Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Στις 21 Μαΐου περνάει ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 9ο ηλιακό σας οίκο, και αποζητάτε για το υπόλοιπο του μήνα νέες εμπειρίες και καινούργιες γνώσεις. Στις επαφές σας θα είστε πολύ πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί και θα είστε πολύ πιο έτοιμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τις θέσεις και απόψεις των συνομιλητών σας. Ο Ερμής συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα να κινείται στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μόνο που το πρώτο μισό του Μαΐου είναι ακόμη ανάδρομος στον Ταύρο. Προβλήματα με τις τράπεζες ή με μια κληρονομιά που μπορεί να ξεκινήσουν το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, θα είναι δύσκολα ανατρέψιμα στο μέλλον. Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα, τα λάθη και οι παραλήψεις είναι πολλές αυτό το διάστημα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Το δεύτερο μισό του μήνα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, να λύνονται οι απορίες σας και να ομαλοποιούνται υποθέσεις που αφορούν κοινά οικονομικά, φόρους ή κληρονομιές.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη διέρχεται μέχρι τις 7 Μαΐου τον 9ο ηλιακό οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας ελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια. Μετά τις 7 του μήνα μετακινείται η Αφροδίτη στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας (καριέρα και δημόσιος βίος) και  το ενδιαφέρον σας τρέφεται σε ζητήματα καριέρας. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον ή με άτομα που θα μπορούσαν να σας προωθήσουν επαγγελματικά.

 

Η Πανσέληνος – Μερική ΄Έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και δημιουργεί παρενέργειες σε ζητήματα χρημάτων ή περιουσιακής κατάστασης. Προσφέρεται για το ζώδιο σας μια εξαιρετική ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα υλικής φύσης ή να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα. Δεν αποκλείονται ωστόσο το διάστημα επιρροής της έκλειψης (περίπου έξι μήνες) να χρειαστεί να αντικαταστήσετε λόγω βλάβης αρκετές από τις μικροσυσκευές σας ή να ξεφύγετε στις δαπάνες σας, δημιουργώντας προβλήματα στον προϋπολογισμό σας.

 

Η Νέα Σελήνη στις 19 Μαΐου στον Ταύρο σας αγγίζει σε ζητήματα του 8ου οίκου (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και απαιτεί από σας να θέσετε προτεραιότητες, να αποφασίσετε τι είναι πολύτιμο για την ύπαρξη σας και τι ήρθε ή ώρα να αποχωριστείτε. Σας προσφέρεται μια ευκαιρία την περίοδο αυτή να αλλάξετε στάση ζωής απέναντι στα υλικά αγαθά και να αναζητήσετε μια πιο πνευματική πορεία. Νέα επαγγελματικά ωστόσο ξεκινήματα ευνοούνται και μπορούν να φέρουν σημαντική κερδοφορία.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 15, 19, 20, 27  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  3, 10, 17, 21, 26

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU