Ζυγός – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Η κοινωνική ζωή σας θα είναι αρκετά έντονη μέσα στο Αύγουστο! Έξοδοι με φιλικά πρόσωπα και προσκλήσεις σε πάρτι θα είναι συχνές. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και  να γνωρίσετε νέα άτομα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν  και συναισθηματικά. Εάν θέλετε να βελτιώσετε τις πιθανότητες να συναντήσετε το άλλο σας μισό, ενεργοποιηθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Συμμετέχετε σε ομάδες δράσης με κοινά ενδιαφέροντα ή και δοκιμάστε την τύχη σας στο διαδίκτυο, προσέχοντας βέβαια την ασφάλεια σας.

Εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, ίσως να προκαλέσετε την ζήλια του συντρόφου σας, επειδή θα θελήσετε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις σας. Θα προκαλέσετε υποψίες και φορτισμένες συζητήσεις, έως αντιπαραθέσεις. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης του 5ου οίκου σας (έρωτας και αγάπη) ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια περίοδος που αναμένεται να επανεξετάσετε τους τρόπους που εκφράζετε τα αισθήματα σας, τις ανάγκες σας αλλά και πως καταλαβαίνετε και εισπράττετε την συναισθηματική προσέγγιση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη.  Καλό θα ήταν να προσέξετε τις εξωσυζυγικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εκτεθείτε με το να αποκαλυφθεί η βράση σας, κάπου προς τα μέσα του μήνα.

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας, οπότε μια σχέση σας που έχει φθαρεί από τον χρόνο μπορεί να τερματιστεί. Αφορά κυρίως σχέσεις που για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίαζαν αξεπέραστα προβλήματα. Τώρα θα βρείτε το κουράγιο να επιδιώξετε την ελευθερία σας, λύνοντας τα δεσμά. Ζευγάρια όμως που διατηρούν μια αρμονική σχέση, με αγάπη και κατανόηση, θα βιώσουν έντονες στιγμές πάθους και ολοκλήρωσης.

 

Σημαντικοί αριθμοί: 4, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 4, 12, 28

 

Συμβουλή

Στα τέλη του μήνα θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα άτομο που σε παρελθόντα χρόνο σήμαινε πολλά για σας. Θα ανταλλάξετε νέα, αλλά θα λάβετε και μια συμβουλή σε επαγγελματικά ζητήματα, που δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε, ειδικά εάν αφορά τα νέα σας επαγγελματικά βήματα που προγραμματίζετε.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: