Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πειραματιστείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση ή να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορές. Η ομαδική επαγγελματική δραστηριότητα δεν σας ευνοεί αυτή την χρονική περίοδο, ούτε και το να ακολουθήσετε τις συμβουλές τρίτων. Την τελευταία βδομάδα του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής συνεχίζει να κινείται τον Σεπτέμβριο στο ζώδιο σας, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στις προσωπικές σας υποθέσεις. Μετά τα μέσα του μήνα ωστόσο θα αρχίσει να ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση. Οι επαφές σας θα αυξάνονται, μπορείτε να διεξάγετε μια πετυχημένη διαφημιστική καμπάνια για την επιχείρηση σας, ενώ η ευρηματικότητα και οι λαμπρές ιδέες θα βοηθήσουν την δουλειά σας να ανακάμψει θεαματικά.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της μέσα στον Σεπτέμβριο στον Λέοντα και τον 12ο ηλιακό σας οίκο, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τις φοβίες, τα μυστικά και τους περιορισμούς. Ευτυχώς όμως μετά τις 4/09 γυρίζει ορθόδρομη, θέτοντας τέλος σε μια περίοδο εντάσεων και συναισθηματικής αστάθειας. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε τώρα να προσπαθήσετε σε συνεννόηση και συνεργασία με τον σύντροφό σας να βρείτε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης, ώστε να επέλθει και πάλι ηρεμία και ισορροπία στην σχέση. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ξεκινήσετε μέσα στον μήνα μια καινούργια σχέση, η οποία όμως θα σας ταλαιπωρήσει αρκετά. Ίσως το άτομο που θα εμπιστευθείτε να μην θρέφει ανάλογα συναισθήματα και να σας εκμεταλλεύεται. Μην επιτρέπεται μια τοξική σχέση να διαιωνίζεται.

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά. Οι απόψεις σας σε σημαντικά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν, όπως και οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας, κάτι που θα σας επιτρέψει να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις τρέχουσες συνθήκες. Έχετε τώρα την ευκαιρία, όχι μόνο να σχεδιάσετε την ευτυχία σας, αλλά και να την κάνετε πραγματικότητα.

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη, χρήματα τρίτων και αναγέννηση), θα φέρει στο επίκεντρο ζητήματα οικονομικής φύσης, όπως είναι οι πάσης φύσης πληρωμές, καθώς και κάποια παλιά δάνεια ή χρέη που εκκρεμούν. Δάνεια που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τα αποπληρώσετε ή τουλάχιστον ένα μέρος τους. Για να μπορέσει ωστόσο να ξαναγίνει η ζωή σας πιο φωτεινή, το φεγγάρι συνιστά απομάκρυνση από ένα άτομο ή μια δραστηριότητα που σας καταβάλει ψυχικά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  8, 13, 18, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  11, 16, 25, 29

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU