Σύνοδος Άρη-Κρόνου || Covid-19 και η διάρκεια των μέτρων

Σύνοδος Άρη-Κρόνου || Covid-19 και η διάρκεια των μέτρων

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου, στις 00ο 40΄του Υδροχόου, διατηρεί όμως αρκετή επιρροή τις μέρες που ακολουθούν, μέχρι που να απομακρυνθούν αρκετές μοίρες οι πλανήτες μεταξύ τους και να «σπάσει» ο σχηματισμός.

Είναι μια όψη που μας προϊδεάζει για την λήψη σημαντικών αποφάσεων, μετά ίσως από ένα διάστημα αδράνειας, που θα εστιάζουν και θα στοχεύουν σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Είναι μια όψη με αρνητική σημειολογία, καθώς ο Κρόνος συνδέεται με την υπομονή, την αντοχή και την θλίψη, ενώ ο Άρης με την επιθετικότητα, την παρορμητικότητα και την βία. Αναμένεται να φέρει νέα μέτρα περιορισμού στην ελεύθερη μετακίνηση μας, όπου έχουν εφαρμοστεί ήδη κάποια, ή σε χώρες που δεν έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής αντίστοιχα μέτρα, να παρθούν οι πρώτες αποφάσεις περιορισμού δραστηριοτήτων.

Το γεγονός ότι συναντώνται οι δύο πλανήτες στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου υποδηλώνει ανασφάλεια και αβεβαιότητα, δύσκολη οικονομική κατάσταση και απώλεια τύχης. Εκτός από τα αυξημένα θύματα της πανδημίας τις μέρες αυτές, θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού των χωρών, οι σημαντικές οικονομικές απώλειες που θα υποστούν κράτη, επιχειρήσεις και ιδιώτες και η βαθιά οικονομική κρίση που μας περιμένει τους επόμενους μήνες.

Η πρώτη μοίρα όμως του ζωδίου συμβολίζει όμως και την  καινοτομία και την αρχή ενός καινούργιου κύκλου! Και καθώς ο Υδροχόος είναι το κατ εξοχήν ζώδιο της καινοτομίας και της ελευθερίας, οι αποφάσεις που θα ληφθούν αυτή την χρονική περίοδο θα περιορίσουν τις δυνατότητες μετακίνησης μας και μαζί με αυτό, το πορτοφόλι μας. Μέχρι πότε όμως αναμένεται να ισχύσουν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα;

Ορισμένες αποφάσεις που θα ληφθούν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν ορίζοντα ισχύος μέχρι τις 13 Μαΐου, χρονική στιγμή κατά την οποία ο Άρης μετακινείται από τον Υδροχόο στους Ιχθείς. Άλλες θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ημερομηνία που ο Κρόνος θα επιστέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω, ενώ κάποιες άλλες μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, όταν ο Κρόνος θα ολοκληρώσει το πέρασμα του στον Υδροχόο για να εισέλθει στους Ιχθείς.

Από την σύνοδο αυτή και από την αρνητική της σημειολογία επηρεάζονται περισσότερο οι χώρες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου, όπως είναι μεταξύ άλλων η Ρωσία,  η Σουηδία, η Φινλανδία, η Σερβία, ο Καναδάς, η ΗΠΑ, το Ιράν ή η Ιαπωνία.

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Αλίντα Κανάκη

Related post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: