Άλογο – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Άλογο – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αλόγου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

 2014               31.01.2014 – 18.02.2015                ξύλο

2002               12.02.2002 – 31.01.2003                νερό

1990               27.01.1990 – 14.02.1991                μέταλλο

1978               07.02.1978 – 27.01.1979                γη

1966               21.01.1966 – 08.02.1967                φωτιά

1954               03.02.1954 – 23.01.1955                ξύλο

1942               15.02.1942 – 04.02.1943                νερό

1930               10.01.1930 – 16.02.1931                μέταλλο

 

Άλογο 2023 – Γενική επισκόπηση

 Η χρονιά του υδάτινου Λαγού προβλέπεται να φέρει ευτυχία στην προσωπική σας ζωή και επιτυχίες στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η χρονιά σας επιφυλάσσει πολλά θετικά γεγονότα, ευχάριστες συνευρέσεις και οικονομικά οφέλη. Σαν ζώδια δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα οι εκπλήξεις, μέσα στην χρονιά αυτή όμως θα υπάρξουν στιγμές, κατά τις οποίες οι εκπλήξεις θα σας ενθουσιάσουν και θα σας συναρπάσουν. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε σταθερή γραμμή και βαδίσετε σύμφωνα με το σχέδιο και το πρόγραμμα σας, η τύχη θα βρίσκεται στο πλάι σας και θα καταγράψετε σημαντικά επιτεύγματα. Αποδεχτείτε τις επερχόμενες αλλαγές αντί να τις πολεμήσετε, ώστε να περάσετε με επιτυχία τις δοκιμασίες της μοίρας. Πρέπει να είστε ευέλικτοι, ώστε να προσαρμόζεστε σε οποιεσδήποτε συνθήκες ζωής που θα διαμορφώνονται διαχρονικά μέσα στην χρονιά, και μέσα από αυτή σας την προσαρμοστικότητα ίσως ανακαλύψετε αρετές ή ικανότητες σας που αγνοούσατε μέχρι σήμερα.

Μέσα στo 2023 δεν υπάρχουν πραγματικά μεγάλες δυσκολίες για το ζώδιο σας. Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσετε, είναι το πώς θα καταπολεμήσετε την ρουτίνα και την ανία σας. Ζωδιακά απολαμβάνετε την ομαλή ροή των πραγμάτων, φέτος όμως θα σας κουράσει και θα πρέπει να αναζητήσετε διεξόδους. Γίνετε πιο δημιουργικοί στην δουλειά σας, αναζητήσετε μια δουλειά που να σας συναρπάζει, ξεκινήστε μια δική σας επαγγελματική προσπάθεια. Οι προσπάθειες αυτές δεν θα φέρουν μόνο έμπνευση και αναζωογόνηση στην καθημερινότητα σας, αλλά και οικονομικά οφέλη. Για να καταφέρετε ωστόσο να βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, θα πρέπει να φροντίσετε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση και στον τομέα αυτό θα βοηθούσε πολύ η κίνηση και η άθληση.

Άλογο 2023 – Καριέρα

 Σε επίπεδο καριέρας φαίνεται να βαίνουν όλα καλώς, χωρίς όμως να αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Εκείνοι μεταξύ σας που βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για μια προαγωγή, θα κατακτήσουν αυτό που προσδοκούν και για το οποίο έχουν δουλέψει ήδη σκληρά. Μια νέα θέση και πιθανόν καλύτερες αμοιβές είναι ορατά στο άμεσο μέλλον σας. Για τους υπόλοιπους θα υπάρξει μια σταθερότητα, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αξιοζήλευτη, εάν αναλογιστεί κανείς την γενικότερη αστάθεια που θα επικρατεί κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Αποδεχτείτε τις συνθήκες, όπως είναι, και συμβιβαστείτε τουλάχιστον προς το παρόν με τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται. Εκείνο που θα μπορούσατε να κάνετε και συνιστάται ανεπιφύλακτα, είναι να προσπαθήσετε μέσα στο 2023 να βελτιώσετε τις γνώσεις σας στο αντικείμενο δουλειάς σας. Ενημερωθείτε, παρακολουθήστε σεμινάρια, αποκτήστε νέες δεξιότητες ή εμπειρίες, που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας. Επενδύστε επίσης στις ξένες γλώσσες! Ίσως να σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο άμεσο μέλλον…

Άλογο 2023 – Οικονομικά

 Η οικονομική κατάσταση του ζωδίου σας θα παρουσιάσει διακυμάνσεις, όπως είναι πολύ φυσιολογικό και αναμενόμενο. Θα υπάρξουν αρκετά έσοδα κατά την διάρκεια του χρόνου, αλλά αυτά θα εξαφανίζονται πολλές φορές σε τακτικές και έκτακτες δαπάνες. Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας για τα οικονομικά σας, εάν ονειρεύεστε όμως υψηλές αποδοχές και παχυλά μπόνους θα απογοητευθείτε. Το βάρος της προσπάθειας σας μέσα στο 2023 θα πρέπει να πέσει στην συνετή διαχείριση των χρημάτων σας. Εάν δεν ενδώσετε σε ανούσιες καταναλωτικές δαπάνες, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε τρύπες στον προϋπολογισμό σας, είναι να μην παρακολουθείτε στενά τα έσοδα και τις δαπάνες σας.

Δεν συνιστάται μέσα στην χρονιά να αλλάξετε δουλειά, με την ελπίδα αυξημένων εσόδων, γιατί κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί. Διαχειριστείτε όσο καλύτερα μπορείτε τις καταστάσεις στην παρούσα εργασία σας και προσπαθήστε να έχετε ένα σταθερό και ήρεμο εργασιακό περιβάλλον, μέχρι να έρθει η ευνοϊκή χρονική στιγμή και να πραγματοποιήσετε τα άλματα που ονειρεύεστε. Εάν έχετε την οικονομική άνεση, εξετάστε το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσετε κάποιες επενδύσεις, αφού μελετήσετε καλά τις επιχειρήσεις, στις οποίες πρόκειται να επενδύσετε τα χρήματα σας. Εάν κάνετε σωστές επιλογές, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πρέπει να λάβετε ικανοποιητικά μερίσματα.

Άλογο 2023 – Συναισθηματικά

 Τους πρώτους μήνες του 2023, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερα προβλήματα στην συναισθηματική σας ζωή. Είναι όμως ένα διάστημα που θα συμβούν αρκετά ενδιαφέροντα γεγονότα, που θα ενισχύσουν την σχέση σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρμονική ατμόσφαιρα μεταξύ των συντρόφων. Είναι ένα διάστημα που μπορεί να ταξιδέψετε ή να εκδράμετε πολύ, είστε ανοιχτοί και επικοινωνιακοί, συναντώντας φίλους και γνωστούς και αγαπάτε να οργανώνετε εκδηλώσεις.  Σαν ζώδιο έχετε την τάση να δίνετε δυσανάλογα μεγάλη βαρύτητα στις μικρολεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαρκείς γκρίνιες και προστριβές με το ταίρι σας. Συνιστάται να περιορίσετε την τάση σας αυτή, για να απολαύσετε ηρεμία και αρμονία στην ζωή σας. Οι αδέσμευτοι θα πραγματοποιήσουν κάποιες καινούργιες γνωριμίες μέσα στον διάστημα αυτό, αλλά η προσέγγιση τους θα είναι περισσότερο ωφελιμιστική, τι μπορούν δηλαδή να κερδίσουν από το άτομο αυτό. Εάν καταφέρετε να ελέγξετε την τάση αυτή, τότε η νέα γνωριμία θα έχει καλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε μια όμορφη και ήρεμη σχέση.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι μέχρι τα μέσα του, θα είναι ένα διάστημα γεμάτο πάθος και αρμονία για τους δεσμευμένους. Δεν είναι αναγκαίο να αλλάξετε τίποτε στην μεταξύ σας σχέση, δεν χρειάζονται αναπροσαρμογές, εάν καταφέρατε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα να βρείτε τις ισορροπίες σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην επιτρέψετε να βαλτώσετε σε μια ρουτινιάρικη καθημερινότητα. Γιατί σαν ζώδιο, δεν αντέχετε για πολύ καιρό την πλήξη και την ανία, χωρίς να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις που θα σας εξιτάρουν. Αντί να τινάξετε την σχέση σας στον αέρα, αναζητήστε από κοινού με τον σύντροφό σας ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα σας βοηθούσαν να ανανεωθείτε. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας μπορεί να ζήσουν έναν  κεραυνοβόλο έρωτα το διάστημα αυτό, αλλά το συναίσθημα θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα και θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα. Ας μην προβληματίζονται όμως, γιατί θα υπάρξουν λίγο αργότερα οι κατάλληλες συνθήκες για να γεννηθεί μια αξιόλογη σχέση.

Το φθινόπωρο θα βρει τους εκπροσώπους του Αλόγου προβληματισμένους, σκεπτικούς και μάλλον αποτραβηγμένους στον εαυτό τους. Όλα θα σας φαίνονται ζοφερά, τα πάντα θα είναι διφορούμενα και δεν θα μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ή δημιουργήσατε εσείς τις καταστάσεις που τώρα σας ταλαιπωρούν ή αποτελούν καθαρό αποκύημα της φαντασίας σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε κάτι στην σχέση ή στον γάμο σας, γιατί έπαψε να σας ικανοποιεί η παρούσα κατάσταση, δεν έχετε παρά να πάρετε πρωτοβουλίες. Θα χρειαστεί βέβαια αρκετή υπομονή και κυρίως, ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας για να φέρετε ένα νέο αέρα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία το διάστημα αυτό να γνωρίσετε το άλλο σας μισό! Θα είναι ένα άτομο που θα μοιράζετε τα ίδια με σας ενδιαφέροντα, θα έχετε κοινές ανησυχίες και ανάλογους στόχους.

Τα τέλη του φθινόπωρου και ο χειμώνας του 2023 θα είναι για τα αισθηματικά του ζωδίου σας μια ευνοϊκή περίοδος του χρόνου. Δεν αναμένονται εντάσεις και οι σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι καλή. Με χιούμορ, καλή διάθεση και ευχάριστες ασχολίες θα απολαύσετε μια αρμονική και ευτυχισμένη οικογενειακή ατμόσφαιρα. Οι σύντροφοι καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον το διάστημα αυτό ακόμη και χωρίς λόγια. Τα προβλήματα δε της καθημερινότητας, μπορούν να επιλυθούν πολύ πιο εύκολα, με την βοήθεια και την στήριξη του συντρόφου. Όσοι δεν βρήκαν σε προηγούμενες περιόδους του έτους το άλλο τους μισό, το διάστημα αυτό θα έχουν την ανάγκη να γοητεύσουν και να προσελκύσουν όσους περισσότερους θαυμαστές μπορούν. Δεν θα καταφέρουν όμως ιδιαίτερα πολλά, γιατί τα φλερτ και η δημοφιλία θα τους οδηγήσει σε έπαρση, με αποτέλεσμα να βιώσουν επανωτές απογοητεύσεις.

Άλογο 2023 – Υγεία

 Για την υγεία σας, το 2023 θα αποτελέσει ένα σημείο καμπής. Δεν θα είναι ένας εύκολος χρόνος, κυρίως γιατί θα πιέζεστε από  άγχη και ανασφάλειες, που θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ψυχική και σωματική σας υγεία. Τις στιγμές που θα αισθάνεστε ψυχικά ευάλωτοι και θα θέλετε να απομονωθείτε από τους γύρω σας, επιλέξτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με το ταίρι ή τους στενούς σας φίλους, για να βρείτε διέξοδο στην αρνητική ενέργεια που σας καταβάλει. Γιατί εάν της επιτρέψετε να ριζώσει, θα ταλαιπωρηθείτε από κατάθλιψη, η οποία θα σας οδηγήσει σε χαμηλή ανοσία και ως εκ τούτου σε εποχιακές γρίπες και άλλες ενοχλήσεις.

Εάν ασχολείστε με τον αθλητισμό, ατομικό ή ομαδικό, καλό θα ήταν να είστε λίγο πιο προσεκτικοί για τραυματισμούς μέσα στην χρονιά. Πολύ συχνά θα έχετε μώλωπες, πεσίματα ή διαστρέμματα. Μην υπερβάλετε επίσης στις αθλητικές σας προσπάθειες, γιατί εάν δεν κάνετε εξοικονόμηση δυνάμεων, θα εξαντληθείτε ενεργειακά και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθετε.

Άλογο 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Για τους άντρες του ζωδίου σας, η χρονιά αυτή δεν θα είναι όσο δραστήρια και ενδιαφέρουσα θα επιθυμούσαν. Πολλές φορές θα υπάρχει μονοτονία και η ρουτίνα μπορεί να σας κουράσει. Έχετε ανάγκη από νέες κατακτήσεις, από νίκες έναντι των αντιπάλων και ανταγωνιστών σας, αλλά το 2023 δεν υπάρχει το ευνοϊκό εκείνο κλίμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τέτοιου είδους επιδιώξεις.  Αποδεχτείτε αυτό που φέρνει το σύμπαν, παρόλα αυτά, μην μένετε άπραγοι. Δουλέψτε σκληρά και προετοιμάστε το έδαφος για μελλοντικές κατακτήσεις. Εάν δεν σας βοηθάει το επαγγελματικό περιβάλλον να εκφράσετε την δυναμικότητα σας και να επενδύσετε σε δημιουργικές δράσεις, μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας αυτή στην προσωπική σας ζωή. Ανακαλύψτε νέα ταλέντα, ασχοληθείτε με καινούργια χόμπι, ισορροπήστε και δεν ξέρετε, ίσως να ανοίξουν νέες πόρτες από εκεί που δεν το περιμένατε και να κατακτήσετε σημαντικές διακρίσεις.

Για να έχετε την επιτυχία που προσδοκάτε, μέσα στο 2023 θα πρέπει να μην παρεκκλίνετε από τον προγραμματισμό σας και να εκτελείτε με αποτελεσματικότητα το έργο σας. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες που έχετε κατακτήσει στον τομέα σας, αλλά επενδύστε στην γνώση. Σίγουρα θα υπάρχουν νέα πράγματα που μπορείτε να μάθετε, να βελτιώσετε το γνωστικό σας επίπεδο και τις δεξιότητες σας. Οι εξελίξεις τρέχουν και πρέπει να παρακολουθούμε στενά τα τεκταινόμενα, για να παραμείνουμε στην κορυφή στον τομέα μας. Αναπτύξτε τις ικανότητες σας, όσο περισσότερο μπορείτε, ανοίξτε τα φτερά σας και παλέψτε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διάκριση θα έρθει, αν και μπορεί να αργήσει κάπως. Για μερικούς από σας υπάρχει το ενδεχόμενο να ανοίξουν κάποιες πόρτες στο εξωτερικό και να μετεγκατασταθείτε, γιατί θα σας προσφερθεί μια υψηλή θέση που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Κάτι τέτοιο θα έδινε φτερά από ψυχολογικής άποψης και θα πρόσφερε νέες προοπτικές στην καριέρα σας.

Άλογο 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Οι γυναίκες του ζωδίου σας συνιστάται να μην μένετε προσκολλημένες σε ένα πράγμα. Είναι απαραίτητο να εισάγετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας και στην δουλειά σας, να αναλάβετε νέα έργα, να έχετε καινούργιες προκλήσεις. Το καλοκαίρι του 2023 σας περιμένουν πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις! Θα πρέπει ωστόσο να μάθετε να συγκρατείτε τα συναισθήματα σας και να σιωπάτε, όπου είναι απαραίτητο, ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Αυτό ισχύει τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Προγραμματίστε ταξίδια και αποδράσεις που θα μπορούσαν να σας ανανεώσουν, ώστε να αποφύγετε την πλήξη και την ανία στην δουλειά και στο σπίτι. Τα τέλη του καλοκαιριού προσφέρονται για αποδράσεις στην φύση, που συνιστάται να το κάνετε σε κάθε ευκαιρία. Θα σας ισορροπήσουν και θα σας γειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την τρόπο αυτό θα απαλλαγείτε από την συσσωρευμένη ένταση και την αρνητική ενέργεια και θα μπορέσετε να εστιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία στην οικογένεια, στις συγγενικές σας σχέσεις, στις υποχρεώσεις σας ή οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή.

Την χρονιά αυτή δεν θα μπορέσετε να κάνετε την επιτυχία που επιθυμούσατε στην καριέρα σας, να κατακτήσετε θέσεις και αξιώματα, κάτι που θα ρίξει ψυχολογικά. Κατεβάστε τον πήχη των προσδοκιών σας για να μην απογοητευθείτε. Η χρονιά δεν ευνοεί τις αλλαγές, αλλά προσφέρει σταθερότητα. Αντιμετωπίστε την σταθερότητα αυτή σαν ευλογία αντί για κατάρα και εκμεταλλευτείτε το χρονικό αυτό διάστημα για να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και το περιβάλλον που δραστηριοποιείστε. Εντοπίστε τα εμπόδια που υπάρχουν και βρείτε τρόπους να τα παρακάμψετε, ώστε να ανοίξουν οι δρόμοι και να μπορέστε να απολαύσετε στο μέλλον την καριέρα που αξίζετε. Κάντε τις πρόδρομες εργασίες σήμερα, για να εκτοξευθείτε επαγγελματικά αύριο.

Άλογο 2023 – Feng shui και τύχη

 Κατά το έτος του υδάτινου Λαγού, το ζώδιο σας είναι εκπληκτικά ισορροπημένο και διάγει μια αρμονική προσωπική και επαγγελματική ζωή. Η υπομονή σας θα είναι αξιοζήλευτη! Παρόλα αυτά, μην παίρνετε αποφάσεις χωρίς να εξετάσετε προσεκτικά τα δεδομένα. Σχεδιάστε με βάση την λογική τις δράσεις σας και σε δύσκολες καταστάσεις, εμπιστευθείτε την λογική και όχι το συναίσθημα.  Στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες να είστε συνετοί και μετρημένοι, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν μπορείτε φέτος να κάνετε τα μεγάλα επαγγελματικά άλματα, ώστε να μην προκαλέσετε την καλή σας τύχη. Εάν θελήσετε να καθαρίσετε την αύρα σας και να αποβάλλετε την αρνητική ενέργεια, τα αιθέρια έλαια θα σας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια.

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 9, 1 και 3

Τυχερά χρώματα για το 2023: Κίτρινο, λιλά και πράσινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Βορειοδυτικά, βορειοανατολικά και νοτιοδυτικά.

Τυχεροί μήνες 2023: Φεβρουάριος, Ιούνιος, Ιούλιος και Οκτώβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Δεκέμβριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Ροζ χαλαζίας

Τσάκρα 2023: Τσάκρα λαιμού

Άλογο 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

 Ιανουάριος 2023

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Εάν υπάρξουν πόνοι στις αρθρώσεις ή τους μύες, μην τους αμελείτε. Προσοχή στις ιογενείς ασθένειες, γιατί μπορεί να φέρουν σοβαρές επιπλοκές. Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και βοηθήστε τον οργανισμό σας να καταπολεμήσει τις ιώσεις.

 Φεβρουάριος 2023

Προσοχή στην προσωπική σας ζωή, γιατί ο μήνας έχει πολλούς πειρασμούς. Εάν ενδώσετε και ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση, αυτή θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα και θα σας στοιχίσει τον γάμο σας. Αλλά και για τους αδέσμευτους, οι σχέσεις που ξεκινούν τώρα δεν θα έχουν διάρκεια και υπάρχει περίπτωση να υπάρξει μια προσπάθεια εξαπάτησης ή παραπλάνησης από το νέο σας ταίρι.

 Μάρτιος 2023

Χειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας μέσα στον μήνα! Εάν θέλετε να έχετε οικονομική σταθερότητα, αποφύγετε αψυχολόγητες αγορές. Κάθε δαπάνη θα πρέπει να είναι απόλυτα απαραίτητη και δικαιολογημένη. Μια νέα πηγή εισοδήματος μπορεί να κάνει την εμφάνιση της, η οποία μπορεί να σας αποφέρει σε βάθος χρόνου σημαντικότατα χρηματικά ποσά! Μην χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία!

Απρίλιος 2023

Θα παλεύετε να ανταπεξέλθετε σε σπίτι, δουλειά, οικογένεια και οικονομικές υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι έγνοιες δεν θα σας αφήνουν να βρείτε ησυχία. Βρείτε καλύτερες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής, γιατί το ταίρι ή τα παιδιά σας έχουν ανάγκη της παρουσίας σας. Ενδεχομένως ένα ταξίδι αναψυχής με την οικογένεια να επιδρούσε ευεργετικά στις σχέσεις αλλά και στην ψυχολογία σας.

Μάιος 2023

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που μπορείτε να απολύσετε τις καιρικές συνθήκες που αγαπάτε, τον ήλιο και την ζέστη και να εκφραστείτε δημιουργικά. Είναι μια ιδανική περίοδος να επενδύσετε χρόνο στα χόμπι σας, που θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε. Στην δουλειά ολοκληρώστε επειγόντως ημιτελείς δράσεις σας, ενώ στα οικονομικά σας συνιστάται προσεκτική διαχείριση.  Για κάποιους μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να αυξήσουν κατά πολύ τα εισοδήματα τους! Μην χάσετε την ευκαιρία!

Ιούνιος 2023

Είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει απροσδόκητες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωή σας. Είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να κατακτήσει το ταίρι σας μια προαγωγή στην  καριέρα του, κάτι που θα αλλάξει την καθημερινότητα σας και θα επηρεάσει θετικά τα εισοδήματα της οικογένειας. Είναι ωστόσο και ένας μήνας διακοπών, κατά τον οποίο ευνοούνται τα μακρινά ταξίδια αναψυχής. Κατά τα άλλα,  ο Ιούνιος είναι ένας μήνας μελέτης, περισυλλογής, αυτοανάπτυξης και βελτίωσης των γνώσεων και δεξιοτήτων σας, ένας μήνας προετοιμασίας για τα άλματα που θα κάνετε στο μέλλον.

Ιούλιος 2023

Θα είστε εξαιρετικά ενεργητικοί και δραστήριοι στα μέσα του καλοκαιριού. Παρά την ζέστη, η δουλειά θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και τα θετικά αποτελέσματα θα σας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας, γιατί απλά θα τον συντρίψετε. Χρησιμοποιήστε ωστόσο σωστά τα ενεργειακά σας αποθέματα για να μην εξαντληθείτε από την υπερβολική προσπάθεια. Αυτό ισχύει τόσο για την δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας ζωή.

Αύγουστος 2023

Θα βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι και δεν θα ξέρετε πια πορεία να ακολουθήσετε. Σκεφτείτε με ηρεμία, αναλύστε τα δεδομένα και πάρτε αποφάσεις με βάση την λογική. Στις επιχειρηματικές σας επαφές πρέπει να είστε απόλυτα υπεύθυνοι, για να μην προκαλέσετε προβλήματα. Στην προσωπική σας δε ζωή, μπορεί να επανέλθει ένας παλιό έρωτας στο προσκήνιο.  Δεν θα υπάρχει όμως τώρα πια κανένα πραγματικό συναίσθημα, παρά ένα ανεκπλήρωτο πάθος που θα σας φέρει πιο κοντά για μια τελευταία φορά.

 Σεπτέμβριος 2023

Σκέψεις για την οικονομική σας κατάσταση και για την βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων σας, δημιουργούν μεγάλη ένταση μέσα σας και μπορούν να πλήξουν την αυτοπεποίθηση σας χωρίς να το καταλάβετε. Στην σχέση με τον σύντροφό σας μπορεί να εμφανιστούν κάποια σύννεφα, γιατί θα σας κρύβει κάτι. Είναι όμως ένας μήνας που ευνοεί ανακαινίσεις χώρων, μια αλλαγή κατοικίας ή την αγορά ενός νέου περιουσιακού στοιχείου.

Οκτώβριος 2023

Επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους επιχειρηματικούς σας εταίρους. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, τακτοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οικονομικά σας και ελέγξτε προσεκτικά τους όρους συνεργασίας με όσους έχετε επαφή. Ίσως να μετακινήσετε την επιχείρηση σας σε μια διαφορετική πόλη, μπορεί όμως και να επεκτείνετε την δράση σας εκτός έδρας, προετοιμάζοντας την μελλοντική σας ανάπτυξη. Αν αντιμετωπίσετε οικονομική στενότητα που εμποδίζει την ανάπτυξη των σχεδίων σας, η βοήθεια θα έρθει απροσδόκητα.

 Νοέμβριος 2023

Μέσα στον μήνα θα συναντηθείτε με άτομα που έχουν επιρροή, θα συζητήσετε πολύ και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Μην κάνετε όμως προς το παρόν βεβιασμένες κινήσεις, γιατί δεν θα σας βγουν. Απολαύστε την καθημερινότητα σας και τις μικρές χαρές της ζωής και αφήστε τα μεγάλα και σπουδαία για λίγο αργότερα. Στο σπίτι αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα παιδιά σας.

 Δεκέμβριος 2023

Θα αισθάνεστε μια κούραση και την έντονη διάθεση να αποτραβηχτείτε από την δράση. Ίσως θα πρέπει να ξεκουραστείτε λίγο. Στην αισθηματική σας ζωή όλα θα βαίνουν καλώς, το ίδιο και στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Κάτι όμως δεν σας αφήνει να απολαύσετε όσα καλά έχετε στην ζωή. Μπορεί να χρειάζεται απλά να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο, που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να βρείτε τις ισορροπίες που έχετε ανάγκη.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU