Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τις τρείς πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα φωτίζει ο Ήλιος τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομάδες που δραστηριοποιείστε και την κοινωνική σας διάδραση γενικότερα. Το διάστημα αυτό θα έχετε πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες να αποδράσετε από την καθημερινότητα και την ρουτίνα και να διασκεδάσετε με φιλικά πρόσωπα. Είναι το διάστημα που δεν αντέχετε την μοναξιά και την κλεισούρα του σπιτιού και σας γοητεύουν ασυνήθιστα για σας πράγματα. Θα είστε πιο κοινωνικοί, θα έχετε δημιουργικές ιδέες και ίσως ασχοληθείτε με ένα φιλανθρωπικό έργο. Οι μεγαλύτερες ηλικίες του ζωδίου σας ίσως να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια σας, ακολουθώντας τα στις δραστηριότητες τους. Στις 21 του μήνα όμως μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων και στον 12ο ηλιακό σας οίκο και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να είστε ακόμη πιο εσωστρεφείς, να αγαπάτε την ησυχία του σπιτιού σας και τις ήρεμες βραδιές με την οικογένεια σας. Ο Ερμής συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα την πορεία του μέσα από τον Ταύρο και τον 11ο ηλιακό σας οίκο (φιλία, αμάδες και κοινωνική δράση), μόνο που μέχρι τις 15 Μαΐου είναι ανάδρομος. Εάν θελήσετε να περάσετε κατά το πρώτο μισό του μήνα κάποιες νέες ιδέες σας, να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάποια αμφισβήτηση από τους γύρω σας. Εάν δείτε ότι η παρέμβαση σας δημιουργεί ένταση, καλύτερα θα ήταν να επανέλθετε με το ζήτημα που θέλετε να θίξετε σε ένα ποιο εύθετο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπονται αρκετές συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα. Το διάστημα αυτό θα ήταν επίσης πολύ πιο εύκολο να βρείτε χρηματοδότη για τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Όταν ο Ερμής διέρχεται τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου μας, πολύ συχνά αποφασίζουμε να ενταχθούμε σε ομάδες δραστηριοτήτων ή να ξεκινήσουμε κάποια μαθήματα. Ίσως βρείτε και σεις διέξοδο διάστημα αυτό μέσα από παρόμοιες δράσεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 7 Μαΐου στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία). Από την θέση της αυτή αγγίζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σας κόσμο. Μόνο που το ενδιαφέρον σας για τις πραγματικές σχέσεις θα είναι περιορισμένο και θα φαντασιώνεστε ιδανικές καταστάσεις. Είναι μια φάση που θα βυθίζεστε στον κόσμο των ονείρων και των φαντασιώσεων, βλάπτοντας έτσι τις σχέσεις σας. Θα υπάρξει από την πλευρά σας ψυχική απομάκρυνση από το ταίρι σας και επειδή αυτό δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις φαντασιώσεις σας, δεν αποκλείονται έριδες και διαπληκτισμοί. Υπό την επίδραση της Αφροδίτης όμως στον 12ο οίκο μετά τις 7/05, μπορεί κάποιοι του ζωδίου σας να ξεκινήσετε μια παράλληλη ερωτική σχέση, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσετε ορισμένοι στον προηγούμενο σας σύντροφο. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον πλανήτη της αποπλάνησης στο ζώδιο σας, θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να λάμψετε! Θα έχουν αρκετές ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, να βρουν το άλλο τους μισό, ενώ οι δεσμευμένοι θα μπορέσουν να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους και να επιλύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν στην σχέση.

 Η Πανσέληνος – Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό σας αγγίζει σε ζητήματα του 5ου οίκου (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά). Εάν έχετε κάποιες καλλιτεχνικές κλίσεις, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να τις καλλιεργήσετε ή να τις εκμεταλλευτείτε οικονομικά. Η περίοδος προσφέρεται επίσης για ένα διάλειμμα από τις έντονες επαγγελματικές δραστηριότητες με μια μικρή απόδραση που θα σας βοηθούσε να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις. Οι παντρεμένοι θα επενδύσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια και στα παιδιά σας.

Η Νέα Σελήνης στις 19 Μαΐου στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις φιλίες, τις ομαδικές σας δραστηριότητες και την κοινωνική σας δράση, καθώς αγγίζει τον 11ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι σχέσεις σας θα πρέπει να βασίζονται σε ειλικρινή συναισθήματα και στην αμοιβαία κατανόηση. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση με ένα φιλικό πρόσωπο, αλλά με την πάροδο του χρόνου θα εξομαλυνθούν και πάλι οι σχέσεις σας. είναι μια εξαιρετική περίοδος να παρακολουθήσετε κάποια μαθήματα, να οργανώσετε ένα ομαδικό ταξίδι ή να συμμετέχετε σε μια ομαδική δραστηριότητα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 9, 12, 18, 21, 25, 31 

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:   5, 14, 16, 20, 23, 27

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU