Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2020

Δευτέρα 1.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας.

Τρίτη 2.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό– σε γέμιση)

Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας.

Τετάρτη 3.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις και παχιά λόγια, γιατί δεν θα αργήσετε να καταλάβετε ότι δεν είχαν περιεχόμενο και θα απογοητευτείτε. Μην παρεκκλίνετε των στόχων σας.

Πέμπτη 4.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το Μάνα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε σήμερα, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε…

Παρασκευή 5.6.2020 (Πανσέληνος στον Τοξότη)

(Μερική έκλειψη Σελήνης)

Παλέψετε και διαφυλάξτε τις σχέσεις που σημαίνουν κάτι σημαντικό για την ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε προσφιλές σας πρόσωπο για την συμβουλή του.

Σάββατο 6.6.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μετατρέψετε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η μέρα ευνοεί επίσης κοινωνικές επαφές που θα σας χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα.

Κυριακή 7.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μια ρομαντική μέρα η σημερινή, και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

Δευτέρα 8.6.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Δυσκολίες θα υπάρξουν και σήμερα, εάν εστιάσετε όμως στα θετικά δεν θα καταφέρουν να σας αποσυντονίσουν και να σας χαλάσουν την μέρα.

Τρίτη 9.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Ίσως η μέρα να σας κάνει λίγο μελαγχολικούς και ιδιαίτερα ευαίσθητους! Η ζωή όμως είναι εδώ και απαιτεί την ενεργή συμμετοχή σας. Ανασκουμπωθείτε και παλέψτε για τα συμφέροντα σας.

Τετάρτη 10.6.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, γιατί η μέρα θα φέρει μια τάση για αλόγιστα έξοδα και καταναλωτικές δαπάνες που θα επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό σας …

Πέμπτη 11.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Έχετε πολύ ενέργεια! Αξιοποιήστε την με θετικό τρόπο. Κάποιες υπόγειες ή παρασκηνιακές διεργασίες αποβαίνουν προς όφελος σας.

Παρασκευή 12.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Δύσκολη η μέρα και θέλει προσεκτικούς και καλά ζυγισμένους χειρισμούς! Προσέξτε τις κινήσεις σας και αφήστε τα δύσκολα για κάποια πιο ευνοϊκή μέρα.

Σάββατο 13.6.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα…

Κυριακή 14.6.2020 (Σελήνη στον Κριό  – σε χάση)

Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αρκετή προσοχή σήμερα. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας στα χρονικά πλαίσια που έχετε και κρατήστε ένα φιλικό επίπεδο με τους συνεργάτες σας, ότι και αν βρεθεί στον δρόμο σας…

Δευτέρα 15.6.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το παρασκήνιο ή τα μυστικά στον επαγγελματικό σας χώρο διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο. Την προσοχή σας τεταμένη για να αποφύγετε τυχόν παραπατήματα…

Τρίτη 16.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα.

Τετάρτη 17.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες σας, για να απαλλαγείτε από άγχη που κουβαλάτε αρκετό καιρό τώρα. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πέμπτη 18.6.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο – Ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιουλίου)

Φροντίστε την υγεία σας, γιατί οι άμυνες σας ίσως να μην είναι ισχυρές. Ελλοχεύουν γρύπες ή κρυώματα που θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο.

Παρασκευή 19.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους- σε χάση)

Ο παρορμητισμός σας είναι στα ύψη και μια θετική διάθεση με μια γλυκιά αναμονή για κάτι σημαντικό χαρακτηρίζει την μέρα σας. Και το σημαντικό αυτό ίσως εμφανιστεί προς το τέλος της μέρα

Σάββατο 20.6.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

Κυριακή 21.6.2020 (Νέα Σελήνη στον Καρκίνο)

(Μερική έκλειψη Ηλίου)

Αφήστε την πληθωρική σας προσωπικότητα να εκφραστεί ελεύθερα και ο ενθουσιασμός σας να παρασύρει τους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη σας ενεργητικότητα και κάντε ένα τουλάχιστον βήμα προς την ολοκλήρωση των στόχων σας.

Δευτέρα 22.6.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Φαίνεται ότι σήμερα εκδηλώνετε την ανάγκη σας να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο που να σας προσφέρει όλα όσα έχετε ανάγκη. Ίσως να σας βγει όμως περισσότερο φιλική η σχέση που πάτε να ξεκινήσετε. Μην την απορρίπτεται παρόλα αυτά αβασάνιστα…

Τρίτη 23.6.2020 (Σελήνη στον καρκίνο – σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι 29 Νοεμβρίου)

Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα.

Τετάρτη 24.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Οι μέχρι τώρα δυσκολίες στην ζωή σας, σας έκαναν αρκετά σκληρό άτομο και εσωστρεφή. Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μάθετε να γελάτε, ακόμη και με τις αναποδιές που σας βρίσκουν.

Πέμπτη 25.6.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

(Ορθοδρόμιση Αφροδίτης στους Διδύμους – Ανάδρομη από 13 Μαΐου)

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε.

Παρασκευή 26.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας.

Σάββατο 27.6.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Εύνοια καταγράφεται στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Κυριακή 28.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Θα έρθει στο φως κάποιο παρασκήνιο που σας αφορά. Η αποκάλυψη θα σας ωθήσει να εκτιμήσετε εκ νέου την στάση σας και την δράση σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Δευτέρα 29.6.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τρίτη 30.6.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε γέμιση)

Θέματα σπιτιού και οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν κατά την διάρκεια της μέρας. Τον τελευταίο καιρό ίσως παραμελήσατε κάπως το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής και ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε…

Αλίντα Κανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU