Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Έφτασε και ο Αύγουστος, ο μήνας των διακοπών και της ραστώνης, το αποκορύφωμα του καλοκαιριού. Το ξεκίνημα του μήνα βρίσκει τον Ήλιο στο ζώδιο του Λέοντα. Αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του τις  πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Αυγούστου, για να περάσει στην Παρθένο. Ο Ερμής κινείται ήδη στην Παρθένο και στις 23/08 γυρίζει ανάδρομος για τις επόμενες βδομάδες. Η Αφροδίτη είναι ήδη ανάδρομη στον Λέοντα από τα τέλη Ιουλίου, και θα συνεχίσει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, για να βρεθεί σε στάση, προκειμένου να επιστρέψει ορθόδρομη στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο Άρης διέρχεται την Παρθένο μέχρι τις 27/08, για να περάσει στην συνέχεια στον Ζυγό.

Από τους εξωτερικούς πλανήτες, είναι ήδη ανάδρομοι οι Κρόνος, Ποσειδώνας, Πλούτωνας και Χείρωνας, ενώ στις 29 Αυγούστου θα προστεθεί στην παρέα τους και ο Ουρανός. Στα τέλη του μήνα δηλαδή οι μόνοι ορθόδρομη πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος θα είναι ο Δίας (θα μειώνει ήδη ταχύτητα για να βρεθεί σε στάση στις 4 Σεπτεμβρίου) και ο Άρης.

Υπό την έντονη ακόμη επιρροή του Λέοντα, ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας των φωτεινών προσωπικοτήτων. Είναι όμως και ο μήνας των εξτρίμ καταστάσεων… Η επιθυμία για αυτοέκφραση μπορεί να πάρει ακραίες μορφές και να προκαλέσει σοκαριστικές συμπεριφορές, τελείως απρόβλεπτες, ίσως και επαναστατικές κατά ένα περίεργο τρόπο. Οι ανθρώπινες συμπεριφορές άλλες φορές θα μας εκπλήσσουν, άλλοτε θα μας δημιουργούν ερωτηματικά και σύγχυση, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να μας εξοργίζουν.

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των δύο Πανσελήνων, την 1η  Αυγούστου στον Υδροχόο, και στις 31 Αυγούστου στους Ιχθείς. Η Πανσέληνος της πρώτης του μήνα αναμένεται να απελευθερώσει μεγάλη ποσότητα δημιουργικής ενέργειας και φαντασίας. Θα ήταν ευχής έργο να διοχετευθεί προς θετικές κατευθύνσεις, κατά προτίμηση προς την τέχνη και τον πολιτισμό, σε δημιουργικά χόμπι και σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες με τους δικούς μας ανθρώπους και κυρίως τους απογόνους μας. Καθώς όμως ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της αντίδρασης και της επανάστασης, το πρώτο μισό του μήνα θα μπούμε πολλοί από μας στον πειρασμό να διασαλεύσουμε την τάξη, να διαμαρτυρηθούμε, να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας, ακόμη και να επαναστατήσουμε ή να συγκρουστούμε με την ιεραρχία και την εξουσία.

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει στην επιφάνεια όλα μας τα παράπονα από το εργασιακό μας περιβάλλον ή τις συνθήκες δουλειάς και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους. Και σε κοινωνικό επίπεδο όμως θα υπάρχει μια αυξημένη ένταση και δεν αποκλείονται για πολλούς προβλήματα με τον νόμο. Στην προσωπική μας ζωή θα είναι έντονη η λαχτάρα μας να βιώσουμε πιο φωτεινές ή ασυνήθιστες στιγμές, τις οποίες εάν δεν είναι σε θέση να μας τις προσφέρει ο σύντροφός μας, μπορεί να τις αναζητήσουμε κάπου αλλού.

Το δεύτερο μισό του μήνα θα απαιτήσει πολύ από τον χρόνο μας η αισθηματική μας ζωή. Τα προβλήματα θα είναι πολλά, η δυσαρέσκεια έντονη και θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να μπορέσουν να ξεπεραστούν οι δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν. Για τις ήδη προβληματικές σχέσεις, ο μήνας προβλέπεται να είναι εξαιρετικά δύσκολος, με απομάκρυνση των συντρόφων, αποστασιοποίηση και τοξικές συμπεριφορές. Την περίοδο αυτή του μήνα, μπορούν ακόμη και οι πιο ευγενείς να επιδείξουν πρωτόγνωρα αρνητικές συμπεριφορές που θα μας εκπλήξουν δυσάρεστα. Είναι η περίοδος που θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητές οι ελλείψεις, η δυσαρέσκεια, οι φοβίες, αλλά και τα κόμπλεξ.

Ήλιος – Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Αυγούστου ο Ήλιος διέρχεται το ζώδιο της κυριαρχίας του, τον Λέοντα. Για όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο σπίτι του, ξεχνάμε τις φοβίες, τις αναστολές και τις ανασφάλειες μας και γινόμαστε πιο εξωστρεφείς και χαρούμενοι. Αποζητούμε περισσότερο από ποτέ άλλοτε την ανθρώπινη επαφή, μας έλκουν τα πλήθη και λατρεύουμε τα πάρτι και τις μεγάλες και πολύβουες συναθροίσεις. Βέβαια επιδιώκουμε να είμαστε τα αστέρια όπου εμφανιστούμε, να έλκουμε τα βλέμματα και να προκαλούμε το ενδιαφέρον. Θέλουμε να μας λατρέψουν και να μας εκθειάσουν. Και αν προκύψει λίγο παραπάνω φλερτ, ακόμη καλύτερα. Μέχρι τις 23 Αυγούστου που παραμένει ο Ήλιος στον Λέοντα είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος να προωθήσουμε το έργο μας, τα επιδείξουμε τις ηγετικές μας ικανότητες και να εκφράσουμε την προσωπικότητα μας μέσα από δημιουργικές δράσεις ή την ανάληψη πρωτοβουλιών. Ας είμαστε όμως λίγο πιο φειδωλοί στις δαπάνες μας, μια και ο Λέοντας αγαπά να ξοδεύει σε είδη πολυτέλειας, που θα βελτιώσουν μεν την εικόνα του, θα βλάψουν όμως το πορτοφόλι του.

Την τελευταία βδομάδα του μήνα εισέρχεται ο Ήλιος στην Παρθένο, σε ένα από τα πιο υπεύθυνα και αναλυτικά ζώδια του ζωδιακού και έρχεται το τέλος της περιόδου χαλάρωσης. Η αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος είναι ανεπτυγμένη στην Παρθένο και εάν δεν μπορέσει για οποιοδήποτε λόγο να ολοκληρώσει στην ώρα της τα καθήκοντά της έχει ενοχές. Δεν αντέχει την τεμπελιά, δεν συγχωρά τις αναβολές, δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια, που όμως της προκαλεί ανία, και λόγω ανασφάλειας γίνεται συχνά αναποφάσιστη. Η δυσφορία της είναι έντονη και συχνή με οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται στα δικά της στάνταρ και κάποιες φορές μπορεί να γίνει δεικτική με τους γύρω της. Παροιμιώδης είναι η εμμονή της με την καθαριότητα και την τάξη, η προσκόλληση στην υγιεινή διατροφή, αλλά και η γκρίνια της για το παραμικρό.

Ως προς τις όψεις του μήνα, στις 6 Αυγούστου σχηματίζει ο Ήλιος ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο. Αναμένεται να φέρει μεν κάποιες ευκαιρίες επέκτασης, ίσως και τύχη, ωστόσο υπό την επιρροή της είμαστε πολύ συχνά υπερβολικοί και επιπόλαιοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να εκμεταλλευτούμε με τον κατάλληλο τρόπο τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Χαρακτηριστικό της όψης είναι η ανευθυνότητα και η σπατάλη πόρων, την οποία θα πρέπει να ελέγξουμε. Η όψη αφορά κυρίως τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β΄ δεκαημέρου.

Στις 13 Αυγούστου παρατηρείται η σύνοδος του Ήλιου με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 20ο 28’ του Λέοντα, που αφορά επίσης Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο μεταίχμιο του β’ με το γ’ δεκαήμερο. Θα επικρατεί ερωτική ατμόσφαιρα τις μέρες επιρροής της όψης και αναμένεται να γεννηθούν πολλοί καλοκαιρινοί έρωτες. Θα είναι ένα διάστημα που θα εκφράζουμε τα συναισθήματα μας χωρίς ενδοιασμό, θα προσφέρουμε ακριβά δώρα στα άτομα που μας ενδιαφέρουν και θα πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας. Προσοχή όμως γιατί με την Αφροδίτη ανάδρομη, νέες σχέσεις δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες επιβίωσης στον χρόνο. Ας χαρούμε τις όμορφες στιγμές και ας είμαστε ψυχικά έτοιμοι να ακολουθήσει ο καθένας τον δρόμο του,  όταν έρθει η ώρα του αποχωρισμού.

Ένα τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού έχουμε στις 15 Αυγούστου από Λέοντα και Ταύρο αντίστοιχα, που αναμένεται να φέρει ξαφνικές και απρόοπτες εξελίξεις. Μπορεί τις μέρες αυτές να υπάρξει μια αιφνίδια ανατροπή δεδομένων και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν θα λείψουν οι αιφνιδιαστικές ενέργειες που θα μας αποσυντονίσουν, ή ακόμη και οι δυσάρεστες εκπλήξεις. Ας έχουν τον νου τους οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου.

Τέλος, μια αντίθεση Ήλιου-ανάδρομου Κρόνου στις 27 Αυγούστου από Παρθένο και Ιχθείς αντίστοιχα αποτελεί την τελευταία όψη που εμπλέκεται ο Ήλιος μέσα στον Αύγουστο. Ο Κρόνος προαναγγέλλει περιορισμούς και αναγκαστικούς συμβιβασμούς για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς των πρώτων ημερών. Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου θα φέρει κακοκεφιά λόγω πιθανών στερήσεων, κακοτυχία και ενδεχομένως να μας αναγκάσει να υποστούμε τις συνέπειες από κακούς χειρισμούς υποθέσεων μας του παρελθόντος.

Ερμής – Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Ο Ερμής έχει ξεκινήσει τη διέλευση του στην Παρθένο στις 28 Ιουλίου και αναμένεται να παραμείνει στο ζώδιο αυτό της γης μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, καθώς το διάστημα μεταξύ 23 Αυγούστου και 15 Σεπτεμβρίου γυρίζει για μια ακόμη φορά ανάδρομος. Όσο είναι ορθόδρομος, δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για χρηματικές συναλλαγές ή την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών. Ότι έχει σχέση με αριθμούς και έγγραφα, τώρα θα πρέπει να διευθετηθεί, μια και η Παρθένος με την εμμονή της στην λεπτομέρεια θα εγγυηθεί την αποφυγή λαθών και παραλείψεων.

Μετά τις 23 Αυγούστου ωστόσο που γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος, ας είμαστε πιο προσεκτικοί στην δουλειά μας και συγκεντρωμένοι στις περιπτώσεις που χρειάζεται έμφαση στην λεπτομέρεια.

Αυτό αφορά την σύνταξη συμβάσεων ή συμβολαίων, την σύνταξη λογιστικών καταστάσεων και υπολογιστικών φύλλων, τον προγραμματισμό, την εργασία με μηχανήματα ή μηχανισμούς, καθώς και την οδήγηση. Απροσεξία, λάθη και παραλείψεις μπορεί να μας στοιχίσουν ακριβά!

Μετρημένες είναι οι όψεις που εμπλέκεται ο Ερμής μέσα στον μήνα. Την πρώτη μέρα του Αυγούστου έχουμε μια αντίθεση Ερμή-ανάδρομου Κρόνου από Παρθένο και Ιχθείς αντίστοιχα που αναμένεται να φέρει σύγκρουση συμφερόντων, και σε κάποιες περιπτώσεις αδιέξοδα. Το κλίμα θα είναι βαρύ και η διάθεση πολλών από κακή έως καταθλιπτική. Δεν αποκλείονται συγκρούσεις με τους απογόνους μας, όπως και ατυχήματα λόγω απροσεξίας. Προσοχή σε Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του α’ δεκαημέρου, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από την αντίθεση των δύο πλανητών.

Στις 9 Αυγούστου δε, έχουμε ένα ευεργετικό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και Δία από τον Ταύρο, που θα μας χαρίσει επικοινωνιακή άνεση και θα δημιουργήσει μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μπορεί να λάβουμε ευχάριστες ειδήσεις που θα μας τονώσουν ψυχικά, ίσως να πραγματοποιήσουμε τις μέρες αυτές ένα όμορφο ταξίδι που θα μας ξεκουράσει, ενδεχομένως όμως και να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα γραφειοκρατικό ζήτημα που μας απασχολούσε. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αγοράσουμε τεχνολογικό εξοπλισμό ή ένα μεταφορικό μέσο, εάν έχουμε προγραμματίσει κάτι τέτοιο. Το τρίγωνο αφορά τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους)  που έχουν γενέθλια το β’ δεκαήμερο.

Αφροδίτη – Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Με την Αφροδίτη ανάδρομη καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε να έχουν ιδιαίτερα θετική έκβαση τα συναισθηματικά ή τα οικονομικά μας, δύο τομείς της καθημερινότητας μας που τους κυβερνά. Η ανάδρομη Αφροδίτη γεννά πολλές έριδες ακόμη και στα πιο αρμονικά ζευγάρια, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν προϋπάρχοντα σοβαρά προβλήματα. Στις 16 Αυγούστου θα σχηματίσει ο πλανήτης της αποπλάνησης όψη τριγώνου με τον Χείρωνα, ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ο συνδυασμός των όψεων της μέρας μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα σχέσεων που υποβόσκουν. Χαρακτηριστικό των ημερών θα είναι η αγένεια και ο κυνισμός, που πολλές φορές θα μας σοκάρει, γιατί δεν θα το περιμέναμε από τα άτομα που θα έχουμε μπροστά μας. Η ροπή στο αλκοόλ και τις καταχρήσεις θα είναι έντονη τις μέρες αυτές, προκειμένου να ξεχάσουμε και να ξεχαστούμε.

Από άποψη όψεων, πέρα από την σύνοδο Ηλίου με Αφροδίτη στις 13 Αυγούστου που αναλύθηκε ήδη, η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει στις 9 Αυγούστου τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, που αναμένεται να φέρει αρκετούς ξαφνικούς χωρισμούς. Η επιθυμία μας για ελευθερία και χειραφέτηση θα είναι ασυγκράτητη τις μέρες γύρω από την όψη, ωθώντας μας πολλές φορές σε αντιφατικές συμπεριφορές, ιδίως εάν δεν είναι του χαρακτήρα μας η επαναστατικότητα. Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση που θα γίνουν τώρα θα είναι από ανεπιτυχείς έως κακόγουστες, και γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφευχθούν. Ως προς τον ερωτικό τομέα, μας έλκουν άτομα εκκεντρικά και περίεργα, η έλξη αυτή όμως θα είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθεί ή να εξελιχθεί σε σχέση, μετά την πάροδο της επιρροής της όψης. Το τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών αφορά κυρίως Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του γ’ δεκαημέρου.

Η τελευταία όψη για τον μήνα με εμπλεκόμενη την ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα, αφορά ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο που δεν φέρνει θετικά μηνύματα για τα οικονομικά μας. Υπό την επιρροή της όψης θα γίνουμε εξαιρετικά επιπόλαιοι με την διαχείριση των χρημάτων μας, θα κάνουμε σπατάλες και πανάκριβα δώρα σε ερωτικούς συντρόφους ή άτομα που μας ενδιαφέρουν αισθηματικά. Θα θέλουμε να εντυπωσιάσουμε, χωρίς όμως να υπάρχει λόγος, ούτε και ουσία. Η όψη φέρνει τεμπελιά, ροπή προς τις κάθε είδους απολαύσεις, ίσως όμως να γεννήσει και σκάνδαλα ερωτικής φύσης. Ας προσέχουν λοιπόν τα πορτοφόλια αλλά και την δημόσια εικόνα τους οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του β΄ δεκαημέρου.

Άρης – Διελεύσεις και όψεις Αυγούστου 2023

Ο Άρης θα διέρχεται την Παρθένο μέχρι τις 27 Αυγούστου και διέλευση του αυτή θα μπορούσε να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις αναστολές ή τις αμφιβολίες μας, ωθώντας μας να πάρουμε ρίσκα, να αποφασίσουμε και να δράσουμε, χωρίς να φοβόμαστε τις πιθανές δυσκολίες. Εάν υπάρχουν προϋπάρχοντα προβλήματα που μας απασχολούν, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος, με τον Άρη στην Παρθένο, να τα τακτοποιήσουμε οριστικά. Οι άντρες θα είναι με την βοήθεια του Άρη εξαιρετικά πρακτικοί στις αποφάσεις τους μέσα στον Αύγουστο. Από την θέση του αυτή δε, θα απαιτήσει ο Άρης από εμάς να αυξήσουμε την σωματική μας δραστηριότητα, προκειμένου να διατηρηθούμε σε μια ικανοποιητική φόρμα. Το τζόκινγκ, η πεζοπορία, το κολύμπι, μια απλή βόλτα στην φύση, ο συνδυασμός διακοπών με δραστηριότητες, ακόμη και ο αθλητισμός, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της περιόδου θα βοηθούσαν αισθητά στην βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης. Ο παθητικός τρόπος ζωής θα μας οδηγήσει σε αντίθετη περίπτωση σε μια αναπόφευκτη αύξηση βάρους.

Αναφορικά με τις όψεις του πλανήτη, την 1η  Αυγούστου έχουμε ένα εξάγωνο με το Δία από Παρθένο και Ταύρο αντίστοιχα. Ο Δίας φέρνει τις ευκαιρίες, ενώ ο Άρης την φιλοδοξία και την ενέργεια, που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε. Θα υπάρξουν δυναμικές πρωτοβουλίες τις μέρες αυτές, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις και άμεση εφαρμογή σχεδίων δράσης που θα μπορούσαν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ας είναι ετοιμοπόλεμα τα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του β’ δεκαημέρου, για να μην χάσουν ευκαιρίες!

Στις 16 Αυγούστου έχουμε ένα τρίγωνο Άρη με τον Ουρανό από Παρθένο και Ταύρο αντίστοιχα, που θα φέρει ανατροπή δεδομένων και αιφνιδιασμούς. Κάποιοι ίσως να θελήσουν υπό την επιρροή της όψης να αναλάβουν ρίσκα στην ζωή τους, προσωπική ή επαγγελματική, ας είναι όμως προσεκτικοί στις επιλογές τους. Θα υπάρχει έντονη η ανάγκη για ελευθερία δράσης και κινήσεων, για χειραφέτηση και γενικότερα την ανατροπή καταπιεστικών καταστάσεων. Το τρίγωνο μεταξύ των δύο πλανητών ίσως να μας οδηγήσει σε ριψοκίνδυνα αθλήματα, τα οποία ίσως θα έπρεπε να αποφύγουμε. Η όψη αναμένεται να επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του γ’ δεκαημέρου.

Μια αντίθεση Άρη-ανάδρομου Ποσειδώνα έχουμε στις 22 Αυγούστου από Παρθένο και Ιχθείς αντίστοιχα, που θα γεννήσει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Ίσως διαψευσθούν οι προσδοκίες μας τις μέρες αυτές και θα πέσουμε ψυχολογικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα πρέπει επίσης να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί ανθούν οι απάτες, οι κλοπές και η δολιότητα. Ίσως δε να χάσουμε πολύτιμα αντικείμενα μας. Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει θρησκευτικές έριδες ή να φέρει στην επιφάνεια φανατισμούς, που ενδεχομένως να ξεφύγουν σε ένταση και έκταση. Ας είναι λίγο προσεκτικοί οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς των τελευταίων ημερών των ζωδίων.

Η τελευταία όψη του μήνα για τον Άρη είναι ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 24 του μήνα. Η όψη μπορεί να φέρει μια συναρπαστική ερωτική εμπειρία, προσοχή ωστόσο εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, γιατί θα εκτεθείτε σίγουρα. Και αυτό γιατί ο Πλούτωνας ερευνά σε βάθος και αποκαλύπτει, ειδικά οτιδήποτε είναι παράνομο, παράτυπο και δόλιο. Ίσως να αποκαλυφθούν σκάνδαλα τις μέρες αυτές και κάποιοι θα χάσουν την βολή τους, φήμη, θέσεις και αξιώματα. Ας έχουν το νου τους τα ζώδια του μεταβλητού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) του γ’ δεκαημέρου.

Καλό και δημιουργικό μας μήνα!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU