Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Νοεμβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες), συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Ο Ερμής θα συνεχίσει κατά τις πρώτες μέρες του μήνα να κινείται και αυτός μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 17 Νοεμβρίου στον 7ο οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμος). Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ψηλά γράμματα τυχόν συμφωνιών που θα κληθείτε να υπογράψετε. Το δεύτερο μέρος του μήνα θα κυλίσει με πολλές επαφές και συζητήσεις με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, με τον οποίο έχετε διαφορές απόψεων. Ίσως να σας εκπλήξει η εξέλιξη των συνομιλιών, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να αμβλύνει την σκληρή του στάση και να θελήσει να δει τα ζητήματα και από την δική σας πλευρά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά
Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου θα διέρχεται και η Αφροδίτη τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας, για να περάσει μετά, μέχρι τα τέλη του μήνα στον 7ο,, και να συμπορευτεί με Ήλιο και Ερμή μέχρι τα τέλη του μήνα. Το πρώτο τμήμα του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να δείξετε την αγάπη και την αφοσίωση σας στο ταίρι σας και θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του. Δεν θα είναι οι πιο ρομαντικές σας στιγμές, ωστόσο όμως με την συνεισφορά σας στην οικογένεια ή το σπίτι θα δείχνετε έμπρακτα την στήριξη σας. Μετά τα μέσα του μήνα με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας, θα ωθήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου σας να αναζητήσετε σχεδόν εμμονικά το άλλο σας μισό και γι’ αυτό είναι μια επικίνδυνη περίοδος να κάνετε κακές επιλογές. Χρειάζεται κάποια προσοχή και λίγο πιο καθαρό μυαλό στην επιλογή συντρόφου!

Η Πανσέληνος της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο, η οποία κλείνει τον φθινοπωρινό διάδρομο εκλείψεων του έτους με μια ολική έκλειψη Σελήνης, ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα βιώσετε την «επανάσταση» του υποσυνείδητου σας. Παλιά προβλήματα μπορούν να έρθουν και πάλι στην επιφάνεια και να σας ταλαιπωρήσουν ψυχικά, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και να καταλήξετε σε εκρήξεις, ακόμη και σε νευρικό κλονισμό. Με την Νέα Σελήνη της 24.11 στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν ζητήματα, ως προς το πιά πορεία να ακολουθήσετε στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας αναφορικά με την επικοινωνία, την αλληλεξάρτηση και την οικειότητα.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 30

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: