Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας σας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου περνάει ο Ήλιος στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα σας, με την διαχείριση της περιουσίας σας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο σας και τον 1ο ηλιακό σας οίκο και αυτό το μήνα, μόνο που είναι κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο ανάδρομος. Είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σε κάποια υπόθεση βγάλατε πολύ βιαστικά συμπεράσματα ή ότι σας διέφυγαν κάποιες λεπτομέρειες και να χρειαστεί να επανεξετάσετε τα δεδομένα και να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα η κατάσταση ομαλοποιείται και προσφέρεται να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη διέρχεται την πρώτη βδομάδα του μήνα τον 2ο ηλιακό σας οίκο, παράλληλα με τον Ερμή. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα… Μετά τις 7 του μήνα, με την Αφροδίτη στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) γίνεστε πολύ πιο εξωστρεφείς, επικοινωνείτε και συναναστρέφεστε με μεγαλύτερη ευκολία και συνάπτετε καινούργιες σχέσεις, μόνο που οι επαφές σας είναι επιφανειακές και δεν έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Η Πανσέληνος-Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού εγείρει ζητήματα του 7ου ηλιακού σας οίκου (σχέσεις, συνεταιρισμοί, συνεργασίες και γάμοι). Εάν υπάρχουν συνεχείς έριδες με το ταίρι σας, υπό την επιρροή της Έκλειψης θα ενταθούν και ίσως να φτάσουν οι καταστάσεις στα άκρα. Για κάποιες αισθηματικές σχέσεις ίσως να φέρει αυτή η έκλειψη το κλείσιμο του κύκλου, εάν δεν υπάρχουν πια περιθώρια για ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών μέσα στην σχέση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε ορισμένες επαγγελματικές σας σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου σηματοδοτεί μια θετική περίοδο για το ζώδιο σας, οπότε καλό θα ήταν να την αξιοποιήσετε αναλόγως. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για επαγγελματική ανάπτυξη και υλοποίηση έργων. Είναι όμως και ένα ιδανικό χρονικό διάστημα για να φροντίσετε τον εαυτό σας, μέσα από την πνευματική και ψυχική σας αναγέννηση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών του ζωδίου σας, καθώς η Νέα Σελήνη βρίσκεται στις 28 μοίρες του Ταύρου.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 8, 17, 18, 21, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 19, 26

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: