Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 21 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα συνεχίσει τη πορεία του στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που είναι ανάδρομος μέχρι τις 15 Μαΐου. Προσοχή σε κινήσεις καριέρας που μπορεί να κάνετε το πρώτο μισό του μήνα, γιατί οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί να είναι μη ανατρέψιμες. Καθυστερήσεις, λάθη και παραλήψεις θα παρατηρηθούν στην δουλειά σας και ίσως φανούν κάποιες ελλείψεις σας γνωστικό επίπεδο που θα πρέπει να καλύψετε. Μετά τα μέσα του μήνα δεν αποκλείεται κάποιοι του ζωδίου σας να δεχτείτε μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση που θα σας ενθαρρύνει να αλλάξετε δουλειά.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 7 Μαΐου τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Από την δεύτερη βδομάδα του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της αποπλάνησης περνάει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα είστε λιγότερο επικοινωνιακοί, περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας. είναι ένα ιδανικό διάστημα για να αξιολογήσετε την μέχρι στιγμής πορεία σας, να αναλύσετε τα δεδομένα της στιγμής ή να κάνετε κάποια βήματα για την αυτοβελτίωση σας. Για τους αδέσμευτους το διάστημα αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για νέες γνωριμίες και οι πιθανότητες για νέες σχέσεις λιγοστεύουν.

Η Πανσέληνος – Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) και δεν θα πρέπει να παραβλέπετε οτιδήποτε αφορά την οικογένεια, το σπίτι ή τους συγγενείς σας. προστατέψετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από αντιξοότητες. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να συμφιλιωθείτε με συγγενικά πρόσωπα που έχετε τσακωθεί ή να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας.

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας(καριέρα και δημόσιος βίος) σας κάνει πιο ευάλωτους και εξαρτημένους από τις εξελίξεις των γεγονότων, στα οποία δεν έχετε επιρροή. Δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν όλοι σας οι στόχοι, και κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει αρκετή αναστάτωση στην επαγγελματική ζωή σας. Απολαύστε ότι έχετε κατακτήσει μέχρι στιγμής, ακόμη και την ρουτίνα της καθημερινότητας, μέχρι να έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή για νέες εξορμήσεις.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 11, 15, 24, 25, 28  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 5, 6, 13, 17, 23, 26, 27

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: