Δυσάρεστες εκπλήξεις του Αυγούστου 2023 για 3 ζώδια σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη !

Δυσάρεστες εκπλήξεις του Αυγούστου 2023 για 3 ζώδια σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη  !

Κατά την διάρκεια του Αυγούστου 2023 θα σχηματίσουν η Αφροδίτη και ο Άρης δύσκολες όψεις με τον Ουρανό, τον πλανήτη των απρόοπτων, που αναμένεται να επηρεάσουν κάποια ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Για τα παρακάτω ζώδια, οι αλλαγές προβλέπεται να είναι σε κάποιες περιπτώσεις δραματικές.

Υδροχόοι

Μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να υπάρξουν δραματικές αλλαγές στην ζωή σας, ως αποτέλεσμα του τετραγώνου που σχηματίζει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Ουρανό στις 9 του μήνα. Οι εξελίξεις ίσως να είναι καταιγιστικές και να σας σοκάρουν, με όσα θα συμβούν στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν οι φασαρίες και οι διαπληκτισμοί με το ταίρι σας, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν σε ένα μικρό διάλειμμα στην σχέση, ακόμη όμως και στον χωρισμό ή το διαζύγιο. Περιουσιακά προβλήματα ενδέχεται να προκύψουν λόγω του συντρόφου σας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν αποκλείονται σκάνδαλα διαχείρισης και σημαντικές απώλειες περιουσιακών στοιχείων λόγω δικαστικών αποφάσεων. Εάν υπάρχουν μυστικά στην σχέση, μπορεί να αποκαλυφθούν και να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο το κλίμα. Και στα επαγγελματικά σας όμως η επιρροή της όψης αναμένεται να είναι βαριά και δύσκολη, μια και θα δημιουργήσει σειρά δυσεπίλυτων προβλημάτων. Εάν είστε άτομο προβεβλημένο στον χώρο που δραστηριοποιείστε, υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσετε την δημοτικότητα σας, να στερηθείτε αξιωμάτων ή να αμαυρωθεί η φήμη σας. Ένα δημόσιο σκάνδαλο θα μπορούσε να βλάψει σοβαρά την επαγγελματική σας δράση, ειδικά εάν ασχολείστε με την συμβουλευτική ή με την δικηγορία. Στο τέλος του μήνα ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα νέο σπίτι ή να κληρονομήσετε κάποιο ακίνητο. Ιδιαίτερα έντονη θα είναι η επιρροή της όψης στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου.

Παρθένοι

Τον Αύγουστο του 2023 πρέπει να περάσετε μέσα από δραματικές αλλαγές στην ζωή σας, ίσως λόγω των αποτυχιών που θα βιώσετε σε ζητήματα σπουδών, θρησκείας, επιστημονικής δράσης ή συγγραφικής δραστηριότητας. Εάν βρίσκεστε στην διαδικασία έκδοσης ή δημοσίευσης ενός συγγραφικού ή επιστημονικού σας έργου, θα υπάρξουν ξαφνικά εμπόδια που θα οδηγήσουν στην διακοπή της διαδικασίας. Προβλήματα είναι επίσης πιθανά στις σχέσεις, ιδίως εάν το ταίρι σας είναι από άλλη πόλη, περιοχή ή χώρα. Δεν αποκλείονται προβλήματα στην απόκτηση πιστοποιητικών ή διπλωμάτων ενώ ένα πολυαναμενόμενο ταξίδι ίσως να ακυρωθεί. Ακόμη όμως και να πραγματοποιηθεί, θα σας αφήσει μια πικρή γεύση λόγω των προβλημάτων που θα υπάρξουν στην διάρκεια του. Κάποιοι μεταξύ σας θα αποφασίσουν ή ίσως αναγκαστούν εκ των συνθηκών να μετεγκατασταθούν σε άλλη περιοχή ή άλλη χώρα, κάτι όμως που δεν θα συμβεί χωρίς σημαντικά προβλήματα. Ίσως να ματαιωθεί η προσπάθεια, ακόμη και να πραγματοποιηθεί όμως, στο τέλος θα μετανιώσετε που πήρατε την απόφαση αυτή. Θα πρέπει να έχετε το νου σας επίσης στους μυστικούς εχθρούς σας, γιατί το διάστημα αυτό ενεργοποιούνται και υποσκάπτουν κάθε δημιουργική σας προσπάθεια. Προς τα τέλη του μήνα ωστόσο, αναμένεται να ανοίξουν το ίδιο ξαφνικά μπροστά σας πόρτες για προσωπική εξέλιξη, αυτογνωσία και πνευματική ανάπτυξη, που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τον φαύλο κύκλο των προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν. Σκόπιμο θα ήταν επίσης να προγραμματίσετε τα ταξίδια σας για τα τέλη του μήνα, καθώς θα έχουν πολύ καλύτερη τύχη. Η όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού που δημιουργεί τις παρενέργειες αυτές στο ζώδιο σας, επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο της Παρθένου.

Δίδυμοι

Τον Αύγουστο 2023 είναι πολύ πιθανές κάποιες δραματικές αλλαγές στην ζωή σας, λόγω της επιρροής των δύσκολων όψεων του Ουρανού στο ζώδιο σας. Εάν βρίσκεστε σε μυστικές συζητήσεις ή προγραμματίζετε κάποιες μυστικές συναντήσεις, αυτές μπορεί να αναβληθούν ή να μην πραγματοποιηθούν καθόλου ή ακόμη και να αποκαλυφθούν, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε. Η αλληλογραφία σας ενδέχεται να υποκλαπεί, να δημοσιοποιηθούν μυστικές σας πληροφορίες ή σε ένα εναλλακτικό σενάριο να δεχτείτε απειλητικές επιστολές ή μηνύματα. Φήμες και κουτσομπολιά που αφορούν το πρόσωπο σας αναμένεται να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην δημόσια εικόνα σας. Άσχημα νέα που δεν περιμένατε ίσως να δεχτείτε επίσης από μακριά, που θα σας ρίξουν ψυχολογικά. Εντάσεις αναμένονται για πολλούς από σας με συγγενείς, γείτονες ή φιλικά πρόσωπα, με καυγάδες και ανταλλαγή αμοιβαίων προσβολών, ενώ υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να νοσηλευτεί κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα ταξίδια έχουν υψηλό κίνδυνο ατυχημάτων μέσα στον Αύγουστο, ενώ δεν αποκλείεται κάποια ζημιά ή κλοπή του μεταφορικού σας μέσου. Εάν ασχολείστε με την συγγραφή, την δημοσιογραφία, την διαμεσολάβηση και το εμπόριο, θα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις σκέψεις σας ή να επιχειρηματολογείτε αξιόπιστα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα στην δουλειά σας. Ζητήματα μπορεί να προκύψουν επίσης με την υπογραφή ή την εκτέλεση κάποιων σημαντικών εγγράφων, που θα σας αποσυντονίσουν και θα προκαλέσουν έντονη απογοήτευση. Προς τα τέλη του μήνα ωστόσο ίσως να ανακαλύψετε ένα νέο ταλέντο ή μια καινούργια σας δεξιότητα, που θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη στο μέλλον. Και στο δικό σας ζώδιο, πλήττονται ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο γ’ δεκαήμερο.

Καλό και δημιουργικό μήνα, με προσεκτικές και καλά ζυγισμένες επιλογές.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU