Πρόβατο – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Πρόβατο – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου  2023

 Στο κινέζικο ζώδιο του Πρόβατου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2015               19.02.2015 – 07.02.2016                ξύλο

2003               01.02.2003 – 21.01.2004                νερό

1991               15.02.1991 – 03.02.1992                μέταλλο

1979               28.01.1979 –  15.02.1980               γη

1967               09.02.1967 – 29.01.1968                φωτιά

1955               24.01.1955 – 11.02.1956                ξύλο

1943               05.02.1943 – 24.01.1944                νερό

1931               17.02.1931 – 05.02.1932                μέταλλο

 

Πρόβατο 2023 – Γενική επισκόπηση

 Μια εξαιρετικά θετική χρονιά σας περιμένει κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Λαγού! Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα κατακτήσετε υλική ευημερία, θα απολαύσετε την αμοιβαία αγάπη και θα γευτείτε ταξίδια μαγικά και ονειρεμένα. Εάν θα έπρεπε ωστόσο να κατονομάσουμε ένα τομέας της ζωής σας που θα έχετε ξεχωριστή εύνοια, αυτός θα είναι χωρίς αμφιβολία ο τομέας της καριέρας σας. Μέσα στο 2023 θα ταξιδεύσετε πολύ για την δουλειά σας, θα διαπραγματευτείτε και θα πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές επαφές, καλλιεργώντας παράλληλα και τις παλιές.

Θα μπορέσετε απερίσπαστοι να αφιερώσετε όλες σας τις δημιουργικές δυνάμεις στην καριέρα σας, γιατί θα αισθάνεστε προστατευμένοι. Τα άτομα που θέλουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας επιβληθούν δεν θα έχουν καμία τύχη μέσα στο 2023. Ο προστατευτικός κλοιός γύρω σας, που αποτελείται από πραγματικούς φίλους και αγαπημένους συγγενείς δεν θα επιτρέψει κανέναν να σας πλησιάσει. Ακόμη όμως και να καταφέρουν να διασπάσουν τις γραμμές άμυνας, εσείς δεν θα πρέπει να υποκύψετε σε κανενός είδους πίεση, από όπου και αν προέρχεται.

Στην προσωπική σας ζωή προσπαθήσετε να αποφύγετε τις ψευδαισθήσεις! Η πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι, όσο και αν πονάει, είναι πάντοτε προτιμότερη από ένα όραμα, μια ψευδαίσθηση χωρίς αντίκρισμα. Στην προσωπική σας ζωή πρέπει μέσα στο 2023 να είστε πιο πρακτικοί στους χειρισμούς και τις αποφάσεις σας, και οξυδερκείς, ώστε να αποφύγετε σοβαρά και πολύπλοκα προβλήματα με συγγενικά σας πρόσωπα.

Πρόβατο 2023 – Καριέρα

 Για το ζώδιο σας συνιστάται να μην γίνουν δραστικές αλλαγές μέσα στο 2023 αναφορικά με την καριέρα. Μην αλλάζετε αντικείμενο εργασίας, εάν περνάει από το χέρι σας, μην αλλάζετε εργοδότη, και ειδικά, μην αλλάζετε καριέρα. Γιατί έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να καταγράψετε επιτυχία εκεί που δραστηριοποιείστε ήδη, παρά σε αν νέο περιβάλλον, σε ένα άγνωστο αντικείμενο εργασίας. Εάν δραστηριοποιείστε ήδη κάποια χρόνια στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μέσα στην χρονιά μπορεί να σας γίνει πρόταση να αναλάβετε μια πιο υπεύθυνη θέση εργασίας.

Είναι μια εξαιρετική χρονιά για το ζώδιο σας να επενδύσετε στην γνώση. Καλύψτε τα γνωστικά σας κενά, μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα σας και παρακολουθήστε σεμινάρια. Θα σας δώσουν την δυνατότητα να κάνετε ένα σημαντικό βήμα έναντι του ανταγωνισμού. Εάν προγραμματίζετε κάποια επέκταση της δράσης σας, όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, στοχεύστε στην παγκόσμια αγορά! Μια τολμηρή επεκτατική γραμμή θα οδηγήσει στην επιτυχία! Εκείνο που θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε στην δουλειά, είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρεστε στους συναδέλφους σας. Δεν μπορείτε φέτος να είστε απότομοι, δεν έχετε περιθώρια να μαλώνετε με συνεργάτες ή συναδέλφους. Κάτι τέτοιο θα επηρέαζε αρνητικά την φήμη σας.

Πρόβατο 2023 – Οικονομικά

 Εάν θέλετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας, τότε θα πρέπει να κάνετε μια πολύ καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας. Προσοχή στα έξοδα σας, για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αποπληρώστε τα χρέη σας και αναζητήστε νέες πηγές εισοδημάτων για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι εποχές του έτους που είναι πιο ευνοϊκές για το πορτοφόλι σας είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. Κατά την διάρκεια του έτους μπορεί να απολαύσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο θα αποτελεί κέρδη από προγενέστερη επένδυση σας.

Τα απρόβλεπτα αυτά κέρδη θα σας βοηθήσουν να σταθείτε στα πόδια σας και να κάνετε ενδεχομένως κάποιες επενδύσεις που έχετε ανάγκη, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Προσοχή όμως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί μπορεί να πέσετε θύματα απάτης από επιτήδειους. Εάν σχεδιάζετε εδώ και καιρό να πραγματοποιήσετε μια αγορά, καλό θα ήταν να την μετακινήσετε για τον Νοέμβριο, εάν θέλετε να είναι πετυχημένη.

Πρόβατο 2023 – Συναισθηματικά

 Ο χειμώνας και η άνοιξη δεν είναι οι καλύτερες εποχές για τα συναισθηματικά σας. Δεν αναμένεται να συμβεί κάτι ιδιαίτερο, αλλά εάν είστε παντρεμένοι ή είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, τότε ίσως να σας βασανίζει η ρουτίνα και μονοτονία. Είναι απαραίτητο να κάνετε κάτι για να αποφύγετε την στασιμότητα στην σχέση σας. Σχεδιάστε κοινές δραστηριότητες, προγραμματίστε εκδρομές και ταξίδια, ανανεωθείτε και πειραματιστείτε. Εάν αισθάνεστε ότι σας χειραγωγεί ο σύντροφός σας, είναι καιρός να το βάλετε στα πόδια. Οι αδέσμευτοι θα ήταν καλύτερο να μην ξεκινήσουν τίποτε καινούργια την περίοδο αυτή, γιατί δεν θα τους κάτσει.

Το καλοκαίρι αλλάζει ριζικά το κλίμα στην συναισθηματική σας ζωή! Οι δεσμευμένοι θα ζήσουν εξαιρετικά ρομαντικές και αρμονικές στιγμές με το ταίρι τους, απολαμβάνοντας την οικογενειακή τους ζωή. Το πάθος αναβιώνει στην συντροφική σας σχέση και το ταίρι σας είναι το επίκεντρο του κόσμου σας. Οι αδέσμευτοι θα βιώσουν μια πολύ ρομαντική περίοδο, με αρκετό φλερτ, γνωριμίες και περιπέτειες. Ζήστε την ζωή σας στο έπακρο!

Και το φθινόπωρο υπόσχεται να είναι ρομαντικό και εξαιρετικά ευεργετικό για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας θα είναι πραγματικά ειλικρινείς και ο δεσμός σας ιδιαίτερα ισχυρός. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι απόλυτα χαρούμενη και ευτυχισμένη. Οι  αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα είναι όμορφος στην ψυχή. Κάντε όμως προσεκτικά βήματα και μην επιτρέπετε να σας θολώσουν τα όνειρα και οι φαντασιώσεις. Επιτρέψτε να ακολουθήσουν οι καταστάσεις την φυσική τους πορεία και να εξελιχτεί η σχέση φυσιολογικά.

Τα τέλη του φθινόπωρου και οι αρχές του χειμώνα θα είναι μια αρμονική και παθιασμένη περίοδος για τα συναισθηματικά σας. Θα έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο με το ταίρι σας, που δεν θα υπάρχουν θέματα ταμπού για σας, κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά στο να επιλυθούν χρόνια προβλήματα της σχέσης σας. Η οικειότητα που θα έχετε κατακτήσει σε πνευματικό επίπεδο με τον σύντροφό σας, θα είναι πραγματικά μοναδική!

Πρόβατο 2023 – Υγεία

Σημαντικό για το 2023 είναι, να μην αψηφάτε ζητήματα υγείας που θα ενσκήπτουν. Εάν είναι το ανοσοποιητικό σας σύστημα υγιές και ισχυρό, τότε δεν κινδυνεύετε από περιοδικές ασθένειες να σας αγγίξουν. Για να τονίσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καλό θα ήταν να προσλαμβάνετε βιταμίνες μην άνοιξη και το φθινόπωρο. Καλό θα ήταν επίσης να βάλετε φρένο το άγχος σας. Στις αθλητικές σας δραστηριότητες συνιστάται να είστε πιο προσεκτικοί φέτος, γιατί κινδυνεύετε από ατυχήματα και τραυματισμούς. Το σημαντικό πράγμα όμως είναι να είστε προσεκτικοί στην οδική σας συμπεριφορά, όπως και μέσα στο νερό. Οι κίνδυνοι είναι πολλοί και μεγάλοι. Είναι αυτονόητο δε, ότι δεν γίνεται καν λόγος για extreme sports αυτή τη χρονιά. Από απαγορεύονται για το ζώδιο σας.

Πρόβατο 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Οι άντρες του ζωδίου σας θα πρέπει να ολοκληρώσετε μέσα στην χρονιά, ότι έχετε ξεκινήσει σε προγενέστερες φάσεις. Τα νέα έργα είναι απίθανο να οδηγήσουν σε επιτυχία, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, ολοκληρώνοντας παλιές δράσεις.  Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες να αποδείξετε τον επαγγελματισμό σας και να κάνετε αξιόλογα βήματα στην καριέρα σας. Την άνοιξη και το καλοκαίρι καλό θα ήταν να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στους ανθρώπους που σας περιβάλουν, όπως είναι οι συνεργάτες σας.

Προς τα τέλη της άνοιξης αλλά και τον Οκτώβριο θα εννοηθείτε από υλική άποψη. Αυτό θα συμβεί είτε από ένα μπόνους που θα λάβετε από την δουλειά σας, είτε από μια αύξηση αποδοχών. Προσπαθήστε απλά να μην σας πιάσει η χαρά και εξανεμίσετε τα χρήματα σας. Θα πρέπει να είστε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς προσεκτικοί με τις δαπάνες σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στην σύζυγο και τα παιδιά σας. Διαφορετικά οι σχέσεις σας θα αρχίσουν αν ψυχραίνονται και να ξεσπούν καυγάδες.

Κάποιοι του ζωδίου σας θα έχουν την αίσθηση ότι κάτι βρίσκεται στον αέρα, κάτι πρόκειται να συμβεί. Εάν επιτρέψετε την ανασφάλεια αυτή να ριζώσει, κινδυνεύετε να έχετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα κακή διάθεση και μια ελαφρά κατάθλιψη. Δεν θα είναι δε σπάνιες οι περιπτώσεις να καταφύγετε στο αλκοόλ και σε βαριά κατάθλιψη.

Πρόβατο 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Για τις γυναίκες του ζωδίου σας, η χρονιά αναμένεται να είναι όμορφη και ήρεμη, χωρίς ιδιαίτερα έντονες εναλλαγές καταστάσεων. Προσπαθήστε να κατανείμετε σωστά τις δυνάμεις σας, ώστε να έχετε την απαραίτητη ενέργεια για την καριέρα, αλλά να μην ξεμείνετε από δυνάμεις στην προσωπική σας ζωή. Η χρονιά είναι πολύ καλή για να βελτιώσετε το επίπεδο των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας.

Για να καταγράψετε στην καριέρα σας την επιτυχία που επιθυμείτε, πρώτιστα θα πρέπει να τακτοποιήσετε την προσωπική σας ζωή, ώστε να μην σας αποσπά την προσοχή. Επενδύστε στην δημιουργικότητα και αλλάξτε τον τρόπο που διαχειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις. Έτσι θα αλλάξει και η επαγγελματική εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας. Μια ανανέωση δεν θα ήταν κακή ιδέα. Και κυρίως, εξερευνήστε την δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις ή πέρα από τα συνήθη σας όρια. Ο προγραμματισμός κάποιων επαγγελματικών ταξιδιών θα συμβάλει σημαντικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας. θα πρέπει όμως να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας, γιατί μια λανθασμένη κίνηση ή μια ατυχής παρατήρηση, μπορεί να σας στοιχίσει πάρα πολύ. Θα σας την φέρουν πισώπλατα ή θα σας εκθέσουν, προκαλώντας σκάνδαλο αποκαλύπτοντας μυστικά σας.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού είναι καιρός να χαλαρώσετε και να ταξιδέψετε. Είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά και να ανακάμψετε. Το σημαντικότερο είναι να απαλλαγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις που σας βασανίζουν και δεν σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ζωή στο έπακρο της. Εάν θεωρήσετε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας, ζητήστε την βοήθεια του συντρόφου σας.

Οι ελεύθερες του ζωδίου σας, εάν αλλάξετε κάποια πράγματα στην εξωτερική σας εμφάνιση, θα αισθανθείτε ότι αναγεννηθήκατε. Τα κομπλιμέντα θα αυξηθούν και η ενέργεια που θα σας περιβάλλει θα είναι τελείως διαφορετική. Γοητευτικές περισσότερο από ποτέ άλλοτε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το άλλο σας μισό και να συμπληρώσετε την εικόνα της ευτυχίας σας.

Πρόβατο 2023 – Feng shui και τύχη

 Για σας το έτος του υδάτινου Λαγού είναι μια τυχερή χρονιά, οπότε δεν θα χρειαστείτε ιδιαίτερη ενίσχυση από φυλαχτά ή ειδώλια. Παρόλα αυτά, εάν θέλετε να προσελκύσετε την τύχη ή να ενισχύσετε την προστασία σας, προμηθευτείτε έναν κρύσταλλο οπαλίου. Το ειδώλιο ενός χαμογελαστού Βούδα είναι επίσης ένα αξιόπιστο ζωδιακό φυλαχτό για το έτος 2023. Και βέβαια, εάν αποζητάτε την επιτυχία και καταξίωση, προμηθευτείτε το ειδώλιο του ζωδίου σας, μια κατσίκα ή ένα πρόβατο, και τοποθετήστε στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, σε μια από τις τυχερές κατευθύνσεις της χρονιάς για σας.

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 4, 2 και 8

Τυχερά χρώματα για το 2023: Λευκό, μπλε και κόκκινο

Τυχερές κατευθύνεις του ορίζοντα και το 2023: Νότια, ανατολικά και νοτιοανατολικά

Τυχεροί μήνες 2023: Μάρτιος, Ιούνιος και Ιούλιος

Δύσκολοι μήνες 2023: Ιανουάριος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Οπάλιο

Τσάκρα 2023: Ηλιακού πλέγματος

Πρόβατο 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

Ιανουάριος 2023

Τον Ιανουάριο μπορεί να ξοδέψετε μεγάλα χρηματικά ποσά σε ταξίδια, διασκεδάσεις ή ψώνια. Καλό θα ήταν όμως να μην χάσετε τελείως τον έλεγχο των δαπανών σας, για να μην τινάξετε τον προϋπολογισμό σας στον αέρα. Κέρδη μπορεί να υπάρξουν από επενδύσεις του παρελθόντος, καθώς και από καινούργιες συνεργασίες. Κάντε προσεκτικά βήματα, εάν σχεδιάζετε νέα ανοίγματα.

Φεβρουάριος 2023

Προσοχή στις αποφάσεις σας που αφορούν θέματα σπιτιού και οικογένειας. Εξετάστε προσεκτικά την κάθε παράμετρο, πριν πάρετε αποφάσεις. Προτεραιότητα ωστόσο του μήνα θα έπρεπε να είναι η χρηματοπιστωτικής σας σταθερότητα. Περιορίστε τα έξοδά σας, γιατί θα χρειαστεί να δαπανήσετε έκτακτα σημαντικά ποσά σε επισκευές στο σπίτι σας.

Μάρτιος 2023

Μέσα στο μήνα μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη, που να αφορά την καριέρα ή τις δημόσιες υποθέσεις σας. Στον οικονομικό τομέα αναμένεται βελτίωση της κατάστασης, αλλά συνιστάται να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας. αποφύγετε για τον λόγο αυτό κάθε σκέψη για επενδύσεις, τουλάχιστον μέσα στον Μάρτιο.

Απρίλιος 2023

Η δημιουργικότητα σας είναι τονισμένη, ενώ οι επιχειρηματικές συμφωνίες που επεξεργάζεστε μπορεί να αποδειχτούν εξαιρετικά κερδοφόρες. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας ενδέχεται να έχετε μια μοιραία γνωριμία που θα βελτιώσει αισθητά την προσωπική σας ζωή. Βάλτε τάξη όμως στο πορτοφόλι σας, γιατί οι δαπάνες σας κινδυνεύουν να ξεφύγουν.

 Μάιος 2023

Εάν είστε διχασμένοι ανάμεσα στην δουλειά και το σπίτι και παλεύετε να ισορροπήσετε προσωπική και επαγγελματική ζωή, δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για τίποτε από τα δύο. Θέστε προτεραιότητες για να είστε εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Κατά τα άλλα, ο Μάιος είναι ιδανικός για εκδρομές και ταξίδια με το ταίρι σας.

Ιούνιος 2023

Να είστε πιο επίμονοι στην επίλυση εργασιακών προβλημάτων μέσα στον μήνα! Αποφύγετε να δείξετε τα πραγματικά σας συναισθήματα για συνεργάτες ή αφεντικά, εξοστρακίστε το συναίσθημα από τις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Με συνεργάτες και συναδέλφους θα πρέπει να είστε εξαιρετικά ανεκτικοί και συγκαταβατικοί, εάν θέλετε να κάνετε την δουλειά σας.

Ιούλιος 2023

Η οικονομική σας κατάσταση είναι για κλάματα, όχι γιατί μειώθηκαν τα έσοδα σας, αλλά γιατί δεν μπορείτε να κρατήσετε τις δαπάνες σας υπό έλεγχο. Χρειάζεστε διακοπές και χαλάρωση, χρειάζεστε ένα ταξίδι αναψυχής, ξεγνοιασιά και διασκέδαση, καλό είναι όμως να βάλετε τα οικονομικά σας πρώτα επί τάπητος και να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σας.

Αύγουστος 2023

Ο μήνας είναι αφιερωμένος στην οικογένεια και τα παιδιά σας, και κατ’ επέκταση στις δουλειές του σπιτιού, τρέχουσες ή έκτακτες. Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανές οι συγκρούσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, λόγω του ασυγκράτητου χαρακτήρα σας. Η εκδήλωση των συναισθημάτων, βλάπτει σοβαρά την καριέρα σας.

Σεπτέμβριος 2023

Χάρη σε ένα ταξίδι μέσα στον Σεπτέμβριο, είτε ένα ταξίδια αναψυχής, είτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, θα σημειωθεί πολύ σημαντική βελτίωση των οικονομικών σας. στην δουλειά ολοκληρώστε ότι είναι ημιτελές, ενώ στο σπίτι βελτιώστε την επικοινωνία με το ταίρι σας.

Οκτώβριος 2023

Είστε λίγο νευρικοί σε σχέση με τα οικονομικά σας, αλλά τα προβλήματα που θα προκύψουν μέσα στο μήνα θα είναι προσωρινά. Οι οικογενειάρχες θα έχετε να περιμένετε καλά νέα από τους απογόνους σας, ενώ εάν έχετε πάρει κάποια περιττά κιλά μέσα στο καλοκαίρι, τώρα ήρθε ή ώρα να τα χάσετε. Προσέξτε την διατροφή σας και γυμναστείτε για να επανέλθετε γρήγορα σε φόρμα.

Νοέμβριος 2023

Σε καμιά περίπτωση μην αγνοείτε τα προβλήματα ενός αγαπημένου σας προσώπου, ειδικά εάν ζήτησε την συνδρομή σας. Με την βοήθεια σας θα επιστρέψουν όλα στην ομαλότητα. Ο μήνας φέρνει μια εσωστρέφεια και πολλοί θα απομακρυνθούν από συναδέλφους, φίλους και συγγενείς. Είναι ωστόσο εξαιρετικός για κατάκτηση γνώσεων και την απελευθέρωση της δημιουργικότητας σας.

Δεκέμβριος 2023

Ο Δεκέμβριος δεν αναμένεται να είναι ένας εύκολος μήνας. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με επαγγελματικά, προσωπικά ή οικονομικά προβλήματα και θα υπάρχει ένταση τόσο στο σπίτι, όσο και στην δουλειά. Το κέρδος είναι μεν αναμενόμενο, αλλά θα σας ευχαριστήσει πολύ. Φροντίστε να κλείσετε την χρονιά με μια ευχάριστη και πρωτότυπη γιορτή, παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: