Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Κριός

Αισθηματικά: Μη χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάτε. Η κυκλοθυμική σας διάθεση σας κάνει μυγιάγγιχτη, γκρινιάρα και μπορείτε να παρεξηγήσετε τα πάντα, φτάνοντας εύκολα σε καυγαδάκια. Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας προσελκύει νέους θαυμαστές κατά την διάρκεια του μήνα.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9.

Ταύρος

Αισθηματικά: Κατά την διάρκεια του μήνα θα περάσει κάποια τρικυμία ο ψυχικός σου κόσμος, αφού αισθάνεσαι ότι δεν αγαπιέσαι όσο πρέπει, ή καθόλου, θα σκαλίζεις μνήμες και θα βρίσκεις ίσως και φανταστικούς εχθρούς, με αποτέλεσμα να πληγώνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ηρέμησε λίγο.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 8, 10.

Δίδυμοι

Αισθηματικά: Το κλειδί των άστρων  είναι η συμφιλίωση. Αν υπήρχε κάποιο προβληματάκι στη σχέση σου, μπορεί να ξεπερασθεί μέσα από την αλληλοκατανόηση και τη συμφιλιωτική σου διάθεση. Πολύ πιθανό να βοηθήσουν σε αυτό και κάποιοι φίλοι, ή αυτό να γίνει μέσα σε ένα ευρύτερο φιλικό κύκλο. Ο Ήλιος θα περάσει το μεγαλύτερο μέρους του Φεβρουαρίου στον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια)

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 11, 8.

Καρκίνος

Αισθηματικά: Μέχρι τις  18 Φεβρουαρίου Ο Ήλιος θα διέρχεται τον 8ο ηλιακό σας οίκο (πάθη και σεξουαλικές ορμές), Χωρίς να είναι από τους  καλύτερους μήνες για σένα και τις σχέση σου, μπορείς όμως να έχεις συνάντηση με οικεία σου πρόσωπα, τα οποία μπορούν να αναγνωρίσου όποια καλή προσπάθεια κάνεις. Έτσι αν οργανώσεις κάποιο δείπνο, κάποια δεξίωση, θα εκτιμήσουν την οργάνωση και τη μαγειρική σου. Μέσα σ’ αυτό το πρίσμα να δεις και την προσωπική σου ζωή.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , συνεργασίες, θέματα συμβίωσης .

Τυχεροί αριθμοί: 20, 11, 2, 8, 12.

Λέων

Αισθηματικά: Η ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεσή σου βοηθά σε πολύ μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σου γενικά και αυτές που είναι δύσκολες. Είναι μήνας  κατάλληλος, είτε για ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων, είτε για κάποια κοινωνική εκδήλωση, είτε απλά για κάποια έξοδο.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 21, 12, 3, 13, 8.

Παρθένος

Αισθηματικά: Από κάποια εσωτερική παρόρμηση, θα δεις ότι σου βγαίνουν από μέσα σου παρορμήσεις, που μπορεί να είναι ερωτικά ένστικτα ή μια διάθεση εξετάσεις τη σχέση σου. Μπες στη διαδικασία, βασίσου λίγο στη διαίσθησή σου, με την Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα κατά μήκος του 5ου οίκου σας ίσως γίνει μια νέα αρχή, πάντως η μήνας δεν θα περάσει έτσι.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 22, 13, 4, 8, 14.

Ζυγός

Αισθηματικά: Ο Ήλιος θα περάσει τις τρείς πρώτες βδομάδες του Φεβρουαρίου στον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά), Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται. Εσύ και να θέλεις να κρύψεις τον έρωτά σου, δεν το μπορείς, αλλά κι οι άλλοι που σε πλησιάζουν έχουν τα ανάλογα συναισθήματα, οπότε πιστεύω ότι θα έχεις πολλές τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σου.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 23, 14, 5, 15, 8.

Σκορπιός

Αισθηματικά: Καθώς οι μέρες του Φεβρουαρίου είναι απ΄ αυτές που σε τρώνε τα καθημερινά τρεξίματα, μην περιμένεις και πολύ περισσότερο μην προγραμματίζεις οτιδήποτε που να καλύπτει τον αισθηματικό σου τομέα. Άντε ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα και τίποτε παραπέρα, δεν θα προλάβεις εξάλλου. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον 3ο οίκο με το ξεκίνημα του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14.2, για να προχωρήσει στην συνέχεια στον 4ο . Οι διελεύσεις αυτές δίνουν έμφαση στο ανήσυχο και περίεργο πνεύμα σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 8, 16.

Τοξότης

Αισθηματικά: Τον Φεβρουάριο έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, να κάνετε κάτι που ευχαριστεί εσάς, να διασκεδάσετε. Δεν σας νοιάζουν οι άλλοι. Θέλετε τη χαρά για σας. Αυτό θέλετε, αυτό κάνετε. Φλερτάρετε λοιπόν, διασκεδάστε, χαρείτε. Δεν το αξίζετε;

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 17, 8.

Αιγόκερως

Αισθηματικά: Μια υπερβολική ευαισθησία , σας ωθεί στο να μείνετε μέσα, να ζητήσετε τη ζεστασιά του σπιτιού, όπου νοιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μπορείτε λοιπόν να μείνετε στο σπίτι με το σύντροφό σας, ή και κάποιους φίλους.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 17, 8, 9.

Υδροχόος

Αισθηματικά: Η Αφροδίτη θα συνεχίσει και μέσα στον Φεβρουάριο την πορεία της μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερου και τον 12ο οίκο σας. Η υπερευαισθησία σας, συνδυαζόμενη με την ανάγκη επικοινωνίας, σίγουρα θα σας οδηγήσει σε κάποια συνάντηση, ή το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά αν δεν μπορείτε να συναντηθείτε. Ευνοούνται περίπατοι ή έξοδοι σε εξοχικά μέρη νέα φλέρτ.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 18, 9, 10, 8.

Ιχθείς

Αισθηματικά: Ο Ερμής έως 14/2 θα βρίσκεται στον  11ο οίκο (φιλία και κοινωνικές επαφές). Η ζεστασιά και η ευαισθησία που εκδηλώνεις προς το αγαπημένο σου πρόσωπο, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Μια ευθυμία, κοινωνικότητα, μια γλυκύτητα τρόπων σας φέρνει πιο κοντά. Μπορείτε να βγείτε, ή και να προτιμήστε την θαλπωρή ενός όμορφα στολισμένου σπιτιού.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 19, 10, 1, 9.

Αλίντα Κανάκη

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU