Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Δίδυμοι  – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Μπορεί να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Στις 23 Σεπτεμβρίου μετακινείται ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή σε ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής παραμένει στον 4ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας καθ’ όλη την διάρκεια του Σεπτεμβρίου, όντας ανάδρομος το πρώτο δεκαπενθήμερο. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας, μόνο και μόνο για να αλλάξετε λίγο παραστάσεις. Τα επαγγελματικά σας ωστόσο δεν βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες σας το διάστημα αυτό. Έτσι και αλλιώς, καμία υπόθεση σας δεν φαίνεται να προχωρά όπως θα θέλατε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα αρχίσουν να εξελίσσονται και πάλι οι καταστάσεις ομαλά και ανεμπόδιστα. Πολλές συζητήσεις θα υπάρξουν με μέλη της οικογένειας σας για ζητήματα σπιτιού και οικογένειας και ίσως να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν την τρέχουσα κατοικία σας, να αγοράσετε καινούργια έπιπλα ή οικιακό εξοπλισμό ή ακόμη και να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται όλο τον Σεπτέμβριο στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της ζωής σας που αφορά την επικοινωνία και τα αδέλφια σας. Στις 4 του μήνα δε, θα βρεθεί σε στάση για να γυρίσει ορθόδρομη, σημειώνοντας το τέλος μιας περιόδου πέντε σκληρών βδομάδων διαμάχης και διαφωνιών. Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο ποιο γοητευτικοί στις επαφές σας θα γίνεστε, ειδικά όσο αφορά το αντίθετο φίλο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να έχετε όσοι είστε αδέσμευτοι αρκετές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες και ρομαντικά ραντεβού. Κάποιοι μεταξύ σας δε, ίσως να συναντήσετε το άλλο σας μισό. Όσο για τους δεσμευμένους, τώρα που τέλειωσε η ανάδρομη Αφροδίτη, επανέρχεται η ηρεμία στην σχέση και μπορούν να επιλυθούν με ηρεμία τα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Ας είστε όμως προσεκτικοί, γιατί οι πειρασμοί γύρω σας είναι πολλοί και δεν θα θέλατε να χάσετε οριστικά τον σύντροφό σας. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, θα χρειαστεί αρκετή προσοχή μέχρι τα μέσα του μήνα, αποφεύγοντας νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων, λόγω του ανάδρομου Ερμή. Τουλάχιστον όμως θα δείτε κάποια βελτίωση με το τέλος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Οι νέες συμφωνίες που θα υπογραφούν μετά τα μέσα του μήνα αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον, αρκεί να προσεχθούν οι λεπτομέρειες.

Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την προσοχή στα του οίκου σας και συνιστά ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής. Λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος μπορούν τώρα να διορθωθούν και να καλυφθούν κενά, ιδίως στις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στον Κριό και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση) θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων και τον καθορισμό των στόχων σας. Γίνεστε πιο ρεαλιστές και γυρίζετε την πλάτη σε απατηλά όνειρα. Ίσως δε να επεκταθεί ο κοινωνικός σας κύκλος τις μέρες αυτές και να υπάρξουν ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  2, 6, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   14, 18, 24, 28

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU