Οι Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Οι Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στις 2.3. Μπορεί να φέρει εκπλήξεις, ευνοϊκές απρόβλεπτες αλλαγές στην ζωή μας, αναθεωρήσεις σχεδίων ή πλάνων, πρωτοπορία και διαφορετικότητα, μια επαναστατική τάση και ανάγκη ελευθερίας κινήσεων και έκφρασης, μπορεί να φέρει όμως και ανατροπές, ρήξεις, προκλητικότητα και εντάσεις. Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού αφορά κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) και σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) του β΄ δεκαημέρου.

Στις 5 Μαρτίου σχηματίζει ο Ήλιος σύνοδο με τον Δία, μια όψη που εγγυάται καλή τύχη, ευκαιρίες, επιτυχία, ευκολία στην εξεύρεση λύσεων και μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Αφορά κυρίως το β’ δεκαήμερο των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων.  Μια ακόμη σύνοδο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα αυτή την φορά έχουμε στις 13 Μαρτίου. Πρόκειται για μια όψη που θα επιβραδύνει κάπως την καθημερινότητα μας, καθώς θα κυκλοφορούμε με το κεφάλι στα σύννεφα. Τις μέρες γύρω από την όψη θα είμαστε αφηρημένοι, ονειροπόλοι, εξαιρετικά ρομαντικοί, αρκετά εύπιστοι και αφελείς, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε από επιτήδειους. Πιο ευάλωτοι στην όψη αυτή είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς του γ΄ δεκαημέρου!

Κριός

Οι δισταγμοί και οι φόβοι που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα εξουδετερωθούν. Θα είστε αποδοτικοί και συγχρόνως πειστικοί και θα αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Η προώθηση των στόχων σας θα σας αποδώσει άμεσα. Επειδή κινδυνεύετε να πέσετε θύμα υπονόμευσης, μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας σε κανέναν.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Ταύρος

Με την έναρξη της εβδομάδας θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά. Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα απογειώσουν τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 15, 16.

Δίδυμοι

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, που θα σας ευχαριστήσει θα φέρει η σύνοδος Ηλίου – Δία 5.3.Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα και προχωρήστε. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται, ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί.

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 18.

Καρκίνος

Η διάθεση σας θα είναι κάπως περίεργη έως και την Τρίτη το βράδυ.Η ψυχολογία και η σωματική σας κατάσταση φτιάχνει σιγά-σιγά. Αρχίζει και επικρατεί ισορροπία στις σχέσεις σας, ενώ τα επαγγελματικά σας ανεβαίνουν θεαματικά. Έχετε συσσωρεύσει όμως μεγάλη κούραση και χρειάζεται να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για να μπορέσετε να συνέρθετε και ν ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 18.

Λέων

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας κατάσταση. Συναισθηματικά όμως τα άστρα σας βγάζουν ευαισθησία και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική μας λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 20, 14.

Παρθένος

Μην γκρινιάζετε για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσετε τόσο τη δική σας μέρα, όσο και των γύρω σας με την νέα θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο σας να σας πιέζει υπερβολικά. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να κάνει το της θαύμα και να σας φέρει το νέο σας ερωτικό ταίρι. Όσο για τους δεσμευμένους, η οικογενειακή ασφάλεια θα σας προσφέρει την ηρεμία που χρειάζεστε. Απολαύστε την!

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 35, 26, 17, 8, 15, 20.

Ζυγός

Δώστε ιδιαίτερη σημασία στα μηνύματα της Τετάρτης. Μην γίνεστε σκληροί και απόλυτοι, αλλά ούτε και αναποφάσιστοι. Αφήστε την εβδομάδα  να περάσει χωρίς σοβαρές δηλώσεις. Αν είστε καλλιτέχνες υλοποιήστε τις εμπνεύσεις σας και ίσως δημιουργήσετε κάτι μοναδικό!

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 36, 27, 18, 9, 22, 14.

Σκορπιός

Η δουλειά σας θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχετε θα λύσετε εύκολα οποιοδήποτε πρόβλημα με το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας που εξακολουθεί να σας αγχώνει. Προσοχή στη διατροφή σας!  Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 37, 28, 19, 10, 1, 15, 22.

Τοξότης

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, συλλέξτε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες και ζητήστε την άποψη ατόμων με μεγαλύτερη πείρα από τη δική σας.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 24, 14.

Αιγόκερως

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε να διευκολύνει την επικοινωνία σας. Τα άστρα μπορούν από τα μέσα της εβδομάδας να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Οι αδέσμευτοι αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους, κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 16, 14.

Υδροχόος

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρχεστε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους .Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την ψυχολογία και να σας αποσυντονίζουν. Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα περισσεύουν αυτή την περίοδο και τα έσοδα είναι γνωστά και μετρημένα!

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 17, 14.

Ιχθείς

Η σύνοδος Ηλίου – Δία 5.3 σας ευνοεί ! Αφήστε αυτήν την εβδομάδα να κυλήσει χαλαρά και μην κάνετε καμία βιαστική κίνηση. Προχωρήστε στην υλοποίηση των σχεδίων σας με ξεκάθαρους στόχους αλλά και έντιμους τρόπους, γιατί το σύμπαν δεν συγχωρεί την ατιμία… Συναισθηματικά τα πράγματα φαίνεται να έχουν ισορροπήσει, οπότε απολαύστε ήρεμες στιγμές με το ταίρι σας.

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 16.

Αλίντα Κανάκη

 

 

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: