Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμένεται να διαμορφώσουν ένα κλίμα αισιοδοξίας. Η πρώτη βδομάδα του μήνα θα είναι ανάλαφρη, αναζωογονητική και γεμάτη ευθυμία για όλα τα ζώδια του ζωδιακού. Στις 3 του μήνα εισέρχεται ο Ερμής στους Διδύμους, στις 4 Ιουνίου συναντά η Αφροδίτη τον Ήλιο, και ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε ήδη από τις τελευταίες μέρες του Μαΐου η διέλευση του Δία μέσα από τους Διδύμους. Η ατμόσφαιρα αυτή της χαράς και της ξεγνοιασιάς αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής περνάνε σχεδόν ταυτόχρονα στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, για να ακολουθήσει ο Ήλιος στις 20 του μήνα, εγκαινιάζοντας την εποχή του Καρκίνου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδανικό να ασχοληθεί κανείς με ζητήματα σπιτιού και οικογένειας ή να προγραμματίσει οικογενειακές διακοπές. Ωστόσο στις 29 Ιουνίου γυρίζει ο Κρόνος ανάδρομος στους Ιχθείς, κάνοντας την ατμόσφαιρα στα τέλη του μήνα λίγο πιο βαριά, προσγειώνοντας μας στην πραγματικότητα.

Ευεργετημένοι του μήνα, αυτοί που θα απολαύσουν την μεγαλύτερη πλανητική εύνοια, είναι τρία ζώδια: Οι Δίδυμοι, οι Ταύροι και οι Τοξότες.

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος θα είναι για σας ένας μήνας που θα καταφέρετε να αναγνωριστεί η πραγματική σας αξία και τα ταλέντα σας. Με τους Ερμή, Αφροδίτη και κυρίως τον Δία στο ζώδιο σας, αλλά και την Νέα Σελήνη στις 6 Ιουνίου επάνω σας, δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να λάμψετε! Αδράξτε κάθε πιθανή ευκαιρία, όσο μικρή και να είναι, γιατί δεν ξέρετε που θα σας βγάλει. Μετά τα μέσα του μήνα, όταν αρχίσουν να περνάνε σταδιακά οι πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου, αρχίζουν να πέφτουν οι ρυθμοί και να μειώνονται οι ευκαιρίες. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο μετά τα μισά του μήνα για να στοχαστείτε τις δράσεις σας ή να οριστικοποιήσετε την στρατηγική σας. Είναι ένα διάστημα που θα είστε πολύ πιο διορατικοί, κάτι που θα σας βοηθήσει να θέσετε σωστές προτεραιότητες, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ταύροι

Με το πέρας της διέλευσης του Δία από το ζώδιο σας φανταστήκατε ότι έφτασε και το τέλος των καλών ειδήσεων για σας. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει. Ο μήνας αναμένεται να είναι συναρπαστικός, καθώς εισέρχεται ο Άρης στις 9 Ιουνίου στο ζώδιο σας, παρέχοντας σας την ενέργεια που έχετε απόλυτη ανάγκη, για να την διοχετεύσετε σε δράσεις και πολύτιμες σχέσεις, αλλά και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η διαρκής ένταση ωστόσο ίσως να επιτείνει την ανάγκη ύπαρξης τρόπων εκτόνωσης, μέσα από δράσεις που θα σας ηρεμούν και θα σας φέρνουν σε ισορροπία με τον εαυτό σας. Επειδή θα είναι μια πολυάσχολη εποχή και θα υπάρξουν πολλές καταπληκτικές ιδέες, καλό θα ήταν να σημειώνετε τις εμπνεύσεις σας, ώστε να μην τις ξεχνάτε και πάνε χαμένες. Ορισμένες από αυτές θα μπορούσαν να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις ή να προωθήσουν την καριέρα σας. Είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος να θεραπεύσετε παλιές πληγές και ψυχικά τραύματα, ώστε να μην γίνουν εμπόδιο στην μελλοντική σας ανάπτυξη.

Τοξότες

Ο μήνας προσφέρει για σας πολύ καλές δυνατότητες και ευκαιρίες έκφρασης, καθώς και ευχάριστη επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα και κοινωνικό περίγυρο. Εάν σκέφτεστε δε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, θα έχετε την πλανητική εύνοια, αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές. Πιο γόνιμη περίοδος για το ζώδιο σας θα είναι το δεύτερο μισό του Ιουνίου, καθώς οι πλανήτες θα εισέρχονται σταδιακά στον Καρκίνο. Θα ανοίξουν καινούργιες πόρτες και θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να πετύχετε τους στόχους σας. Και θα το καταφέρετε, εάν είστε στο σωστό μονοπάτι και δεν πελαγοδρομείτε. Εάν αισθάνεστε ότι σας «καλεί» κάτι, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να θέσετε τα θεμέλια, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί στο μέλλον. Προσφέρεται επίσης τώρα η εξαιρετική ευκαιρία στο ζώδιο σας, να κλείσετε οριστικά κάποια κεφάλαια της ζωής σας που σας ταλαιπωρούν, όπως είναι κάποιες δύσκολες ή τοξικές προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις, ώστε να προχωρήσετε μπροστά, απαλλαγμένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU