Παρθένος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου είστε πιο εσωστρεφείς, πιο ήσυχοι και επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, κυρίως ψυχικές και πνευματικές. Συνιστάται να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί τόσο στην συναισθηματική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Η πληθώρα πλανητών (Άρης, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής) που θα διέρχονται τον 12ο οίκο σας (απομόνωση, μυστικοί εχθροί, αλλά και πνευματική και ψυχική θεραπεία) σας ωθούν σε μια πιο εσωτερική πορεία, σε μια αναγκαία απομόνωση για αυτογνωσία και αυτοθεραπεία. Εάν είστε σε σχέση, καλό θα ήταν να εξηγήσετε στον σύντροφό σας, ότι αισθάνεστε την ανάγκη να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να μην αναρωτιέται με την συμπεριφορά σας.

Καθώς όλο και περισσότεροι πλανήτες περνάνε στο ζώδιο σας (Άρης στις 18, Αφροδίτη στις 21, Ήλιος στις 23 και Ερμής στις 29) γίνεστε όλο και πιο δραστήριοι, ελκυστικοί αλλά και περίεργοι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Η φάση της απομόνωσης έχει τελειώσει και επισήμως… Συνεχίζετε ωστόσο να εστιάζετε περισσότερο στις ανάγκες σας, οπότε οι σχέσεις σας αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Εάν είστε παντρεμένοι, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλο και πιο δύσκολο να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφό σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, δεν θα ξέρουν την περίοδο αυτή τι ακριβώς θέλουν αναφορικά με την ερωτική τους ζωή. Έτσι, παρά το γεγονός ότι θα φαίνονται στα μάτια των άλλων σαν ελκυστικοί, προσελκύοντας πλήθος υποψήφιων συντρόφων ή εραστών, πολλοί από εσάς δεν θα ενδιαφέρεστε καν. Άλλοι πάλι θα θέλουν πάρα πολλά, εδώ και τώρα, και θα ονειρεύονται την τέλια σχέση, λαγούς με πετραχήλια δηλαδή…

 

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 9, 10

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 11, 15, 27, 29

 

Συμβουλή

Εάν έχετε σκοπό να μετακομίσετε και να αλλάξετε κατοικία, φροντίστε να το σκεφτείτε διεξοδικά. Ενδεχομένως να σας συμφέρει πολύ καλύτερα να κάνετε κάποιες επεμβάσεις στην παρούσα κατοικία σας, προσαρμόζοντας την στις ανάγκες σας, παρά να κάνετε αλλαγές που θα σας στοιχίσουν πολλά χρήματα και θα έχουν αμφίβολα αποτελέσματα.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: