Αφροδίτη στους Διδύμους (11 Απριλίου – 7 Μαΐου 2023)

Αφροδίτη στους Διδύμους  (11 Απριλίου – 7 Μαΐου 2023)

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αποπλάνησης, του ρομαντισμού και της καλαισθησίας αλλά και των οικονομικών μας, ολοκληρώνει την διέλευση της στο ένα από τα δύο ζώδια κυριαρχίας της, τον Ταύρο, και στις 11 Απριλίου περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Από χαδιάρα και σαγηνεύτρα γίνεται πιο περιπετειώδης τις βδομάδες που έπονται, πιο ανοιχτή στην επικοινωνία και έτοιμοι να εκφράσει τα συναισθήματα και τις ανάγκες της χωρίς αναστολές, ούτε και περιστροφές. Την έλκουν οι άνθρωποι που έχουν ζωντάνια, σπιρτάδα πνεύματος, αγαπούν την περιπέτεια, ή αναζητούν τις εμπειρίες και την γνώση σε κάθε τους βήμα.

Τις βδομάδες που ακολουθούν θα είμαστε αρκετά πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, έτοιμοι να χτίσουμε γέφυρες με τους γύρω μας και να ανταλλάξουμε ιδέες ή για να ξεφύγουμε από την ρουτίνα μας. Οι επαφές με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα αναμένεται το διάστημα αυτό να γίνουν πιο συχνές, γεγονός που θα βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό στο να ξεπεραστούν προβλήματα που μπορεί να προϋπήρχαν. Νέες γνωριμίες θα πραγματοποιηθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ίσως να ανθίσουν νέοι έρωτες σε ψηφιακό περιβάλλον, που σε πολλές από τις περιπτώσεις δεν αναμένεται να έχουν σοβαρές πιθανότητες μακροημέρευσης.

Και αυτό γιατί κατά την παραμονή της στους Διδύμους απεχθάνεται η Αφροδίτη  την πλήξη και την ανία, τα άκαμπτα και δογματικά άτομα, την ρουτίνα και τους περιορισμούς γενικότερα. Αναζητά την διασκέδαση, την ανανέωση, την αλληλεπίδραση, τον αυθορμητισμό και την ελευθερία κινήσεων. Οι Δίδυμοι, ως ζώδιο του αέρα, δεν χαρακτηρίζονται για την σταθερότητα τους, ούτε και για την υπομονή τους να εντρυφήσουν σε γνώσεις ή να επενδύσουν σε γνωριμίες, ώστε να γνωρίσουν τα άτομα σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Συνάπτουν εύκολα επαφές, βαριούνται όμως ακόμη πιο εύκολα και αποχωρούν προς αναζήτηση της επόμενης περιπέτειας. Εάν επιβιώσει μια ρομαντική σχέση τις πρώτες βδομάδες, για όσο διάστημα δηλαδή βρίσκεται η Αφροδίτη στους Διδύμους, τότε οι πιθανότητες να εξελιχθεί και να εμβαθύνει αυξάνονται κατακόρυφα, μόλις διέλθει το κατώφλι του Καρκίνου.

Τα ζώδια που αναμένεται να επωφεληθούν περισσότερο από τη διέλευση αυτή είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες). Πολύ θετικά αποτελέσματα στην δουλειά τους θα έχουν οι εκπαιδευτικοί, όσοι ασχολούνται με την συλλογή και επεξεργασία πάσης φύσης πληροφοριών, καθώς και οι συγγραφείς και συντάκτες κειμένων.

Κατά την διάρκεια της διέλευσης του πλανήτη του έρωτα μέσα από το ζώδιο της επικοινωνίας παρατηρούνται κάποιες σημαντικές όψεις, άξιες να αναλυθούν για την επίδραση που θα έχουν στα διάφορα ζώδια του ζωδιακού που κάθε φορά θα επηρεάζουν.

Στις 11 Απριλίου σχηματίζει η Αφροδίτη από την μηδενική μοίρα των Διδύμων τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Πρόκειται για μια πλανητική συνάντηση που γεννά έντονες ερωτικές στιγμές, αλλά και έντονα συναισθήματα. Υπό την επιρροή της μπορεί να εκμυστηρευτούμε τα συναισθήματα μας στο αντικείμενο του πόθου μας ή να προσπαθήσουμε να το σαγηνεύσουμε με όπλο τον αισθησιασμό μας. Οι μέρες όμως είναι πονηρές και η παρουσία του Πλούτωνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για ρόδινες και ανέφελες σχέσεις. Ίσως να υπάρξουν ξεσπάσματα ζήλιας, κτητικότητας, ή ακόμη και χειριστικές συμπεριφορές. Ας έχουμε λοιπόν το νου μας. Το τρίγωνο αφορά τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) των πρώτων ημερών.

Στις 14 Απριλίου έχουμε ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου από την τέταρτη μοίρα Διδύμων και Ιχθύων αντίστοιχα, που προαναγγέλλει την επικράτηση της λογικής έναντι του συναισθήματος, αλλά και κάποια μορφή περιορισμών. Ίσως υπό την επιρροή της όψης να εξαναγκαστούν κάποιοι να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη δίαιτα, ενώ οι έρωτες που θα γεννηθούν υπό τον Κρόνο θα είναι με μεγάλη διαφορά ηλικίας ή λόγω οικονομικού συμφέροντος. Αφορά το τετράγωνο των δύο πλανητών Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του α’ δεκαημέρου.

Ακολουθεί στις 4 Μαΐου ένα τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στην 27η μοίρα Διδύμων και Ιχθύων αντίστοιχα, που αναμένεται να γεννήσει πλατωνικούς έρωτες, να φέρει εξιδανίκευση καταστάσεων και αφέλεια στους χειρισμούς των υποθέσεων μας. Εάν ενδώσουμε στις ψευδαισθήσεις ή υποκύψουμε στις κολακείες των γύρω μας, είναι σίγουρο ότι θα βιώσουμε απογοητεύσεις και την διάψευση των προσδοκιών μας.  Προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξουν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του γ’ δεκαημέρου.

Τέλος, στις 5 Μαΐου σχηματίζεται ένα εξάγωνο Αφροδίτης-Δία στην 28η μοίρα Διδύμων και Κριού αντίστοιχα, το οποίο εγγυάται τυχερές γνωριμίες, επιτυχίες και αφθονία. Είναι μια όψη που φέρνει συνήθως ενθουσιασμό και αισιοδοξία και τείνουμε να διασκεδάζουμε και να απολαμβάνουμε τα όσα θετικά μας έδωσε το σύμπαν. Η συνάντηση των δύο ευεργετών πλανητών του ηλιακού μας συστήματος ίσως να φέρουν κάποιες οικονομικές απολαβές υπό μορφή μπόνους, έκτακτων παροχών ή δώρων. Αφορά το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU