Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω 16/2

Πιθανώς να υπάρξει μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να είναι ένας νέος πολύτιμος φίλος ή, για τους αδέσμευτους, μια συναρπαστική γνωριμία με έντονο ερωτικό και όχι μόνο ενδιαφέρον! Άλλο πιθανό σενάριο, η επιστροφή ενός προσώπου στην ζωή σας, που σας λείπει εδώ και πολύ καιρό, φλερτ, διεκδίκηση, έρωτας και πάθος υπόσχεται το πλανητικό σκηνικό.

Επηρεάζει θετικά : Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου

Κριός

Κάθε καινούργιο ξεκίνημα συνοδεύεται αναγκαστικά από το τέλος μιας κατάστασης. Μην θρηνείς  για ότι τελείωσε, προσηλώσου  στο καινούργιο που ξεκινάει. Θα σου είναι ωστόσο χρήσιμη η παρουσία ενός στενού σου φιλικού προσώπου. Είναι από εκείνες τις εβδομάδες που η παρουσία και μόνο ενός αγαπητού μας προσώπου είναι ικανή να γαληνέψει την ψυχή μας…

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

 

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Ταύρος

Ελέγξτε το πάθος, τις αντιδράσεις και τον αυθορμητισμό σου, με την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω 16/2 , γιατί κάτι θα σε  βγάλει από τα ρούχα σου  και υπάρχει κίνδυνος να αντιδράσεις ακραία. Μην απομονώνεσαι  για να προστατέψεις  τα προσωπικά ή επαγγελματικά σου συμφέροντα. Η επικοινωνία είναι αυτή που θα σου παρέχει λύσεις και προοπτικές…

Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση ,  υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

 

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 19, 6.

Δίδυμοι

Η διπλωματική συμπεριφορά σου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Ίσως να υπάρχει διάσταση απόψεων με συνεργάτη, συνάδελφο ή τον σύντροφό σου, με ηρεμία και αποφασιστικότητα όμως μπορείς να διαχειριστείς το πρόβλημα.

Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα , Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά .

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 22, 4.

Καρκίνος

Η νέα θέση των πλανητών σου επιβάλουν  την πειθαρχία αν Θέλεις να κερδίσεις  περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σου αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σου παρέχει όσα ονειρεύεσαι. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξεις επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματίσου το μέλλον σου και κατάστρωσε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη .

Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 19, 8.

Λέων

Η θέση του Δία σε ευνοεί ! Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχες έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείς να επικεντρώσεις  την προσοχή σου στην καριέρας σου. Γιατί ευκαιρία σαν της Τετάρτης σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φρόντισε  να την αξιοποιήσεις, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η ζωή σου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσεις  την γλώσσα του σώματος.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου , φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις .

Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 24, 4.

Παρθένος

Πάντοτε υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνουν κάποια πράγματα.,ίσως να ήρθε η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαγκιστρωθείς  από μια σχέση χωρίς αγάπη ή από μια δουλειά χωρίς μέλλον. Επικέντρωσε  την προσοχή σου στους στόχους σου και μην επιτρέπεις  να σε  βγάλουν από τα πλάνα σου. Μόνο έτσι μπορείς  να πραγματοποιήσεις  τα όσα οραματίζεσαι .

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη ,φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 19, 10.

Ζυγός

Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σου χώρο με νέα θέση των πλανητών στο ωροσκόπιο σου, αυτό όμως δεν σε  αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείς. Καλύτερα κράτησε την άποψη σου  για τον εαυτό σου και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσεις  την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σου  για έναν χειρισμό σου σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν δουν με καλό μάτι την επιτυχία σου αυτή…

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 26, 4.

Σκορπιός

Έχεις  τονωμένη αυτοπεποίθηση και την ορμή να εκπληρώσεις  τους στόχους σου από τα μέσα της εβδομάδας. Αξιολόγησε  σωστά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και κυνήγησε  το όνειρό σου. Το να φερθείς  όμως ανέντιμα και να βλάψεις εσκεμμένα ή μη κάποιο άτομο είναι κάτι που δεν σε τιμά, ακόμη και να το σκεφτείς. Άφησε που θα το βρεις  αργά ή γρήγορα μπροστά σου.

Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 19, 12

 

Τοξότης

Δεν περιμένεις να σου δώσουν οδηγίες στην δουλειά σου. Ενεργείς  αυτόβουλα και αναλαμβάνεις  περισσότερες από τις ευθύνες που σου αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σου , προσπάθησε  να μην πληγώσεις  άτομα που αγαπάς . Θυμήσου  ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτίμησε  να επενδύσεις  στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα .

Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 28, 4.

Αιγόκερως

Διαισθάνεσαι  μια ένταση στον αέρα, αλλά δεν μπορείς  να καταλάβεις  την αιτία της Ίσως να ευθύνεσαι εσύ, που πλήγωσες  κάποιο άτομο με την συμπεριφορά ή με τα λεγόμενα σου. Προσπάθησε να επανορθώσεις . Επικέντρωσε  επίσης την προσοχή σου στην σχέση σου, μια και η εβδομάδα προσφέρεται για το ξεκαθάρισμα των προβλημάτων και την επαναπροσέγγιση…

Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά , εργασία και υγεία .

Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , συνεργασίες, θέματα γάμου .

Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 20, 4.

Υδροχόος

Αντλείς  δύναμη και σιγουριά από κάποιο άτομο του περιβάλλοντος σου ! Άκουσε τις συμβουλές του, μια και είναι αποστασιοποιημένο από το πρόβλημα που σε  απασχολεί και μπορεί να δει με πιο καθαρή ματιά από σένα.  Μια σπουδαία ευκαιρία  με την σύνοδο Αφροδίτης – Άρη θα βρεθεί στον δρόμο σου μετά τις 16/2  και αν την αδράξεις  θα σου χαρίσει σημαντικές επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη .

Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , εργασία και υγεία .

Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 21, 4.

Ιχθείς

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σου  χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σου συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες με την θέση του Δία στο ωροσκόπιο σου! Πολλές εκκρεμότητες θα ξεκαθαρίσουν και σε  βοηθούν να επιλύσεις οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις , φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη

Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 20, 6.

Αλίντα Κανάκη

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU