ΙΧΘΕΙΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Κατά το Σεπτέμβριο αναμένεται να διαλυθούν κάποιες ψευδαισθήσεις σας αναφορικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, φίλοι Ιχθύς! Η γεύση που θα σας αφήσει η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας θα είναι λίγο πικρή, αλλά είναι καλύτερα να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να έχετε πλήρη συνείδηση της πραγματικότητας, παρά να ζείτε με φρούδες ελπίδες και να κινδυνεύετε από εκπλήξεις. Όσοι από σας επιλέξουν να συνεχίσουν να ζουν στον ψεύτικο κόσμο τους, θα έρθει η στιγμή που θα βιώσουν το βίαιο ξύπνημα από το σύμπαν.

 

Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας των χρημάτων από την εργασία σας, θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί) καθ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Έτσι το εισόδημα σας μπορεί να εξαρτηθεί από την ικανότητα σας να  κοινωνικοποιηθείτε, να συνεργαστείτε ή να συνεταιριστείτε, να τα βρείτε δηλαδή με τους γύρω σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κοινό βηματισμό.

 

Στις 14 Σεπτεμβρίου περνάει η Αφροδίτη στον 8ο οίκο σας (κοινές επιχειρήσεις, δάνεια, κεφάλαια κίνησης και κληρονομιές), που είναι επίσης ο κυβερνήτης του οίκου. Την συνοδεύει δε και ο Ερμής την ίδια μέρα, ενώ στις 23 ακολουθεί ο Ήλιος! Αυτό προϊδεάζει για εισοδήματα που δεν τα περιμένετε, διάφορες ευεργεσίες και δώρα.

 

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού του μήνα ωστόσο δεν είναι όλα μέλι γάλα και χρειάζεται προσοχή. Δεν θα είναι όλες οι προτάσεις για δουλειά που θα λάβετε άξιες λόγου, είτε αυτές προέρχονται από φίλους, ομάδες που γνωρίζετε ή ακόμη και μεγάλες επιχειρήσεις. Εξετάστε τες σύμφωνα με το προσωπικό σας συμφέρον και μην θαμπώνεστε από τα φαινόμενα.

 

Η Νέα Σελήνη στις 28 του μήνα σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και θέληση να οργανώσετε εκ νέου τα οικονομικά σας και να αναζητήσετε νέες και αποδοτικές στρατηγικές να ξεφορτωθείτε παλιά χρέη.

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Ο οίκος του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τον γάμο είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένος αυτό το μήνα, καθώς πραγματοποιεί διέλευση ο Άρης (καθ όλη τη διάρκεια του μήνα), η Αφροδίτης και ο Ερμής (μέχρι της 14.9) και ο Ήλιος(μέχρι τις 23.9). Λόγω των όψεων αυτών έρχονται στην επιφάνεια όλες σας οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί για την ζωή σας μέσα στην σχέση ή τον γάμο, ενώ εάν είστε ελεύθεροι,  σκέφτεστε τα βάρη και τις δεσμεύσεις που φέρνει μια σχέση μαζί της.

 

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, που έχετε μόνιμη σχέση, ανυπομονείτε να φτιάξετε ότι μπορεί να φτιαχτεί στην σχέση. Και εάν αυτό είναι δύσκολο ή αδύνατο πλέον να συμβεί, και είχατε πάρει απόφαση να αποδεχτείτε την κατάσταση όπως έχει και να συνεχίσετε τη ζωή σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να πάρετε πιο ριζοσπαστικές αποφάσεις.

 

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι, τον Σεπτέμβριο του 2019 θα σας χαρακτηρίζει το μυστήριο, η χαρισματική σας προσωπικότητα θα αναδειχτεί, η γοητεία και η σαγήνη σας θα σας οδηγήσουν σε κατακτήσεις άνευ προηγουμένου! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορείτε να εμφυσήσετε νέα πνοή στην σχέση ή το γάμο σας, να δημιουργήσετε πιο εύκολα μια  ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα μεταξύ σας, να εμβαθύνετε την επικοινωνία μεταξύ σας και να ξαναβρείτε το δρόμο σας προς τον αισθησιασμό…

 

Το δεύτερο μισό του μήνα ωστόσο η συναισθηματική ζωή κάποιων Ιχθύων θα είναι κάπως περίπλοκη. Αυτό αφορά όσους έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, εμπλέκονται με παντρεμένους ή έχουν συνάψει σχέσεις με σκοπό την αποκόμιση οικονομικού οφέλους. Η υπερβολικά πλούσια κοινωνική ζωή και η διαρκής ένταση και κίνηση θα βάλει σε υποψία τους συντρόφους σας και θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι… Μπορεί όμως και κάποιοι φίλοι σας να ασκούν πολύ κακή επιρροή επάνω σας το διάστημα αυτό, οδηγώντας σας σε κραιπάλες και ξεφαντώματα. Προσέξτε λοιπόν με τους κάνετε παρέα την περίοδο αυτή και μέχρι ποιού σημείου είστε διατεθειμένοι να αφεθείτε, έχοντας κατά νου ότι κινδυνεύετε να τινάξετε την σχέση σας στον αέρα…

 

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

 

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

 

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 18.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU