Η δημοφιλής αστρολόγος της ιστοσελίδας μας Αλίντα Κανάκη προέβλεψε με ακρίβεια το μοιραίο γεγονός του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ !

Η δημοφιλής αστρολόγος της ιστοσελίδας μας Αλίντα Κανάκη προέβλεψε με ακρίβεια το μοιραίο γεγονός του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ !

Γεγονός : Πρώτοι στον κόσμο στις αστρολογικές προβλέψεις μας

Είχαμε αναφέρει σε δημοσίευση μας 5 /10/2021 σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη– τίτλος θέματος Νέα Σελήνη της 6 Οκτωβρίου στον Ζυγό Το φεγγάρι της οργής! Στην κοσμική αστρολογία κυβερνά ο Ζυγός την διπλωματία και τις διπλωματικές σχέσεις των κρατών, τους συνασπισμούς και τις συμμαχίες, τις συνθήκες ειρήνης και συνεργασίας, τις διασυνοριακές επαφές και τις διακρατικές συμφωνίες εμπορικών ανταλλαγών, το νομικό σύστημα, τα ανώτατα δικαστήρια, διεθνή και εγχώρια, την δικαστική εξουσία αλλά και τα εργατικά συνδικάτα. Κυβερνήτης του ζωδίου είναι η Αφροδίτη, με διαφορετικές όμως ποιότητες από αυτές που εκφράζει στον Ταύρο, ενώ ο δεύτερος δεκανός του ζωδίου, ο οποίος ενεργοποιείται με την παρούσα Νέα Σελήνη, έχει κυβερνήτη του τον Κρόνο. Είναι ένας δεκανός που προμηνύει τον όλεθρο και την πίκρα, τον θάνατο ενός μεγάλου βασιλιά ή πολιτικού, την πείνα και την εξέγερση. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά βίαιο και επιθετικό δεκανό, που αποκλίνει από όσα γνωρίζουμε για τον φιλειρηνικό και μειλίχιο Ζυγό. Διάβασε την δημοσίευση εδώ :

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: