Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Στις 21 Μαΐου μετακινείται ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής μετακινήθηκε ήδη από τον προηγούμενο μήνα στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια του Μαΐου, μια και είναι ανάδρομος μέχρι τα μέσα του μήνα. Το πρώτο μισό του Μαΐου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με συμβόλαια, έγγραφα ή αποδείξεις που σχετίζονται με το σπίτι σας. Όσο για τα επαγγελματικά σας, αυτό τον μήνα δεν θα αποτελούν προτεραιότητα για σας. Μετά τα μέσα Μαΐου που ο πλανήτης επιστρέφει στην ορθόδρομη φορά του, αρχίζουν σταδιακά να επιλύονται ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Είναι το διάστημα που ευνοεί την ενεργοποίηση σας για ενδεχόμενη αγορά μιας κατοικίας ή την μετεγκατάσταση σας, ακόμη και την αγορά επίπλων ή την διενέργεια επισκευών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο από την αρχή μέχρι και τις 7 του μήνα, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες μέσα στον μήνα, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Το υπόλοιπο του μήνα, με τον πλανήτη του έρωτα να διέρχεται τον 6ο ηλιακό σας οίκο, χαρακτηρίζει ένα μάλλον αντιερωτικό διάστημα, καθώς η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε ζητήματα καριέρας.

Τον 10ο ηλιακό σας οίκο ενεργοποιεί η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Η έκθεση σας σε κοινή θέα μπορεί να σας φέρει νέες επαφές και καινούργιες δουλειές, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, και ειδικά αναφορικά με την δημόσια εικόνα που παρουσιάζετε. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε θεαματικά βήματα στην καριέρα σας το διάστημα αυτό, εάν καταφέρετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με ανώτερους ή με άτομα επιρροής.

Και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου αγγίζει ζητήματα οικογένειας και κατοικίας και τονίζει ότι θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όπως είναι το ταίρι, οι απόγονοι ή οι γονείς σας. Ξεκινήστε επισκευές την επόμενη της Νέας Σελήνης, εάν έχετε προγραμματίσει κάτι ανάλογο, αγοράστε καινούργια έπιπλα ή προγραμματίστε εκδηλώσεις με τους δικούς σας ανθρώπους.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 7, 11, 17, 21, 26, 30  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  1, 5, 9, 14, 19, 23, 28

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: