Το ζώδιο του μήνα Δίδυμοι Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 21 Μαΐου 2019 – 21 Ιουνίου 2020

Το ζώδιο του μήνα Δίδυμοι Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 21 Μαΐου 2019 – 21 Ιουνίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΗΣ:                        ΕΡΜΗΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:                         3ος ΟΙΚΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:                            ΑΕΡΑΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ:                            ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ

ΦΥΣΗ:                                   ΘΕΤΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ

ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:              ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ:         ΔΙΑΣ

ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:                ΙΧΘΕΙΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ:    ΔΟΝΤΙΑ, ΟΣΤΑ, ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ , ΧΕΡΙΑ

ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΩΜΟΙ, ΝΕΥΡΑ, ΓΛΩΣΣΑ, ΒΡΑΧΙΟΝΕΣ

 

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:               ΤΕΤΑΡΤΗ

ΧΡΩΜΑ:                                ΚΙΤΡΙΝΟ, ΣΤΑΧΤΙ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:                     ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΕΛΑΤΤΩΜΑ:                        ΦΙΛΑΥΤΙΑ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:                     ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ

ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:            ΑΧΑΤΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ, ΚΙΤΡΙΝΗΣ,

ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΤΥΡΚΟΥΑΖ

ΜΕΤΑΛΛΟ:                           ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:   ΡΑΦΑΗΛ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ:                          ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ

ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ:                       ΠΥΡΙΤΙΚΑ ΑΛΑΤΑ, ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΚΑΛΙΟ

ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ:       ΑΓΧΟΣ, ΠΛΕΥΡΙΤΙΔΑ, ΙΣΧΙΑΛΓΙΕΣ, ΜΥΕΛΙΤΙΔΑ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ

ΧΩΡΕΣ:                                 ΟΥΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, ΗΠΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

 

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

Συνήθως είναι ψηλοί, αδύνατοι, με βλέμμα οξύ και κινήσεις αέρινες που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα ζώδια. Η μύτη, το πρόσωπο, τα χέρια, τα δάχτυλα και τα πόδια είναι μακριά, με πολύ ευκίνητα και όμορφα δάχτυλα. Είναι υπερκινητικοί, νευρικοί, γρήγοροι, αναλυτικοί και δύσκολα μπορεί κάνεις να προσδιορίσει την ηλικία τους. Τα χρώματα τους συνήθως είναι καστανά με μάτια γκρι, μπλε ή καστανά. Κάνοντας chat στο Internet ή μιλώντας στο τηλέφωνο μέχρι την αυγή, ή σε ορισμένες περιπτώσεις ταυτόχρονα, οι Δίδυμοι αγαπούν την επικοινωνία!

Στα Χαρακτηριστικά ενός Δίδυμου συμπεριλαμβάνεται και η προσαρμοστικότητα, ενώ είναι διασκεδαστικός, απασχολημένος, γοητευτικός, φλύαρος, περίεργος, πονηρός, επιδέξιος, ενεργητικός, άστατος, νευρικός, φιλικός, επιπόλαιος, κουτσομπόλης, απερίσκεπτος, αναποφάσιστος, ασυνεπής, πνευματικός, έξυπνος, ζωηρός, λογικός, νευρικός, αδέσμευτος, ανήσυχος, έχει ανοιχτό μυαλό, κοινωνικός, αυθόρμητος, επιφανειακός, διαφανής, διπρόσωπος, ευέλικτος, πνευματώδης, νεανικός και διανοούμενος.

Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων.

Οι Δίδυμοι κυβερνούν τον τρίτο οίκο του φυσικού ζωδιακού κύκλου.

Οι Δίδυμοι κυβερνούν μέρη του σώματος όπως τα χέρια, τα δάχτυλα, τους ώμους, τα άνω πλευρά, τους πνεύμονες, την τραχεία, τα νεύρα και το νευρικό σύστημα.

Μεταβλητό ζώδιο του αέρα, χαρακτηρίζεται από την πνευματική του ευστροφία, την άριστη επικοινωνία που έχει με τους άλλους και την διπλωματία του.

Διπλής φύσης ζώδιο, μπορεί συγχρόνως να καταπιάνεται με πολλά και διαφορετικά πράγματα και να τα βγάζει πέρα με επιτυχία χωρίς να μπλοκάρει. Πολύπλευρη προσωπικότητα, δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, διαβάζει ακατάπαυστα και θέλει να ενημερώνεται για όλα, όσα συμβαίνουν γύρω του, γι΄ αυτό έχει πάντα άποψη και γνώμη για ότι και αν τον ρωτήσεις. Οι Δίδυμοι πρέπει να μορφώνονται πάντοτε, για να μπορούν να καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους και να βάλλουν υψηλούς στόχους, που σχεδόν πάντα τους πετυχαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν δεν καλλιεργήσουν σωστά το μυαλό τους, τότε έχουμε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα: Καταλήγουν απατεώνες, ψεύτες, κοιτάνε πως να βγάλουν εύκολα χρήματα με οποιοδήποτε τρόπο, απλά για να περνούν καλά χωρίς ιδανικά και στόχους.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Κυβερνήτης ο πλανήτης Ερμής που τους δίνει την νεανικότητα, την ευστροφία, την ταυτόχρονη ενασχόληση με πολλά πράγματα, την εφευρετικότητα αλλά και την νευρικότητα, δυστροπία, άγχος και μερικές φορές ανασφάλεια, ειδικά όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά και όπως ακριβώς τα είχαν προβλέψει. Το ευχάριστο είναι ότι προσαρμόζονται εύκολα στις δύσκολες καταστάσεις και προσπαθούν να τις φέρουν στα δικά τους μέτρα για να έχουν θετικά αποτελέσματα. Καλοί συνεργάτες, έχουν δίψα για μάθηση, πρωτοποριακές ιδέες, δεν τους αρέσει να φορτώνονται όμως με πολλές ευθύνες, αν και γνωρίζουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν άνετα. Στην διαχείριση των χρημάτων τους είναι σπάταλοι, τους αρέσει να περνούν καλά, να διασκεδάζουν, να πηγαίνουν εκδρομές με τους φίλους τους, αφού για τους Δίδυμους ζωή σημαίνει ελευθερία κινήσεων, απόλαυση, διασκέδαση, χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Πράγμα λιγάκι δύσκολο για τα σημερινά δεδομένα, αλλά φροντίζουν πάντα να ξεκλέβουν χρόνο για τον εαυτό τους και την καλοπέραση τους.

Στον έρωτα είναι άστατοι, δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια, είναι όμως συναισθηματικοί και αν θέλει κάποιος να τους «κλέψει» την καρδιά, θα πρέπει να τους «κλέψει» το μυαλό πρώτα….Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι εύστροφος, ανοιχτόμυαλος και μορφωμένος για να μπορούν να συζητούν τα πάντα μαζί του.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Για την αγάπη ενός άνδρα Διδύμου είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο πράγμα, να θυσιάσετε όλη σας τη ζωή για το πάθος. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι Δίδυμοι έχουν πολύ μυστηριώδη και πνευματώδη χαρακτήρα, που θα σας προσελκύει όλο και περισσότερο σ έναν απίστευτα δυνατό έρωτα. Για να κρατήσετε ζωντανή και δυνατή την αγάπη ενός Διδύμου θα πρέπει να προκαλείτε τη φαντασία του και να αλλάζετε τη σκέψη και την άποψη σας, προσαρμόζοντας την σ αυτόν. Το ωροσκόπιο της αγάπη και του έρωτα των Διδύμων μας προτείνει να γίνουμε ζωντανοί και ενδιαφέροντες ομιλητές, επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Δίδυμο είναι το πνευματικό επίπεδο των συντρόφων τους. Να θυμάστε πάντα πως οι Δίδυμοι προτιμούν το πνευματώδες μυαλό και τα όμορφα ρούχα. Συνήθως παντρεύονται αρκετές φορές, με επιτυχημένο τον τελευταίο τους γάμο. Στη σχέση τους μπορούν να διαβάσουν τις μυστικές σκέψεις των συντρόφων τους. Ένας άνδρας Δίδυμος δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας σε μια σχέση, για να προστατεύσει το ταίρι του από τον έξω κόσμο. Είναι από τα ζώδια που είναι πάντοτε έτοιμα να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στο ταίρι τους. Μην ξεχνάτε όμως αγαπητοί μου, πως κάθε κανόνας έχει και την εξαίρεση του!!! Ποτέ μην ξεκινάτε μια μυστική ερωτική σχέση με έναν Δίδυμο! Τα συναισθήματα του είναι συνήθως επιφανειακά και κινδυνεύετε να πληγωθείτε βαθιά.

Οι γυναίκες Δίδυμοι είναι απολύτως απρόβλεπτες και η αγάπη γι ‘αυτές είναι μόνο ένα παιχνίδι. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την άποψή τους έχουν οι κοινωνικές επαφές και η διασκέδαση. Όταν ερωτεύονται αποκαλύπτουν τον έρωτα τους με τον πιο απίστευτο τρόπο. Η γυναίκα Δίδυμος είναι ρομαντική, γοητευτική και έξυπνη. Πολλές φορές τα συναισθήματα της πολύπλοκα, ανταγωνίζονται τη φαντασία και η διάθεση της γίνεται ευμετάβλητη και θα πρέπει να της υπενθυμίζετε τις ευθύνες της.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Διδύμους:

 

Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχουν την τάση να αλλάζουν δουλειές και τα ιδανικά επαγγέλματα είναι: Σκηνοθέτες, καλλιτέχνες, χορευτές, δημοσιογράφοι, συγγραφείς, πωλητές, πολιτικοί, επαγγέλματα που σχετίζονται με τις τηλεπικοινωνίες, μάρκετινγκ και προγραμματισμό.

Ερωτική συναστρία:

 Οι Δίδυμοι προσελκύονται από Υδροχόους, Ζυγούς και σπάνια φτάνουν σε αμοιβαία κατανόηση με Ταύρους. Το ερωτικό ωροσκόπο συμβουλεύει τους Διδύμους να αναζητήσουν την αγάπη στους Λέοντες, Κριούς, Καρκίνους και να αποφεύγουν Ιχθείς και Σκορπιούς.

Οι ερωτογενείς ζώνες:

 

Το πιο ευαίσθητο σημείο τους είναι η αισθησιακή φωνή από τη γραμμή του τηλεφώνου, τα χέρια τους από τα δάχτυλα μέχρι τον ώμο και τη μασχάλη.

Πως να τους πλησιάσετε:

Αφήστε τους να εκφραστούν ελεύθερα, αποφύγετε την καταπίεση, γίνετε αινιγματικοί και δημιουργήστε κλίμα για έξυπνες και φιλοσοφημένες κουβέντες, ανταλλάσσοντας σκέψεις και ιδέες μαζί τους.

Υγεία: Οι Δίδυμοι είναι πολύ νευρικοί, ανήσυχοι και πολύ ενεργητικοί. Ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια κι είναι συχνά απρόσεκτοι όσον αφορά την υγεία τους και τις συνήθειες τους. Αλλεργίες, βήχας και κρυολόγημα είναι οι ασθένειες που τους ταλαιπωρούν συχνά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Marilyn Monroe, Joan Collins, Brooke Shields, Isabella Rossellini, Naomi Campbell, Laurie Anderson, Kylie Minogue, Kathleen Turner, Helena Bonham-Carter, Juliette Lewis, Angelina Jolie, Elizabeth Harley, Nicole Kidman, Kristin Scott-Thomas, Ellen Hunt, Annette Bening, Courtney Cox, Anna Kournikova, Bleeth Yasmine, Nikki Cox, Alanis Morissette, Melanie Brown, Ράνια Θρασκιά

 

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ

 

John F. Kennedy, Che Guevara, Errol Flynn, Donald Trump, Bob Dylan, Paul McCartney, Clint Eastwood, Johnny Depp, Liam Nison, Mike Myers, Joseph Fiennes, Rupert Everett, Lenny Kravits, Prince, Boy George, Γιώργος Μαρίνος, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Παπανδρέου, Ανδρέας Μικρούτσικος, Κλέων Γρηγοριάδης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Κεντέρης.

 

Σχέσεις Διδύμου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

 Δίδυμος με Κριό: Σχέση αρμονική, αλληλοκατανόησης, με καλή οργάνωση και μεθοδικότητα.

Δίδυμος με Ταύρο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Επιπολαιότητα και αστάθεια από την πλευρά του Διδύμου.

Δίδυμος με Δίδυμο: Σχέση αρμονική, με καλή επικοινωνία και έξυπνες ιδέες.

 Δίδυμος με Καρκίνο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική. Αποκλειστικότητα και συναισθηματική καταπίεση από την πλευρά του Καρκίνου.

Δίδυμος με Λέων: Σχέση αρμονική με αλληλοκατανόηση.

Δίδυμος με Παρθένο: Σχέση αρμονική, με πρακτικότητα και επικοινωνία.

 Δίδυμος με Ζυγό: Σχέση αρμονική, με μεθοδικότητα και ηρεμία.

Δίδυμος με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική, με ερωτικό πάθος και κτητικότατα από την πλευρά του Σκορπιού.

Δίδυμος με Τοξότη: Σχέση αρμονική, με αμοιβαία αισθήματα και έλξη.

Δίδυμος με Αιγόκερω: Σχέση αρμονική, με αμοιβαία αισθήματα και υποχωρήσεις στη συμβίωση.

 Δίδυμος με Υδροχόο: Σχέση πολύ αρμονική, με αμοιβαία αισθήματα και υποχωρήσεις.

Δίδυμος με Ιχθύ: Σχέση αρμονική, με καλή επικοινωνία και αίσθημα αλληλοκατανόησης.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Ευνοϊκές ημέρες :7, 10, 11, 14, 18, 20, 24, 25 και 29.

Ερωτικά: 13, 15, 18, 19, 20, 24, 25 και 30.

Αγχωτική ημέρα: 8, 9, 16, 17, 26 και 27.

Επαγγελματικά: 6, 9, 10, 11, 21, 22, 26 και 27.

Ακατάλληλες ημέρες: 17, 26 και 27.

Πλησιάστε: Κριούς , Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους.

Απομακρυνθείτε από: Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους, Τοξότες και Ιχθείς.

Τυχεροί αριθμοί: 14, 16, 21, 22, 27 ,36, 44 και 48.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα

21 Μαΐου 2019 – 21 Ιουνίου 2020

21 Μαΐου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  3ο οίκο

 

Στο διάστημα που ακολουθεί και για ένα περίπου μήνα, θα ασχοληθείτε με γνωστά σας άτομα, συγγενείς και φίλους ή γείτονες. Θα σας απασχολήσουν τα τρέχοντα θέματα και θα είναι τέτοια η πολυπραγμοσύνη σας που θα σας φαίνονται λίγες οι 24 ώρες της ημέρας για να τα προλάβετε όλα. Προσοχή όμως! Αν και πρόκειται για ένα από τα καλά διαστήματα, φανείτε και λίγο επιφυλακτικοί και μην αποκαλύπτετε όλα σας τα μυστικά, επειδή οι άλλοι δεν θα έχουν πάντα τις πιο αγνές προθέσεις. Πολύ πιθανά κάποια σύντομα και ενδιαφέροντα ταξιδάκια.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

9 Ιουνίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από  τον 3ο οίκο

Η περίοδος που ακολουθεί θα σας κάνει πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο όμορφη και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους. Θα έχετε ανταλλαγές μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή αλληλογραφίας. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους γείτονες γίνονται πιο θερμές, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ευχάριστα ταξιδάκια ή περιπάτους, να επισκεφθείτε ή να οργανώσετε κάποια έκθεση. Είναι καιρός να ζήσετε πιο ευχάριστα. Τα δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν…

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

21 Ιουν. 2019 Διέλευση Ηλιου από 4ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί, θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Τώρα θα μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, θα εκδηλώσετε κάποιες δραστηριότητες μέσα σ’ αυτό, κάποιες σχετικές εκκρεμότητες είναι τώρα καιρός να επιλυθούν. Πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε και σε βαθύτερο επίπεδο με το σπίτι σας, κάποια επιστροφή στις ρίζες σας είναι πιθανή. Ίσως μετά από αυτό το διάστημα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα που θα έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένεια, μετά από κάποια αυτοσυγκέντρωση και αυτοανάλυση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

1 Ιουλίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 5ο οίκο

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί το χαρακτηρίζει η αυτοπεποίθηση και η επιθυμία να επιβάλλετε την προσωπικότητά σας. Νοιώθετε να είσαστε εσείς το κέντρο του κόσμου και διώχνετε κάθε φόβο ή αναστολή. Αν ασχολείστε με τον αθλητισμό, η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη. Δεν είναι κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσετε νέες εμπορικές δραστηριότητες, επειδή η βιασύνη και ο ενθουσιασμός ίσως δεν σας αφήσουν να δείτε τους πιθανούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τα τυχερά παιχνίδια. Μπορείτε όμως να διασκεδάσετε, να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα, που τώρα αποκτά μεγαλύτερη σπουδαιότητα για σας. Ίσως στο διάστημα αυτό δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας με τα παιδιά, γι’ αυτό προσέξτε πολύ τη συμπεριφορά σας απέναντί τους.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403! 

 

3 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 4ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Θα ενδιαφερθείτε για τη διακόσμηση του, για τη διαρρύθμιση των επίπλων, αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές που έχουν σχέση με αυτά. Οι σχέσεις σας με τους γονείς γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας. Μετρήστε τις θερμίδες σας, επειδή τα περιττά κιλά παραμονεύουν.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Ιουλίου  2019: Διέλευση Ηλίου από τον 5ο οίκο

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετη και ανέμελη . Το μήνα που ακολουθεί ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, με τη διασκέδαση, αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Επίσης θα νοιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για διακοπές.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

28 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 5ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα στη ζωή σας. Κατά μέρος οι σκοτούρες και οι φροντίδες και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα. Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να σας προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες αυτές, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία. Ακόμα αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τα παιδιά γίνονται πιο θερμές, θα αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο μαζί τους και μπορείτε να προσαρμοστείτε στις επιθυμίες τους. Τέλος μπορεί να εκφράσετε τώρα το καλλιτεχνικό σας ταλέντο με νέες δημιουργίες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

18 Αυγούστου 2019: Διέλευση Άρη από τον 6ο οίκο 

Στο διάστημα που αρχίζει σήμερα, θα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας. Είναι καιρός για εργασιοθεραπεία θα μπορούσα να πω. Το πρόβλημα είναι πως θα ήταν καλύτερα η εργασία που προσφέρετε να μην γίνεται για κάποιον άλλο, επειδή αυτό κατά βάθος σας ενοχλεί. Θα ήταν καλύτερα αν δεν είσαστε αυτοαπασχολούμενη , να αναλάβετε κάποια εργασία κατ’ αποκοπή, ώστε να νοιώθετε ότι εργάζεσθε για σας και μόνο. Επίσης προσέξτε πολύ την υπερκόπωση, που μπορεί να εξασθενίσει την αντοχή σας και να κλονίσει την υγεία σας.

 

  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

21 Αυγούστου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 6ο οίκο

 

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας διευκολύνει τις σχέσεις σας στα θέματα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας. 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Αυγούστου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 6ο οίκο

 

Και τώρα είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις “θερμίδες”. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 7ο οίκο 

Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν και σαν αδυναμία.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Σεπτεμβρίου  2019: Διέλευση Ηλίου από τον  7ο οίκο

Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε δίκαια τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Εσείς κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

4 Οκτωβρίου 2019 :Διέλευση Άρη από τον  7ο οίκο

 

Σ’ όλο αυτό το διάστημα που αρχίζει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σας, όσο και στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας εριστική διάθεση, να μην σας παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχει λύση. Έπειτα μπορεί από τις συγκρούσεις αυτές να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που είναι καλύτερα να επιλυθούν τώρα, παρά να χρονίζουν. Το παν είναι να δείξτε πάντα πνεύμα συντροφικότητας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 8ο οίκο

Το επόμενο διάστημα θα τονίσει τον ερωτικό τομέα, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, πολλές φορές θα ξεπεράσετε τα όρια, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Ίσως μάθετε και κάποια πράγματα για το σύντροφό σας που θα επιδράσουν ανάλογα με τη ψυχική σας διάθεση. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σας δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο, ή η οικονομική σας ευχέρεια ίσως βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σας ή σε κάποιο συνεργάτη σας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Οκτωβρίου  2019: Διέλευση Ηλίου από τον 8ο οίκο

 

Το διάστημα αυτό αντί να αναλωθείτε με τις καθημερινότητες, διατηρήστε την επαφή σας με τον εσωτερικό σας κόσμο και κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

1 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 9ο οίκο

 

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και δείτε νέους τόπους, άλλες παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε νέες γνωριμίες, με άτομα αλλοδαπά ή πολυταξιδεμένα.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

19 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 8ο οίκο

Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο, θα σημάνει για σας κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ κακά. Μπορεί να έλθετε σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σας, όπου και αλλάζει ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Προσέξτε την υγεία σας επειδή μπορεί να σας δημιουργηθεί πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να σας προδιαθέσει σε μολύνσεις. Στο σεξουαλικό τομέα τέλος, προσπαθείτε να εκτονώσετε την κρυμμένη σας ενέργεια, επιζητώντας την ηδονή μάλλον παρά κάποια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

22 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 9ο οίκο

Στις επόμενες μέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική ή τη θρησκεία. Καθόλου παράξενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να μείνετε για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξεφεύγετε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείστε με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

26 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από  τον 10ο οίκο

Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σε σας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

20 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 11ο οίκο

Η επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, κάποιο πάρτι ή έξοδος. Η μόνιμη σχέση σας αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς η σύντροφός σας γίνεται πιο εκδηλωτικός, ενώ ίσως δημιουργηθεί κάποια νέα σχέση ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

22 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  10ο οίκο

 

Στο διάστημα που ακολουθεί ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε ελπίδες επιτυχίας. ***

 

Διελεύσεις αργών πλανητών

  

2 Ιουλίου. 2020: Επάνοδος Κρόνου στον 10ο οίκο. * Ανάδρομος *

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών επιδιώξεων, αν πράγματι γι αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της απόδοσης ευθύνης. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να δυσανασχετείτε, αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες υπευθυνότητες αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε, βασισμένη στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

17 Δεκεμβρίου 2020: Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

17 Δεκεμβρίου 2020: Διέλευση Δία από 11ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα τα ιδανικά, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας για το μέλλον θα παίξουν σπουδαίο ρόλο για σας. Αλλά και οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες και σωματεία θα είναι ο δρόμος, μέσα από τον οποίο θα εκφρασθείτε. Οι προσπάθειές σας δεν θα έχουν το χαρακτήρα της επιδίωξης άμεσου ατομικού οφέλους, αλλά γενικότερου ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Το δικό σας κέρδος θα είναι η γνωριμία σας με περισσότερα άτομα, μέσα στις ομάδες που θα κινείστε, πολλά από τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα, αλλά και η καταξίωσή σας μέσα στο σύνολο και η αποδοχή της αξίας σας. Ίσως για πολλούς θα σημαίνει και μεγάλη δημοτικότητα σε πλατύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

Αλίν

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU