Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στον ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο μας πολλές φορές γινόμαστε ατομικιστές και εγωκεντρικοί, αποδίδει ωστόσο καρπούς ο οπορτουνισμός και η ανάληψη ρίσκου. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Ο Ερμής θα βρίσκεται στο πρώτο μισό του μήνα στον 2ο οίκο σας, που εκπροσωπεί το κατεξοχήν οικονομικό κομμάτι της ζωής σας. Δυστυχώς γυρίζει ανάδρομος στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές ή ακυρώσεις στα επαγγελματικά σας. Τα μηνύματα καθυστερούν, βλάβες εμφανίζονται από το πουθενά και πληρωμές δεν γίνονται στην ώρα τους. Στις τελευταίες δε μέρες του μήνα, επιστρέφει ανάδρομος στον 1ο σας οίκο.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα περάσει στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία) στις αρχές του μήνα, όπου και θα παραμένει μέχρι το τέλος Μαΐου. Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσουν μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσουν ορισμένοι στον προηγούμενο τους σύντροφο.

Η Πανσέληνος-Ολική Σεληνιακή Έκλειψη της 16.05 στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να βρείτε τις ισορροπίες σας με τον σύντροφό σας, ερωτικό ή επαγγελματικό, δεν έχει σημασία, ακόμη και με τους ανταγωνιστές ή τους αντιπάλους σας. Όσο για την Νέα Σελήνη της 30.05 στους Διδύμους θα σας ευαισθητοποιήσει αναφορικά με το φυσικό σας περιβάλλον. Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν ωστόσο οικονομικά ζητήματα και θα πρέπει να κάνετε ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τις προοπτικές των οικονομικών σας.

Αλίντα Κανάκη

alinda kanaki

alinda kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: