Άρης στους Διδύμους (20.08.22-25.03.23)

Άρης στους Διδύμους (20.08.22-25.03.23)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, αλλά και του θάρρους, της σεξουαλικής ορμής, της ενεργητικότητας και της διεκδίκησης, περνάει στις 20 Αυγούστου από τον Ταύρο στο ζώδιο των Διδύμων. Από μόνη της, η διέλευση αυτή ούτε περίεργη είναι, ούτε ασυνήθιστη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, ο Άρης διέρχεται κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου σε δύο περίπου μήνες πριν περάσει στο επόμενο. Δεν θα συμβεί όμως το ίδιο αυτή τη φορά. Γιατί όταν θα έχει φτάσει στην 25η μοίρα των Διδύμων, θα γυρίσει ανάδρομος, με αποτέλεσμα η διέλευση του αυτή να έχει διάρκεια επτά ολόκληρους μήνες!

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος κάθε 24 περίπου μήνες (μια φορά σε κάτι περισσότερο από δύο χρόνια δηλαδή) και η ανάδρομη πορεία του διαρκεί κατά προσέγγιση 74-75 μέρες. Επειδή όμως η τροχιά του δεν είναι απόλυτα ομαλή, η ανάδρομη πορεία του συμβαίνει συνηθέστερα στα ζώδια των Καρκίνου, Λέοντα και Παρθένου, ενώ πολύ σπάνια στα ζώδια των Τοξότη και Υδροχόου. Μια ανάδρομη πορεία λοιπόν του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, ούτε πολύ σπάνια είναι, ούτε όμως και από τις πιο συχνές. Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι ότι καθ’ όλη την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, θα βρίσκεται εκτός εκλειπτικής (συνήθως κινείται εκτός εκλειπτικής το 10-15% του χρόνου του ανάδρομου κύκλου του), πλησιάζοντας την γη, με αποτέλεσμα να αυξάνεται κατακόρυφα η ένταση. Το διάστημα αυτό θα βιώσουμε τις επιδράσεις του πλανήτη μέσα από περίεργους και ανεξήγητους τρόπους και δράσεις, που θα μας αφήσουν κατάπληκτους.

Στην χρονιά που διανύουμε, ο Άρης εισέρχεται την ζώνη παρασκιάς στις 4 Σεπτεμβρίου και αρχίζει να μειώνει ταχύτητα, ενώ θα διανύει την 8η μοίρα των Διδύμων. Στις 30 Οκτωβρίου βρίσκεται σε στάση στην 25η μοίρα του ζωδίου για να εισέλθει στην ανάδρομη πορεία του. Σε στάση θα ξαναβρεθεί και πάλι στις 12 Ιανουαρίου, αυτή την φορά για να γυρίσει ορθόδρομος, έχοντας υποχωρήσει στην 8η μοίρα των Διδύμων. Τέλος στις 16 Μαρτίου εξέρχεται από την ζώνη παρασκιάς και ανακτά την πλήρη ταχύτητα του, ευρισκόμενος και πάλι στην 25η μοίρα των Διδύμων, για να ολοκληρώσει την διέλευση του από το ζώδιο αυτό του αέρα στις 25 Μαρτίου, περνώντας στον Καρκίνο.

Ο Άρης στον Ταύρο ήταν αργός και σταθερός στα πατήματα του, αν και δημιουργήθηκαν εντάσεις κατά των συνόδων του με τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό. Σε γενικές γραμμές όμως, η διέλευση αυτή ήταν σαν να διαφύλασσε ο πλανήτης την ενέργεια του ή καταπιεζόταν από το ζώδιο που τον φιλοξενούσε, αδυνατώντας να δράσει όπως θα ήθελε. Με το πέρασμα του στο ζώδιο των Διδύμων, ένα ζώδιο του αέρα, θα μπορέσει να αφεθεί επιτέλους ελεύθερος και να βγάλει τα σπασμένα του. Και όταν ο Άρης βγάζει τα σπασμένα του, θα πρέπει να φυλάμε τα νώτα μας, ειδικά φέτος! Γιατί φωτιά ο πλανήτης και αέρας το ζώδιο που τον φιλοξενεί, θα αποτελέσει έναν εκρηκτικό ενεργειακό συνδυασμό, που θα σαρώσει στο πέρασμα του τα πάντα.

Ο Άρης στους Διδύμους,  ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, γίνεται πλέον οξυδερκής, ευέλικτος και ευπροσάρμοστος. Μπορεί να δει τις καταστάσεις από μια διαφορετική οπτική και να αναπροσαρμόσει απόψεις και δράσεις σε νέα βάση. Η αντίληψη του θα είναι οξυμένη και θα είναι σε θέση να κατανοήσει νέες και άγνωστες έννοιες με πολύ μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα. Είναι σαφώς πιο επικοινωνιακός, αγαπά την διαλεκτική, αντιδρά με επιχειρήματα και όχι με χειροδικίες, λατρεύει ότι τον προκαλεί και τον εξάπτει πνευματικά. Ωστόσο έχει δυσκολία συγκέντρωσης, διασπάται η προσοχή του πολύ εύκολα και ενώ ξεκινάει με ενθουσιασμό μια καινούργια δράση, σπάνια την ολοκληρώνει, γιατί βαριέται εύκολα. Είναι επίσης πολύ πιο επιφανειακός, τόσο στις επαφές του και την επικοινωνία, όσο και αναφορικά με τις πληροφορίες και τις γνώσεις που έρχεται το διάστημα αυτό σε επαφή. Επιλέγει σε κάθε επίπεδο την ταχύτητα έναντι της ποιότητας, την αδρεναλίνης έναντι των πραγματικών συναισθημάτων.

Μπορεί να κάνει χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα, που όμως είναι αμφίβολο εάν θα καρποφορήσουν, καθώς αλλάζει διαρκώς άποψη και γεννά σε κάθε βήμα καινούργιες ιδέες. Είναι φλύαρος και την ενέργεια του την εξαντλεί στο να συζητά τα σχέδια του, παρά στο να τα υλοποιεί. Όταν όμως θα γυρίσει ο πλανήτης ανάδρομος, θα ξεμείνει από ενέργεια και θα του μείνουν μόνο τα λόγια και τα ημιτελή έργα. Οι Άρης στους Διδύμους γίνεται ακόμη πιο ευθύς και απότομος στην επικοινωνία του από ότι συνήθως, με αποτέλεσμα να προσβάλει, να μειώνει και να πληγώνει, εσκεμμένα ή μη, τους συνομιλητές του. Και αυτό γιατί δεν έχει κανένα απολύτως φίλτρο. Ότι σκέφτεται το λέει, με συνέπεια να ανάβει φωτιές παντού γύρω του.

Όσο χρονικό διάστημα διέρχεται ο Άρης το ζώδιο των Διδύμων, θα βρίσκεται υπό την επιρροή του Ερμή, οπότε οι διελεύσεις και οι σημαντικές όψεις του Ερμή θα αφήσουν ένα αποτύπωμα στην διέλευση του Άρη. Οι Δίδυμοι κυβερνούν σαν ζώδιο το νευρικό μας σύστημα και τους πνεύμονες, την ωμοπλάτη και τα χέρια. Ο Ερμής δε, κυβερνά την επικοινωνία και τα σχετικά δίκτυα (τηλεφωνία, διαδίκτυο, κλπ), τα μέσα μεταφοράς, το διεθνές εμπόριο, την δημοσιογραφία και τα σχετικά μέσα, έντυπα και ηλεκτρονικά, την γραφή και τις εκδοτικές δραστηριότητες.

Η αλληλεπίδραση των δύο πλανητών ξεκινά με θετικούς οιωνούς, καθώς ο Ερμής διέρχεται το ζώδιο της Παρθένου. Όταν όμως γυρίσει ο Ερμής ανάδρομος στις 10 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού, εκεί θα αρχίσουν τα προβλήματα. Ωστόσο δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα όσο κατά την περίοδο του Δεκεμβρίου, στην τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το 2022, αυτή την φορά στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να αναμένουμε μια αρκετά μεγαλύτερη σύγχυση για το τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, από ότι ισχύει μέσα στο καλοκαίρι. Υπό τη επιρροή του τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, το οποίο οδεύει προς την κορύφωση του ένα μήνα αργότερα, πιθανόν να βιώσουμε άλλη μια περίοδο περιορισμών, είτε λόγω της πανδημίας, είτε λόγω της κλιματικής αλλαγής, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο θα σκαρφιστούν αυτή τη φορά, ώστε να προλάβουν τις δυναμικές αντιδράσεις και να μας πείσουν να βάλουμε τις ζωές μας για μια ακόμη φορά στην αναμονή. Στις 29 Δεκεμβρίου ωστόσο, που θα βρεθεί ο Ερμή σε στάση, με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία, μπορούμε βάσιμα να περιμένουμε προβλήματα στις επικοινωνίες και πιθανές βλάβες στα δίκτυα επικοινωνιών, ενδεχομένως και προβλήματα στις μεταφορές και το εμπόριο. Είναι όμως το διάστημα αυτό κρίσιμο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα μπαίνουμε με πολύ μεγάλη ευκολία και χωρίς δεύτερη σκέψη σε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις, που μπορεί να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Τα ζώδια των Διδύμων και του Αιγόκερου βρίσκονται διαμετρικά αντίθετα στον αστρολογικό χάρτη, κάτι που καθιστά την επικοινωνία σχεδόν αδύνατη.

Σημαντικές όψεις του Άρη

Ο επτάμηνος κύκλος του Άρη ξεκινάει με θετικούς οιωνούς. Θα υπάρχει άφθονη ενέργεια και θα αποτελεί μια σπουδαία στιγμή να θέσει κανείς τα πράγματα σε κίνηση. Το χρονικό αυτό διάστημα φαίνεται να επεκτείνεται μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, όταν θα σχηματίσει στις 17.10 ο Άρης τρίγωνο με τον Ήλιο. Μετά από τις μέρες επιρροής του τριγώνου, προσεγγίζει την ανάδρομη πορεία του, κατά την διάρκεια της οποίας ίσως θα χρειαστεί να ξανασκεφτούμε τι κάναμε ή τι είπαμε τους μήνες που προηγήθηκαν. Θα υπάρξει μια αναμενόμενη μείωση της δράσης λόγω έλλειψης ενεργειακών αποθεμάτων, αλλά και μια σύγχυση, καθώς θα σκεφτόμαστε και θα αναλύουμε την παραμικρή λεπτομέρεια των προηγούμενων μηνών.

Τον Νοέμβριο, στα μισά της διαδρομής του Άρη προς την αντίθεση του με τον Ήλιο, που είναι στις 8 Δεκεμβρίου, ίσως να υπάρξει ένα σημείο καμπής, μια χρονική στιγμή που θα έχουμε την πνευματική διαύγεια που χρειάζεται, ώστε να ξεκαθαρίσουμε πως πρέπει να κινηθούμε για να πετύχουμε τους ανανεωμένους μας στόχους. Μπορεί όμως το διάστημα αυτό να υπάρξει ένα γεγονός που θα αναστατώσει τα σχέδια μας και θα κινδυνεύουμε να μας πετάξει εκτός πορείας.

Την περίοδο που θα βρεθεί και πάλι σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος, στις αρχές πια του 2023, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε βήματα προόδου αναφορικά με τα μελλοντικά μας σχέδια. Ο ανάδρομος κύκλος του Άρη μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια προβλήματα, τίποτε όμως που να μην είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε. Ας σημειωθεί όμως ότι θα βρίσκεται στην καρδιά της επιρροής του τελευταίου τετραγώνου ΚρόνουΟυρανού, αλλά και στον φθινοπωρινό διάδρομο των εκλείψεων. Παράλληλα δε, θα σχηματίσει στις 12 Οκτωβρίου ένα τετράγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, το οποίο θα επαναληφθεί στις 19 Νοεμβρίου, με ανάδρομους και τους δύο πλανήτες αυτή τη φορά.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού αυξάνει την πίεση του στις αρχές Οκτωβρίου, καθώς οδεύει προς την κορύφωση του, με τον Άρη να μειώνει ταχύτητες για να έρθει σε στάση. Στις 25 Οκτωβρίου έχουμε την μερική ηλιακή έκλειψη με την Νέα Σελήνης τον Σκορπιό, με του Ήλιο, Σελήνη και Ερμή σε τρίγωνο με τον Άρη σε στάση, ενώ θα σχηματίζει ο πλανήτης τετράγωνα με τους Δία και Ποσειδώνα.

Στις 8 Νοεμβρίου θα έχουμε την ολική σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο, με τον Άρη πλέον ανάδρομο, να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και τα τετράγωνα του με τους Δία και Ποσειδώνα ακόμη ισχυρά. Θα κυριαρχεί η ένταση και θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα. Ίσως να υπάρξουν στιγμές πνευματικής διαύγειας που θα γεννήσουν νέες και συναρπαστικές ιδέες, αλλά θα είναι μια περίοδος με έντονους διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις, που θα φρενάρουν την δημιουργική μας έξαρση.

Στις 8 Δεκεμβρίου θα βρεθεί ο Άρη από τους Διδύμους σε αντίθεση με τον Ήλιο από τον Τοξότη, μόλις μια ώρα μετά την Πανσέληνο στους Διδύμους. Ο ανάδρομος Άρης θα σχηματίζει όψη συνόδου με την Σελήνη και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αυξάνοντας την ένταση, τον εκνευρισμό και την ανησυχία μέσα μας και πολλοί από μας θα αναζητήσουν τρόπους φυγής ή εξόδους διαφυγής, ακόμη και μέσα από εξαρτήσεις. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι ευρύ αυτή την περίοδο, ενώ ο Άρη θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, που θα παρέχει κάποια μίνιμουμ ασφάλεια και σταθερότητα. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε παραγωγικά τις ενέργειες των όψεων, αντί να καταφύγουμε σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

Το τελευταίο σημαντικό εμπόδιο, θα παρουσιαστεί την περίοδο που θα βρεθεί ο Άρης σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομος (12.01), ενώ ο Ερμής θα είναι για ακόμη μια βδομάδα ανάδρομος στον Αιγόκερω. Θα χρειαστούν κάποιες βδομάδες για να επιλυθούν οι παρεξηγήσεις αλλά και τα ζητήματα που θα προκύψουν το διάστημα αυτό, τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές μας σχέσεις, και να επικρατήσει διαφάνεια και ηρεμία. Ο ανάδρομος Άρης από μόνος του γεννά πολλές φορές ένταση και μεγάλη σύγχυση, ιδίως φέτος που διέρχεται τους Διδύμους, επειδή όμως αλληλεπιδρά καθ’ όλη την διάρκεια αυτή με τον Ποσειδώνα, πότε ανάδρομο και πότε ορθόδρομο, η κατάσταση αναμένεται να είναι πολύ χειρότερη και τα προβλήματα πολλά, που μπορεί να είναι πραγματικά και ουσιαστικά ή φανταστικά, αποκύημα της φαντασίας μας.

Υπό την επιρροή αυτών των όψεων αλλά και των εκλείψεων Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2022, το τελευταίο τρίμηνο του έτους θα είναι δύσκολο επικοινωνιακά. Θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, προβλήματα στα δίκτυα, θα υπάρξουν όμως και ψευδείς ή παραπλανητικές ειδήσεις, μεγάλες ανακρίβειες στην πληροφόρηση και εσκεμμένη παραπληροφόρηση, ώστε να κρατηθούν οι λαοί στο σκοτάδι, καθώς το οικοδόμημα της παγκοσμιοποίησης θα καταρρέει. Όλα τα κοινωφελή δίκτυα θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εύρυθμης λειτουργίας (τηλεφωνία, διαδίκτυο, ηλεκτρισμός) και είναι πιθανές εκτεταμένες βλάβες και διακοπές λειτουργίας. Με τον Ποσειδώνα στο πρώτο πλάνο των εξελίξεων, ας είμαστε επιφυλακτικοί σε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο, μια και θα ανθίσουν οι απάτες, οι κλοπές και οι κυβερνοεπιθέσεις. Τα social media θα βρεθούν κάτω από τα πυρά των κυβερνήσεων και συντονισμένες προσπάθειες θα επιχειρήσουν την φίμωση κάθε ανεξάρτητης (μη ελεγχόμενης) φωνής στο διαδίκτυο.

Στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή ας είμαστε πιο προσεκτικοί στην προφορική και γραπτή μας επικοινωνία, μια και θα υπάρξουν πολλά λάθη και παραλήψεις, αλλά και παρεξηγήσεις, που θα μπορούσαν να πάρουν δυσάρεστη τροπή, με την επιθετικότητα που θα επικρατεί. Προσοχή επίσης στην οδική μας συμπεριφορά, μια και τα τροχαία ατυχήματα θα είναι πολύ πιο συχνά και αρκετά πιο σοβαρά. Τα ζώδια δε που θα επηρεαστούν πιο έντονα από την διέλευση αυτή, θα είναι επιρρεπή σε ατυχήματα ή θα κινδυνεύουν από ηλεκτροπληξίες. Θα αυξηθούν όμως και τα ατυχήματα στον αέρα και την θάλασσα.

Συνοδικός κύκλος Άρη-Ποσειδώνα και

τα τετράγωνα των δύο πλανητών

 

Ο τελευταίος συνοδικός κύκλος των δύο πλανητών άνοιξε με την σύνοδο τους στις 18 Μαΐου 2022 στο ζώδιο των Ιχθύων και θα φτάσει στην κορύφωση του στις 22 Αυγούστου 2023, με την αντίθεση που θα σχηματίσουν καθώς ο Άρης θα διέρχεται το ζώδιο της Παρθένου. Ο κύκλος θα κλείσει με την επόμενη τους σύνοδο στα τέλη Απριλίου του 2024, η οποία θα λάβει χώρα και πάλι στο ζώδιο των Ιχθύων.

Οι σύνοδοι και γενικότερα οι όψεις των δύο πλανητών προκαλούν συνήθως σύγχυση και ανασφάλεια, κάτι που μεγεθύνεται κατά την διέλευση του Άρη μέσα από το ζώδιο των Διδύμων. Το μυαλό μας θα είναι πολλές φορές θολό, θα αδυνατούμε να σκεφτούμε καθαρά ή να εστιάσουμε, ενώ παράλληλα θα βασανιζόμαστε από αμφιβολίες και ανασφάλειες. Με τον Ποσειδώνα δε στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, να θολώνει πολύ περισσότερο από το σύνηθες την ατμόσφαιρα, κινδυνεύουμε να γίνουμε φαντασιόπληκτοι ή να έχουμε μη ρεαλιστικές ιδέες. Ο Ποσειδώνας υπονομεύει την σκέψη, σαμποτάρει τις πράξεις και βάλει την ζωτική μας ενέργεια, ενθαρρύνοντας τις εξαρτήσεις και τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές.

Τα τετράγωνα τώρα μεταξύ των δύο ουράνιων σωμάτων έχουν χαρακτηριστική συνέπεια την έλλειψη ενέργειας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το σύμπτωμα της επιρροής τους. Γεννούν αμφιβολίες, αυταπάτες, απάτες, ψέματα και σκάνδαλα! Αισθανόμαστε συνήθως σωματικά και πνευματικά αδύναμοι, αποθαρρυμένοι να δράσουμε, χωρίς να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη ή πορεία. Πολλές φορές μας τρώνε οι τύψεις για πράγματα που κάναμε ή λόγια που είπαμε, που μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και αυτοτραυματισμούς. Υπό την επιρροή τους γινόμαστε επίσης  καχύποπτοι, σχεδόν παρανοϊκοί, ζηλιάρηδες και εκδικητικοί. Πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία να δράσουμε υπό την επιρροή τους και σε συναισθηματική έξαρση, γιατί σίγουρα θα προκαλέσουμε κακό που θα το φέρουμε βαριά στην συνείδηση μας. Είναι δε ένα διάστημα που μπορεί να γίνουμε στόχος κουτσομπολιών, συκοφαντιών, απάτης ή θα βρεθούμε στο επίκεντρο σκανδάλων.

Οι ημερομηνίες που θα πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δράσεις μας, κατά τις οποίες σχηματίζονται τετράγωνα με τον Ποσειδώνα, είναι οι ακόλουθες:

12 Οκτωβρίου 2022, με Άρη σε στάση και Ποσειδώνα ανάδρομο

19 Νοεμβρίου 2022, με Άρη και Ποσειδώνα ανάδρομους

14 Μαρτίου 2023, με Άρη και Ποσειδώνα ορθόδρομους

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε τους μήνες που έπονται, υπό την διαρκή και αδιάλειπτη επιρροή του τετραγώνου Άρη-Ποσειδώνα, είναι πέρα από τις συχνές διακοπές ρεύματος και το κύμα αντιδράσεων λόγω έλλειψης ειδών πρώτης ανάγκης, η συνεχής και κλιμακούμενη προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, που όμοια της δεν έχουμε ζήσει στις τελευταίες πολλές δεκαετίες. Εάν πιστεύουμε ότι τώρα δεν επιτελούν τα Μέσα Ενημέρωσης τον ρόλο τους στην εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, δεν έχουμε δει ακόμη τίποτε. Οι πλειονότητα των ειδήσεων που θα προωθούνται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης θα εξυπηρετούν κάποιο στόχο, ενώ οι ανεξάρτητες φωνές δεν θα μπορούν πλέον να βρουν χώρο ή τρόπο έκφρασης. Επιβάλλεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε να αναπτύξουμε κριτική σκέψη και να μην επιτρέψουμε αυτή τη φορά να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου με τα χοντροειδή τους ψέματα.

Ο ανάδρομος Άρης δε στους Διδύμους, όπως και τα τετράγωνα του με τον Ποσειδώνα, αναμένεται να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις ΗΠΑ και στην εξωτερική τους πολιτική, μια και όταν υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, ο Άρης βρισκόταν στους Διδύμους. Ο πλανήτης δε του πολέμου κυβερνά τον 7ο ηλιακό οίκο των ΗΠΑ, τον οίκο που αφορά τις σχέσεις της χώρας με τους άλλους λαούς. Η διέλευση αυτή γεννά επιπρόσθετες ανησυχίες, μήπως ανοίξουν οι ΗΠΑ και νέο πολεμικό μέτωπο, ιδίως  κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας του Άρη.

Τέλος, ας σημειώσουμε ότι η παρούσα διέλευση του Άρη από τους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα έντονη, δύσκολη και απαιτητική, ιδίως στην φάση της ανάδρομης πορείας του, για τα μεταβλητά ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς, με έμφαση στους Διδύμους!). Θα φέρει στην επιφάνεια τις φοβίες τους, με αποτέλεσμα να κατεβάσουν ταχύτητες και να αποφύγουν την δράση.

Επωφελής αναμένεται να είναι η παρούσα διέλευση για τα σταθερά ζώδια (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), ιδίως κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη. Θα τους δώσει τη ευκαιρία να επαναξιολογήσουν οικονομικά πλάνα και στόχους.

Όσο για τα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), θα την βιώσουν πολύ πιο εύκολα. Η ανάδρομη φάση του πλανήτη θα τους δώσει την ευκαιρία να επουλώσουν τις πληγές τους και να βάλουν σε τάξη τα προσωπικά τους ζητήματα.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: