Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2020

Παρασκευή 1.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Νέες ιδέες μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα επαγγελματικά σας σχέδια! Οι όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές βρεθούν στον δρόμο σας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τις εξελίξεις.

Σαββάτο 2.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση)

Οι υποθέσεις σας φαίνεται να κολλάνε και αμφιβολίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε να σας βασανίζουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να βρείτε λύσεις.

Κυριακή 3.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Θετική διάθεση και αρκετή ενέργεια σας χαρακτηρίζει σήμερα. Ευκαιρία να δρομολογήσετε κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις που είχατε σχεδιάσει.

Δευτέρα 4.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε ερωτικές συναντήσεις! Η ακτινοβολία σας και σεξουαλική σας ορμή θα αποτελέσουν πρόσθετους άσσους στο μανίκι σας για την επιτυχία του στόχου σας.

Τρίτη 5.5.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο. Υποστήριξη θα βρείτε και από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τετάρτη 6.5.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να σας φέρουν την πολυπόθητη επιτυχία. Προσοχή στις καταχρήσεις!

Πέμπτη 7.5.2020 (Πανσέληνος στον Σκορπιό)

Ημέρα οικογενειακή η σημερινή, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάποια άτομο ωστόσο θα σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που καταπιέζατε…

Παρασκευή 8.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η μέρα θα φέρει μια τάση για αλόγιστα έξοδα και καταναλωτικές δαπάνες που θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας …

Σαββάτο 9.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει εύνοια, αρκεί να μην κοινολογήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Κινηθείτε μυστικά και θα έχετε την εύνοια του. Προσοχή επίσης στις δαπάνες σας για να μην ξεφύγετε.

Κυριακή 10.5.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Στον συναισθηματικό τομέα θα δώσει έμφαση η μέρα! Οι έχοντες σχέση έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την εμβάθυνση της σχέσης.

Δευτέρα 11.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

(Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο – Ανάδρομος μέχρι τις 29.9.2020)

Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας, ότι και αν βρεθεί στον δρόμο σας…

Τρίτη 12.5.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να αδικήσετε άτομα και να το φέρετε βάρος στην συνείδηση σας. Επιπλέον δεν θα μπορέσετε εύκολα να επανορθώσετε…

Τετάρτη 13.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

(Αφροδίτη ανάδρομη στους Διδύμους – Ανάδρομη μέχρι τις 25.6.2020)

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για οικονομικά ανοίγματα και επενδύσεις η σημερινή. Συμβουλευτείτε πρώτα κάποιο άτομο εμπιστοσύνης που να είναι σχετικός με το θέμα, κάντε έρευνα σε βάθος και ενεργήστε με περίσκεψη…

Πέμπτη 14.5.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

(Δίας ανάδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος μέχρι 13.9.2020)

Επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας και μπορείτε να αξιοποιήσετε την μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια επαγγελματική επαφή που θα είχε θετικά αποτελέσματα.

Παρασκευή 15.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

Σαββάτο 16.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει αν σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

Κυριακή 17.5.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ανατροπών συνέχεια και σήμερα, με πρόσωπα από το παρελθόν να απορυθμίζουν την μέρα σας! Σκεφτείτε καλά πριν πράξετε, γιατί ίσως να μην έχετε την ευκαιρία αργότερα να επανορθώσετε.

Δευτέρα 18.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θα έχετε ακόμη περισσότερη ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας χρειαστεί, μια και θα φέρει θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικονομικά στο επίκεντρο.

Τρίτη 19.5.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας  για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας εγκαίρως.

Τετάρτη 20.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θα υπάρξει μια αναστάτωση, μια και από μια κακή συνεννόηση μπορεί να προκύψουν αποκαλύψεις που θα σας αφήσουν άναυδους. Κάποια πράγματα ήρθε η ώρα να δουν το φως της μέρας.

Πέμπτη 21.5.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Μέρα είναι και θα περάσει…

Παρασκευή 22.5.2020 (Νέα Σελήνη στους Διδύμους)

Τα πλάνα σας βρίσκουν διέξοδο σήμερα και δρομολογούνται, ίσως με ένα παράδοξο τρόπο. Το σημαντικό πάντως είναι ότι οι εξελίξεις σας ευνοούν!

Σάββατο 23.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τα επαγγελματικά σας στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αφήστε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχοληθείτε σοβαρά με την δουλειά σας.

Κυριακή 24.5.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Κάποια θέματα θα σας παιδέψουν σήμερα και θα κλιθείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις.  Το ένστικτο σας είναι αυτό που θα σας δείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Δευτέρα 25.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας βλάψουν σε μελλοντικό χρόνο.

Τρίτη 26.5.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείτε με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική!

Τετάρτη 27.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Και σήμερα τα επαγγελματικά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε για τις επιλογές σας και να στηρίξετε το έργο σας…

Πέμπτη 28.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα…

Παρασκευή 29.5.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Μην παίρνετε παράλογα ρίσκα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί θα το μετανιώσετε πικρά στο άμεσο μέλλον. Με υπομονή, επιμονή και χαμηλό προφίλ θα καταφέρετε να περάσετε τα σχέδια σας.

Σαββάτο 30.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Κυριακή 31.5.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σας κατά την σημερινή μέρα. Ίσως να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια με τον σύντροφό σας.

 

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU