Τα ευνοημένα ζώδια του Ιουνίου 2022

Τα ευνοημένα ζώδια του Ιουνίου 2022

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου θα υπάρξουν κάποιες ελπιδοφόρες όψεις με τους Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα, οι οποίες υπόσχονται τουλάχιστον ορισμένες στιγμές χαράς, ευτυχίας και ηρεμίας για σχεδόν όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όμως όσοι γεννήθηκαν κάτω από τον αστερισμό του Τοξότη, του Καρκίνου και του Κριού ή έχουν σημαντικούς γενέθλιους πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Τοξότες

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Ιουνίου για το ζώδιο σας υπόσχονται μια περίοδο επιτυχιών. Στην δουλειά οι υποθέσεις σας θα εξελιχθούν εξαιρετικά, ενώ μπορεί να λάβετε μια αύξηση αποδοχών ή να βρείτε μια άλλη δουλειά με καλύτερες αμοιβές. Εάν προϋπήρχαν προβλήματα στον χώρο της δουλειάς σας, την περίοδο αυτή θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε και εάν ήσασταν άνεργοι, ο μήνας υπόσχεται μια νέα θέση εργασίας. Για τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες του ζωδίου σας προβλέπονται πολλές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, νέες γνωριμίες και επαγγελματικά ταξίδια που θα σας επιτρέψουν να ανοίξετε λίγο ακόμη τα φτερά σας. Έχετε την μοναδική ευκαιρία σε δύσκολους καιρούς να υπογράψετε κερδοφόρες συμφωνίες. Και σε ανταγωνιστικά αθλήματα όμως θα έχετε καλή τύχη, καθώς και σε κάθε είδους διαγωνισμό. Και στην προσωπική σας ζωή θα έχετε θετικές εξελίξεις. Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχουν μια ρομαντική συνάντηση που θα αποβεί μοιραία, ενώ όσοι βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο εξελικτικό, που για κάποιους μπορεί να είναι ένας αρραβώνας, για άλλους η απόφαση να παντρευτούν ή να αποκτήσουν παιδιά.

Καρκίνοι

Για σας η ελπιδοφόρα περίοδος είναι λίγο πιο περιορισμένη χρονικά, στις μέρες γύρω από τις 21 Ιουνίου, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σας χαρίζει εύνοια, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Εάν έχετε τσακωθεί με φιλικά πρόσωπα ή υπήρχε μια ένταση μεταξύ σας το διάστημα που προηγήθηκε, τώρα θα είναι εφικτή η συμφιλίωση. Ένας πιθανός επαγγελματικός συνεργάτης ή επιχειρηματικός συνεταίρος μπορεί να γίνει τώρα φίλος σας, ενώ ένα άλλο πιθανό σενάριο των ημερών είναι να ξεκινήσετε συνεταιρικά μια δουλειά με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Οι φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας το διάστημα αυτό, σε ότι και αν σας συμβεί, ενώ δεν θα σας λείψουν οι σημαντικοί σύμμαχοι. Οι μέρες προσφέρονται επίσης για γάμο, καθώς οι πλανητικές όψεις δείχνουν μακροημέρευση και ευτυχία. Τα ζευγάρια που αντιμετώπιζαν δυσκολίες στην σύλληψη, μπορεί να έχουν ευχάριστες ειδήσεις προς τα τέλη του μήνα. Είναι όμως και μια περίοδος που θα είστε αρκετά δημοφιλείς στις παρέες, και για τον λόγο αυτό θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε πολύ νέο κόσμο και να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλου. Και σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να έχετε ευχάριστες ειδήσεις, ειδικά εάν ασχολείστε με την έρευνα και τις επιστήμες, καθώς μπορεί να σας απονεμηθεί ένας ακαδημαϊκός τίτλος. Άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες που ευνοούνται τον Ιούνιο είναι η πληροφορική, η φωτογραφία και η μουσική.

Κριοί

Τον Ιούνιο προβλέπεται ένα εξαιρετικά ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό για το ζώδιο σας, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την προβολή και την επαγγελματική σας καταξίωση. Εάν είστε υπάλληλοι θα εκτιμηθούν δεόντως και επιτέλους θα ανταμειφθούν τα προσόντα και οι προσπάθειες σας. Μπορεί να σας προταθεί μια προαγωγή, να σας προσφερθεί μια ηγετική θέση ή να έχετε την δυνατότητα να γίνετε συνεταίροι ή μέτοχοι στην επιχείρηση που εργάζεστε. Ότι και να συμβεί, αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στο εισόδημα σας. Θα έχετε επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσετε την δική σας επιχείρηση, εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή επιχειρηματίας, η επαγγελματική σας πορεία θα είναι πολύ θετική. Ιδιαίτερα ευνοημένοι του ζωδίου σας θα είναι όσοι ασχολούνται με την πολιτική, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να ξεχωρίσουν, καθώς και οι κοσμηματοπώλες, οι ωρολογοποιοί, οι έμποροι αντικών και οι αρχιτέκτονες που θα δουν τα ταμεία τους να γεμίζουν. Στην προσωπική σας ζωή, όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε αξιόλογες γνωριμίες, ενώ τα ταξίδια, εάν έχετε προγραμματίσει κάποια, αναμένεται να είναι απολαυστικά.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: