Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Υδροχόος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Δευτέρα 1.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας και με την αποδοχή διαφορετικών ανθρώπων μπορείτε να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα αλληλογραφίας και με εμπορικές συναλλαγές.

Τρίτη 2.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό– σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Τετάρτη 3.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Προσοχή στις κινήσεις και τις εκμυστηρεύσεις σας σήμερα, γιατί μπορεί να εμπιστευθείτε σημαντικά πράγματα σε άτομο που θα θελήσει να σας εκμεταλλευτεί. Φυλαχτείτε, γιατί σας περιμένουν εκπλήξεις…

Πέμπτη 4.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και εάν κινηθείτε διπλωματικά θα βγείτε ενισχυμένοι.

Παρασκευή 5.6.2020 (Πανσέληνος στον Τοξότη)

(Μερική έκλειψη Σελήνης)

Το κλίμα είναι λίγο πιο χαλαρό από ότι τις προηγούμενες μέρες. Φροντίστε να αξιοποιήσετε τα συγκριτικά σας πλεονεκτήματα για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Σάββατο 6.6.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Κυριακή 7.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Δευτέρα 8.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.

Τρίτη 9.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όρια σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του.

Τετάρτη 10.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Δημιουργούνται κάποια περιθώρια για βελτίωση των επαγγελματικών σας και κάποια παράθυρα στην τύχη ανοίγουν. Επωφεληθείτε των επαφών σας για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Πέμπτη 11.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα προσφέρεται για ξεκούραση να περισυλλογή! Φροντίστε τον εαυτό σας, προσφέρετε του την χαλάρωση που νομίζετε ότι σας κάνει καλό και φορτίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια.

Παρασκευή 12.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Δεν χρειάζονται επιπόλαιες κινήσεις όταν πρόκειται για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η μέρα μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους ή βιαστικούς, με συνέπεια να κάνετε σημαντικά λάθη.

Σάββατο 13.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ημέρα περισυλλογής η σημερινή, αγαπητοί φίλοι! Θα πρέπει να συλλογιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να επιτύχετε ή που να οδηγήσετε την ζωή σας και πως θα το πετύχετε αυτό. Μην βάζετε όμως πολύ υψηλούς στόχους και απογοητευθείτε…

Κυριακή 14.6.2020 (Σελήνη στον Κριό  – σε χάση)

Οι ελεύθεροι έχουν μεγάλες πιθανότητες να κάνουν μια γνωριμία ερωτικής φύσης, που αν την χειριστούν σωστά μπορεί να αναπτυχθεί σε μια πετυχημένη συναισθηματική σχέση.

Δευτέρα 15.6.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν και μια επινόηση σας μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε μελλοντικά στον τομέα της καριέρας σας.

Τρίτη 16.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σας χαρακτηρίζει σήμερα. Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχατε σχεδιάσει.

Τετάρτη 17.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Ανανεώνονται οι φιλοδοξίες σας στον τομέα της καριέρας, ενώ ο αισθησιασμός σας γίνεται ασυγκράτητος…

Πέμπτη 18.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο – Ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουλίου)

Τα πάντα καλύπτονται από ένα περίεργο πέπλο και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και τις αποφάσεις σας. Καλό θα ήταν να φυλάτε τα νώτα σας…

Παρασκευή 19.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους- σε χάση)

Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Σάββατο 20.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Η αυτοπεποίθηση σας τονώνεται και προδιαγράφονται σοβαρές προοπτικές για επιτυχία κάποιων στόχων σας. Κυνηγήστε τα όνειρα σας και δεν θα χάσετε.

Κυριακή 21.6.2020 (Νέα Σελήνη στον Καρκίνο)

(Μερική έκλειψη Ηλίου)

«Ότι σπείρεις θα θερίσεις» λέει η λαϊκή σοφία και αυτό θα πρέπει να θυμόσαστε όταν σας πιάνει κατάθλιψη με την τελευταία σχέση σας που απέτυχε.

Δευτέρα 22.6.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η μέρα προσφέρεται να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Τρίτη 23.6.2020 (Σελήνη στον καρκίνο – σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι 29 Νοεμβρίου)

Κινηθείτε αποφασιστικά αλλά και με σύνεση και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει για την προώθηση των εργασιακών σας θεμάτων. Μια αναβολή θα μπορούσε να αποβεί εις βάρους σας.

Τετάρτη 24.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Φροντίστε τον εαυτό σας σήμερα και μην αψηφάτε σημάδια αδιαθεσίας. Η υγεία σας φαίνεται να σας απασχολεί με κάποιο τρόπο, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Πέμπτη 25.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

(Ορθοδρόμιση Αφροδίτης στους Διδύμους – Ανάδρομη από 13 Μαΐου)

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντα σας.

Παρασκευή 26.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Γίνεστε εριστικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Η σεξουαλική σας ορμή όμως εκτινάσσεται στα ύψη…

Σάββατο 27.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μια και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους.

Κυριακή 28.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Ευνοούνται οι ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές που μπορεί να φέρουν μια νέα ερωτική γνωριμία. Αποφύγετε τυχόν αντιπαραθέσεις με φίλους ή γνωστούς.

Δευτέρα 29.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Δεν θα πρέπει να πάρετε επιπόλαια αποφάσεις σε εργασιακά θέματα σήμερα! Σκεφτείτε, διερευνήστε τις επιλογές που έχετε στην διάθεση σας και κινηθείτε μετά, αποφεύγοντας τα ρίσκα που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

Τρίτη 30.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Έχετε αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας και αισθάνεστε ευτυχείς. Κάποια άτομα όμως θα χρειαστούν έμπρακτα δείγματα της αγάπης σας και της στήριξη σας, και δεν θα πρέπει να τα απογοητεύσετε.

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU