Ιχθείς – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ιχθείς – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

  Γενική εικόνα

 

Σύμφωνα με το ωροσκόπο του ζωδίου σας για το 2020, η αφθονία που τόσο πολύ επιθυμείτε και ονειρεύεστε να κατακτήσετε, θα εξαρτηθεί απόλυτα από το κατά πόσο είστε ισορροπημένοι με τον εαυτό σας. Θα εξαρτηθεί από το πώς η μοναδική ταυτότητα και η ανεξάρτητη προσωπικότητα σας μπορούν να απορροφήσουν γνώση και κατανόηση. Είναι η χρονιά που αναμένεται να ανακαλύψετε την αληθινή σας φύση, και μετά να μάθετε να την χαίρεστε και να την χειρίζεστε ορθά! Η διαίσθηση και η φαντασία σας είναι τα δύο πιο έντονα στοιχεία της περιόδου αυτής της ζωής σας και αποτελούν αφετηρία και πηγή έμπνευσης για πολλά από τα μελλοντικά σχέδια που θα εκπονήσετε στην φάση αυτή.

Φέτος μπορείτε επιτέλους να ονειρευτείτε ελεύθερα, χωρίς τον φόβο της αποτυχίας, της απόρριψης και της γελιοποίησης. Τα όνειρά σας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ζωή σας, αξιοποιώντας την πραγματικότητα που σας περιβάλει, και θα μάθετε να χρησιμοποιείτε όλες τις  πτυχές της προσωπικότητας σας, εάν θέλετε να βρείτε τον δρόμο σας προς την επιτυχία και να αφήσετε κάποια παρακαταθήκη άξια λόγου. Αλλαγές θα υπάρξουν στον τομέα των συναισθηματικών σας, κάτι που θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε να ανοίξουν οι νέοι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν προς το μέλλον. Αναμένεται ωστόσο πολλή φρέσκια ενέργεια, πολλά γεγονότα και καινούργια συναισθηματική πραγματικότητα μέσα στο 2020!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Ο Πλούτωνας βγάζει μέσα στο 2020 την πεσιμιστική πλευρά των Ιχθύων και τις φοβίες τους στην επιφάνεια για αποτυχία στις συναισθηματικές τους σχέσεις. Η ονειροπόληση θα είναι συχνή και θα βρίσκεστε συχνά σε μειονεκτική θέση λόγω του ουτοπικού κόσμου που θα ζείτε.

Ο ανάδρομος Δίας (14 Μαίου-13 Σεπτεμβρίου) θα σας ωθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις και επανεκτιμήσεις αναφορικά με την άποψη σας για την δουλειά σας, την επιτυχία, την αυτοεκτίμηση και την μοίρα.

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει πάντοτε πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία και εκνευρισμό στους εκπροσώπους του ζωδίου σας, επιτείνοντας την ήδη δραματικής σας φύση. Κάθε συναίσθημα που έχετε μπλοκάρει θα αναδυθεί και μπορεί να γίνει τόσο έντονο, που οι γύρω σας να αισθάνονται ότι απειλούνται. Θα είναι καλύτερα τις περιόδους αυτές να σκέφτεστε δύο φορές πριν να εκφράσετε τη γνώμη σας.

Ο Ποσειδώνας θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 23 Ιουνίου και 29 Νοεμβρίου! Κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο και στην προσωπική σας βελτίωσης. Και μη ξεχνάτε, ότι όσο βρίσκεται ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, το πιο ευαίσθητο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ενεργοποιείται η διόραση σας και γινόσαστε ενεργοί δέκτες κοσμικών κυμάτων.

Για τους Ιχθείς, η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου σημαίνει νέους τρόπους επικοινωνίας, κάτι που τους τρομάζει εκ πρώτης όψεως. Αποφύγετε την αποστασιοποίηση και τη σιωπή ! Τώρα είναι η ευκαιρία να εκφραστείτε με σαφήνεια και να επιτρέψετε τους γύρω σας να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό.

Με τον Άρη ανάδρομο (9 Σεπτεμβρίου-14 Νοεμβρίου) θα υπάρξει η ανάγκη το δίμηνο αυτό να αποτραβηχτείτε από τον κόσμο, να ηρεμίσετε, ίσως και να κάνετε διαλογισμό, που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ενδοσκόπηση που χρειάζεστε, καθώς ο πλανήτης του πολέμου θα διέρχεται τον οίκο του υποσυνείδητου σας. Είναι η περίοδος που θα πρέπει επίσης να προσέξετε ιδιαίτερα την υγεία σας και την καριέρα σας. Διαχειριστείτε τα ζητήματα υγείας που θα προκύψουν με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, ενώ πιθανά προβλήματα στη δουλειά δεν θα πρέπει να σας  καταβάλουν. Θα έχετε χαμηλά αποθέματα ενέργειας, οπότε θα πρέπει να κάνετε σωστή διαχείριση των δυνάμεων σας.

Καριέρα

 

Αποζητούσατε ελευθερία κινήσεων και νέες δυνατότητες δραστηριοποίησης στην δουλειά και την καριέρα σας. Αυτή τη χρονιά θα ικανοποιηθούν οι επιθυμίες σας. Το 2020 σας βρίσκει ποίο έτοιμους να ρισκάρετε για να ανοίξετε νέα μονοπάτια στην καριέρα σας και θα ανακαλύψετε συν τω χρόνο ότι η δυνατότητα ή η ελευθερία επιλογής πορείας θα σας αφήσει ένα αίσθημα βαθιάς ικανοποίησης και πληρότητας.

Η τελευταία τριετία δεν ήταν και τόσο καλή για τα επαγγελματικά σας, αλλά αυτό θα αλλάξει μέσα στην χρονιά αυτή. Το 2020 θα είναι ένα απολαυστικό έτος για την καριέρα σας, ιδίως μετά το τέλος της άνοιξης. Τότε είναι που θα ξεκινήσουν νέες δραστηριότητες ή θα πάρουν μορφή κάποιες σκέψεις σας, που θα είναι όλα πολύ διαφορετικά από αυτά που έχετε συνηθίσει τα τελευταία πολλά χρόνια. Θα ξεπεράσετε τα στεγανά και τα όρια σας, αλλά δεν θα αισθάνεστε άβολα ή αμήχανα. Απλά θα είστε απόλυτα αφοσιωμένοι σ αυτό που θα κάνετε.

Οικονομικά

Η εργασία σας θα φέρει ανταμοιβή, και όλα θα κυλούν καλά μέχρι τις εκλείψεις της άνοιξης. Όταν οι εκλείψεις χτυπήσουν τα οικονομικά σας, θα κινηθείτε αστραπιαία και θα καταφέρετε να γυρίσετε τις απώλειες σε κέρδη, καθώς θα αναδομήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, θα αλλάξετε οικονομικές στρατηγικές και θα αναπροσαρμόσετε την φιλοσοφία σας στον τομέα των οικονομικών σας.

Ίσως να μην είστε άμεσα σε θέση να καταλάβετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές που θα έχετε κάνει επάνω σας υποσυνείδητα, οι γύρω σας όμως θα το διαπιστώσουν αρκετά σύντομα και θα τους προσελκύσετε. Η θεά τύχη θα σας χαρίσει την εύνοια της και θα προσελκύσετε πληθώρα ευκαιριών, που θα είναι νέες, διαφορετικές από τα καθιερωμένα και γεμάτες περιπέτεια. Θα καταστρώσετε πολλά οικονομικά πλάνα, αλλά την φορά αυτή θα είστε απόλυτα ανοιχτοί σε νέους δρόμους δράσης, που δεν θα είναι κατ ανάγκη και οι πιο ασφαλείς.

 Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Οι σχέσεις σας δεν είναι στην κορυφή της λίστας σας με τις προτεραιότητες του έτους για το 2020! Θα συνειδητοποιήσετε μέσα στην χρονιά, ότι οι σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν πλέον τίποτε, θα πρέπει να φύγουν από την ζωή σας, και θα το κάνετε χωρίς πολλές τύψεις. Θα είστε σκεπτικοί στον τομέα αυτό, βάζοντας τις σχέσεις σας κάτω από το μικροσκόπιο και θα είστε έτοιμοι να κόψετε τα δεσμά με άτομα, η επαφή των οποίων δεν σας ικανοποιεί πλέον ή σας αποσυντονίζει και αποσπά την προσοχή σας από τα ουσιώδη. Ωστόσο, εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση ή συμβιώνετε με το ταίρι σας, δεν αναμένονται αλλαγές στο επίπεδο αυτό.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας δεν έχουν τύχη για μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στο 2020. Πρόκειται για μια χρονιά που θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας στην προσωπική σας βελτίωση και στην επαγγελματική σας καταξίωση, παρά στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν είναι η χρονιά που θα γνωρίσετε το άλλο σας μισό, εκτός και εάν το έχετε ήδη γνωρίσει.

    Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Ζητήματα υγείας ίσως σας ταλαιπωρήσουν μέσα στο 2020 ή, εναλλακτικά, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους. Καθώς χαλαρώνετε από τις ανησυχίες σας στον τομέα της καριέρας, η υγεία σας θα αρχίζει να παρουσιάζει σημεία απορρύθμισης. Θα κινηθείτε όμως αρκετά γρήγορα και θα καταφέρετε να τα θέσετε υπό έλεγχο, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα διατροφής, άσκησης και απόκτησης καλύτερης φυσικής κατάστασης.

Δύο μήνες προκλήσεων σε θέματα υγείας την περίοδο της άνοιξης, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, θα φέρουν ωστόσο μόνιμες αλλαγές στην ζωή σας!  Λόγω επίσης κάποιων αλλαγών σε συναισθηματικό επίπεδο, θα φτάσετε σε ένα ανώτερο πνευματικό, συνειδησιακό επίπεδο, που θα μειώσει τα επίπεδα του άγχους και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την ηρεμία και την χαρά της ζωής. Και το 2021 θα συνεχίσει να σας φέρνει χαρά και περιπέτειες, γι αυτό φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας, ώστε να τα απολαύσετε απερίσπαστοι σε κάθε επίπεδο!

Συμβουλή

 

Στις αρχές του 2020 θα υπάρξει μια επιρροή από κάποιο πρόσωπο, καταλυτική στην καριέρα σας, που θα θελήσει να σας διδάξει πώς να αλλάξετε τον τρόπο που ασκείτε τα καθήκοντα σας. Ακούστε τον, ακολουθήστε τις συμβουλές και παραινέσεις του, αποδεχτείτε την ανάγκη για αλλαγή κάποιων διαδικασιών στην δουλειά σας, ώστε να έχετε καλύτερες προοπτικές στο μέλλον.

Το υπόλοιπο του έτους θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα, στον έρωτα, το ρομάντζο και στα ζητήματα της καρδιάς.  Θα μπουν στην ζωή σας νέα πρόσωπα, νέα όνειρα θα αντικαταστήσουν τα παλιά, και φρέσκες και δημιουργικές δράσεις θα σας γεμίσουν ψυχικά. Η περπατησιά σας θα γίνει σταθερή και σίγουρη και θα αισθάνεστε ασφαλείς με τον εαυτό σας. Είναι μια μεταβατική φάση, μια περίοδος αναπροσαρμογών, που σας προετοιμάζει για την επόμενη μέρα, με την έναρξη στο άμεσο μέλλον ενός νέου κεφαλαίου στην συναισθηματική σας ζωή.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: