Tα πιο Λαχταριστά Tραγανά σπιτικά Τσιπς Πατάτας !

Μικρά μυστικά για να γίνουν Τραγανά και πεντανόστιμα τα σπιτικά τσιπς από την Αλίντα Κανάκη !
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις ξεπλένουμε με νερό. Τις κόβουμε με ένα μαντολίνο ιδικό τρίφτη ή με μαχαίρι σε πολύ λεπτές φέτες αλατίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μπολ με παγωμένο νερό ή παγάκια, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές του γλυκού λευκό ξύδι. Στραγγίζουμε καλά προσθέτουμε 2-3 πρέζες άμυλο καλαμποκιού και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά σε καυτό φυτικό λάδι μικρές δόσεις . Αλατίζουμε και σερβίρουμε με κέτσαπ, μουστάρδα ή το αγαπημένο μας ντιπ.
Απολαύστε τα !
Αλίντα Κανάκη