστιάσετε στη εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα του τρίτου ματιού, του λεγόμενου  Anja! Πρόκειται για το τσάκρα εκείνο που συνδέεται με το αναπαραγωγικό σύστημα αλλά και με το Ωτορινολαρυγγικό σύστημα. Η ενεργοποίηση τους τσάκρα αυτού επηρεάζει τα επίπεδα αυτοεκτίμησης του ατόμου, βελτιώνει δε την ικανότητα μάθησης και διάκρισης μέσα στο σύνολο. Ένα υγιές και ενεργό τρίτο μάτι βοηθάει να εκτιμήσει κανείς σωστά του κινδύνους που ελλοχεύουν στην χρονιά του Τίγρη και να δράσει με προσοχή. Βελτιώνεται ο λόγος σας, που αποτελεί μια φυσική αδυναμία του ζωδίου σας, και αποκαθίσταται η αυτοεκτίμησης σας, ώστε να σταματήσετε να είστε ή να θεωρείτε ότι είστε το θύμα των εκάστοτε περιστάσεων. Οι τροφές ή τα μπαχαρικά που μπορούν να συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του τσάκρα του τρίτου ματιού είναι τα σύκα, τα γογγύλια, οι ντομάτες, το θυμάρι και ο κόλιανδρος.

 

Πρόβατο 2022 – Τυχερά χρώματα και τυχεροί μήνες

Σύμφωνα με τα επιταγές του φένγκ σούι, τα τρία χρώματα που μπορούν να διαδραματίσουν έναν προστατευτικό, θεραπευτικό ή ευεργετικό ρόλο στην ζωή σας μέσα στο έτος του υδάτινου Τίγρη, είναι το μπλε ίντιγκο (το φυσικό  χρώμα του ουρανού), το φούξια και το λευκό ιβουάρ (το χρώμα του ελεφαντοστού). Οι τυχερή μήνες του ζωδίου σας μέσα στο 2022 αναμένεται να είναι ο Μάρτιος, ο μήνας του Λαγού, ο Ιούνιος, ο μήνας του Αλόγου, και ο Ιούλιος, ο δικός σας μήνας. Αντίθετα δύσκολος ή ακόμη και επικίνδυνος μπορεί να αποδειχτεί ο Ιανουάριος του 2023, ο μήνας του Βουβαλιού.

 

 

Πρόβατο 2022 – Προστατευτικά πετρώματα

Σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο του 2022 συνιστάται για το έτος του υδάτινου Τίγρη η χρήση των πετρωμάτων του φθορίτη και του γρανάτη για προστασία αλλά και προσέλκυση καλής τύχης. Ο ημιπολύτιμος και πολύχρωμος λίθος φθορίτης συνιστάται σαν κύριο προστατευτικό πέτρωμα του έτους. Μπορεί να φέρει ισορροπία στην ζωή σας, να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε τα σημαντικά από τα ασήμαντα, ώστε να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει, να γίνετε ποιο δημιουργικοί και καινοτόμοι απέναντι στις προκλήσεις που θα συναντήσετε στην καριέρα σας. Μπορεί να βελτιώσει επίσης την ομιλία σας αλλά και την ακοή, θα ενισχύσει την μνήμη σας και θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την διάθεση σας. Αποτελεί δε μια ισχυρή σταθεροποιητική δύναμη της αύρας σας.

 

Ο γρανάτης είναι συνώνυμος με την δύναμη, το θάρρος και το μεγαλείο. Το κόκκινο ημιπολύτιμο αυτό πέτρωμα θα φέρει πλούσια τύχη στο ζώδιο του Προβάτου και θα σας βοηθήσει να σταθείτε σταθερά στα πόδια σας τις δύσκολες στιγμές. Είναι το πέτρωμα εκείνο που μπορεί να φέρει οριστική λύση στα προβλήματα του παρελθόντος, που δεν καταφέρατε ακόμη να απαλλαγείτε. Φέρνει επίσης ηρεμία στο μυαλό, με συνέπεια να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε καλύτερα τα γεγονότα ή να αποδεχτείτε πιο εύκολα τις συνέπειες των γεγονότων.

 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7

Τυχερά λουλούδια: γαρύφαλλο,πρίμουλα

Τυχερή κατεύθυνση: βόρεια

Άτυχοι αριθμοί: 4 και 9

Άτυχη κατεύθυνση: νοτιοδυτικά

 

 

Πρόβατο 2022 – Συμβουλή έτους

Πρόβατο με στοιχείο το ξύλο: Διαφυλάξτε τα νώτα σας!

Πρόβατο με στοιχείο τη φωτιά: Με επιμονή θα τα καταφέρετε.

Πρόβατο με στοιχείο τη γη: Θέστε σταθερά θεμέλια

Πρόβατο με στοιχείο το μέταλλο: Ερευνήστε πριν ξεκινήσετε κάτι
Πρόβατο με στοιχείο το νερό: Μην βιάζεστε!

 

 

Καλή κινέζικη χρονιά του Τίγρη!

 

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU