Βουβάλι || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

 

Το 2020 θα είναι σίγουρα μια τυχερή χρονιά για όσους γεννήθηκαν σε μια χρονιά του Βουβαλιού! Θα είστε χαλαροί και θα αισθάνεστε πολύ καλά με τον εαυτό σας, και αυτή η ισορροπία θα έχει εξαιρετικά θετικές επιπτώσεις στη ζωή σας.

Προκειμένου να μεγεθύνετε τις θετικές πλανητικές επιρροές και να αμβλύνετε τις επιπτώσεις από τις αρνητικές, καλό θα ήταν να κάνετε ένα απολογισμό των πεπραγμένων σας και να εκπονήσετε νέα σχέδια δράσης. Εάν θα έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας και αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά, ειδικά πρωτοπορώντας, η τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Εάν όμως δεν προσπαθήσετε να αλλάξετε ότι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά στην ζωή σας και διατηρήσετε μια ρουτίνα που δεν οδηγεί πουθενά, η τύχη θα σας γυρίσει την πλάτη.

Κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδίου σας ίσως να βιώσετε γεγονότα τη χρονιά αυτή που να άπτονται της σφαίρας του υπερφυσικού, γεγονότα που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Εάν κάτι τέτοιο θα είναι καλός ή κακός οιωνός για σας, θα φανεί στο άμεσο μέλλον. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας! Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια θετική στάση ζωής, όποιες και αν είναι οι αλλαγές που προμηνύονται.

 

Τυχερά χρώματα για το 2020: μωβ και πράσινο

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 3 και 9

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: νοτιοανατολικά, νότια και βόρεια.

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: Αρουραίοι, Φίδια και Κόκορες

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Θα έχετε την επιθυμία και τον διακαή πόθο να συσφίξετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας και οι συγκυρίες θα είναι τέτοιες, που θα έχετε τις ευκαιρίες να το καταφέρετε. Όσο για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή ίσως να γεννήσει ένα νέο ερωτικό πάθος, ένα πάθος που με την πάροδο του χρόνου να μεταμορφωθεί και να εξελιχτεί σε μια βιώσιμη σχέση. Και ίσως να ακολουθήσει σύντομα μια πρόταση γάμου…

Δεύτερο τρίμηνο

Η ηρεμία στα συναισθηματικά σας θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής, μια περίοδος που μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Η συναισθηματική αυτή αρμονία θα σας βοηθήσει να εμπεδώσετε την αίσθηση της ισορροπίας και της εσωτερικής γαλήνης. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε μια περίοδο έξαλλης διασκέδασης και ταχύτατης εναλλαγής ερωτικών συντρόφων. Ίσως όμως να κάνετε μια γνωριμία που θα μεταμορφώσει την ζωή σας.

Τρίτο τρίμηνο 

Το διάστημα αυτό κυριαρχεί η απόλαυση και η ευτυχία! Θα αισθάνεστε ισορροπημένοι με τον εαυτό σας και αυτό θα έχει άμεσο αντίκρισμα στην σχέση σας με τον σύντροφό σας. Η θετική στάση ζωής που θα έχετε θα επηρεάσει με τον πιο θετικό τρόπο και τη ζωή του συντρόφου σας. Εάν είστε ελεύθεροι, το διάστημα αυτό θα βαρεθείτε τις κραιπάλες και θα αποζητάτε κάτι πιο μόνιμο και σταθερό. Και ένας μεγάλος έρωτας μπορεί να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής…

Τέταρτο τρίμηνο

Κατά το τελευταίο τρίμηνο του σεληνιακού έτους μπορεί να γίνετε κάπως κουραστικοί και απαιτητικοί απέναντι στο ταίρι σας. Τα δύσκολα στοιχεία του χαρακτήρα σας κάνουν έντονα την εμφάνιση τους και η καθημερινότητα μαζί σας δυσκολεύει. Έχουν προηγηθεί όμως εξαιρετικά όμορφες στιγμές την χρονιά αυτή, οπότε δεν έχετε να περιμένετε τίποτε άλλο από αγάπη, υποστήριξη και συντροφικότητα από το ταίρι σας.

Οικονομικά 

Τα οικονομικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιους πονοκεφάλους, ειδικά εάν έχετε επενδύσει κεφάλαια στις χρηματιστηριακές αγορές. Οι αβεβαιότητα στις αγορές θα διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να σταθεροποιηθούν και πάλι και να μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι. Οι καριερίστες ίσως αντιμετωπίσουν κάποιες απρόσμενες αλλαγές στο επαγγελματικό τους περιβάλλον, που θα τους γεμίσει με ανασφάλεια για το μέλλον. Θα ήταν σοφό να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας, καθώς το μέλλον μπορεί να είναι λίγο θολό…

Υγεία

 Μια πρόσφατη βελτίωση στην κατάσταση της υγείας σας θα αποτελεί ένα ενθαρρυντικό δείγμα για τη μελλοντική πορεία. Σημαντικό είναι να συνεχίσετε την προσπάθεια, είτε αυτή αφορά μια κούρα, είτε την βελτίωση της διαστροφής ή την ένταξη άσκησης στην ζωή σας. Όσες δυσκολίες ή προβλήματα και αν αντιμετωπίσετε, μην αποθαρρύνεστε!

Τα Βουβάλια των πέντε στοιχείων μέσα στο 2020

 

Βουβάλι με ξύλο (1985)

Ανήκετε όσοι έχετε γεννηθεί από τις 20 Φεβρουαρίου του 1985 μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου του 1986. Για σας είναι σημαντικό να οικοδομήσετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Με το ξεκίνημα του έτους θα έχετε την εύνοια της τύχης, αλλά προς τα μέσα θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές. Να είστε προσεκτική κατά την υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων και αποφύγετε να μπείτε εγγυητές, εάν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε στο μέλλον νομικές συνέπειες.

Βουβάλι με νερό (1973) 

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 3 Φεβρουαρίου του 1973 και 22 Ιανουαρίου 1974, φροντίστε να περιορίσετε λίγο την απληστία σας, καθώς θα βλάψει τον γάμο ή την σχέση σας σε σημαντικό βαθμό. Τα οικονομικά σας αναμένεται να ακολουθήσουν μια ομαλή πορεία κατά τη διάρκεια του έτους, ενώ η καριέρα σας μπορεί να δεχτεί μια ώθηση λόγω της στήριξης ενός ανωτέρου σας ή ενός ατόμου επιρροής. Η υγεία σας όμως χρειάζεται προσοχή!

Βουβάλι με μέταλλο (1961)

Εδώ ανήκετε όσοι γεννηθήκατε από τις 15 Φεβρουαρίου 1961 μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 1962. Εσείς θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τα κουτσομπολιά! Φροντίστε να μην σας ξεφεύγουν κουβέντες, ιδίως εάν αφορούν μυστικά τρίτων. Χρειάζεται επίσης πολύ μεγάλη προσοχή κατά την υπογραφή συμβολαίων ή συμβάσεων, καθώς μπορεί να εμπλακείτε χωρίς να το καταλάβετε σε νομικές διαμάχες ή να κινδυνεύσετε με οικονομικές απώλειας ή από χρεωκοπία. Στην κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή αποφύγετε διαμάχες με αγαπημένα πρόσωπα.

Βουβάλι με γη (1949)

Εάν γεννηθήκατε μεταξύ 29 Ιανουαρίου 1949 και 16 Φεβρουαρίου 1950 θα έχετε την εύνοια της τύχης σε οικονομικά ζητήματα μέσα στο 2020, ενώ η περιουσία σας αναμένεται να αυξηθεί από εκεί που δεν το περιμένετε. Καλό θα ήταν όμως να μην προκαλέσετε την τύχη σας, επιδεικνύοντας την οικονομική σας άνεση. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και προστριβές με τους γύρω σας, ιδίως με τις νεώτερες γενιές, εάν δεν θέλετε να υποστείτε οικονομικής φύσης ζημιές.

Βουβάλι με φωτιά (1997)

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 7 Φεβρουαρίου 1997 και 27 Ιανουαρίου 1998 και έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, τα επαγγελματικά σας θα εξελιχθούν πολύ καλά. Τα σχέδια σας για τη μελλοντική σας εξέλιξη θα έχουν την εύνοια της τύχης. Η οικογενειακή ζωή θα είναι σε γενικές γραμμές καλή, ενώ όσοι από εσάς είναι αδέσμευτοι, μέσα στη χρονιά θα γνωρίσουν ένα νέο ταίρι. Οι φοιτητές καλό θα ήταν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στις σπουδές τους, ενώ θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς για τροχαία ατυχήματα από υπερβολική ταχύτητα.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: