Λέων – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Λέων – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/11 έως 24/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά

 

Η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο , σας κάνει ιδιαίτερα συγκαταβατικούς, έτσι έλκετε τις θετικές καταστάσεις στο μέρος σας.  Καλύτερα θα ήταν,  φίλοι μου Λέοντες, αν μένατε μακριά από προβληματικές καταστάσεις που θα χαλάσουν το  κέφι και τη διάθεση σας. Κάντε λιγάκι υπομονή, γιατί σύντομα θα βρεθούν λύσεις που θα σας ωφελήσουν. Το πέρασμα του Ουρανού από τον 10ο οίκο και τον Ταύρο  θα σημάνει σύντομα θεαματικές αλλαγές !

 

Αισθηματικά

 

Ο Δίας από τον Τοξότη και τον 5ο οίκο θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε νέες γνωριμίες και να χαρείτε κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα αν είστε single. Οι δεσμευμένοι ίσως δώσετε έμφαση στους τομείς τις οικογενείας και ίσως τελειώσετε μια σχέση που από καιρό σας φθείρει ψυχολογικά και σας δημιουργεί άγχος και υπερβολική πίεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον 10ο οίκο να σας πιέζει ασφυκτικά και να κλονίζει συθέμελα τον τομέα των σχέσεων και του γάμου. Μια ανανέωση εξωτερική και εσωτερική ίσως θα έφτιαχνε το κέφι και τη διάθεση σας αγαπητοί μου Λέοντες !!!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας και της πολιτικής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης και των εχθρών.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: