ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Σεπτέμβριος μετά τα μέσα του μήνα, που αρκετοί πλανήτες θα ενεργοποιήσουν τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες και φήμη). Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε την διέλευση τους η Αφροδίτη και ο Ερμής (ο κυβερνήτης του οίκου σας της εργασίας), και θα ακολουθήσει ο Ήλιος στις 23 Σεπτεμβρίου! Επιπλέον, στις 28 του μήνα έχουμε την Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον 10ο οίκο σας. Όλες αυτές οι όψεις τονίζουν, ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνετε καινούργια ανοίγματα σε επαγγελματικά ζητήματα.

 

Η Αφροδίτη είναι στο στοιχείο της στον 10ο οίκο σας, μια εξαιρετική θέση για επαγγελματικές αποφάσεις με μακρά πνοή! Καλό θα ήταν ωστόσο να ζυγίσετε πρώτα καλά τι θέλετε να κάνετε και ποια πορεία να ακολουθήσετε, ώστε να έχετε τα χρονικά περιθώρια να κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές και αναπροσαρμογές. Οι αλλαγές δεν είναι το αγαπημένα σας θέμα συζήτησης, καθώς τις αποφεύγετε, αλλά στην παρούσα φάση της ζωής σας, χωρίς αλλαγές απλά δεν θα επιβιώσετε επαγγελματικά! Αυτό αφορά κυρίως όσους δεν είναι ευχαριστημένοι με την θέση εργασίας τους, με την καριέρα τους ή με την πορεία που ακολουθεί η επιχείρηση τους, κυρίως αναφορικά τα έσοδα της.

 

Ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, επιστρέφει στις 18 Σεπτεμβρίου στην ορθή του πορεία! Το διάστημα που ακολουθεί θα μπορέσετε να δημιουργήσετε οι ίδιοι ευκαιρίες για προσωπική, επαγγελματική και υλική ανάκαμψη και βελτίωση. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε σημαντικές, ίσως και σκληρές αποφάσεις, και να ξεκινήσετε τις δράσεις εκείνες, που πριν από μερικά χρόνια ούτε που τολμούσατε να ονειρευτείτε. Αποφύγετε ωστόσο ανούσιες διαφωνίες  και αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, γιατί θα σας κοστίσουν εκεί που πονάτε περισσότερο, δηλαδή στην τσέπη σας!

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Είστε πολύ πιο αισιόδοξοι αυτή την περίοδο και το κέφι σας είναι εξαιρετικό, κάτι που θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας, κυρίως τις συναισθηματικές. Εάν υπάρχουν δυσκολίες ή επικρατεί ένα κλίμα ρευστό στην σχέση σας, δεν παίρνετε πια τα πράγματα τόσο στα σοβαρά, οπότε μέσα από μια πιο χαλαρή προσέγγιση μπορεί να προτείνετε πιο ουσιαστικές και εποικοδομητικές λύσεις.

 

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα έχουν αρκετή εύνοια μέσα στον Σεπτέμβριο, ιδίως αυτοί που έχουν ήδη εντοπίσει το αντικείμενο του πόθου τους και έχουν αρχίσει την πολιορκία. Η τύχη θα επιβραβεύσει  με τον καλύτερο τρόπο τις προσπάθειες τους! Πολλοί αδέσμευτοι ωστόσο του ζωδίου σας ίσως να επιλέξουν μια πιο χαλαρή πορεία, με εξόδους, απολαύσεως και εφήμερες γνωριμίες, καθώς δεν θα αισθάνονται έτοιμοι να ρίξουν «άγκυρα»!

 

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του 5ου ηλιακού σας οίκου (έρωτας, σχέσεις και απολαύσεις), θα πραγματοποιεί διέλευση στον 9ο οίκο σας μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου. Έτσι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα να έχετε μια έντονη δίψα για περιπέτεια, μια διάθεσε εξερεύνησης και πειραματισμού! Όσοι από εσάς δεν ήταν για καιρό τώρα ευτυχισμένοι στην σχέση τους, τώρα θα αισθανθούν την ανάγκη να αναζητήσουν την ευτυχία τους! Και αυτή μπορεί να έρθει μέσα από άλλες εναλλακτικές ή να αποφασίσουν ότι κλείνουν αυτό το κεφάλαιο της ζωή τους, για να μπορέσουν να προχωρήσουν.

 

Σε κοινωνικό επίπεδο, οι πολιτιστικές δραστηριότητες και κάποιες αποδράσεις ή ταξίδια μπορούν να τονώσουν λίγο την ψυχολογία σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Εάν είστε ελεύθεροι, οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και ίσως να υπάρξει κάποια γνωριμία μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που να σας ενδιαφέρει από συναισθηματικής άποψης.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

 

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

 

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *