Αιγόκερως – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Αιγόκερως  – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

  Γενική εικόνα

 

Σύμφωνα με το ετήσιο ωροσκόπιο του ζωδίου σας, το 2020 είναι η χρονιά που θα επικεντρώσετε την προσοχή σας στην εκπλήρωση των στόχων σας, που είναι η δημιουργία του δικού σας κόσμου, του κόσμου που θα θέλατε να ζήσετε και να ευημερήσετε! Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι ο τομέας της ζωής σας που θα αναπτυχθεί μέσα στην χρονιά αυτή και θα προσφέρει θαλπωρή και σταθερότητα στην ζωή σας.

Τα παιδιά θα παίξουν με κάποια μορφή σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα  σας και θα απαιτούν υπευθυνότητα από τη πλευρά σας και αφοσίωση στον εκάστοτε σκοπό που έχει σχέση με αυτά. Επειδή όμως κατά βάση παραμένουμε όλοι παιδιά, επιτρέψτε στο παιδί που κουβαλάτε μέσα σας να παίξει και να διασκεδάσει, να εκφραστεί ελεύθερα, απολαμβάνοντας τη ζωή!

Οι σημαντικότερες όψεις ή διελεύσεις που επηρεάζουν το ζώδιο σας μέσα στο 2020 συνοψίζονται στις ακόλουθες:

 

Ο ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 15 Αυγούστου μέχρι και τα τέλη του έτους, επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό το ζώδιο σας. Πάντοτε θέλατε η ζωή σας να είναι ξεχωριστή, μοναδική, γεμάτη ενθουσιασμό, και τώρα θα διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που χρειάζεται. Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι ζωής, ευθυγραμμίζοντας τις επιθυμίες σας με την πραγματικότητα. Μπορείτε να ζήσετε το όνειρο που επιθυμείτε, αρκεί να είστε έτοιμοι για αλλαγές!

Ο Πλούτωνας είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 26 Απριλίου και 5 Οκτωβρίου, φέρνοντας μεγάλες πιέσεις. Η στιγμή της συνόδου του με τον Ήλιο είναι πλούσια σε αποκαλύψεις, εσωτερική μεταμόρφωση και πολύ σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα πίστης, φιλοσοφίας και στάσης ζωής. Για όσους από σας είστε περισσότερο εξελιγμένοι πνευματικά, οι μετασχηματισμοί αυτοί ίσως φανούν αναμενόμενοι, καθώς οι πνευματικές αξίες δεν σας είναι άγνωστες, και κατανοείτε την ανάγκη της μεταμόρφωσης και της πνευματικής εξέλιξης. Για τους υπόλοιπους ωστόσο, που είναι πιο γειωμένοι και πραγματιστές, οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι βίαιες και δύσκολες να κατανοηθούν ή να γίνουν αποδεκτές. Όπως συμβαίνει συχνά, όταν δεν είμαστε ισορροπημένοι πνευματικά και ψυχικά, δεν ζούμε μια αρμονική ζωή και δεν διαισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι, που θα πρέπει να επιλέξουμε μια νέα πορεία ζωής, έρχεται κάποιο δυσάρεστε γεγονός για να μας αφυπνίσει πνευματικά και να μας βάλει στην σωστή πορεία.

Ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο σας (14 Μαίου-13 Σεπτεμβρίου), διέρχεται τον οίκο της προσωπικότητα σας. Αυτή η τετράμηνη διέλευση μπορεί να φέρει την αποκάλυψη πληροφοριών, που θα τις εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας! Έχετε πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, και καταβάλετε προσπάθειες να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Προσέξτε μόνο το είδος και την ποιότητα των πληροφοριών που καταφθάνουν στα χέρια σας, αλλά και τον τρόπο που θα κάνετε χρήση αυτών

Καριέρα

 

Το 2020 δεν θα είναι μια χρονιά δραματικών αλλαγών στην καριέρα σας, δεν αναμένονται όμως και μεγάλα εμπόδια ή δυσκολίες. Η καλύτερη περίοδος για την καριέρα σας είναι προς τα τέλη του χρόνου, εάν σκέφτεστε ή σχεδιάζετε κάποιες αλλαγές, ή για την προώθηση της, εάν σας ενδιαφέρει κάποια προαγωγή.

Για να προωθήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους θα πρέπει να ξεκινήσετε μια νέα συμμαχία ή να ενταχθείτε σε μια νέα επαγγελματική ομάδα, που θα είναι έξω από τα μέχρι στιγμής δεδομένα σας. Αυτό θα σας αναγκάσει να εστιάσετε σε νέα πράγματα στις αρχές του φθινόπωρου. Το προφίλ ενός ατόμου υπεύθυνου στην δουλειά του, ένα άτομο με τάξη και οργάνωση, καθώς και με κύρος, που θα προωθήσετε, θα είναι καθοριστικής σημασίας μέσα στο 2020 στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συνεταίρους σας.

Οικονομικά

Το 2020 θα υπάρξει θετική πλανητική επιρροή και στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Απλά θα συνειδητοποιήσετε ότι η οικονομική σας επιβίωση και άνεση εξασφαλίζεται από μακροχρόνιες εργασιακές σχέσεις, δοκιμασμένες στο χρόνο συνεργασίες ή με την επιμονή και την υπομονή που επιδείξατε, ακολουθώντας σταθερή πορεία, ανεξάρτητα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίσατε στην διαδρομή. Τρίτα άτομα μπορεί με την ανάμειξη τους να σταθούν εμπόδιο στην οικονομική σας ανάκαμψη και πρόοδο, κάτι που θα πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Σε περίπτωση επενδύσεων θα έχετε εξαιρετικές αποδόσεις μέσα στο 2020 και πολλές ευκαιρίες να κάνετε αγορές ή πωλήσεις σε εξαιρετικές τιμές και με μεγάλα κέρδη. Είναι η κατάλληλη χρονιά να συνεχίσετε να οικοδομείτε το χαρτοφυλάκιο σας, εάν διαθέτετε, ή να ξεκινήσετε να το διαμορφώνετε.

Συναισθηματική ζωή και σχέσεις

 

Και κατά το 2020 συνεχίζετε να παλεύετε, πώς να ισορροπήσετε δουλειά και προσωπική ζωή, είτε πρόκειται για τις σχέσεις σας, είτε για τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις ή ακόμη και για την προσωπική σας ξεκούραση και διασκέδαση. Με το ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι τα μέσα της άνοιξης δε, ίσως να αισθάνεστε ότι κανείς δεν σας αγαπά, κανείς δεν σας σκέφτεται και ότι στην σχέση είστε μόνοι. Όταν επιτέλους βελτιωθεί η επικοινωνία σας με το ταίρι σας, θα καταφέρετε να βιώσετε μια πολύ πιο χαρούμενη και πλήρη συναισθηματική ζωή.

Κατά τα μέσα του καλοκαιριού θα δείτε ότι είναι δυνατόν να υπάρξουν πολύ πιο ανάλαφρες και αυθόρμητες σχέσεις, κάτι που θα σας οδηγήσει να αναθεωρήσετε τις απόψεις και τις προτεραιότητες σας στον τομέα αυτό. Είναι η περίοδος που θα είστε αρκετά πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες και ξεκινήσετε μια σχέση με δυνατότητες να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση, κάτι που επιθυμούσατε διακαώς.

    Ευεξία και φυσική κατάσταση

 

Το 2020 δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές δυσκολίες και δυσμενείς μεταβολές στον τομέα της υγείας και ευεξίας. Λόγω όμως των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε ενδεχομένως μέσα στην χρονιά αυτή σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα ήταν σκόπιμο να μεταλαμπαδεύσετε λίγη από την πειθαρχία και την εστίαση που σας έχει προσφέρει τόσα πολλά στην επαγγελματική σας ζωή, και στον τομέα της υγείας και της ευεξίας σας. Σκοπός θα ήταν να αποκτήσετε όχι μόνο καλύτερη ποιότητα υγείας και άρα ζωής, αλλά και να καθιερώσετε πιο υγιεινές συνήθειες μέσα στο 2020.

 Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει στο σκαλί της καινούργιας σας ζωής. Καθώς το 2021 θα είναι μια σημαντική χρονιά που θα αλλάξει πολλά πράγματα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να κάνετε εξοικονόμηση δυνάμεων και πόρων, για να έχετε τα απαραίτητα αποθέματα ενέργειας.

Συμβουλή

  

Η στήριξη κάποιων ισχυρών ανθρώπων στην ζωή σας φέρνουν μια όχι και τόσο εμφανή αλλαγή στην ζωή σας, ήδη με το ξεκίνημα του χρόνου. Οι αλήθειες που μοιράζεστε, καθώς τα κοινά πάθη, αποτελούν επίσης βασική πηγή κατανόησης αλλά και αλλαγών. Και καθώς προχωρά ο χρόνος, το ενδιαφέρων σας μετατοπίζεται στην συντροφικότητα, στις από κοινού δεσμεύσεις και σε μια σχέση με ισχυρούς δεσμούς.

Η ερωτική σας ζωή μπορεί να ανθίσει μέσα στο 2020 ή να ανθίσει ξανά, για όσους βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση, και με την αυξημένη βαρύτητα που έχει ο κυβερνήτης σας Κρόνος από τον 5ο οίκο (έρωτας, φλερτ και παιδιά), η χρονιά αυτή μπορεί να είναι ακόμη πιο καθοριστική στην ανοικοδόμηση μιας σταθερής και συμπαγούς συναισθηματικής σχέσης.

Καλό και δημιουργικό 2020!

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: