Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος – Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 20 Ιουνίου 2019 – 21 Ιουλίου 2020

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΣΕΛΗΝΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 4ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: ΝΕΡΟ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ: ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ, ΘΗΛΥΚΟ
ΦΥΣΗ: ΑΡΝΗΤΙΚΗ (ΘΗΛΥΚΗ)
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΔΙΑΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ: ΚΡΟΝΟΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ: ΑΡΗΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: ΣΤΟΜΑΧΙ, ΘΩΡΑΚΑΣ, ΣΠΛΗΝΑ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ
ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ, ΑΣΗΜΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: ΒΑΘΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ.
ΕΛΑΤΤΩΜΑ: ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑ, ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ, ΕΡΗΜΙΤΗΣ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ, ΣΜΑΡΑΓΔΙ, ΖΑΦΕΙΡΙ, ΒΗΡΥΛΛΟΣ, ΟΠΑΛΙΟ, ΚΟΡΑΛΛΙ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ
ΜΕΤΑΛΛΟ: ΑΣΗΜΙ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: ΡΑΦΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ: ΓΑΡΔΕΝΙΑ, ΚΡΙΝΟΣ
ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΑΛΑΤΙ ΔΙΑ-ΤΡΟΦΗΣ:  ΦΘΟΡΙΟΥΧΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ
ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ: ΥΠΟΤΑΣΗ, ΕΛΚΟΣ ΣΤΟΜΑΧΟΥ, ΝΕΥΡΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΔΥΣΠΕΨΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ: ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΑΛΓΕΡΙΑ, ΣΚΟΤΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ

 

Καρκίνος :

Χαρακτηριστικά

Οι Καρκίνοι είναι  ευχαριστημένοι με μια ασφαλή ζωή στο σπίτι, ένα καλά εφοδιασμένο ψυγείο  και μια μεγάλη οικογένεια.

Το Αγαπημένο  εστιατόριο της οικογένειας είναι κατά πάσα πιθανότητα επιλογή ενός  Καρκίνου.  Η ασφάλεια είναι σημαντικό στοιχείο για να αισθάνονται άνετα σε κάθε περιβάλλον. Οτιδήποτε και αν είναι αυτό που ορίζει την ασφάλεια τους είναι απαραίτητο για την ευτυχία τους. Ο Καρκίνος είναι  προσεκτικός, αντιδραστικός, εξαρτώμενος,  ρομαντικός, τρυφερός με κατανόηση,  συναισθηματικός, στοργικός,  χρήσιμος, σπιτόγατος, γεμάτος  φαντασία, έξυπνος , τρυφερός, κυκλοθυμικός,  πανικόβλητος, πατριωτικός, κτητικός, προστατευτικός, πολυμήχανος, έξυπνος,  συμπονετικός, επίμονος, λιτός, ευαίσθητος, ευάλωτος και νοσταλγός .

Η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος κυβερνά τον τέταρτο οίκο του φυσικού ζωδιακού κύκλου.

Ο Καρκίνος κυβερνά  μέρη του σώματος όπως το  στήθος, το στέρνο, το στομάχι, το πεπτικό σύστημα, τα κάτω πλευρά, την μήτρα και το πάγκρεας.

Ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του νερού. Του αρέσει η οικογένεια το σπίτι και είναι από τα πιο ευαίσθητα και στοργικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Το έντονο ενδιαφέρον του για τους άλλους τον κάνει υπερπροστατευτικό με τους αγαπημένους του ανθρώπους. Σαν χαρακτήρες είναι εσωστρεφείς και συντηρητικοί, ενώ βάζουν πολύ ψηλά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι επίσης εύθυμοι άνθρωποι και τους αρέσουν τα ακριβά πράγματα και οι ανέσεις.

Είναι κοινωνικοί, καλοσυνάτοι και ξέρουν να γίνονται το επίκεντρο της παρέας, μοιράζοντας απλόχερα την αγάπη τους προς τους άλλους. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι, πολύπλοκοι και ευαίσθητοι, αναφορικά με τα θέματα καρδιάς. Για να τραβήξετε την προσοχή τους θα πρέπει να είστε διαχυτικοί μαζί τους, προσφέροντας τους αγάπη και ρομαντισμό.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Οι Καρκίνοι, ως ζώδια του νερού, λειτουργούν με βάση το συναίσθημα και όχι τη σκέψη. Αγαπούν τους φίλους τους και κάνουν όλα τους τα χατίρια, ενώ ο στόχος της ζωής τους είναι η εργασία και η τίμια απόκτηση χρημάτων. Είναι όμως αρκετά ντροπαλοί και απεχθάνονται τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν θυμώνουν γίνονται εριστικοί, κυκλοθυμικοί και αυταρχικοί, διότι λειτουργούν με γνώμονα το συναίσθημα και όχι τη λογική. Είναι άτομα που εξαρτώνται από το πώς θα λύσουν το πρόβλημα της στενής σχέσης με τη μητέρα τους και πως θα γίνουν ανεξάρτητοι από αυτήν.

Το ωροσκόπιο της αγάπης και του έρωτα του Καρκίνου μας τονίζει ότι είναι ισχυρογνώμονες και απορρίπτουν πολλές φορές τη φυσιολογική πτυχή της αγάπης. Τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τις γυναίκες Καρκίνους από ότι  για τους άνδρες, καθώς οι γυναίκες γίνονται οι ίδιες μητέρες και έχουν έντονο το συναίσθημα της αφοσίωσης.

Οι νεαροί Καρκίνοι είναι πιο ρομαντικοί και στο σύντροφο τους ψάχνουν το όνειρο του ιδανικού έρωτα. Είναι από τα πιο ήρεμα ζώδια του νερού και η φαντασία τους περνά συνήθως μπροστά από την εμπειρία της ζωής τους. Σαν πρώτη τους επιθυμία είναι να προσφέρουν στο ταίρι τους βαθιά συναισθήματα, κάνοντας τους πανέμορφους και μοναδικά ευαίσθητους εραστές.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Σε κάθε σεξουαλική σχέση ψάχνουν για την ιδανική αγάπη, δείχνοντας κατανόηση και υποστήριξη. Σε αντάλλαγμα είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν τον εαυτό τους, την φροντίδα και τρυφερότητα στον σύντροφό τους.

Το ωροσκόπιο της αγάπης του Καρκίνου μας προειδοποιεί ότι αυτό το ρομαντικό πρόσωπο μπορεί να είναι τυραννικό και έντονα κτητικό. Συνήθως είναι ο πρώτοι στη σχέση που θα αισθανθούν το χτύπημα ή την απογοήτευση. Εγκαταλείπουν τον εχθρικό κόσμο για την αγκαλιά της μητέρας τους ή αναζητούν τη διάσωση στη μοναξιά.

Ένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να είναι ήσυχος, ειρηνικός και απλός. Η αγάπη του είναι πιστή και σταθερή. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα γίνει ένας θαυμάσιος/α σύζυγος, μητέρα ή  πατέρας, που θα αφιερώνεται στην οικογένειά του. Αλλά ο Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι ιδιότροπος, λεπτός στους τρόπους, περίπλοκος και αινιγματικός. Αυτός ο τύπος του ανθρώπου δημιουργεί προβλήματα στον εαυτό του. Ο άντρας Καρκίνος μπορεί να «πετάει» από τη μία γυναίκα στην άλλη, αναζητώντας την ιδανική νύφη ή να πάσχει από ανεκπλήρωτη αγάπη.

Το ωροσκόπιο της αγάπης προβλέπει ότι κάποιοι θα βρουν τελικά μια γυναίκα, που να είναι μεγαλύτερη και πιο έμπειρη για να εναποθέσουν τον εαυτό τους. Πολύ πιθανόν είναι να ανακαλύψουν τη λυρική και φιλοσοφική πλευρά του εαυτού τους μέσα από την συντροφικότητα και της στήριξη. Στην περίπτωση αυτή, η ανατροφοδότηση του Καρκίνου είναι τεράστια.

Μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί επίσης να είναι δύο τύπων: γοητευτική, τρυφερή με πολύ βραδείς ρυθμούς, λίγο αναιδής, με ξεσπάσματα παιδαριώδη, με νευρικούς ερεθισμούς, προσπαθώντας με όλα τα μέσα να είναι ο νικητής και να προσποιείται ότι βρίσκεται απρόσιτη για τον πολύ κόσμο, επάνω στο βάθρο της. Ο δεύτερος τύπος μπορεί να είναι πάρα πολύ υποτακτική, υπερεκτιμώντας τους άνθρωπος, κάνοντας την να ψάχνει για ένα ιδανικό πατέρα για την οικογένεια της. Αυτή η γυναίκα μερικές φορές προσφέρει πάρα πολύ φροντίδα στα παιδιά της.

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες, έχουν την τάση να αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στον αγαπημένο τους φίλο. Είναι ιδανικοί συνεργάτες, αν αισθάνονται ότι αγαπιούνται, ή οι πιο φοβεροί άνθρωποι, εάν πάσχουν από έλλειψη αγάπης.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Ερωτική συναστρία Καρκίνου

Το ζώδιο του Καρκίνου, σύμφωνα με την ερωτική συναστρία, είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί και ταιριάξει με όλους, ιδιαίτερα όμως προσελκύεται από Σκορπιό, Παρθένο, Αιγόκερο και Ιχθείς.

Επαγγέλματα που ταιριάζουν στους Καρκίνους είναι:

Οικονομολόγοι, λογιστές, μεταφραστές, δικηγόροι, τραπεζικοί, νηπιαγωγοί, ψυχολόγοι, δάσκαλοι, κ.λ.π.

Οι ερωτογενείς ζώνες:

Το πιο ευαίσθητο σημείο τους είναι το πάθος στα ερωτικά τους φιλιά, το στήθος, και το στομάχι για τις γυναίκες και η κοιλιακή χώρα για τους άντρες.

Πως να τους πλησιάσετε:

Για να κερδίσετε την καρδιά ενός Καρκίνου θα πρέπει να ανεχθείτε την παιδιάστικη συμπεριφορά του, γεμάτη γλυκύτητα και τρυφεράδα. Λατρεύουν επίσης τη μουσική, το θέατρο και τα πολυτελή δείπνα υπό το φως των κεριών! Για να μείνουν μαζί σας πρέπει να τους συμπεριφέρεστε συχνά με λίγη αδιαφορία κεντρίζοντας τους το ενδιαφέρον. Η απόρριψη για το Καρκίνο είναι το κόκκινο πανί που θα τον πληγώσει αφάνταστα και θα τον κάνει να τρέχει από πίσω σας.

Οι γυναίκες Καρκίνοι είναι ονειροπόλες, αισθησιακές, γλυκές,  όμορφες, εκλεπτυσμένες και ρομαντικές. Λατρεύουν τα παιδιά, την οικογένεια και συνήθως είναι υπέροχες μητέρες. Θέλουν πολλή αγάπη, υπερβολική προσοχή και σημασία, αλλά είναι και υπερβολικά κτητικές.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Υγεία

Οι Καρκίνοι είναι φιλάσθενοι και έχουν χαμηλή ενέργεια και ζωτικότητα. Πολλές φορές νοσούν και υποφέρουν από νευρασθένειες και ψυχοσωματικές ασθένειες. Επειδή είναι πολύ συναισθηματικά άτομα πολλές φορές αρρωσταίνουν όταν το ταίρι,  ο σύζυγος ή τα παιδιά τους αδιαφορούν για αυτούς και όταν συμβαίνει αυτό έχουν την ανάγκη ανθρώπων δίπλα τους. Τα Καρκινάκια έχουν ανάγκη να τα φροντίζουν, να τα προσέχουν και να τα αγαπούν. Οι φοβίες, το άγχος, η ανασφάλεια είναι τα μείον τους στην ευαίσθητη φύση τους. Υγιεινή διατροφή και μικρές ποσότητες φαγητού είναι απαραίτητα για την καλή τους υγεία.

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Prigipissa Diana, Meryl Streep, Anjelica Huston, Isabelle Adjani, Pamela Anderson, Brigitte Nielsen, Liv Tyler, Deborah Harry, Cindy Lauper, Courtney Love, Jerry Hall, Κάτια Ζυγούλη, Σοφία Χρυσοχοϊδου, Βίκυ Καγιά, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ρεβέκκα Καμχή, Πέγκι Σταθακοπούλου, Τζένη Μπότση, Δέποινα Βανδή, Μαριάντα Πιερίδη, Νάνσι – Ειρήνη & Φρόσω (3 μέλη των “ΗΙ-5”).

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Dalai Lama, John Glenn, Harrison Ford, Robin Williams, Bill Cosby, Tom Cruise, Kevin Bacon, Tom Hanks, John Cusack, Giorgio Armani, Claude Montana, Pierre Cardin ,Oscar de la Renta, Neil Tennant, Chris Isaac, George Michael, Prince William, Κάχι Κακιασβίλι, Απόστολος Γκλέτσος, Νίνο Ξυπολητάς.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Σχέσεις Καρκίνου με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:

Καρκίνος με Κριό:
Σχέση δύσκολη όχι και τόσο αρμονική, με ένταση και υπερβολή από την πλευρά του Κριού.
Καρκίνος με Ταύρο:
Σχέση αρμονική, γεμάτη ρομαντισμό και κοινή αγάπη για την οικογένεια.
Καρκίνος με Δίδυμο:
Σχέση αρμονική, γεμάτη χιούμορ και συναίσθημα.
Καρκίνος με Καρκίνο:
Σχέση αρμονική, με κοινά ενδιαφέροντα και ευαισθησία.
Καρκίνος με Λέων:
Σχέση αρμονική, γεμάτη αφοσίωση και συναίσθημα.
Καρκίνος με Παρθένο:
Σχέση αρμονική, γεμάτη ειλικρίνεια και συντροφικότητα.
Καρκίνος με Ζυγό:
Σχέση αρμονική, όμως με κάποιες δυσκολίες.
Καρκίνος με Σκόρπιο:
Σχέση αρμονική, γεμάτη ένστικτο και αλληλοκατανόηση.
Καρκίνος με Τοξότη:
Σχέση όχι και τόσο αρμονική.
Καρκίνος με Αιγόκερο:
Σχέση αρμονική, γεμάτη ευτυχία και δημιουργικότητα.
Καρκίνος με Υδροχόο:
Σχέση όχι και τόσο αρμονική, γεμάτη αντιπαραθέσεις και υπερβολική ελευθερία από την πλευρά του Υδροχόου.
Καρκίνος με Ιχθύ:
Σχέση αρμονική, γεμάτη τρυφερότητα, ρομαντισμό και συναίσθημα.

Ευνοϊκές ημέρες


Ερωτικά:
2, 6, 7 ,15, 19, 20, 28 και 29.

Επαγγελματικά: 2, 7, 14, 15, 16 και 29.

Ακατάλληλες ημέρες: 3, 5, 11, 24, 30 και 31.

Πλησιάστε: Παρθένους, Ζυγούς, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Απομακρυνθείτε από: Αιγόκερους και Καρκίνους.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 23, 30, 42, 43 και 48.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα 20 Ιουνίου 2019 – 21 Ιουλίου 2020

 

1 Ιουλίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 4ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα χαρακτηρίζεται σαν δύσκολο, καθώς το πέρασμα του Άρη από τον τέταρτο οίκο σας, θα σημάνει κάποια αναμόχλευση περασμένων καταστάσεων, που δεν υπάρχει δυνατότητα να επιλυθούν αυτή τη χρονική στιγμή. Μόνο η σκληρή εργασία στο σπίτι ή στο γραφείο θα δώσει κάποια διέξοδο, αλλά μην επιχειρήσετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Δεν είναι ευνοϊκό το διάστημα αυτό. Προσπαθήσετε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, αποφύγετε τσακωμούς και μικροπρέπειες, γιατί οι γύρω σας δεν έχουν διάθεση να δεχθούν τέτοια συμπεριφορά. Αργότερα βλέπετε και κάνετε…

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

3 Ιουλίου 2019 Διέλευση Αφροδίτης από τον  4ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Θα ενδιαφερθείτε για τη διακόσμησή του, για τη διαρρύθμιση των επίπλων, αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές που έχουν σχέση με αυτά. Οι σχέσεις σας με τους γονείς γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας. Μετρήστε τις θερμίδες σας, επειδή τα περιττά κιλά παραμονεύουν.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Ιουλίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 5ο οίκο.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετη και ανέμελη . Το μήνα που ακολουθεί ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, με τη διασκέδαση, αν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ τα παιδιά θα έχουν επίσης μεγάλο μέρος της φροντίδας σας. Επίσης θα νοιώσετε την ανάγκη να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, να γευθείτε τη ζωή. Καιρός κατάλληλος θα έλεγα για διακοπές.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

28 Ιουλίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  5ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα στη ζωή σας. Κατά μέρος οι σκοτούρες και οι φροντίδες και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα. Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν ή να σας προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες αυτές, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία. Ακόμα αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με τα παιδιά γίνονται πιο θερμές, θα αφιερώσετε πιο πολύ χρόνο μαζί τους και μπορείτε να προσαρμοστείτε στις επιθυμίες τους. Τέλος μπορεί να εκφράσετε τώρα το καλλιτεχνικό σας ταλέντο με νέες δημιουργίες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

18 Αυγούστου 2019: Διέλευση Άρη από  τον 6ο οίκο.

Στο διάστημα που αρχίζει σήμερα, θα παρουσιάζεται ιδιαίτερα τονισμένος ο τομέας της εργασίας. Είναι καιρός για εργασιοθεραπεία θα μπορούσα να πω. Το πρόβλημα είναι πως θα ήταν καλύτερα η εργασία που προσφέρετε να μην γίνεται για κάποιον άλλο, επειδή αυτό κατά βάθος σας ενοχλεί. Θα ήταν καλύτερα αν δεν είσαστε αυτοαπασχολούμενη , να αναλάβετε κάποια εργασία κατ’ αποκοπή, ώστε να νοιώθετε ότι εργάζεσθε για σας και μόνο. Επίσης προσέξτε πολύ την υπερκόπωση, που μπορεί να εξασθενίσει την αντοχή σας και να κλονίσει την υγεία σας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

21 Αυγούστου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  6ο οίκο.

Η Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας διευκολύνει τις σχέσεις σας στα θέματα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Αυγούστου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον 6ο οίκο.

Και τώρα είναι καιρός, μετά τη διασκέδαση να ασχοληθείτε και λίγο με την υγεία σας, τη δίαιτά σας, αλλά και με την εργασία σας, που ίσως την παραμελήσατε. Τώρα μπορείτε να κάνετε κάποιες ιατρικές εξετάσεις, να αρχίσετε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις “θερμίδες”. Χαρακτηριστικό των ημερών επίσης θα είναι η εξυπηρέτηση των άλλων, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, είτε πελάτες, είτε οι του στενού σας περιβάλλοντος.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

14 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  7ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Στις ερωτικές ίσως προκύψει κάποια νέα περίπτωση ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Στις επαγγελματικές θα σας διακρίνει διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας, προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε ρήξη. Προσέξτε αυτή σας την υποχωρητικότητα να μην την εκλάβουν και σαν αδυναμία.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Σεπτεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από τον  7ο οίκο.

Στο διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να επανεξετάσετε τις κάθε είδους συνεργασίες σας, είτε είναι επαγγελματικού είτε κοινωνικού χαρακτήρα. Μπορείτε να σταθμίσετε δίκαια τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν και τα κενά που αφήνουν. Εσείς κυριαρχείστε από πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας την περίοδο αυτή, οπότε με το ίδιο πνεύμα θα εξετάσετε κάθε σας σχέση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα χρειασθείτε και τη γνώμη κάποιου φίλου ή συνεργάτη η οποία και θα σας είναι πολύ χρήσιμη. Η περίοδος είναι επίσης κατάλληλη για να επανεξετάσετε το γάμο σας είτε κάποια μόνιμη σχέση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

4 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 7ο οίκο.

Σ’ όλο αυτό το διάστημα που αρχίζει τώρα, η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σας, που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σας, όσο και στις σχέσεις σας με το σύντροφό σας. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η δική σας εριστική διάθεση, να μην σας παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας. Δείξτε κάποια συμβιβαστική διάθεση και πάντα υπάρχει λύση. Έπειτα μπορεί από τις συγκρούσεις αυτές να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα, που είναι καλύτερα να επιλυθούν τώρα, παρά να χρονίζουν. Το παν είναι να δείξτε πάντα πνεύμα συντροφικότητας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

8 Οκτωβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 8ο οίκο.

Το επόμενο διάστημα θα τονίσει τον ερωτικό τομέα, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος, η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών, πολλές φορές θα ξεπεράσετε τα όρια, αλλά και η ζήλια και η κτητικότητα απέναντι στο σύντροφό σας. Ίσως μάθετε και κάποια πράγματα για το σύντροφό σας που θα επιδράσουν ανάλογα με τη ψυχική σας διάθεση. Στον οικονομικό τομέα μπορεί να σας δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο, ή η οικονομική σας ευχέρεια ίσως βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σας ή σε κάποιο συνεργάτη σας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

23 Οκτωβρίου 2019 :Διέλευση Ηλίου από τον 8ο οίκο.

Το διάστημα αυτό αντί να αναλωθείτε με τις καθημερινότητες, διατηρήστε την επαφή σας με τον εσωτερικό σας κόσμο και κάνετε τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, για κάποια αναγέννηση. Το οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, θα έχουν επίσης τον πρώτο λόγο.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

1 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  9ο οίκο.

Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον ένατο οίκο σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και δείτε νέους τόπους, άλλες παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να έχετε νέες γνωριμίες, με άτομα αλλοδαπά ή πολυταξιδεμένα.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

19 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Άρη από τον 8ο οίκο.

Το πέρασμα του Άρη από τον όγδοο οίκο, θα σημάνει για σας κάποια γεγονότα, που δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν, επειδή μπορεί να είναι από πολύ καλά μέχρι πολύ κακά. Μπορεί να έλθετε σε αντίθεση με ανθρώπους, που θα έχει επίπτωση κυρίως στα οικονομικά σας, όπου και αλλάζει ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Προσέξτε την υγεία σας επειδή μπορεί να σας δημιουργηθεί πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να σας προδιαθέσει σε μολύνσεις. Στο σεξουαλικό τομέα τέλος, προσπαθείτε να εκτονώσετε την κρυμμένη σας ενέργεια, επιζητώντας την ηδονή μάλλον παρά κάποια τρυφερή και ευαίσθητη σχέση.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

22 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Ηλίου από  τον 9ο οίκο.

Στις επόμενες μέρες μπορείτε να ασχοληθείτε με ανώτερες σπουδές, με την απόκτηση κάποιου πτυχίου, με την πολιτική ή τη θρησκεία. Καθόλου παράξενο να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, είτε να μείνετε για λίγο στο εξωτερικό, όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να έλθετε σε επαφή με πολύ κόσμο. Πάντως ξεφεύγετε για λίγο από την καθημερινή ρουτίνα και ασχολείστε με κάποιες νέες πνευματικές δραστηριότητες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

26 Νοεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον  10ο οίκο.

Την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς χαλαρώνονται και κάποιοι φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία, ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σε σας. Αν πάλι δεν δημιουργηθεί τέτοιος δεσμός, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

20 Δεκεμβρίου 2019: Διέλευση Αφροδίτης από τον 11ο οίκο.

Η επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, κάποιο πάρτι ή έξοδος. Η μόνιμη σχέση σας αποκτά καλύτερο χρώμα, καθώς η σύντροφός σας γίνεται πιο εκδηλωτικός, ενώ ίσως δημιουργηθεί κάποια νέα σχέση ανάμεσα στο φιλικό σας περιβάλλον.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

22 Δεκεμβρίου 2019 Διέλευση Ηλίου από τον 10ο οίκο.

Στο διάστημα που ακολουθεί ασχοληθείτε με την εικόνα που παρουσιάζετε στους γύρω σας, κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματά σας και φροντίστε την καριέρα σας. Ο τομέας των επαγγελματικών θα είναι ο πλέον ευνοημένος την περίοδο αυτή. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές εργασίες, οι οποίες όμως πρέπει να αντιμετωπιστούν σοβαρά. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή, αν θέλετε να έχετε ελπίδες επιτυχίας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

30 Νοεμβρίου  2019 Διέλευση Δία από 10ο οίκο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα είναι ευνοϊκό για την επαγγελματική σας βελτίωση. Κατανοείστε τα προσόντα σας και επιδιώξετε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά. Τώρα φαίνεται πως θα έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση στο χώρο σας και είναι πολύ πιθανή η προαγωγή σας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά αν αλλάξετε εργασία τώρα, μπορεί να μην φανεί άμεσα η επιτυχία, μπαίνουν όμως οι βάσεις ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

ΠΙΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ΑΠΟ ΑΡΓΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ)

 

1 Ιαν. 2020 Διέλευση Δία από 7ο οίκο.

Το πέρασμα του Δία από τον έβδομο οίκο, μας δίνει το μήνυμα ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα προέχουν οι συνεργασίες. Ίσως τώρα να γνωρίσετε τον κατάλληλο για σας συνεργάτη, ή ίσως προκύψει κάποια συνεργασία με πρόσωπο του εξωτερικού. Πολύ πιθανόν κάποιο δικαστικό θέμα που εκκρεμεί να βρει ευνοϊκή λύση, ή να βρείτε τον άνθρωπο που θα σας υποστηρίξει για την επίλυσή του. Στο θέμα του γάμου, οι σχέσεις συσφίγγονται, ενώ αν γίνει γάμος αυτή την περίοδο, έχει υπόσχεση επιτυχίας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

1 Ιανουαρίου 2020 Διέλευση Κρόνου από 7ο οίκο.

Στο διάστημα που ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα στον έβδομο οίκο σας, για πάνω από δύο χρόνια δηλαδή, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα κλονισθούν και θα δοκιμασθούν. Είναι η στιγμή της αλήθειας. Τώρα θα δείτε ποια σχέση ή συνεργασία αξίζει πραγματικά, ποία έχει υγιείς βάσεις και μπορεί να διατηρηθεί στο χρόνο και ποία όχι. Όποια απ’αυτές δεν είναι σταθερή θα διαλυθεί. Επίσης τώρα θα κριθεί αν τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, τηρήσατε τις συμφωνίες που είχατε κάνει.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

1 Ιανουαρίου 2020 Διέλευση Ουρανού από 11ο οίκο.

Το πέρασμα του Ουρανού από τον ενδέκατο οίκο θα σας φέρει μια τάση να ξεφύγετε από το κατεστημένο και το συντηρητισμό. Οι παλιοί φίλοι χάνονται και έρχονται άλλοι με άλλες ιδέες και νέα ενδιαφέροντα. Επίσης θα σημειωθούν αλλαγές στη συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους ή σωματεία, λόγω μη ταύτισης ιδεών. Ακόμη μπορεί να στραφείτε σε νέες πρωτοποριακές αναζητήσεις, σε τομείς που μέχρι τώρα δεν σας είχαν απασχολήσει, όπως η αστρολογία, η αεροπλοϊα, ο κινηματογράφος, τα νέα επιστημονικά επιτεύγματα. Προσοχή στις παρέες σας, γιατί η μεγάλη σας ελευθερία, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες τοποθετήσεις και ενέργειες.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

21 Μαρτίου 2020 Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο.

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

2 Ιουλίου 2020 Επάνοδος Κρόνου στον 10ο οίκο. * Ανάδρομος *

Το πέρασμα του Κρόνου από το δέκατο οίκο σας, θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, αν πράγματι γι’αυτό αγωνισθήκατε σωστά τα προηγούμενα χρόνια. Αν συνέβη το αντίθετο, τώρα είναι η ώρα της δίκαιης ανταμοιβής. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να δυσανασχετείτε, αλλά να αναλάβετε τις απαραίτητες υπευθυνότητες αν θέλετε την επαγγελματική σας προβολή και θα καθιερωθείτε, βασισμένη στην δική σας προσωπικότητα και στις δικές σας δυνάμεις. Αν συνεχίσετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία θα είναι ανάλογη.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

 

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU