Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 21 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 21 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη

Η όψη που αναμένεται επηρεάσει τα συναισθηματικά των περισσότερων είναι ένα εξάγωνο μεταξύ ΑφροδίτηςΠοσειδώνα στις 25 Φεβρουαρίου. Είναι μια όψη που θα φέρει ρομαντισμό αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες, εξιδανίκευση ατόμων και πλατωνικούς έρωτες, θα γεννήσει όμως και μεγάλους έρωτες που θα ανθίσουν στον χρόνο. Είναι επίσης μια όψη που ωθεί την δημιουργικότητα και γεννά εξαιρετικές καλλιτεχνικές δημιουργίες. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξει μια σχετική ισορροπία μεταξύ μιας νηφάλιας προσέγγισης μιας πιθανής νέας σχέσης και ενός ερωτικού ρομαντισμού, που αναμένεται να κάνει τα πράγματα αρκετά ενδιαφέροντα. Η όψη αφορά τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του τρίτου δεκαημέρου.

Κριός

 

Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεστε όμως τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα…

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

Ταύρος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 9ο οίκο σας, κάνοντας σας πρόθυμους να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και να προχωρήσετε σε αχαρτογράφητα για σας μονοπάτια. Τα άστρα σας φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε ιστορίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 10, 16.

Δίδυμοι

Βρείτε διεξόδους διαφυγής με την έναρξη της εβδομάδας .Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά σας λάθη. Οικονομικά  βρίσκεστε εκτεθειμένοι και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14.

Καρκίνος

Εβδομάδα κοινωνικών συναναστροφών με την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας και ίσως κάποιο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα να γιορτάζει κάτι. Η γενναιοδωρία σας χαρακτηρίζει από τα μέσα της εβδομάδας και μετά. Προσφέρετε στον συνάνθρωπό σας που βρίσκεται σε δεινότερη από εσάς θέση και το Σύμπαν θα σας αποζημιώσει πλουσιοπάροχα.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18.

Λέων

Η φαντασία σας είναι ανεξέλεγκτη και είναι σαν να ζείτε στον μαγικό σας κόσμο, αποκομμένοι από την πραγματικότητα. Προσέξτε μόνο μην προσγειωθείτε ανώμαλα…με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Ως προς την προσωπική σας ζωή, η διαίσθηση σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στο πως θα πρέπει να κινηθείτε αναφορικά με το ταίρι σας.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 15, 14.

Παρθένος

Διατηρήστε την ηρεμία και αισιοδοξία σας και απολαύστε την εβδομάδα με καλή παρέα ή ακόμη και μόνοι, κάνοντας κάτι που θα σας γεμίσει και θα σας ισορροπήσει με την νέα θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο σας !  Φίλοι ενδέχεται να σας φορτίσουν με τα προβλήματα τους, και ενώ η ψυχολογία σας ήταν ανεβασμένη, με την πάροδο της εβδομάδας  κινδυνεύετε να πέσετε σε κατάθλιψη.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 10, 20.

Ζυγός

Συναισθηματικά φορτισμένη η εβδομάδα για σας, μια και αισθάνεστε ότι η σχέση σας έχει πάψει να είναι για σας αυτό που αρχικά ήταν. Μην παίρνετε ωστόσο αποφάσεις έν θερμώ. Φροντίστε τον εαυτό σας, βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Η περίοδος είναι πολύ απαιτητική και θα πρέπει να εκμεταλλεύεστε κάθε δυνατή χρονική στιγμή για ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

Σκορπιός

Είναι μια εβδομάδα  που θέλετε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε μακριά από κόσμο και σκοτούρες. Έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι επιτέλους για τον εαυτό σας, κάτι που θα μπορούσε να είναι και περισσότερο πνευματικό. Εάν καταφύγετε σε shopping therapy , οι σπατάλες που πιθανό να κάνετε δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα για να μην κλαίτε σε λίγο καιρό.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 10, 22.

Τοξότης

Μια σκληρή αντεπίθεση θα δεχτείτε από συνάδελφο ή συνεργάτη που θα την θεωρήσετε άδικη με την θέση του Άρη στο ωροσκόπιο σας .Μην εμπλέκεστε σε διαπληκτισμούς, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Κάποια εμπόδια που θα εμφανιστούν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όπως έρχονται έτσι θα φεύγουν. Εσείς όμως την προσοχή σας στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 19, 14.

Αιγόκερως

Η θέση του Άρη στον Αιγόκερω σας επηρεάζει. Κοιτάξτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να σκεφτείτε ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σας. Μόνο έτσι θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι. Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά  από τα μέσα της εβδομάδας που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 11, 14.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την καριέρα σας .Εργασιακά θέματα βρίσκουν τον δρόμο σας. Οι ιδέες και το έργο σας σιγά-σιγά εκτιμώνται και αυτό σας δημιουργεί ικανοποίηση. Το πλανητικό σκηνικό ωστόσο θα σας δημιουργήσει εσωτερική πάλη και θα σας κάνει πολύ απαιτητικούς και υπερβολικούς σε αυτά που ζητάτε. Φερθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 12, 14.

Ιχθείς

Η θέση του Κρόνου και του Άρη σας πιέζει εσωτερικά ! Δεν κερδίζονται οι αγώνες, ούτε με αναποφασιστικότητα, ούτε και με άσκοπες εκρήξεις θυμού. Δείξτε διαλλακτικότητα και εκμεταλλευτείτε τον ευμετάβλητο του χαρακτήρα σας. Στα αισθηματικά σας δείξτε στον σύντροφο σας τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Οι καλλιτέχνες ευνοούνται να εκφραστούν ελεύθερα και το δημιούργημα τους θα είναι καθηλωτικό…

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 11, 16.

Αλίντα Κανάκη

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU