Tα πιο Λαχταριστά Tραγανά σπιτικά Τσιπς Πατάτας !

Tα πιο Λαχταριστά Tραγανά σπιτικά Τσιπς Πατάτας !

Μικρά μυστικά για να γίνουν Τραγανά και πεντανόστιμα τα σπιτικά τσιπς από την Αλίντα Κανάκη !

Καθαρίζουμε  τις πατάτες και τις ξεπλένουμε με νερό. Τις κόβουμε με ένα μαντολίνο ιδικό τρίφτη ή με μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες αλατίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή παγάκια, προσθέτουμε  2-3 κουταλιές του γλυκού λευκό ξύδι. Στραγγίζουμε καλά προσθέτουμε 2-3 πρέζες άμυλο καλαμποκιού και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά σε καυτό φυτικό λάδι μικρές δόσεις . Αλατίζουμε και σερβίρουμε με κέτσαπ, μουστάρδα ή το αγαπημένο μας ντιπ.

Απολαύστε τα !

Αλίντα Κανάκη

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU