Αύγουστος 2022 Η τύχη εγκαταλείπει τρία ζώδια

Αύγουστος 2022   Η τύχη εγκαταλείπει τρία ζώδια

Μέσα στον Αύγουστο σχηματίζουν οι Άρης, Ουρανός και Χείρωνας σειρά δύσκολων όψεων, οι οποίες δημιουργούν δυσκολίες και προβλήματα λίγο έως πολύ σε όλον τον ζωδιακό κύκλο. Τρία ζώδια όμως θα βιώσουν τις όψεις αυτές ιδιαίτερα δύσκολα, σε σημείο που να φαίνεται ότι τους εγκατέλειψε τελείως η τύχη τους.

Τοξότες

Τα προβλήματα για το ζώδιο σας επικεντρώνονται στα οικονομικά ζητήματα και στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα στον Αύγουστο τα έξοδα σας φαίνεται να αυξάνονται, ακόμη και να εκτοξεύονται, μια και τα δημιουργικά σας έργα ίσως να απαιτούν σοβαρές οικονομικές ενέσεις για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Μπορεί όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ιδίως για τους απογόνους σας ή παιδιά συγγενών σας, ενώ από την άλλη θα κληθείτε να εργαστείτε πολύ πιο σκληρά, με ελάχιστη βελτίωση των οικονομικών σας. Τα εργασιακά θέματα δεν φαίνεται να προχωράνε όπως ελπίζατε και υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να πρέπει να μετεγκατασταθείτε για εξεύρεση καλύτερων ευκαιριών. Είναι ακατάλληλη η χρονική περίοδος που διανύουμε για να παίξετε τυχερά παιχνίδια, να στοιχηματίσετε, να αγοράσετε πολυτελή αντικείμενα ή κοσμήματα, να διασκεδάσετε ή να ταξιδέψετε. Το μεταφορικό σας μέσο ίσως χαλάσει και να απαιτήσει απρόβλεπτες δαπάνες, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας. Εάν δεν αντιμετωπίσετε εσείς κάποιο θέμα με την υγεία σας, τότε σίγουρα θα να αρρωστήσει ένα πολύ κοντινό συγγενικό σας πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φροντίσετε.

Δίδυμοι

Πολύ δύσκολος αναμένεται να είναι ο μήνας για σας, με προβλήματα σε πολλαπλά επίπεδα να σας ταλαιπωρούν. Οι σχέσεις σας με κάποια φιλικά πρόσωπα ή μακρινούς συγγενείς θα διαταραχθούν σε σημαντικό βαθμό και υπάρχει το ενδεχόμενο να διακόψετε οριστικά κάθε επαφή μαζί τους. Τα σχέδια σας αναφορικά με οικονομικά ζητήματα θα ματαιωθούν με τον πιο δραματικό τρόπο. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει μια αποκλήρωση, για άλλους μια χρεωκοπία μιας συλλογικής επαγγελματικής προσπάθειας, και για ορισμένους άλλους προβλήματα με ελεγκτικούς οργανισμούς, με χρέη, φόρους, δασμούς ή διανομή κερδών. Τα όνειρά σας για κέρδη και οικονομική άνεση δεν θα γίνουν πραγματικότητα, ενώ εάν είχατε εναποθέσει τις ελπίδες σας στον σύντροφό σας να σας ξελασπώσει, θα απογοητευθείτε οικτρά. Γιατί στην παρούσα φάση απαιτεί το σύμπαν να στηριχτείτε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις, ώστε να ωριμάσετε. Και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες θα καταρρεύσουν μέσα τον Αύγουστο και το όνειρο για επαγγελματική ανέλιξη θα παραμείνει προς το παρόν στην σφαίρα του ονείρου. Όσοι από εσάς έχετε σε εξέλιξη σημαντικά έργα, που θα μπορούσατε να τα χαρακτηρίσετε έργα ζωής, μέσα στον μήνα δεν θα έχετε πολλούς λόγους να χαμογελάτε, για να το θέσουμε ήπια. Τα προγραμματισμένα ταξίδια στο εξωτερικό δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένατε, θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας με τους ξένους, ενώ μπορεί να ενσκήψουν ξαφνικά προβλήματα με τον νόμο, με κρατικές υπηρεσίες ή με διοικητικά δικαστήρια.

Ιχθείς

Πολλά τα προβλήματα και οι ανησυχίες και για το δικό σας ζώδιο μέσα στον Αύγουστο. Είναι αυξημένο το ενδεχόμενο να εμφανιστούν προβλήματα με στενούς συγγενείς, αδέλφια, γείτονες ή συμμαθητές, με τους οποίους θα ανταλλάξετε αμοιβαίες προσβολές. Φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να σας προδώσουν και να σας στοιχίσουν την απώλεια μεγάλων χρηματικών ποσών. Το αυτοκίνητο σας μπορεί να χαλάσει ή να κλαπεί, ενώ σε ένα ταξίδι δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα, δυσκολίες ή ατυχήματα. Οι μυστικές ενέργειες ή μυστικές σχέσεις θα γεννήσουν σειρά προβλημάτων για σας, καθώς θα αποκαλυφθούν, ίσως μέσα από την απώλεια εγγράφων. Γεγονός είναι ότι υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να γίνετε αντικείμενο κουτσομπολιού ή συκοφαντίας. Στις σπουδές θα αντιμετωπίσετε προβλήματα ή εμπόδια, θα έχετε δυσκολία να εκφράσετε την σκέψη σας, ενώ οι εκδοτικές σας προσπάθειες δεν θα καρποφορήσουν προς το παρόν.  Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του ζωδίου σας που έχουν σαν αντικείμενο τους εμπορικές ή μεσολαβητικές δραστηριότητες, θα διαπιστώσουν ότι το έργο με το οποίο ασχολούνται είναι ασύμφορο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ή σαν συνέπεια όλων των δυσκολιών και των προβλημάτων, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα υγείας, που ίσως να χρειαστούν νοσηλεία. Υπομονή, μήνας είναι, θα περάσει…

Αλίντα Κανάκη

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: