Υδροχόος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Η Νέα Σελήνη της 31 Ιουλίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις και γάμος) και η Νέα Σελήνη της 30 Αυγούστου τον 8ο οίκο σας (συναισθηματικές σχέσεις). Διέρχονται δε από τον 7ο οίκο σας ο Ερμής (μεταξύ 11 και 29/8), ο Άρης (μέχρι τις 18/8), ο Ήλιος (μέχρι τις 23 Αυγούστου και η Αφροδίτη (μέχρι τις 21/8). Όλοι αυτοί οι πλανήτες θα περάσουν σταδιακά στον 8ο οίκο σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Αύγουστος λοιπόν του 2019 είναι ο ιδανικότερος μήνας του έτους να ξεκινήσετε μια καινούργια αισθηματική σχέση ή να δώσετε το φιλί της ζωής σε μια καταπονημένη από τον καιρό και τα προβλήματα σχέση ή γάμο. Πολλοί του ζωδίου σας θα έχουν την ευκαιρία αυτό το μήνα να επιλύσουν χρόνια προβλήματα με το ταίρι τους και να επανασυνδεθούν σε ένα πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας, μιλήστε του για τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προσφέρετε του τρυφερότητα και ακούστε τις δικές του ανησυχίες και επιθυμίες, εάν θέλετε να επανέλθουν οι ισορροπίες και να εκπέμπετε και πάλι στα ίδια μήκη κύματος στην σχέση. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να ζητά όλο και μεγαλύτερη προσοχή από σας, να αισθάνεται παραμελημένος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποιες πρόσκαιρες προστριβές.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 12, 14

Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 7, 17, 19, 28

 

Συμβουλή

Μετά τα μέσα του μήνα μπορεί να σας προσεγγίσει ένα γνωστό σας άτομο με μια πρόταση, πιθανόν επαγγελματικής φύσης. Μην βιαστείτε να την απορρίψετε, ούτε όμως και να την αγκαλιάσετε χωρίς σκέψη και προσεκτική  ανάλυση. Καλό θα ήταν να πάρει το μήνυμα, ότι τουλάχιστον θα την σκεφτείτε σοβαρά και προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή, γιατί θα πρόκειται για κάτι που σε τελική ανάλυση θα σας συμφέρει.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: