Αφροδίτη στον Καρκίνο (07.05-05.06.2023)

Αφροδίτη στον Καρκίνο (07.05-05.06.2023)

Η Αφροδίτη πέρασε στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7 Μαΐου και θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό του νερού μέχρι και τις 5 Ιουνίου, για να προχωρήσει ακολούθως στο ζώδιο του Λέοντα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο συνδέεται με το έντονο και βαθύ συναίσθημα και με την ανάγκη της να προσφέρει άνεση, στοργή και προστασία στα άτομα που αγαπά. Είναι αυτή που γίνεται αυτοθυσία για την ασφάλεια των ατόμων της οικογένειας της και η σύντροφος που αφιερώνει χρόνο στο ταίρι της. Η Αφροδίτη μας κάνει κατά την διέλευση της αυτή πολύ πιο συναισθηματικούς και ευάλωτους, γιατί επενδύουμε ψυχικά στις σχέσεις μας. Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα δικά μας άτομα και είμαστε γενικά πιο συμπονετικοί με τους γύρω μας. Αν και μας χαρακτηρίζει μια σχετική δειλία, έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε για την σχέση και τα συναισθήματα μας.

Την περίοδο διέλευσης της μέσα από το ζώδιο του Καρκίνου, η προσοχή της είναι στραμμένη στο σπίτι και τις σχέσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειας. Τα ζευγάρια θα περάσουν αρκετό χρόνο μεταξύ τους, χωρίς τρίτα πρόσωπα και παρεμβολές από τον έξω κόσμο να τους αποσπούν την προσοχή. Είναι η περίοδος που θα εμβαθύνουν στην σχέση τους, θα απολαύσουν ο ένας την συντροφιά του άλλου και θα χαρούν την οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή.

Οι σχέσεις που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα θα γίνουν πιο βαθιές και ουσιαστικές και ίσως να αποφασίσουν οι νέοι σύντροφοι να συγκατοικήσουν σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι φανταζόταν. Όσο για τα ζευγάρια που έχουν κάποιο χρονικό διάστημα μαζί, ίσως να αποφασίσουν να κάνουν τώρα το επόμενο μεγάλο εξελικτικό βήμα στην σχέση τους, που μπορεί να είναι ένας γάμος, να προγραμματίσουν την απόκτηση απογόνων ή να συμφωνήσουν για μια από κοινού απόκτηση κάποιου περιουσιακού στοιχείου.

Λόγω του γενικότερου όμως ασταθούς ή δυσμενούς πλανητικού σκηνικού της περιόδου, όντας λίγο μετά τον σκληρό διάδρομο εκλείψεων της άνοιξης, μπορεί κάποιοι να εκφράσουν την επιθυμία να διακόψουν μια σχέση που έπαψε να τους εκφράζει. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να είμαστε όσο πιο ευγενείς και συνετοί γίνεται στις εκφράσεις, τις κινήσεις ή τις επιλογές μας και κυρίως, να μην αναλάβουμε δράση παρορμητικά. Ας έχουμε κατά νου ότι το επαναλαμβανόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα που μας ταλαιπώρησε τον τελευταίο χρόνο, συνεχίζει ακόμη να μας επηρεάζει, αν και σε μικρότερο βαθμό καθώς πέρασε αρκετός χρόνος από τον τελευταίο σχηματισμό του, αλλά είναι πολύ πιθανές παρεξηγήσεις, σύγχυση ή εξαπατήσεις. Κριοί, Ζυγοί και Υδροχόοι που δεν στερούνται συνήθως αυτοπεποίθησης, το διάστημα της διέλευσης της Αφροδίτης μέσα από τον Καρκίνο θα αισθάνονται έντονες ανασφάλειες και θα ζουν υπό τον συνεχή φόβο της απόρριψης.

Στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του Μαΐου υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν κάποιοι σημαντικές, ίσως και καρμικές γνωριμίες. Πιο αναλυτικά ωστόσο οι όψεις της Αφροδίτης μεταξύ 7.05 και 05.06 και τα ζώδια που επηρεάζουν κάθε φορά έχουν ως εξής:

Στις 12 Μαΐου σχηματίζεται ένα εξάγωνο Αφροδίτηςανάδρομου Ερμή στις 6ο 01’ του Καρκίνου και του Ταύρου αντίστοιχα. Είναι μια όψη που αναμένεται να φέρει δημοφιλία και επικοινωνιακή άνεση, πολλές καινούργιες γνωριμίες και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων. Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να μας φέρει μια ευχάριστη είδηση από ένα αγαπημένο πρόσωπο ή μια πρόσκληση για ραντεβού που δεν περιμένατε. Ας έχουμε όμως υπόψη μας ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και ευνοεί κατά κύριο λόγο όσους έχουν τον πλανήτη της επικοινωνίας ανάδρομο στον γενέθλιο χάρτη τους. Η όψη αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του α’ δεκαημέρου.

Ακολουθεί στις 26 Μαΐου ακόμη ένα εξάγωνο της Αφροδίτης, αυτή τη φορά με τον Ουρανό, στις 19ο 53’ του Καρκίνου και του Ταύρου αντίστοιχα. Είναι μια όψη που μπορεί να γεννήσει απροσδόκητους και συναρπαστικούς, ακόμη και κεραυνοβόλους έρωτες, ευτυχείς συμπτώσεις και ευχάριστες συναντήσεις. Υπό την επιρροή του Ουρανού μπορεί να είμαστε στην αναζήτηση του εκκεντρικού, του πρωτότυπου, του νεωτεριστικού, να μας έλξει ένα εκκεντρικό ή ασυνήθιστο άτομο ή να καταφύγουμε σε μια ανανέωση επάνω μας μέσα από ένα αρκετά πιο εκκεντρικό στιλ. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β’ δεκαήμερου.

Τέλος, έχουμε στις 2 Ιουνίου ένα τρίγωνο ΑφροδίτηςΠοσειδώνα στις 27ο 28’ του Καρκίνου και των Ιχθύων αντίστοιχα, που προαναγγέλλει ρομαντισμό και έρωτες με μεγάλες προσδοκίες, εξιδανίκευση καταστάσεων αλλά και πλατωνικούς έρωτες. Ο Ποσειδώνας δεν είναι ο καλύτερος δυνατός σύμβουλος για τα αισθηματικά μας, καθώς τυφλώνει, εξιδανικεύει και ονειροβατεί. Προσοχή λοιπόν, να μην ερωτευθούμε χωρίς ανταπόκριση, γιατί θα ταλαιπωρηθούμε. Στις τελευταίες δε μοίρες των Ιχθύων που βρίσκεται ο Ποσειδώνας, ευνοεί τις απάτες και την χειραγώγηση. Ελέγξτε εάν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι πράγματι αυτό που λέει ότι είναι. Άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι τα ζώδια του παρορμητικού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαήμερου.

Πέρα όμως από τις συγκεκριμένες όψεις που αναλύθηκαν, τα ζώδια που ευνοούνται από την διέλευση αυτή, εκτός από τον Καρκίνο, είναι ο Αιγόκερως, καθώς και τα υπόλοιπα ζώδια του νερού (Σκορπιός και Ιχθείς) σε δεύτερο λόγο.

Καρκίνοι

Οι Καρκίνοι θα είναι η προσωποποίηση της αγάπης, της ζεστασιάς και της μεγάλης καρδιάς αυτό το διάστημα.  Ονειρικοί και ευάλωτοι εκ φύσεως, παρόλα αυτά θα απολαύσουν μεγάλη δημοτικότητα το διάστημα που θα τους τιμήσει η Αφροδίτη με την παρουσία της. Θα είναι σε θέση να οργανώσουν εύκολα και αποτελεσματικά την προσωπική τους ζωή και η διαίσθηση τους θα τους καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν κάτι δεν πάει καλά στις προσωπικές ή οικογενειακές τους σχέσεις, ώστε να διορθώσουν μια κατάσταση, εάν μπορούν, εν τη γενέσει της.

Αιγόκεροι

Οι Αιγόκεροι θα βρουν στο πρόσωπο του συντρόφου τους το διάστημα αυτό το ιδανικό ταίρι, που θα τους φροντίσει, θα τους υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να κάνουν ένα διάλλειμα από τους έντονους ρυθμούς εργασίας, να τους καλύψει συναισθηματικά και θα δημιουργήσει ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον στο σπίτι. Και το πρόσωπο αυτό δεν χρειάζεται να είναι ένας νέος σύντροφος, αλλά ο ήδη υφιστάμενος, με τον οποίο θα έρθουν τον μήνα αυτό πιο κοντά και θα δεθούν σε πολλά περισσότερα επίπεδα από πριν.

Σκορπιοί

Οι Σκορπιοί μαλακώνουν αρκετά με το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και υποκλίνονται στην δύναμη της αγάπης. Ξεχνούν τις ζήλιες, τους θυμούς και τις κακίες που έχουν εύκολες και απολαμβάνουν τα συναισθήματα σε όλο τους το μεγαλείο. Μπορεί να βρουν γαλήνη με το ταίρι τους, να εμφανιστεί ένα νέο άτομο στην ζωή τους που θα τους προσφέρει ηρεμία ψυχής, μπορεί όμως να είναι και μια ιδέα ή κάποιο ιδανικό που θα τους συνεπάρει. Η ουσία είναι ότι θα απολαύσουν ήρεμες στιγμές, όσο τουλάχιστον διαρκεί η διέλευση αυτή.

Ιχθείς

Στο μέτωπο των αισθηματικών τους, όλα θα βαίνουν καλώς. Είναι η περίοδος που στα σχετικά καινούργια ζευγάρια η έλξη περνάει σε ένα νέο επίπεδο, πιο πνευματικό και η σχέση αλλάζει μορφή, γίνεται πιο ουσιαστική. Για τους μακροχρόνια δεσμευμένους ή παντρεμένους, είναι μια αρμονική και ρομαντική περίοδος στην ζωή τους, κατά την οποία θα απολαμβάνουν την ηρεμία και την γαλήνη του σπιτιού και της οικογένειας τους. Όσο για τους αδέσμευτους, μια ρομαντική γνωριμία μπορεί να ανθίσει και σε ένα επόμενο στάδιο να εξελιχτεί σε μια νέα σχέση.

Στις 5 Ιουνίου μετακινείται η Αφροδίτη στον Λέοντα, πετάει από πάνω της την ποδιά της νοικοκυράς και μετατρέπεται σε μια femme fatale, που απολαμβάνει την προσοχή των γύρω της, αποζητά τις εξόδους και την διασκέδαση. Είναι καιρός να ξεχάσει τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαθεί στα ψώνια και τα λούσα. Είναι έντονη η πιθανότητα να τινάξουμε τον προϋπολογισμό μας στον αέρα με τα πολυτελή και περιττά ψώνια, αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες να κερδίσουμε κάποια χρήματα, που θα καλύψουν έστω και εν μέρει τις σπατάλες μας. Με το πέρασμα της στον Λέοντα, οι προβολείς είναι στραμμένοι στους Λέοντες, τους Υδροχόους, αλλά και στα υπόλοιπα δύο ζώδια της φωτιάς, τους Κριούς και τους Τοξότες, που θα απολαύσουν τις επιτυχίες τους στον ερωτικό τομέα.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: