Τα 4 πιο ευνοημένα ζώδια του Μαΐου

Τα 4 πιο ευνοημένα ζώδια του Μαΐου

Ο Μάιος θεωρείται γενικά ένας αρκετά δύσκολος μήνας, κυρίως λόγω του διαδρόμου των εκλείψεων που φιλοξενεί, παρουσιάζει ωστόσο κάποιες ευκαιρίες επέκτασης για κάποιους του ζωδιακού. Στις 03.05 έχουμε ένα ευοίωνο εξάγωνο Δία-Αφροδίτης-Πλούτωνα, με τους Δία και Αφροδίτη να βρίσκονται σε σύνοδο, ενώ στις 10.05 μετακινείται ο επεκτατικός Δίας στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει για αρκετούς μήνες, πριν επιστρέψει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Με βάση τα δεδομένα αυτά, οι ευνοημένοι της περιόδου είναι οι Τοξότες, οι Παρθένοι, οι Λέοντες και βέβαια οι Κριοί. Μένει απλά να δούμε σε ποιους τομείς της ζωής του ευνοούνται και που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να ξεχωρίσουν.

Τοξότες

Με τον κυβερνήτη τους Δία στον Κριό, ακριβώς απέναντι από το ζώδιο τους, οι Τοξότες αναμένεται να έχουν τύχη μέσα στον Μάιο, ιδίως σε ότι έχει σχέση με τα οικονομικά τους. Είναι μια χρονική περίοδος που μπορούν να επενδύσουν σε ακίνητα ή να προχωρήσουν στην αγορά γης. Οι κτηματομεσιτικές συναλλαγές ευνοούνται και μπορούν να φέρουν κερδοφορία σε όποιους δραστηριοποιούνται  στο τομέα αυτό. Κληρονομιές μπορεί να φτάσουν στα χέρια σας, φίλοι, συγγενείς ή συνεργάτες να σας βοηθήσουν εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες. Κάποιοι μεταξύ σας ενδεχομένως να προχωρήσετε σε επισκευές ή ανακαινίσεις του χώρου σας, ενώ κάποιοι άλλοι να ανεξαρτητοποιηθούν από τα οικονομικά της οικογένειας. Πέρα όμως από τα οικονομικά που αναμένεται να παρουσιάσουν ευνοϊκή εξέλιξη, η διέλευση αυτή βοηθάει το ζώδιο σας να κατανοήσετε σε ένα βαθύτερο και ουσιαστικότερο επίπεδο τον κόσμο που σας περιβάλλει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές στην κοσμοθεωρία σας, ακόμη και στα θρησκευτικά σας πιστεύω. Και για την προσωπική σας ζωή παρουσιάσει η διέλευση αυτή ευκαιρίες μέσα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του μήνα, με την εξομάλυνση των σχέσεων σας με του γύρω σας, είτε πρόκειται για τις σχέσεις με το ταίρι σας, είτε για συγγενείς και φίλους. Όσες κυρίες δε, προσπαθούν να συλλάβουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα, το διάστημα αυτό παρουσιάζονται αυξημένες πιθανότητες να επιλυθούν τα προβλήματα και να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Παρθένοι

Για τους Παρθένους η εύνοια επικεντρώνεται στον τομέα της προσωπικής τους ζωής, στις σχέσεις και τις συνεργασίες και στα οικονομικά που οι σχέσεις αυτές επηρεάζουν. Κάποιο αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας, ενώ όσοι βρίσκονται σε σχέση μπορεί να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, σε μια συγκατοίκηση ή ακόμη και σε ένα γάμο. Οι σχέσεις που ξεκινούν την περίοδο αυτή αναμένεται να είναι γεμάτες πάθος, ένας αέρας ανανέωσης που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή τους, με την θετική όμως έννοια. Οι προοπτικές είναι θετικότατες, μόνο που ο χρειάζεται προσοχή να μην ακυρώσετε τα δώρα του σύμπαντος με τις ζήλιες και τις υποψίες που θα σας ταλαιπωρούν. Η νέα σας σχέση μπορεί να προέλθει μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία ή να γίνει το νέο σας ταίρι ο επιχειρηματικός σας συνεργάτης. Για όσους βρίσκονται σε διάσταση ή έχουν χωρίσει πρόσφατα, ο μήνας προσφέρεται για συμφιλίωση με τον σύντροφό σας και για ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση. Είναι επίσης θετική χρονική περίοδος για την σύλληψη ενός παιδιού, για όσους από εσάς ενδιαφέρονται για την αύξηση των μελών της οικογένειας σας. Και για όσους ασχολούνται όμως με τις τέχνες, την συγγραφή ή άλλες δημιουργικές δραστηριότητες, ο Μάιος προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση και κερδοφορία, μέσα από συμβάσεις, συμβόλαια ή πωλήσεις. Είναι πιθανή η αύξηση της δημοτικότητας σας ή η κατάκτηση δημοφιλίας, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο για κάποιους να λάβουν μια κληρονομιά.

Λέοντες

Η τύχη σας χαμογελά στα επαγγελματικά, αγαπητοί Λέοντες! Οι προοπτικές σας για επέκταση των δραστηριοτήτων σας μέσα στον Μάιο είναι αισθητά αυξημένες με τις πλανητικές όψεις και διελεύσεις του μήνα. Κάποιο από σας ενδεχομένως να έχουν την ευκαιρία να πιάσουν δουλειά σε μια Τράπεζα, σε μια Ασφαλιστική Εταιρία ή στην Εφορία. Για τους υπόλοιπους, μπορεί να μετακινηθούν σε μια δουλειά με καλύτερης αμοιβές, να ξεκινήσετε να δραστηριοποιείστε σε έναν εντελώς διαφορετικό επαγγελματικό τομέα ή, εάν παραμείνετε στην τρέχουσα δουλειά σας, να έχετε μια μισθολογική αύξηση. Ο Μάιος είναι ένας μήνας που βοηθάει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε ή να απαλλαγείτε από τα χρέη σας. Ευκαιρίες μπορεί να φτάσουν στα χέρια σας από το εξωτερικό ή να επεκτείνετε τις συναλλαγές ή δραστηριότητες σας σε νέες περιοχές μέσα στην χώρα. Σε πιθανές οικονομικές διαφορές με συνεργάτες ή συνεταίρους, η τύχη είναι με το μέρος σας και αναμένεται αυτές να επιλυθούν υπέρ σας. Οι επαφές με το εξωτερικό φαίνεται να φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες για σας, όχι μόνο σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Μια γνωριμία με ένα άτομο από άλλη χώρα ή διαφορετικής εθνικότητας ή κουλτούρας μπορεί να ξυπνήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, ενώ ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό θα σας προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες, που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο γύρω σας.

Κριοί

Στις 10 Μαΐου μετακινείται ο ευεργέτης Δίας στο ζώδιο σας και ξεκινάει για σας μια περίοδος εύνοιας και επέκτασης. Όντας στον πρώτο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα προσφέρει τους μήνες που ακολουθούν άφθονες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική επέκταση, καθώς και την δυνατότητα να βελτιώσετε την κοινωνική σας θέση. Όντας υπό την προστασία του Δία μπορείτε να αλλάξετε δουλειά, βελτιώνοντας τις προοπτικές σας για επαγγελματική πρόοδο και καταξίωση, να κατακτήσετε μια προαγωγή, ακόμη και μια ηγετική θέση στον τομέα που δραστηριοποιείστε. Οποιοσδήποτε στόχος σας μπορεί να γίνει εφικτός, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε και να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Στο πλευρό σας θα βρεθούν συνάδελφοι, συνεργάτες ή προϊστάμενοι που θα βοηθήσουν να ξεχωρίσετε επαγγελματικά, ενώ δεν αποκλείεται να κινήσει τα νήματα από τα παρασκήνια ένας μυστικός προστάτης σας. Εάν δραστηριοποιείστε σε πολιτικά κόμματα, έχετε δημόσια αξιώματα ή εμφανίζεστε στην τηλεόραση, τώρα έφτασε η ώρα σας να ξεχωρίσετε και να λάμψετε.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU