Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορούν να εντοπίσουν την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή τους και να αποφασίσουν κάποιες κινήσεις που θα τους βοηθούσαν να ξεφύγουν από την μοναξιά τους. Ο Ερμής βρίσκεται στις αρχές του μήνα στον 7ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στην συνέχεια στις 13 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 8ο  οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση). Μέσα στον μήνα συνιστάται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία διαίσθηση που διαθέτετε, η οποία θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη μετακινείται στις 10 Δεκεμβρίου στον 8ο ηλιακό σας οίκο και θα σας κινήσει την περιέργεια για άτομα που θα σας φαίνεται ότι κρύβουν κάτι μυστήριο. Θα προσελκύσετε επίσης την προσοχή ατόμων που είναι πολύ ρηχοί και κενοί, τους οποίους όμως θα απομακρύνετε αμέσως από κοντά σας. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν με την διέλευση αυτή την εμβάθυνση της συναισθηματικής τους σχέσης, αλλά και την αναζωογόνηση της ερωτικής τους ζωής. Οι σεξουαλικές σας επαφές θα γίνουν πιο συχνές, καθώς και πιο έντονες.

Η Πανσέληνος στις 8 Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας σηματοδοτεί για σας την έναρξη ενός νέου κύκλου ή ενός νέου εξελικτικού σταδίου στην ζωή σας. Χρειάζεται να εξετάσετε και να αποφασίσετε με κριτική ματιά, τι θα αφήσετε πίσω σας και τι θα κρατήσετε στο νέο σας ταξίδι που ξεκινάει. Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον Κριό θα σας βοηθήσει να αποπληρώσετε χρέη ή θα σας επιστρέψουν χρήματα που σας χρωστούσαν. Είναι ευκαιρία να απαλλαγείτε από την ζωή σας από ότι δεν λειτουργεί πια, ώστε να δημιουργήσετε χώρο για το νέο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 2, 8, 12, 18, 22, 26, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 5, 10, 11, 20, 24, 28

 

Αλίντα Κανάκη

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU